2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Gözün aydın canım , sezeryanının da iyi geçmesine çok sevindim. Bol sütlü ve ağlaması az sağlıklı günler canım. Kendine iyi bak.

hayırlı akşamlar kızlar
mart girdi çok şükür :bakalım bu ayın ilk bebek haberi kimden gelecek
bende sabırsızlanıyorum artık salı gelsede sezeryan günüm belli olsa

Canim cok merak ettim naptin diye cok sukur kurtulmussun
Gozun aydin rabbim anali babali buyutsun

Bi sürü bebek gelmiş ne güzel.Allah herkesin bebeğini analı babalı büyütsün.Mart annesi olamam her halde diyordum bizim kız elinden gelse nisana kadar kalacak herhalde gelmeye hiç niyeti yok yürüyüş yapıyorum, güzellikle anlatıp bol bol konuşup ikna etmeye çalışıyorum,çanta,ayakkabı (rüşvet) bile teklif ettim yok,yok.Babasıyla ikimiz heyecandan kalp krizi geçireceğiz bizim ki ayaklarını gerip yerini genişletmeye çalışıyo. Gelmesi için ne yapsak ki.

Çarşamba sabahı oğlumu normal doğum ile kucağıma aldım elhamdülillah. Darısı bekleyenlerin başına :)

Öyle güzel öyle güzelki doyamıyor insan bakmaya koklamaya..

ayy ne güzel Allah bağışlasın bebişlerinizi bebek bakımında da Allah yardımcınız olsun

Yaaa kizlar saka gibi inanamiyorum martta doguracak kimse kalmadi herkes subatta anne oldu masallah yaa :)))

evet herkes doğurdu bi biz kaldık sanırım günü bu kadar yakın olan hergün bir sürü telefon geliyor gelmedi mi daha diye bizim kız nazlı çıktı.

Canim Allah anali babali buyutsun cok sevindim masallah bebegine de sana da darisi diger bekleyenlerin basina

Arkadaslar dualarinizi istiyorum sizden hamislerin dualari kabul olurmus. İki gun once kizimin dogmasi icin sabirsizlaniyordum gelsin artik diyordum ama simdi biraz daha bekle kizim diyorum cunku abisi cok hasta iki defa doktora goturdum birsey yok deyip gonderdiler ama vardi bogazinda beyaz kabarciklar gordum ama iki doktor nasilsa goremediler atesi surekli hep yuksek olup dusuremeyince esimle tekrar acile gittik ozel hastaneye doktor bakti nasil birsey yok dediler cocugun bogazi kapanmis enfeksiyon ilerlemis dedi 7 adet penisilin verdi 2 sini yaptirdik dunle bugun daha 1saat once kendine geldi suan uyuyo ama yavrum nefes almakta o kadar zorlaniyo ki horlamasi bir yetiskininki gibi onu oyle gordukce dayanamiyorum Dun gecede benden kahverengi akinti geldi dogum baslarsa diye tedirginim aklim oglumda doguma gidecem dua edin bizim icin oglum cabucak iyilessin

kızlar kapı süsünü nerden aldınız acaba.ben tam zevkime göre bebechoclate de buldm ama biraz pahalı geldi.sizler naptınız acaba.bir de kurabiye yaptınız ve ya sipariş verdiniz mi

kızlar kapı süsünü nerden aldınız acaba.ben tam zevkime göre bebechoclate de buldm ama biraz pahalı geldi.sizler naptınız acaba.bir de kurabiye yaptınız ve ya sipariş verdiniz mi

eminonünden bebek süslerinin satıldığı bir mağazadan 35 tlye aldık kurabiye yapmadım yaptırmadım bebek süsü(çikolatalı) aldık onlardan vericem..

geçmiş olsun cnm inşallah biran önce iyileşir abisi...

Çarşamba sabahı oğlumu normal doğum ile kucağıma aldım elhamdülillah. Darısı bekleyenlerin başına :)

Öyle güzel öyle güzelki doyamıyor insan bakmaya koklamaya..

maşallah ne güzel Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah..darısı başımıza..

Yaaa kizlar saka gibi inanamiyorum martta doguracak kimse kalmadi herkes subatta anne oldu masallah yaa :)))

biz de varız esmergüzel merak etme, yalnız değilsin senin bebiş de gelir yakında, normal mi düşünüyordun sen? yürüyüş yap bol bol, hurma ye, inşallah hayırlı kolay doğumlarımız olur

geçmiş olsun,endişelenme inşallah oğlun çabucak iyileşir

canım bebişine kavustun nihayet... cok sevindim..saglık sıhhat mutluluk içinde buyut bebişi.

Dua edin kızlar, yarın sabahtan da ben doguma gircem.. İnsallah saglıkla kucagımıza alırız hepimiz...İlk dogumumda karnımdan cıkartiyorlar diye aglamiştim ameliyathaneye girerken o kadar butunleşmiştim ki karnımdaki hareketlerle.. Simdi de endise, merak, heyecan içindeyim

günaydın hanımlar:
ben hala beklemedeyim. her gün rüyamda doğum yaptığımı görüyorum ya suyum geliyor ya sancıyla anlıyorum her gün farklı bir yöntemle doğumum başlıyor bakalım gerçeği nasıl olacak. belirsiz bir günü beklemek heyecanlı olur sanıyordum ama daha zormuş anladım.

Allah yardımcın olsun canım Rabbim ağrısız sıkıntısız kurtarsın inşallah hem seni hem bebeğini

Dünden beri karnımın sadece üstü yumuşamış durumda var mı böyle olan kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…