Bende dun geldim talep gonderdim kabul edilmis ama daha bisi yazmak nasip olmadi
emeeel 3 mart mi dogumun bu 3 un sifirina ne olduuuDağılmak değil aslında sadece çoğunluk izne ayrıldi ve facebook telefondan daha pratik diye orda oluyor çünkü bişey soruyosun ve o sorulan soruyla alakalı yazılanlar sana telefonuna bildirim olarak geliyor. Bu açıdan ben çoğunluk facebooktayım ama burayı da takip ediyorum ama fazla zamanım olmadığından pek yazamıyorum. Benim de tansiyon sorunumdan dolayı doğumum erkene alındı herşeyi tamamlamadigim icin de tutuşmuş vaziyetteyim:))
3 martta anne olcam Allah izin verirse
Ben de oyleyim erken olmasina ragmen sanki her islaklik suyum her kasilma sancim her minik zorlama acilmaymis gibi Allah kolaylik versin heyecan doruktamerhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim 38+1 de bebeğim 3165 gr olmuş.
haftaiçi yalancı sancılar kasılmalar nedeniyle artık doğmak istiyor bebeğim diye düşünmüştüm ve bu beklentiyle nstye girdim ama
hiiiç sancı çıkmadı. BDT ye 13 gün var, son güne kadar bekleyeceğiz galiba normal doğum için..
ağrılar gece uyandırıyor, yatarken nefes alıp vermek güçleşiyor.. 2 iş yapsam yoruluyorum bi yandan doğum korkusu :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallahh
Ben de oyleyim erken olmasina ragmen sanki her islaklik suyum her kasilma sancim her minik zorlama acilmaymis gibi Allah kolaylik versin heyecan dorukta
Canim benim de yarin kontrolum var yarin netlesecek tarih. Dr. 4-5-6 mart olur demisti en son bakalim bu 3 tarihten biri olacak insallh. Senin ne zaman dogum?
bu konuda tecrübesiz yeteri kadar bilgim olmadığı için fikir beyan etmediğimi hiç düşünmediniz değil mi? insanların yaşadıklarının üzüntüsünü her şekilde paylaştım geçmişi inceleyebilirsiniz sadece fazla fikir belirtmemeyi tercih ettim. çünkü insanları bilgilendirecek bilgiya sahip değilim. ortadan kaybolma mevzusunda ise sürekli takipte olup sadece kişisel sebeplerden çok yazamadığımı ama her zaman dualarımda olduğunuzu da hemen her yazımda belirttim. eleştirme mevzusuna gelince sadece serzenişte bulundum ki kimseyi itham etmedim suçlamadım. size bu açıklamayı da yapmazdım aslında ama bunca zamandır topiği takip ettiğim için bu ihtiyacı hissettim. ayrıca bu kadar hassas dönemdeyken hepimiz bu çıkışınız ciddi anlamda beni üzdü.
Geldim kizlar doktordan catir catir aldim gunu
Nst de kasilmalarim cikti once gelirse bi normali deneriz
Bakalim falan diyoo yaa bende tutmazmiyim
Oglumu 8 marta kadar icerde
Dunya kadinlar gununun ayri bi onemi olucsk
Artik hayatimda...
Kizlar merhaba.dogum yapan arkadaslara Allah anali babali buyutsun diyorum.bekleyen arkadaslarada hayirli dogumlar diliyorum.
Yarin sabah 9:30 sezeryanla bebisim dunyaya gelcek ins.hepinizden dua bekliyorum.cok heyecanliyim.butun duygulari bi arada yasiyorum.
emeeel 3 mart mi dogumun bu 3 un sifirina ne olduuu
selam arkadaslar, bizim yarın dr kontrolümüz var, çatı muayenesi yapıcak ve doğum şeklimize karar vericek, 37. haftadayız. doğum yapıcak arkadaşlara şimdiden gecmis olsun, cok öptük hepininizi..
sana sonuna kadar katılıyorum mrl 3683, bu hassas dönemde kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok. diğer arkadaşlar ne düşünür bu konuda bilmiyorum, belki karışmak istemezler,belki de bana da niye karıştığım konusunda bir yorum sitem gelebilir ama önemli değil, yazıyı görünce bende dayanamadım ve yazayım dedim
bu konuda tecrübesiz yeteri kadar bilgim olmadığı için fikir beyan etmediğimi hiç düşünmediniz değil mi? insanların yaşadıklarının üzüntüsünü her şekilde paylaştım geçmişi inceleyebilirsiniz sadece fazla fikir belirtmemeyi tercih ettim. çünkü insanları bilgilendirecek bilgiya sahip değilim. ortadan kaybolma mevzusunda ise sürekli takipte olup sadece kişisel sebeplerden çok yazamadığımı ama her zaman dualarımda olduğunuzu da hemen her yazımda belirttim. eleştirme mevzusuna gelince sadece serzenişte bulundum ki kimseyi itham etmedim suçlamadım. size bu açıklamayı da yapmazdım aslında ama bunca zamandır topiği takip ettiğim için bu ihtiyacı hissettim. ayrıca bu kadar hassas dönemdeyken hepimiz bu çıkışınız ciddi anlamda beni üzdü.
Oyyy oyyy gel bir de bana sor geçmiyooorrr günlerrrrr armaan:)))
aaaa hayırlı olsun canım, benim de 8 mart tarihim
doğum yapan arkadaşlar yada doğum yapmak üzere olan arkadaşlar korse aldınız mı aldıysanız nasıl korse aldınız nezaman kullanmaya başlıcaz sezeryan olursa yada normal olursa? benim korsem war bi tane uzun dize kadar gögüs altından onu kullanabilirmiyim acaba yoksa sadce göbek içinmi almalıyız bilemedim ben
emelcim hayirli olsn az kalms.tatli heyecan bunlar.eksiklerini de kafana takma hersey hallolur.onemli olan bebeginin geliyor olmasi.senle tarihlerimiz ayniydi.benm de belli degl.dr 39.haftada aliriz dedi.hayirlisi artk
Kasıklarm çok ağrıyor yürüyemiyorum nerdeyse kendimi dinliyorum resmen bakalım ne zaman gelecek bizim cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?