2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım sarı tüyler o kadar da önemli değil takma kafana..doktorlar kimbilir nelerle karşılaşıyorlardır hayırlısıyla gelsin bebişler

canım geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın. bugün gelmeyişinden belliydi zaten doğum yaptığın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı başımıza

Bizim yarin gunumuz doluyor ama o kadar cok bunaldim ki bu gidisle gelmeyecek bu cocuk ne nisan ne kasilma ne sanci ay hic bisi yok deli olucam gece uykularim yarim saate bi saate indi surekli uyaniyorum

üzme kendini canım dogum olayı yurt dışında 42 hafta olarak hesaplanıyo türkiyede bu o kadar donanım olmadıgından 40 hatta 38 e çekiliyo.. dua et hurma ye bol bol.. olacak inşallah germe kendini

hayırlı olsun canım.. güzel günler bebişimizle sana

Ben yemek yiyemiyorum sizde de var mı aynı durum? Yerim kalmamış gibi hissediyorum. Bugün restoranda yemek yedim, hızlı mı yedim ne nefes alamadım birden. Şişman insanlar ne yapıyor diye düşündüm

ben de çooook yemek istiyorum ama yerim yok.. o yüzden çok seçici davranıyorum en besleyici hangisi ise onu yiyorum politik oldum valla napalım ilk aylarda yer vardı yine yiyemiyodum mideden ötürü şimdi yine aynı.. neyse bana yaradı sadece 4 kilo aldım böylelikle...

Saolasin canim allah razi olsun insallah

Ben yemek yiyemiyorum sizde de var mı aynı durum? Yerim kalmamış gibi hissediyorum. Bugün restoranda yemek yedim, hızlı mı yedim ne nefes alamadım birden. Şişman insanlar ne yapıyor diye düşündüm

benim de iştahım yok bu aralar.canım bişey yemek istemiyor.acıktığımda besin değeri yüksek şeyler yemeye çalışıyorum.ama geceleri midem yanıyor

Tebrikler baloncuk masallah ogluna sa sana da, ben de seni mrk etmistim dun konusmustuk ya akinti degilmis demek suyun gelmis. Allah saglikla buyutmenizi nasip etsin bol bol sutun olsun insallah canim, darisi basimizaa

hayırlı olsn baloncuk Allah analı babalı büyütsün.genel anestezimi spinalmi diye düşünüyordn, sezaryan istiyordun hayırlısıyla kurtulmana sevindik.darısı doğuramayanların başına.sancın gelmişmiydi ameliyata alınmadan önce.ben de sezaryan istiyorum ama belirtiler başladıktan sonra hastaneye gittiğimde sezaryana almazlar normal doğurttururlar diye korkuyorum

Saolasin canim allah razi olsun insallah

hem sana, bana çook ilginç gelen bi şi söyliym.. bizim yöneticinin eşinin 40 haftası doldu sancısı geldi kadın gitti özel dr dan sancı azaltıcı serum yaptırdı 1 hafta daha karnımda kalsın ben biliyorum zamanı degil dedi karnına eşarpla boynuna bagladı öyle gezdii... milllet şok dr şok.. kadına baksana meydan okudu çok tehlikeli de olsa dr hesabına göre 41. hafta kadının hesabını bilemem ama

Yaaa kizlar saka gibi inanamiyorum martta doguracak kimse kalmadi herkes subatta anne oldu masallah yaa :)))

Hahah :))) o ne oyle yaa :)))
aslinda ben de oyle hissediyorum daha zamani var gibi hatta burda sormustum adet tarihine gore mi yoksa ultrasona gore mi hesaplaniyo diye ama doktor baya usteleyince guvenmek zorunda kaldim bakalim neler gelicek basima merakla bekliyorum

canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.. yaa evet doğması için gün sayıyoruz ama bide doğduğunda karşılaşacaklarımız var.. heralde o ağladıkça bende ağlarım :) hatta o ağladıkça hastaneye taşınırım bişey mi oldu diye. heralde sonunda hastane önünde çadırda falan yaşarız :) eee nerden bilecez neden ağladığını offf yaa biran önce doğsun derken zaman yaklaştıkça doğmasından korkar oldum Ama eminim çok güzel bir duygudur ve inşallah rabbim sana ve evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir hayat nasip eder.. sen ve oğluşun Allah'a emanet olun

Maşallah kıslar bi sürü yeni bebiş gelmiş tek tek alıntılayamadım, Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi, sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah....

merhaba arkadaşlar,
geçen hafta nst ye girdim ama sancı filan çıkmadı. son 3 gündür belden giren adet sancısı ve karnımda kasılmalar var. yarım gün kadar sürüp ara ara rahatsız ediyor. sonra geçiyor. acaba yakında gelecek mi çok merak ediyorum. 1 hafta oldu doğum iznine çıkalı evde fena bunaldım. biran evvel gelsin bebişim hayırlısıyla.

Bugün oğlumun beşiği ni ve nevresimlerini aldım bi an önce gelsin artik herkes dogurdu mart annelerinden bnde bi an önce kucağıma almak istiyorum((((

Ben de öyle umuyorum:)
Jiletle kısa sğrede tekrarlıyo çünkü, ne zaman doğum olacağı da belli değil drum affetsin artık yakalanırsak acil

Baloncuk tebrik ederim sağlıkla büyüsün yavrun uzun mutlu bir ömür dilerim bebişimize
Bu lekelenmeler ne kadar sürmüştü bende de krengi bi akıntı oldu da yakın mı ki acaba doğum tedbir alayım ona göre

Bizim yarin gunumuz doluyor ama o kadar cok bunaldim ki bu gidisle gelmeyecek bu cocuk ne nisan ne kasilma ne sanci ay hic bisi yok deli olucam gece uykularim yarim saate bi saate indi surekli uyaniyorum

Benim de az Kaldi ama henuz hic belirti yok ben sezeryan olacagim ama biraz kendi de belirti versin istiyorum

Allah bagislasin canim bol bol sutun olsun az gaziniz olur insallah

son günlerde enerji patlaması oluyomuş canım ama bu enerjini dogum için sakla bence malum az kaldı dinlen çerez vs.. iyi beslen..

Doğum öncesi o enerjı geliyormuş ama temizliği çok abartmamakta yarar var malum hem doğumda hem de sonrasında o enerji hepimize lazım olacak.

aman canm dikkat et kendine çok fazla temizlik aşkı gördüm sendeenerjini doğuma sakla

Doğuma yakın olan enerji patlaması bunlar:)

Cnm dogumun yaklasma belirtilerinden biri de asiri enerjik hissetmekmis derler:) sen yine de yorma kendini bence enerjini sonraya sakla dinlen dogumu tetiklersin sonra..

Arkadaşlar dediklerinizde çok haklısınız. Bugün eşim de çok kızdı artık işe giderken seni bağlayıp öyle gideceğim diyor. Bir şey olursa sorumlusu sensin diye de tehdit etti :18: ben de bugün oturdum bütün gün canım sıkıldı, canım sıkıldıkça da uyudum. 5 gün daha idare edeceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…