2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Cuma günü yani 28 şubat 18.50 de kızım zeynep erva normal doğumla dünyaya geldi.3010 gr 50 cm 38. Haftada geldi.bende bebekte iyiyiz allaha şükür.darısı sizlerin başına devamını yazarım

ikinizide tebrik ediyorum Allah bağışlasın bebişlerinizi maşallah. böyle şeyler okuyunca çok etkileniyorum darısı başımıza inşallah

günaydın kızlar bugün karnım çok hafif ve yokmuş gibi :44:

iki gündür bende aynı şeyi hissediyorum karnım küçülmüş gibi geliyor neden olabilir acaba hiçbir fikrim yok

doğum sancısı hissedilir hemen diye duydum. birde benim doktorum sancın başlarsa hemen gelme biraz evde sancını çek demişti. şahsen ben durabildiğim kadar evde duracağım.

cicada06, safira63 tebrik ederim sizleri ne güzel bebeklerinizi kucağınıza almışsınız. Bol sütlü ve sağlıklı günlerde büyütün bebeklerinizi.

herkes ağırlaştım diyor ben iyice rahat bir haldeyim evimi mutfağımı dün temizleyecek kadar enerjik bir haldeyim ben de bir sorun var galiba o kadar abarttım ki son günlerde temizliği mutfaktaki beyaz eşyaları bile çekip altlarını sildim süpürdüm deli miyim neyim? canım sıkılıyor boş boş oturunca ya ne yapacağımı şaşırdım artık.

merhaba anneler
ben aylardır şubat anneleri topiğindeydim ancak oğluşum inat etti mart annesi olucam nasipse günüm dün doldu ama hala gelmiyo bebişim salı günü suni sancı verilecek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kolaycacık kavuşuruz bebişlerimize sabırsızlanıyorum artık

Cuma günü yani 28 şubat 18.50 de kızım zeynep erva normal doğumla dünyaya geldi.3010 gr 50 cm 38. Haftada geldi.bende bebekte iyiyiz allaha şükür.darısı sizlerin başına devamını yazarım

maşallah safira çok sevindim senin adına..

Benim kendi düşüncem mavera uterus kasılmasını da önleyip doğumu geciktirir mi diye aklıma geldi de

ben de erken kasılma olmıym diye kullanıyorum çünkü erken olsun istemiyorum benim dr.. bir hafta calsiyum bir hafta magnezyum al dedi.

son günlerde enerji patlaması oluyomuş canım ama bu enerjini dogum için sakla bence malum az kaldı dinlen çerez vs.. iyi beslen..

Ayy ayni yaa adet sancisi gibi bazen sık geliyo
Ama dogum sancisi cok daha agir olur diyodu
Doktorda anlarsin doguruyorum diye demisti
Ozaman bu ne sancisi yaa karnimda tas gibi
Sanki koca bir tas var karnimda yatinca daha beter

Ben geldim hastaneye nst de düzenli sancı cikti doktor alttan baktı açıklık yok dedi serum taktılar sancı azalsın diye şimdi rahatladım bayağı serum bitince tekrar nstye girecwgim

Doğum öncesi o enerjı geliyormuş ama temizliği çok abartmamakta yarar var malum hem doğumda hem de sonrasında o enerji hepimize lazım olacak.
Benim kızım neden bu kadar inatçı gelmemekte ısrar ediyor. Cinsiyetini de 5. aya kadar göstermemişti bana çekmiş çekmeyeydi iyiydi Tüm anne adaylarına kolay doğumlar diliyorum.

Teker teker alıntı yapamadım bebeklerini kucağına alana tüm arkadaşlarıma gözünüz aydın,hayırlı uğurlu olsun diyorumçok sevindim adınıza çok mutlu oldum.rabbim kalan diğer annelerede hayırlı zamanda ,sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

14-15 mart farketmez canm arada bir gün var, sen ve eşin hangi güne içiniz ısınıyorsa o gün olsun..arada çok gün farkı olsaydı ne kadar geç olursa o kadar iyi olur, anne karnında durduğu her gün kar derdim ama 1 gün için canını sıkma hayırlısı olsun

zinnurcum nişan olabilir bahsettiğin akıntı. ama doktorun rahatlatmış zaten seni inşallah sıkıntı olmaz,Allah yardımcın olsun. pazartesi hayırlı haberlerini bekleriz

aman canm dikkat et kendine çok fazla temizlik aşkı gördüm sendeenerjini doğuma sakla

