2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
az önce doktordan geldim 1 cm açılmam varmış. alttan muayene etti baya bi zorladı açılma artsın diye ben normal doğumu çok istiyorum diye doktorda elinden geleni yapıyor sağolsun bakalım bugün yarın doğum olabilir dedi eğer olmazsa 10 martta suni sancıyla doğumu başlatırız dedi. hepimiz için hayırlısı. dua edin kızlar heyecanlı bekleyiş başladı bende

canım benim nişanım cumartesi gecesi geldi pazar sabahı suyum geldi seninde yakın bence, hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah hatta tüm bekleyen hamişler

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi :) merhaba kısmet olursa ben de ağustosda konyada doğum yapıcam.Kimdi acaba doktorunuz hangi hastane? söylerseniz sevinirim..

kızlar doğum yapanları gördükçe onlar adına nasıl mutlu oluyorum, ben çok sıkıntılıyım 36 haftaya dün girdim ve 30. haftadan beri kasılmalar yüzünden dertliyim, 2 gündür de sancı çekiyorum sanki dün hele ölüyordum hem belimden hem kasıklarımdan geldi ama 7 dk bir geliyordu, dr suyun gelirse kanaman olursa sancılar 3-4 dk bir gelirse acil geleceksin dedi diye gitmeye de çekimser oldum dr sezeryana alabilirim diyor bende daha küçük az daha dursa diye çekiyorum kasılmaları sancıları ,20 marta kadar Rabbim müsade etsede dursa kuzum ben çekmeye razıyım

bebekleri doğum pozisyonu alanlara sormak istiyorum ben vajen bölgemde baskı bazen batma tarzı hissediyorum bazende acı oluyor acaba bebek kanalamı girdi, hareket ettikçede sezeryan yerim resmen bıçak girip çıkar gibi saniyelik acı veriyor

Kizlar merhaba, cuma sabaha karsi suyum geldi, hastaneye gittik 2,5 saat dogum sancilarini yasadim ve o sabah epidural sezeryan ile kizim dunyaya geldi.

Dogum yapanlara saglik, sabir, bol sut ve dinlenme molalari diliyorum.

Dogum yapacaklara da hayirli dogumlar, saglikli bebekler ve bol sut diliyorum.

canım benim nişanım cumartesi gecesi geldi pazar sabahı suyum geldi seninde yakın bence, hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah hatta tüm bekleyen hamişler

inşallah canım bakalım sanırım hafiften başladı sancılarım bu gece gelir diye ümit ediyorum bakalım nasip

çok geçmiş olsun üzülme riskli dönemi atlatmış bebeğin. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. dönme mevzusunda ben doktora bebeğin yönünü sormuştum o da söylemişti. vurduğu yer ayağıydı. dönünce ayaklar yukarıdan vurmaya başladı ben o şekilde hissetmiştim. ağrı hatırlamıyorum ama emin değilim

hayırlı olsun güzel kızın Allah bağışlasın.

çok geçmiş olsun üzülme riskli dönemi atlatmış bebeğin. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. dönme mevzusunda ben doktora bebeğin yönünü sormuştum o da söylemişti. vurduğu yer ayağıydı. dönünce ayaklar yukarıdan vurmaya başladı ben o şekilde hissetmiştim. ağrı hatırlamıyorum ama emin değilim[/QUOTE]

sağol canım ayakları hissedemiyorum yukarda, tek algıladığım kasıklarımda ağrılar, Rabbim tüm hamileleri kurtarsın

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi :) merhaba kısmet olursa ben de ağustosda konyada doğum yapıcam.Kimdi acaba doktorunuz hangi hastane? söylerseniz sevinirim..

