Kızlar ara ara sancım oluyor.dün biraz iş yaptım sabaha kadar belim ağırdı.bugün de biraz yürüdüm .
çok iyiymiş ya ben de irtibata geçebilir miyim acaba... bunlar olursa bebek şekeri yaptırmam belki seninkiler çok hoş begendim baya
ne güzel ugraşlar bulmuşsun bebek şekeri fikri bende de vardı ama arkadaşın kurabiyeleri de hoşuma gitti..
evet ben de küçük not defterime notlar alıyorum sonrası için..
toplam 4 kilo aldım ben çünkü ilk üç ay vermiştim 5 kilo onun üzerine aldım.. yani dogum yapınca normalindden daha zayıf olucam galiba
e hadi hayırlısı cuma mübarek gün.. kızcenle sana güzel anılar dilerim
biraz önce doktordan geldim bebeğim sağlıklı çok şükür 3450 gram olmuş doktor çok iyi dedi. ancak ne sancı ne açılma hiçbir şey yok bebek kanala bile inmemiş doktor sezeryan yolu gözüküyor dedi. çatı muayenesi oldum açılma olsun diye çok zorladı şimdide kanamam olmuş hafif ilk defa kanamam oluyor hamileliğim süresince umarım normaldir. merakla geleceği günü bekliyordum artık gün saymıyorum nasip ne olursa artık üzülmedim değil. hatta ağladım doktor sezeryan diyince ama Rabbim hayırlısını versin.
Slm kıslar bizimde doğum tarihimiz belli oldu cuma günü öğlen kızımı kucağıma alıcam Allah'ın izniyle, dualarınızı bekliyorum bende size edicem sağlıkla alalım inşallah bebişleri kucağımıza...
hayırlısı olsun canım inşallah sen de kendine güven, kolayca gelir bebişin inşallah
amiinnn canım çok sağol artık dualara güveniyorum
senin de vakit yaklaşıyo ayyy çok heyecanlı
destina ne güzel kucakladı yarusunu ,inşlh darısı bizlere
arjinden haberin var mı bu arada
bugün benim de muayenem vardı,catıya baktı eve geldim bi baktım lekelenmem olmuş
hiç telaşa kapılmadım muyenedendir diye düşündüm
devamı da gelmedi zaten şükür
yani bence normal gerçi bende yumuşama olmuş
umarm senin de olur sezeryana gerek kalmaz hayırlısı olsun tabii
Gunluk giydigim hamile pantolan ve kazak vardi ama orada herseyuni cikartip onluk giyiyorsun(normal dogum yaptim bu arada)cikarken de pijama ustune kaban giydim
Cnm istersen kanaman olduğunu Dr una haber ver belki önemlidir... Benimki kanama v.s olursa hemen gel dedi bünü, gerçi çatı muayenesinden de kaynaklanmış olabilir
ayy hadi hayırlı olsun şimdiden ne güzel heyecanla beklemesi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSlm kıslar bizimde doğum tarihimiz belli oldu cuma günü öğlen kızımı kucağıma alıcam Allah'ın izniyle, dualarınızı bekliyorum bende size edicem sağlıkla alalım inşallah bebişleri kucağımıza...
