2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ğunaydin kizlar
21 subatta sezeryanla dogum yaptim bayadir takip edemiyorum cunku hala toparlanamadim ustune de grip oldum benden kizima da gecti oksururken dikislerim patlicakmis gibi aci hissediyorum sezeryan sonrasi cok kanamam olmustu en son kontrolumde de rahimde kan pihtilasmasi okdugunu ogrendim doktorum ilac verdi gecmezse operasyonla alcak haftaya kizlar hem kizimin hem de benim dualariniza ihtiyacimiz var en son da diyecegim su ki hickimseye sezeryani tavsiye etmiyorum cok zorunda kalmadan dusunmeyinl derim

Kizlar gunaydin
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisi basimiza insallah

Ben gece hic yatamadim sanci sifir moral sifir basima ne gelecegini bilmiyorum onun endisesi var sagolsun annem de kayinvalidem de tirsak onlarin beni yatistirmasi lazimken ben onlari pışpışlıyorum sabah esimi ise gonderirken bi de ona çıkıştım sozde şaka yapiyo ama artik cidden dayanamiyorum yok bugun dogurmam lazimmis girmek istemedigi bi toplanti varmis ona girmemek icin ay dedim şaka misiniz siz alip basimi gidicem tek basima dogum yapicam destekten cok köstek oldunuz duymak istemiyorum dedim off

zor günler geçti arjincim bak çok şükür melegin kucagında.. bana da dua et lütfeen

benim de sınırda gidiyoruz 5 6 haftaadır bakalım nereye kadar.. ama gelişimi önde ilginç degil mi normalde su az olunca geri olması gerekmiyo mu

Canım gelen giden telaştan ancak cvp yazabiliyorum kusura bakma :)
Bebişim 4030 gr doğdu.. Ultrasonda 4100 gr dı son kontrolümde..

maşallah tosuncukuna..Allah saglık sıhhat huzur versin

üzülme esmerim yaa sen bu günlere nasıl gelecem die kara kara düşünüürdün geldin çok şükürü derdimiz ne ki bebişlerimiz saglıklıysa...ben de normal dogum istiyorum ama sonuçta bebegimi kucagıma almaksa en kötü ihtimal sezeryan olursun ki bu kötü bi şi degil bazen tercih edilen bi durum.. ondan içini ferah tut kendini ve başkalarını üzme gülüm...

Tatlim yaaa valla artik kendimi biraktim :)))) etraftakileri sakinlestiriyorum

Canim cok gecmis olsun zor gunler gecirmissin.. Bundan sonra her sey cok guzel gitsin insallah, sorunsuz saglik ve sihhat dolu olsun sen ve minigin icin ve tum ailen icin.. Olumlu seyler dusunmeye calis ve kendine dikkat lutfen.. Ben ve oglum size dua ediyoruz..

Haklisin vallaa bazen biz mi sakinlestirilmeye alttan alinmaya ilgiye alakaya muhtaciz yoksa onlar mi karistirabiliolar :)
Sakin olmaya calis, hem dogurucaz hem herkesi idare edicez hem cocuk bakicaz.. Hani bir reklam vardiya benim annem hem doktor hem asci hem kuafor hem ayakkabi baglayici... fln die giden :)) Isimiz bayaaa zzor :)
En hayirli sekilde ve zamanda hepimizin dogumlarimizi yapmamiz dilegiyle..

Gunaydin kizlaar :)
Herkese supeer bi cuma diliyorum.. Tum dileklerimiz gerceklessin bugun, ne guzel olur :))
Simdi agdaya gidicem, aksamustu de cati isleri var bakalim..
Sevgileerr..

Tek tek alinti yapamadim.dogum yapan arkakaaslara cok gecmis olsun.saglik icinde buyutsunler bebislerini.dogum yapacaklara saglikli bir sekilde yavrularina kavusmalarini diliyorum.alalh herseyin en guzelini nasip etsin size.

Canım gelen giden telaştan ancak cvp yazabiliyorum kusura bakma :)
Bebişim 4030 gr doğdu.. Ultrasonda 4100 gr dı son kontrolümde..

Estağfurullah :) maşallah, sağlıkla büyüsün inşallah.. Bakalım bizimki kaç kg doğacak? Teşekkürler cevap için, bebişinizle mutlu günler☺️

2 gün önce çok acık ve azıcık pembe akıntı geldi yürüyüşten geldiğimde ara ara bir kasık ağrısı çekip duruyorum adet olacakmışım gibi 2 gündür böyleyim anlamadım gitti ne bu ağrının sebebi yarın kontrolüm var bakalım bişey diyecek mi?

Nişanın gelmiş işte. Doğum yakın:)
Benim de bugün adet sancısı gibi sancım var ama nişan filan yok ortada.
Salı günü sezaryenn
Ay pazar günü doluyorrrrr günüm bu kız inatçı ya:)

Son düzenleme:

teşekkür ederim :)

teşekkür ederim :)

Doğum yapanlar hepinize hayırlı olsun, tebrikler güzel güzel büyün bebişleri. Bekleyişte olan anneler hepimizi Allah kurtarsın :) Ben geçen salı doktora gittim bebeğim 3. 650 gr, 37. hafta btti bugün normali deneyeceğiz doktorumla... Bebek iri olduğu için sezeryanda olabilir ama doktor önce normaili deneyecek. Görünürde 3 haftam var bakalım bebiş ne zaman gelecek. adına karar verdim adı utku olacak. Bebiş çok hareketli canımı bile acıtıyor.

Sagol canim insallah Allah razi olsun.

Çok şükür normal doğum kısmet oldu canım. Sana da çok sevindim maşallah:) Valla güya 1 cmde yapıldı ama hiç bir faydasını göremedim canım Tekrar takıldığında benim de 4-5 cmdi sanırım açıklığım. Hatta daha bile fazla olabilir çünkü çok canım yanıyordu. Senin nasıl oldu? Acısız mı oldu tamamen?

Merhaba herkese saat 2 de bende prensesimi kucağıma aldım daha önce suyum azaldığı için sürekli kontrole geldiğimi yazmıştım bugün iyice azaldığını gördü doktorum ve acil sezeryana aldı miniğimin kilosu 3400 epidural oldum bacaklarımı hala hissetmiyorum allah herkese hayırlı doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…