Canim MEDLINE dr.fFuat Demir.Ben çok dr.gezdim 34.haftamda Fuat beyi buldum.önceden de duymuştum ancak evime yakin hastane olsun diye düşünüyordum en s on Fuat beye gidince neden daha once ona gitmedim diye çok üzüldüm.doğumunu o yapti.İlgisi mesleki bilgisi tutum ve tavri ile dört dörtlük bir dr. olmasinin yani sira dört dörtlük bir insan.

merhaba kzılar...bugün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı dr.çatı muayenesi yaptı hemen çatım ne dar ne geniş orta hali vee 1 cm açıklık var dedi.eve gönderdi nişan falan gelirse gelirsin dedi... ha bi de ayrıntılı ultrasona gönderdi son haftamdayım diye ama sıra varmış 10 marta randevu verdiler dr.um da madem öyle kendi ultrasondan baktı iyi dedi bir sorun yokmuş çok şükür... şimdi ben 10 martta gitsem mi sırf ayrıntılı için (kendi dr.um da yok o gün) gerek var mı sizce...

kızlar ben de mart annesiyim 2.bebeğim bu da sezeryan olacak normal doğum yapan anneleri okudukça özeniyorum ne güzel ...
aslında bugün sezeryanım vardı ama büyük oğlum gece ateşlendi doktoru aradım o da pazartesi gel dedi 39 haftalık şu an her şerde bir hayır var
önemli olan sağlıklı bebeklerimizin olması
size sorum ben de ödem var bebeğe zararı olur mu

arkadaşın suyu hep çoktu ama bebegin kilosu gerideydi senin gibi degildi yani tam normal dogum yaptı

5 martta yani dün oğlum dünyaya geldi. Normal Doğum ve suni sancıyla oldu. Hala hastanede yiz bu akşam çıkarız heralde.

Allah hayırlı eylesin

e haberin gelir bugün yarın

olmaz inşallah ama haftasonu tuza dikkat et yine de suyu bol iç Allah kolaylık versin canım

Hayirli olsun.. Bol sutlu saglikli gunleriniz olsun kizinla insallah..

Dogum yapan diger arkadaslarimi da tebrik ediyorum. Birden fazla alinti nAsil yapiliyor beceremedim Hepimizin sutu huzuru sagligi bol olsun insallah :)

Ben de halen dogurmayanlardanim, yarin kontrolum var cati muayenesi yapacak doktorum, dua edin bize de kizlar her sey yolunda olsun.. Biraz da halsizligim war nezle olacak gbiyim umarin olmammm....

Hepinizi opuyoruz oglusumla.. Iyi geceler.. Belki bu gece de bi bebis gelir

doğum yapan arkadaşlar adına çok mutlu oldum. hepiniz sağlıkla büyütün bebeklerininzi inşallah. benim bebeğim dönmedi o yüzden pazartesi sezeryan olucam. ama bişey sormak istiyorum. kan uyuşmazlığı sorunu olup doğum yapan var mı aranızda. ya da en azından iğnenin gelip gelmediğini biliyor musunuz?

dualarımız bebeğin ve seninle

Öncelikle tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün, bu arada bende Hizmet Hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum memnun kaldın mı benim doktorum dışarıdan gelecek.

Oncelikle allah tez zamanda sagsalim bebisine kavusmayi nasip etsin.hastane zaten senelerdir gittigim bir hastane memnunum ama doktorum meltem hanimdan daha da memnumdum.

benim de 24.haftalarda suyum fazlaydı,doktorum zaten riskli gebelik uzmanı perinatolog,önce şekerden şüphelendi şeker çıkmadı,su fazlalığının sebebi bebeğin mide problemleri olabiliyomuş ama bebeğin kilo aldığına göre öyle bir durum yok,yemek borusuyla ilgili problem olabilir dedi veya yüzde 30 da sebepsizdir dedi erken doğum riskin var aşağıya baskı yaptığı için su fazlalığından dolayı,ama doğumla ilgili bir şey demedi çünkü sonra normale döndü suyum şekeri azaltınca ama hep takip etti suyu 38.haftamdayım,belki bebek kilo aldığı için normal doğum zordur çünkü su fazlalığı bebeğe çok kilo aldırıyor,doktorun seni hep takip etmedi mi canım kontrollerde

ayrıntılı ultrasonu ne için istedi doktorun? bende 40. haftamdayım ayrıntılı istemedi benden

kızlar son 5 gün bebeğim ne zaman doğar belli değil ve hemoroitlerim ortaya çıktı.. normal doğum istiyorum ama hemoroitler başıma dert açacak diye çok korkuyorum. Doktor procto-glyvenol krem verdi sürüyorum ama faydasını göremedim. Aksine acımayan hemoroid acımaya da başladı.
varmı böyle bir sorun yaşayan? başıma ameliyat gibi bir dert çıkaracaksa hemoroid ameliyatı olacağıma sezaryan olmayı tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…