2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bende dun geldim talep gonderdim kabul edilmis ama daha bisi yazmak nasip olmadi

emeeel 3 mart mi dogumun bu 3 un sifirina ne olduuu

merhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim 38+1 de bebeğim 3165 gr olmuş.
haftaiçi yalancı sancılar kasılmalar nedeniyle artık doğmak istiyor bebeğim diye düşünmüştüm ve bu beklentiyle nstye girdim ama
hiiiç sancı çıkmadı. BDT ye 13 gün var, son güne kadar bekleyeceğiz galiba normal doğum için..
ağrılar gece uyandırıyor, yatarken nefes alıp vermek güçleşiyor.. 2 iş yapsam yoruluyorum bi yandan doğum korkusu :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallahh

Ben de oyleyim erken olmasina ragmen sanki her islaklik suyum her kasilma sancim her minik zorlama acilmaymis gibi Allah kolaylik versin heyecan dorukta

Ben de oyleyim erken olmasina ragmen sanki her islaklik suyum her kasilma sancim her minik zorlama acilmaymis gibi Allah kolaylik versin heyecan dorukta

evet birde akıntı arttı ıslaklık endişelendiriyor dediğin gibi, ne düşüncelerle gittim doktora ama tık yokmuş :) gerçi belli olmuyor anladığım kadarıyla bıdıklar aniden fikir değiştirip yola çıkabiliyorlar. ben mesela aşağı indi zannediyordum pelvis ağrıları şiddetlenmişti çünkü bu hafta .Gayet de yukarda duruyormuş bıdık inmemiş daha

Alıntı yapmayı bilmiyorumumarım bu cvbi okursun.Akdeniz anemisi kaynaklı hemoglobin düşüklüğüm var ama demirim normal zaten takviyede alıyorum en son 8di hgb.hatta bir ünite kan aldım dün umarım ise yaratmıştır p.tesi ölçüm yapılacak duruma gore ameliyat oncesi ve esnasında da kan hazır bulundurulcak iste butun bunlar beni cok düşündürüyor ve endişeleniyorum

Canim benim de yarin kontrolum var yarin netlesecek tarih. Dr. 4-5-6 mart olur demisti en son bakalim bu 3 tarihten biri olacak insallh. Senin ne zaman dogum?

Hadi hayırlısı canım
Benimki de martın ortasını bulacak galiba
Kilosu hızlı gidiyo eğer öyle devam ederse sezeryan olmazsa normal olacak

sana sonuna kadar katılıyorum mrl 3683, bu hassas dönemde kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok. diğer arkadaşlar ne düşünür bu konuda bilmiyorum, belki karışmak istemezler,belki de bana da niye karıştığım konusunda bir yorum sitem gelebilir ama önemli değil, yazıyı görünce bende dayanamadım ve yazayım dedim

Geldim kizlar doktordan catir catir aldim gunu
Nst de kasilmalarim cikti once gelirse bi normali deneriz
Bakalim falan diyoo yaa bende tutmazmiyim
Oglumu 8 marta kadar icerde
Dunya kadinlar gununun ayri bi onemi olucsk
Artik hayatimda...

aaaa hayırlı olsun canım, benim de 8 mart tarihim

canım sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına , hayırlı kolay doğumluar nasip etsin Rabbim sana ve tüm hamilelere..

selam arkadaslar, bizim yarın dr kontrolümüz var, çatı muayenesi yapıcak ve doğum şeklimize karar vericek, 37. haftadayız. doğum yapıcak arkadaşlara şimdiden gecmis olsun, cok öptük hepininizi..

selam arkadaslar, bizim yarın dr kontrolümüz var, çatı muayenesi yapıcak ve doğum şeklimize karar vericek, 37. haftadayız. doğum yapıcak arkadaşlara şimdiden gecmis olsun, cok öptük hepininizi..

