2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba bayanlar
bebeğim dönmüş bu perşembe çatı muayenesi yapılacak. çatı muayenesi zor mu bayanlar.

ben bir kere çatı muayenesi oldum. kasmadım çok kendimi rahat olmak lazım acı duymadım sadece utandığım için biraz kasmışım ama sorun olmadı 3-5 saniyelik bir şey. korkma hiç

merhaba bayanlar
bebeğim dönmüş bu perşembe çatı muayenesi yapılacak. çatı muayenesi zor mu bayanlar.

bana da cumartesi çatı muayenesi yapılacak bende merak ediyorum açıkçası. bu arada 3 gün ishal olmuştum kanımda çok yüksek enfeksiyon çıktı antibiyotiğe başladık. ishal falan olursanız ihmal etmeden hemen tahlil yaptırın ishalde doğumu tetikleyebiliyormuş ayrıca kandan bebeğe geçme riski var inşallah bi sorun olmadan atlatabiliriz. dua edin lütfen

Çatı muaynesi olacak anneler hiç korkmayın, hissetmiyorsunuz bile eğer normal doğum düşünüyorsanız dr sadece uygunmu diye kontrol ediyor, mart geldi doğumlar başladı, peki süt gelmesi için neler yapmalı, selim bu ayın 19 unda 1 yaşına girecek ama hala benim günde 1 lt yakın sütüm geliyor ve selim 7. Ayından berri emmiyor sadece sağıyorum, peki nasıl bu kadar süt geliyor derseniz sizler için bloğumda yazdık internette annesininprensi bloğuna girerseniz orda herşey yazıyor, bol sütlü günleriniz olsun, Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin

günaydın hanımlar
yeni doğum haberleri almak çok güzel gerçekten,Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
martın son annelerinden olmakta ayrı bi sıkıcı ama
bdt m 28 mart ve ben ciğerci kedisi gibi okuyorum doğum yağanların hikayelerini
sabrım çok azaldı,sanki 9 ay jet gibi geçtide şu son 2 3 hafta geçmek bilmiyor...: (
sanırım bu topikte en geç ben doğuracağım

neyse size kk dan bir arkadaşa sipariş ettiğim şuan kargoda olan kızımın kurabiyelerini göstereyim,sağolsun yollamadan çekip koymuş mrs_lowett
bebek şekerimizin modeli hala tam belli değil bugün belli olacak.onuda koyarım belli olunca.

Eki Görüntüle 1005337 Eki Görüntüle 1005339

Zeynebimin kurabiyeleri

bu arada kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim gündüzler az ama geceleri dayanılmayacak şekilde kalçalarım ağrıyor
kaç gündür uykusuzum...
gece 3 te anca uykuya dalıyorum o da eşim masaj yapıyor,sıcak tuğla vs koyuyorda öyle..
doğuma kadar sürecek mi bu: (
gebeliğim boyunca kalça ağrısını sık sık yaşadım,magnezyum kullandım vs.çok etkisi olmadı ama bu farklı sanki...
sizde durumlar nasıl?

kurabiyeleriniz pek tatlı maşallah
o dediğin ağrıdan bende ara ara oluyo
ama herkesin yaşadığı ağrı yerleri farklı sanki
son zamanlarda ben de baş ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum
bebek kanala girince ağrılar artacakmış dr um öyle dedi:18:

maşallah çok güzel kurabiyeler fiyatı ve adeti yazar mısın canım ben de düşünüyorum da..

bu arada martın son annesi benim

ya ben bir şeyi merak ediyorum doğum yapan hanımlar belki saçma olacak ama doğuma giderken kıyafet olarak üstünüzde ne vardı? ben hamileliğimde kendime hamile eşofmanı filan almadım eşimin eşofmanlarını giyerek idare ettim boyları çok uzun olsa da evin içinde idare ettim. doğum başladığında kıyafet düşünülmez pek ama elimin altında duran bir şey olması gerekir mi? bu konuda hiçbir fikrim yokta

hayırlı olsun shezofren bebeğin ve ailenle birlikte uzun hayırlı ömürler diliyorum darısı başımıza. nasıl normal mi sezeryan mı oldun ağrın sancın var mı?