Üzülme sakın selimde tersdi rahimde doğum sancısı ıle dondu hatta ben sunı sancı aldım, Allahım hangisi hayırlısı ise o şekilde doğum nasip etsin önemli olan ıkınızın sağlığı sen dua et Rabbım yardımcın olur canım
benimde karnım iyice küçüldü göbeğim aşağıya indi iyice ama bebek kanala girmemiş. bir hafta içinde de biraz zor görünüyor dedi. doktoruma çok güveniyorum. bu kadar güvenmesem sezeryana yönlendiriyor dicem ama öyle bir doktor değil. bakalım nasibimde hangisi var hepimiz için hayırlısı olur inşallahbugün benim de muayenem vardı,catıya baktı eve geldim bi baktım lekelenmem olmuş
hiç telaşa kapılmadım muyenedendir diye düşündüm
devamı da gelmedi zaten şükür
yani bence normal gerçi bende yumuşama olmuş
umarm senin de olur sezeryana gerek kalmaz hayırlısı olsun tabii
Guzel arkadasim benim de durumum ayni artik hayirlisi demekten baska bisi bulamiyorum yani aslinda gec kalmis sayilmayiz ama gene de tabii sabirlar tukendi :)) benim de tek derdim o kadar beklemisken ve hersey yolundayken normal dogum olmasi bugun cagirdi doktor bakalim ne olacak
Guzel hamisler,yarin 7 de normal dogum icin hastaneye yatiyorum.Buyuk ihtimalle suni sanci verecek doktor.Bakalim kizim kacta ne zaman gelecek cok heyecanliyim.Darisi hepinizin basina.DUalarinizi eksik etmeyin.Sevgiler
Guzel hamisler,yarin 7 de normal dogum icin hastaneye yatiyorum.Buyuk ihtimalle suni sanci verecek doktor.Bakalim kizim kacta ne zaman gelecek cok heyecanliyim.Darisi hepinizin basina.DUalarinizi eksik etmeyin.Sevgiler
kızlar ben haziranda bekliyorum doğumu bi tavsiyede bulunayım size bol bol hurma yiyin rabbiyesir vela tuasır duasını edin bol bol
hayırlısı ile gönlünüzce olsun herşey
hımm anladım demek ki pekte bir önemi yok nasılsa çıkartıyorlar. en rahat kıyafetimi giyeyim o zaman çok sağol
bir önceki çatı muayenesinde kanaman olabilir demişti. sonra baktım zaten devamı olmamış hafif bir lekelenme olmuş eğer devam ederse akşama filan ararım doktoru numarası var zaten
ayy hadi hayırlı olsun şimdiden ne güzel heyecanla beklemesi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
ya ne bileyim çok ümitsiz konuştu doktor. bu durumda sezeryan gözüküyor dedi aslında elbette hayırlısı ama ne bileyim çok korkuyorum sezeryandan. ama artık alıştırmam lazım kendimi çok teşekkür ederim
benimde karnım iyice küçüldü göbeğim aşağıya indi iyice ama bebek kanala girmemiş. bir hafta içinde de biraz zor görünüyor dedi. doktoruma çok güveniyorum. bu kadar güvenmesem sezeryana yönlendiriyor dicem ama öyle bir doktor değil. bakalım nasibimde hangisi var hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Yarin sabah 7 de hastane yatisi normal dogum dedi doktor.insalla h yarin kavusuyorum
Hayirlisi olsun ben geçtiğimiz cuma doğumyaptim bbugün şükür iyiyim..doğuma giderken öyle düşün bir kaç saat zor ama sonrasi aci olsada keyifli..ve aci geçici...dualarimiz butun dogum yapacaklar icin
Salonu kıslar Allah razı olsun, evet cnm mübarek gün mübarek saatte olcak benimde hoşuma gitti:) yeşilelma sağlıkla kabul bebiş inş bebişine...çok iyiymiş ya ben de irtibata geçebilir miyim acaba... bunlar olursa bebek şekeri yaptırmam belki seninkiler çok hoş begendim baya
ne güzel ugraşlar bulmuşsun bebek şekeri fikri bende de vardı ama arkadaşın kurabiyeleri de hoşuma gitti..
evet ben de küçük not defterime notlar alıyorum sonrası için..
toplam 4 kilo aldım ben çünkü ilk üç ay vermiştim 5 kilo onun üzerine aldım.. yani dogum yapınca normalindden daha zayıf olucam galiba
e hadi hayırlısı cuma mübarek gün.. kızcenle sana güzel anılar dilerim
Slm kıslar bizimde doğum tarihimiz belli oldu cuma günü öğlen kızımı kucağıma alıcam Allah'ın izniyle, dualarınızı bekliyorum bende size edicem sağlıkla alalım inşallah bebişleri kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?