2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaşlar bu bdt nerde yazıyor ultrason kağıdında göremedim ben hiç

Geçen hafta ben de doğurdummm
gözün aydın canım allah kurtarmış sağlıklı sıhhatli büyüyün inşallah darısı bizim başımıza

bende 12 kilo aldım şekerlerimizin siparişini vermedik çikolata siparişi de vermedik

zinnurcum kontrole gittin mi? gelişmelerden haberdar et, normal mi sezeryan mi olacak?

evt canm,yine vajinal baktı açıklık yok ama yumuşama var dedi hanii silinme dedikleri heralde daha sonra açıklık oluyomuş
bu haftalar da artık olur dedi va diğer pazartesiye tekrar randevu verdi tahminine göre salı günü de doğum inşlh
çatı muayenesini uygun buldu dolayısıyla hala normal diyor ve ben elim kolum bağlı önce Allah sonrra dr ma güvendim
bi kendime güvenemiyorum bu mazareti de dr kabul etmiyor

Yoooo ben varım Çarşamba sabahı kavuşuyorum oğluma Allah'ın izniyle :)

hayırlı kolay güzel bir doğum olsun inşlh ayy ne heyecanlı valla

benim usg de 6-12 mart arası yazıyor ama bdt 16 mart 2014 görünüyor...yani ben de bekleemdeyim

hadi hayırlısı sağlıcakla gelsinler birer birer meleklerimiz inşlh

ben de okumak istiyorum bişiler ama konsantre olamıyorum doğum heyecanı ve stresinden
aslında okumak lazım

bende sonunda oğlumla kavuştum....darısı kalanlara olsun sevgili mart anneleri bebişim şubatta doğdu :)

ayy ne mutlu sana darısı bize olsun inşallah ben çok korkuyorum normal dogumdan

hayırlı olsun öncelikle sütün hemen geldi mi???

Arkadaşlar doğum yapanlara öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
bi konuda bizi aydınlatırsa çok sevinecem doğum sonrası emzirme konusunda nelerle karşılaştılar ve bizlere neler önerirler
bilgi verirseniz çok seviniriz :)

Canim ben her zaman kullandigim kiyafetlerimi giymeyi dusunuyorum zaten artik uniformam gibi oldu :)) spor ayakkabi hamile pantolonu genis bi tunik bi de hic usumedigim icin ustune hirka :))

kızlar herkezin mesajını alıntılayamadım Allah razı olsun hepinizden bana iyi dileklerde bulunduğunuz için.. iki arkadaşımın sorusunu cevaplamak isterim; ay_ay sancım gelmemişti canım sadece sızıntı şeklinde suyum gelmeye başlamıştı. bende korkuyordum normali denemek zorunda kalırım diye ama çok şükür doktorumun mesai saatleri içinde geldi suyum armaan canım, benim 27 şubatta iki kere kahverengi leke geldi, 28 şubat sabahı 4-5 yemek kaşığı kadar suyum ara ara geldi ve sonunda pembemsi bir akıntı geldi, akşam 6da da sezeyana alındım.
kızlar annelik müthiş bi duygu, odadan dışarı çıkınca bile özlüyorum miniğimi yemin ederim. her dakika kucağımda kalsın orda uyusun istiyorum, bizim kerata da zaten alıştı daha 2 günde kucağa hemen susuyor :) inşallah sizler de bebişlerinize en kısa zamanda sğlıklı bir şekilde kavuşursunuz, Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sizlere.. birkaç sorunumuz var tabi, biri göğüs ucu çatlaklarım, bazen gerçekten çok acıtıyor bebeğim emerken. garmaston aldım ama henüz denemedim. medela süt sağma makinası da aldım ve gerçekten bir mucizegöğsümden olmayan sütü getirdi :) bir de bebeğim aşırı uyuyor yaa emzirmek için uyandıramıyorum ne yapsam da olmuyor , sözde 2 saati geçirmemek lazım ama 5 saat aç kaldığını biilirimm miniğimin. neyse kızlar bebiş huzursuzlandı ben kaçar öptüm hepinizi..

