Artık sabrımız azaldı günlerimiz de tabii...
hergün bi konu belirleyip birikim yapalım bloktayken boş geçirmeyelim
sonra pek zamanımız olmayabilir..
bugünün konusu ne olsun mesela?
merhaba bayanlar
bebeğim dönmüş bu perşembe çatı muayenesi yapılacak. çatı muayenesi zor mu bayanlar.
merhaba bayanlar
bebeğim dönmüş bu perşembe çatı muayenesi yapılacak. çatı muayenesi zor mu bayanlar.
günaydın hanımlar
yeni doğum haberleri almak çok güzel gerçekten,Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
martın son annelerinden olmakta ayrı bi sıkıcı ama
bdt m 28 mart ve ben ciğerci kedisi gibi okuyorum doğum yağanların hikayelerini
sabrım çok azaldı,sanki 9 ay jet gibi geçtide şu son 2 3 hafta geçmek bilmiyor...: (
sanırım bu topikte en geç ben doğuracağım
neyse size kk dan bir arkadaşa sipariş ettiğim şuan kargoda olan kızımın kurabiyelerini göstereyim,sağolsun yollamadan çekip koymuş mrs_lowett
bebek şekerimizin modeli hala tam belli değil bugün belli olacak.onuda koyarım belli olunca.
Eki Görüntüle 1005337 Eki Görüntüle 1005339
Zeynebimin kurabiyeleri
Geçen hafta ben de doğurdummm
hayırlı olsun shezofren bebeğin ve ailenle birlikte uzun hayırlı ömürler diliyorum darısı başımıza. nasıl normal mi sezeryan mı oldun ağrın sancın var mı?
maşallah çok güzel kurabiyeler fiyatı ve adeti yazar mısın canım ben de düşünüyorum da..
bu arada martın son annesi benim
kurabiyeleriniz pek tatlı maşallah
o dediğin ağrıdan bende ara ara oluyo
ama herkesin yaşadığı ağrı yerleri farklı sanki
son zamanlarda ben de baş ağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum
bebek kanala girince ağrılar artacakmış dr um öyle dedi:18:
ya ben bir şeyi merak ediyorum doğum yapan hanımlar belki saçma olacak ama doğuma giderken kıyafet olarak üstünüzde ne vardı? ben hamileliğimde kendime hamile eşofmanı filan almadım eşimin eşofmanlarını giyerek idare ettim boyları çok uzun olsa da evin içinde idare ettim. doğum başladığında kıyafet düşünülmez pek ama elimin altında duran bir şey olması gerekir mi? bu konuda hiçbir fikrim yokta
Geçen hafta ben de doğurdummm
sayfalarda sadece 20 marttan sonraki hamişler kaldı galiba:)))
ya ben bir şeyi merak ediyorum doğum yapan hanımlar belki saçma olacak ama doğuma giderken kıyafet olarak üstünüzde ne vardı? ben hamileliğimde kendime hamile eşofmanı filan almadım eşimin eşofmanlarını giyerek idare ettim boyları çok uzun olsa da evin içinde idare ettim. doğum başladığında kıyafet düşünülmez pek ama elimin altında duran bir şey olması gerekir mi? bu konuda hiçbir fikrim yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?