çok teşekkürler amin darısı başınıza inşallah sağ salim yavrularınıza kavuştursun Rabbim
sezeryan oldum ben spinal anestezi ile
zaten o gün hemen yürümeye başladım hastanede bigün kaldım
hastaneden çıkınca zaten ağrı falan yoktu orda da sürekli ağrı kesici yapıldı
evde ilk gün rahat yürüsem de kalkıp oturmak biraz zorladı ama sonra hemen iyileştim
şimdi Allah'a şükür her işimi yapabilecek durumdayım
doğumum da rahattı çok şükür rahat geçirdim doğum evresini

maşallah çok güzel kurabiyeler fiyatı ve adeti yazar mısın canım ben de düşünüyorum da..

bu arada martın son annesi benim

aa evet ilk kez bende sonra bdt si olan bir mart annesi gördüm
desene en son ikimiz kalacağız topikte
canım kurabiyeler çok uygun fiyata geldi,sağolsun mrs_lowett adlı arkadaş bu işe yeni başladığından tanıtım amaçlı oldukça uygun yaptı.
konuları var istersen bak
bana istediğim modeli seçmemi söyledi,ne seçersem seçeyim 1 tl ye yapacaktı: )
netten bu modeli görüp beğendim o da sağolsun yaptı.
50 tane yaptırdım ve 50 tl tuttu.
bu 50 taneyi ankaraya aileme yollayacağım.bizim bütün akrabalarımız orada çünkü.
doğumdan sonrada ben 15 20 tane daha yaptıracağım.
burada gurbetteyiz ama arkadaşlarım eşimin arkadaşları falan gelirse ikram etmek için yaptıracağım.
parça parça yaptırmamın sebebide,kurabiyelerin ömrü 1 ay,1 aydan sonra sadece süs olarak kullanılabiliyor.
annem ve kv hemen dağıtacak.
ama burada doğumun ne zaman olacağı kesin olmadığından bi kısmını doğumdan sonra yaptırmak üzere anlaştık.

teşekkür ederim canım,
evet son haftalarda herkesin ağrısı farklı oluyor.
benimde yoğun şekilde kalçam ağrıyor,
umarım geçer bu ağrılar.
perşembe randevum var,söyleyeceğim doktoruma bende..

aynısı benimde aklımda
ben lcw den falan hamile eşofmanı almıştım 2 tane.
fakat bi çok kez bende eşiminkileri giydim(hatta şuan bile üzerimde eşimin eşofmanı var )
anneme sordum.o da doğuma giderken orta halli çok kaliteli olmayan bol bi gecelik giy dedi.
(normal doğum için)
sancı vs çekerken altlı üstlü giymek bunaltır dedi.
ama sezeryan olacaksa ve tarihi belliyse rahat bir takım(yine eşininkiler olabilir) işini görür.
benim şuan normal doğum gibi gözüküyor,perşembe netleşecek.
eğer normal olursa ve ani sancılarla gidersem hemen üzerime genişçe aldığım geceliği geçireceğim.
eğer sezeryana dönerse o zaman işim daha kolay.

arkadasim ben ilk dogumuma giderken gunluk giydigim kiyafetimle gitmistim.zaten hastanede giymemiz icin onluk gibi bisey veriyorlar.gecelik de giyseniz onlarin verdigi onlugu giyiyorsunuz.tabi hastaneye gore degisir mu bilemem.

Ben de bekliyorumm n zmn gelirse artik pasamiz bakalim.. Hayirllisi..

Bu arada beklerken biseyler okumaya da calisiyorum emzirme donemi ile ilgili, tomrisin emzirme notlari mukemmel eger beklerken sikilan anneler varsa tavsiye ederim okuyun cok guzel :) onun disinda evde kendimi bi oraya bi buraya atiyorum, devriliyorum daha dogrusu :) Yuruyuse cikmaya calisiyorum gunde yarim saat anca yuruyebiliyorum, cok ayakta kalinca bi an belime bi agri girio kaliyorum oyle sonra geciyor artik dayanicazz.. aci yok anneler gucludur..

Toplamda aldigim kilo 15 oldu, boyle tamamlarim umarim.. :)) sizin kilolar ne alemde?

Onun disinda bebek sekerlerimi yaptim bitti.. Kurabiyeleri siparis verdim, 50tane yeter insallah..

Benden de haberler boyle kizlar.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…