Doğuma yakın olan enerji patlaması bunlar:)

Ben yemek yiyemiyorum sizde de var mı aynı durum? Yerim kalmamış gibi hissediyorum. Bugün restoranda yemek yedim, hızlı mı yedim ne nefes alamadım birden. Şişman insanlar ne yapıyor diye düşündüm

Bizim yarin gunumuz doluyor ama o kadar cok bunaldim ki bu gidisle gelmeyecek bu cocuk ne nisan ne kasilma ne sanci ay hic bisi yok deli olucam gece uykularim yarim saate bi saate indi surekli uyaniyorum

canım gözün aydın hayırlı evlat olsun Allah bağışlasın
saol canım çok teşekkür ederim

Amin ins destna38. Sen de bebegini saglikli bur sekilde buyut ins.
saolasın aminnn inşallah hep beraber

kızlar tebrik ederim allah hayırlı evlat etsin

canım banada nişan gibi geldi dikkatli ol olurmu
allahım hayırla sağlıklı kolay bi doğum nasip etsin ...

Cnm dogumun yaklasma belirtilerinden biri de asiri enerjik hissetmekmis derler:) sen yine de yorma kendini bence enerjini sonraya sakla dinlen dogumu tetiklersin sonra..

Ben yemek yiyemiyorum sizde de var mı aynı durum? Yerim kalmamış gibi hissediyorum. Bugün restoranda yemek yedim, hızlı mı yedim ne nefes alamadım birden. Şişman insanlar ne yapıyor diye düşündüm

gecen aynı seyi ben de esime soyledim dedi ki "senin karnında mideni sıkıstıran bir bebek var, sisman insanlarla durumun aynı değil, onların gobeklerinin o sekilde olması zaten midelerinin buyuklugunden kaynaklaniyor"dedi... haklı Bizim iç organlarımızı sıkıstırıyor bu bebişler

Bugun saolsun esimle beraber jilet olayımı da hallettimesim yardımcı oldu bacagımın arkasında falan, ısıkta baktim sonrasında sarı tuyler duruyor , olcak artık o kadar acil doguma girenler bu olaya hazırlıksız yakalanan bir suru insan vardir sonucta... doktorlar alısıktır heralde

kızlarrr son 1 haftadır giremedim oğlumun odasıydı süsleriydi şekerleriydi derken 1 hafta nasıl geçti anlamadım buarada doğum yapanlar olmuş Rabbim analı babalı sağlıkla ve hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı bizlere artık çoğumuzun az kaldı eminim herkeste buaralar acayip bi heyecan korku karışımı duygular vardır çünkü bende de öyle 30. haftadan beri ha doğdu ha doğacak derken bu haftalara geldik :) şimdide gelmez gibi gelio benim sıpa 1 aydır aşağıdaydı hareket bile edemiyordu dün süpriz bi şekilde sanırım yan döndü çünkü karnım yassılaştı ve üstüne inanılmaz şekilde eskisinden bile daha hareketli hale geldi sanırım benimle oyun oynuyor :) artık gününü bile geçer diye düşünmeye başladım :)
buarada resim paylaşmak istiyorum ama telefondan yapılabiliyor mu bu? bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim. teyzelerine şekerlerini göstereyim

28şubat yani dün oğlum dünyaya gözlerini açtı. Kahverengi pembemsi lekeler ve ardından suyumün gelmesi sonucu hastaneye gittim ve bebeğim genel anestezili sezeryanla doğdu. Ikimiz de iyiyiz çok şükür ama çok ağlıyor bebeğin nedenini bilemeyince de ben kötü oluyorum. Ameliyat gayet güzel geçti kızlar genel anestezi korkum olmasına rağmen çok da korkulacak birşey değilmiş. Bebeğim 2.820 gr doğdu. Hepinize dua ettim inşallah sizler de benim gibi rahat doğumlar geçirirsiniz öptüm hepinizi..

Son düzenleme:

Hayirli olsun cnm.sana ve dogum yapan butun arkadaslara loveli,zehrayede,amargi,aybuke,istanbul ve diger bebegini kucagina alan butun arkadaslari tebrik ediyorum.bol sutlu ve saglikli gunler diliyorum herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…