Kasıklarm çok ağrıyor yürüyemiyorum nerdeyse kendimi dinliyorum resmen bakalım ne zaman gelecek bizim cadı

Ben normal doğum istememe rağmen bazen sezaryen olacakları kıskanıyorum :) insan beklediği günü bilince sanki zaman daha çabuk geçiyor ben Allah izin verirse normal yapacağımdan ne zaman gelir düşüncesinden sabırsızlıktan heyecandan özlemden bayağı bir yorgun düşmüş durumdayım insan fiziksel bi yorgunluğun yanında daha büyük bir de ruhsal yorgunluk yaşıyor her anlamda en zoruda sabırsızlık bide benim fazla sabırsız olduğumu düşünürsek :) her güne bugün sancılanırmıyım diye her geceye acaba bu gece sancılanacak mıyım diye başlıyorum belkide bugünlerimi özlicem ama oğluma bi an önce kavuşmak istiyorum herşeyimiz hazır babamız hazır ben hazırım en kıymetlimizi alsak bi kucağımıza sağsağlim :) rabbim hepimizin yardımcısı olsun bakalım kıymetlilerimiz ne zaman yüzümüzü güldürecek :)

Baloncuk burda çok fazla paylaşım yapan birisin. Uzüntülere sevinçlere ortak olan birisin. Seni mrl nin konusundan hariç tutuyorum.
kimseyi üzmek gibi bir derdim yok ama bize bişey katmayan,sadece bilgi sömürüsü yapan birinin beni ve benim gibi facebook üzerinden muhabbeti tercih eden insanları elestirmeye hakki yok. Sen yap sonuna kadar haklısın ama mrl nin hakki yok..

Burdaki insanların da 10 tane çocugu yok herkes biryerlerden araştırıp okuyup öğrenip paylaşımda bulunuyor. Sen de tecrübem yok nasıl olsa mart anneleri cevap verir diye sadece sorularını sıralayıp cevaplarını kolayca alıp gidersen ok bu senin doğrundur. Ama ben dahil farklı tercihler yapan arkadaşlarımı sırf sorularına cevap alamama çekincenden dolayı eleştirirsen iste tepkim bu şekilde olur.Aslında paylaşımlarını teker teker okuyup kime ne kattığının araştırmasını yapmak isterdim ama inan zamanım yok.
Allah tez zamanda aklina takılan soruları kolayca cevaplayacak kişileri karşına çıkarsın olur mu.

Canım 2013 mart annesiyim normal doğum yaptım ılk 3 ay göğüs altına kadar olan korselerden taktım, sezaryan arkadaşlarım 1 hafta sonra kullandılar ama sadece gunduz gece çıkarıyorsun Allah hayırlıs doğumlar nasip etsin

emelcim hayirli olsn az kalms.tatli heyecan bunlar.eksiklerini de kafana takma hersey hallolur.onemli olan bebeginin geliyor olmasi.senle tarihlerimiz ayniydi.benm de belli degl.dr 39.haftada aliriz dedi.hayirlisi artk

Az kaldı sahiden öyle ani oldu ki apar topar izne çıktım son hafta tamamlamaya çalışıyorum ama bitti çok şükür. Yumurta kapıya dayaninca 3 günde bitiyormuş herşey:)))
Eeee senin nasıl gidiyor hamilelik? Sezeryan olacak dimi senin de

Kasıklarm çok ağrıyor yürüyemiyorum nerdeyse kendimi dinliyorum resmen bakalım ne zaman gelecek bizim cadı

aynı tarihi bekliyoruz safira, sende normal doğum bekliyosun dimi? bende aynı durumdayım uzanırsam sorun yok uzun süre oturunca kasıklar deli gibi ağrıyor. Uzun süre ayakta kalınca da artık şiddetli başdönmesi oluyor bayılmış gibi uyuyorum yarım saat kendime geliyorum. Kısacası son günler zor gerçekten, sende hiç belirti yokmu? bebiş aşağı inmişmi? ben bari 11 martı geçmese diyorum valla Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…