Canım 2013 mart annesi olarak hala emziriyorum prensimi doğumdan sonra süt gelmesi için neler yapmalı, emzirirken mene bakımı nasıl olmalı hepsiyle ilgili bloğumda yazdık internette annesininprensi yazarsan hepsi var canım inşallah bol sütlü günleriniz olur

maşallah ne güzel ben normal düşünüyorum sezeryandan çok korkuyorum ama bugün doktor sanırım sezeryana doğru gidiyoruz dedi alıştırmam lazım kendimi sezeryana sanırım tekrardan geçmiş olsun

gecelik giyemem sanırım ama eşiminkilerle giderim o zaman ne yapayım eşofman almaya değmez bu kadar az zaman kalmışken

arkadasim ben ilk dogumuma giderken gunluk giydigim kiyafetimle gitmistim.zaten hastanede giymemiz icin onluk gibi bisey veriyorlar.gecelik de giyseniz onlarin verdigi onlugu giyiyorsunuz.tabi hastaneye gore degisir mu bilemem.

teşekkürler cevabın için

Canim ben her zaman kullandigim kiyafetlerimi giymeyi dusunuyorum zaten artik uniformam gibi oldu :)) spor ayakkabi hamile pantolonu genis bi tunik bi de hic usumedigim icin ustune hirka :))

aynen üniforma bende de var gündüz olursa öyle gideyim gece olursa eşofman giyeyim artık

her derdim bitti bi bu kaldı gibi oldu ama merak ediyor insan

biraz önce doktordan geldim bebeğim sağlıklı çok şükür 3450 gram olmuş doktor çok iyi dedi. ancak ne sancı ne açılma hiçbir şey yok bebek kanala bile inmemiş doktor sezeryan yolu gözüküyor dedi. çatı muayenesi oldum açılma olsun diye çok zorladı şimdide kanamam olmuş hafif ilk defa kanamam oluyor hamileliğim süresince umarım normaldir. merakla geleceği günü bekliyordum artık gün saymıyorum nasip ne olursa artık üzülmedim değil. hatta ağladım doktor sezeryan diyince ama Rabbim hayırlısını versin.

hayırlısı olsun canım inşallah sen de kendine güven, kolayca gelir bebişin inşallah

bende sonunda oğlumla kavuştum....darısı kalanlara olsun sevgili mart anneleri bebişim şubatta doğdu :)

bugün aklımdan geçmiştin reyyancım, hayırlı olsun, gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.

Gunluk giydigim hamile pantolan ve kazak vardi ama orada herseyuni cikartip onluk giyiyorsun(normal dogum yaptim bu arada)cikarken de pijama ustune kaban giydim

Cnm istersen kanaman olduğunu Dr una haber ver belki önemlidir... Benimki kanama v.s olursa hemen gel dedi bünü, gerçi çatı muayenesinden de kaynaklanmış olabilir

Slm kıslar bizimde doğum tarihimiz belli oldu cuma günü öğlen kızımı kucağıma alıcam Allah'ın izniyle, dualarınızı bekliyorum bende size edicem sağlıkla alalım inşallah bebişleri kucağımıza...

Üzülme sakın selimde tersdi rahimde doğum sancısı ıle dondu hatta ben sunı sancı aldım, Allahım hangisi hayırlısı ise o şekilde doğum nasip etsin önemli olan ıkınızın sağlığı sen dua et Rabbım yardımcın olur canım

Kızlar ara ara sancım oluyor.dün biraz iş yaptım sabaha kadar belim ağırdı.bugün de biraz yürüdüm .

çok iyiymiş ya ben de irtibata geçebilir miyim acaba... bunlar olursa bebek şekeri yaptırmam belki seninkiler çok hoş begendim baya

ne güzel ugraşlar bulmuşsun bebek şekeri fikri bende de vardı ama arkadaşın kurabiyeleri de hoşuma gitti..

evet ben de küçük not defterime notlar alıyorum sonrası için..
toplam 4 kilo aldım ben çünkü ilk üç ay vermiştim 5 kilo onun üzerine aldım.. yani dogum yapınca normalindden daha zayıf olucam galiba

e hadi hayırlısı cuma mübarek gün.. kızcenle sana güzel anılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…