2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar ara ara sancım oluyor.dün biraz iş yaptım sabaha kadar belim ağırdı.bugün de biraz yürüdüm .

Sancıların nasıl belınden kasığına doğrumu ? Sol tarafına doğru yatıp bekleyebilirsin, sancın olduğu zaman sağ tarafına yatma sakın Allah kurtarsın

biz ilçede görev yapıyoruz burada hastane yok 50 dk mesafe olan merkeze gidiyoruz doktor için gaziantep e.. ben de son haftalar sancı felan olur diye bu cuma antepteki ailemi yanına gidicem.. ama eşim haftasonları gelcek yanımıza ama çok duygulanıyorum nasıl ayrı kalcaz diyee başka çarede yok gibi..

şimdiden gitmenin hüznü çöktü

canım hem mart anneleri başlığının alt sayfalarında hemde bir çok yerde konusu var.
çok rahat ulaşabilirsin kendisine
fiyat olarak çok uygun evet,biraz tanıtım amaçlı bu şekilde uygun yapıyor.
şöyle afilli bi bişey beğenirsen bebek şekerine bile gerek kalmayabilir dediğin gibi

bugün benim de muayenem vardı,catıya baktı eve geldim bi baktım lekelenmem olmuş
hiç telaşa kapılmadım muyenedendir diye düşündüm
devamı da gelmedi zaten şükür
yani bence normal gerçi bende yumuşama olmuş
umarm senin de olur sezeryana gerek kalmaz hayırlısı olsun tabii

Hayirlisi olsun ben geçtiğimiz cuma doğumyaptim bbugün şükür iyiyim..doğuma giderken öyle düşün bir kaç saat zor ama sonrasi aci olsada keyifli..ve aci geçici...dualarimiz butun dogum yapacaklar icin

Kizlaar bende dogurmayanlardanim bu gidisle de daha bayaa doguramiycam sanki... Artik 38. Haftaya girdik safak 15 ama nolucak bilmiyorum daha doktorum dogumla ilgili bisey demedi cok rahat kendisi. Yuruyus de yapamiyorum cunku ayaklarim cok sisiyo corap bile giyemiyorum doktorum surekli uzan dinlen sakin yurume dedi. 2-3 gundur kalsiyum-magnezyum ilaci aliyodum biraktim sancilari engellemesin diye bugunde hurma yemeye basladim ama gunde kac tane yemeli acaba sizlerde yiyomusunuz ?

Birde kizlar size sormak istedigim birsey var; aventin silikon gogus ucunu aldim acaba bu urunu kaynatip dezenfekte etmek gerekiyormu ? İnce bi silikon sicak suda zarar gorur mu?nasil yapmak gerekiyor?

kızlar ben haziranda bekliyorum doğumu bi tavsiyede bulunayım size bol bol hurma yiyin rabbiyesir vela tuasır duasını edin bol bol
hayırlısı ile gönlünüzce olsun herşey

Gunluk giydigim hamile pantolan ve kazak vardi ama orada herseyuni cikartip onluk giyiyorsun(normal dogum yaptim bu arada)cikarken de pijama ustune kaban giydim

hımm anladım demek ki pekte bir önemi yok nasılsa çıkartıyorlar. en rahat kıyafetimi giyeyim o zaman çok sağol

Cnm istersen kanaman olduğunu Dr una haber ver belki önemlidir... Benimki kanama v.s olursa hemen gel dedi bünü, gerçi çatı muayenesinden de kaynaklanmış olabilir

bir önceki çatı muayenesinde kanaman olabilir demişti. sonra baktım zaten devamı olmamış hafif bir lekelenme olmuş eğer devam ederse akşama filan ararım doktoru numarası var zaten

ayy hadi hayırlı olsun şimdiden ne güzel heyecanla beklemesi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ya ne bileyim çok ümitsiz konuştu doktor. bu durumda sezeryan gözüküyor dedi aslında elbette hayırlısı ama ne bileyim çok korkuyorum sezeryandan. ama artık alıştırmam lazım kendimi çok teşekkür ederim

benimde karnım iyice küçüldü göbeğim aşağıya indi iyice ama bebek kanala girmemiş. bir hafta içinde de biraz zor görünüyor dedi. doktoruma çok güveniyorum. bu kadar güvenmesem sezeryana yönlendiriyor dicem ama öyle bir doktor değil. bakalım nasibimde hangisi var hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Yarin sabah 7 de hastane yatisi normal dogum dedi doktor.insalla h yarin kavusuyorum

Guzel hamisler,yarin 7 de normal dogum icin hastaneye yatiyorum.Buyuk ihtimalle suni sanci verecek doktor.Bakalim kizim kacta ne zaman gelecek cok heyecanliyim.Darisi hepinizin basina.DUalarinizi eksik etmeyin.Sevgiler

Guzel hamisler,yarin 7 de normal dogum icin hastaneye yatiyorum.Buyuk ihtimalle suni sanci verecek doktor.Bakalim kizim kacta ne zaman gelecek cok heyecanliyim.Darisi hepinizin basina.DUalarinizi eksik etmeyin.Sevgiler

e hadi Allah kolaylık versin canım merak etme güzel olacak rabbiyessir vela tuassır rabbi temmim bil hayr..

dua et bize lütfen

ya bana da dr um hsataya salı için gün verdi ve de normal dedi
ben bi türlü anlayamaıyorum hem normal olup hem tarih nasıl belli oluyo
özellikle sordum suni sancı mı vereceksiniz diye gerekirse dedi

sana da yarın demiş normal demiş gerçi sen büyük ihtimal suni sancı verecek demişsin ama
biraz daha detay yazarsan sevinirim canm

Son düzenleme:

Cok rahat bir dogum olsun insallah canim saglikla kavus prensese.. Gelismelerden de haberdar et bizi :) dualrim sizinle..

kızlar ben haziranda bekliyorum doğumu bi tavsiyede bulunayım size bol bol hurma yiyin rabbiyesir vela tuasır duasını edin bol bol
hayırlısı ile gönlünüzce olsun herşey

sağol canm sen de vaktinde sağlıcakla kucağına al inşlh

Allah seni de bebişinide sağlıklı bi şekilde kurtarsın inşallah

Yarin sabah 7 de hastane yatisi normal dogum dedi doktor.insalla h yarin kavusuyorum

Hayirlisi olsun ben geçtiğimiz cuma doğumyaptim bbugün şükür iyiyim..doğuma giderken öyle düşün bir kaç saat zor ama sonrasi aci olsada keyifli..ve aci geçici...dualarimiz butun dogum yapacaklar icin

Salonu kıslar Allah razı olsun, evet cnm mübarek gün mübarek saatte olcak benimde hoşuma gitti:) yeşilelma sağlıkla kabul bebiş inş bebişine...

Son düzenleme:
Azonce doktordan geldim kizlar oglus iyi dogum kanalina falanda girmemis
Ole takiliyoki zaten c.tesi sabah nasipse kavusucam anestezi doktorumla
Tanistim herseyi anlatti acaip seker bi adam hicc korkma dedi hissedermiyim diye
Nasil disci uyusturuyo cerrahii islem yaparken aciyi duymuyosun ellemeleri duyuyosun ole olucak dedi
Bebek sen anlayana kadar cikicak kalanindada sana sakinlestirici veririz ole dikilirken
Keyfine bakarsin dedi acaippp motive oldumm

canm öncelikle hayırlı olsun tarihiniz
cuma ne güzel bi gün herşey güzel geçer inşlh
doğumun sezeryan mı olucak bdt miz de aynı
benim de haftaya salı dedi dr ve de normal
malum panik bozukluk olunca korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…