Sevgili mart anneleri ancak yazabiliyorum.24/02/2014 saat 13:15 te 38+4 iken bebeğimi sezeryan ile dünyaya getirdim.3 kg. 49 cm. doğdu.Maşallah sağlığında da bir sıkıntı yok.İsmi Mahir.Çok tatlı bir bebek.Umarım sizlerde meleklerinize en kısa sürede kavuşursunuz.Yaklaşık iki haftadır forumu takip edemiyorum.Fırsat bulursam okumak istiyorum.Hepinizi merak ediyorum.Sizlerden çok şey öğrendim.Paylaşımlarımızın devam etmesi dileği ile.
34. Haftada suyun sınırda demişti ama bir açıklama yapmadı, neden olur nasıl geçer bişey söylemedi ben araştırdım internetten ve okuduklarımı söyledim doktora,
Bir sorun yok internetteki herşey doğru değil dedi, 37 de normal doğum olmaz çocuğu sakatlarız, kordon sarkar dedi mecbur kabul ettik sezeryani, bir hafta geçti bir düzelme olmadıysa yarın gün verecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım gelen giden telaştan ancak cvp yazabiliyorum kusura bakma :)
Bebişim 4030 gr doğdu.. Ultrasonda 4100 gr dı son kontrolümde..
Kizlar gunaydin
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisi basimiza insallah
Ben gece hic yatamadim sanci sifir moral sifir basima ne gelecegini bilmiyorum onun endisesi var sagolsun annem de kayinvalidem de tirsak onlarin beni yatistirmasi lazimken ben onlari pışpışlıyorum sabah esimi ise gonderirken bi de ona çıkıştım sozde şaka yapiyo ama artik cidden dayanamiyorum yok bugun dogurmam lazimmis girmek istemedigi bi toplanti varmis ona girmemek icin ay dedim şaka misiniz siz alip basimi gidicem tek basima dogum yapicam destekten cok köstek oldunuz duymak istemiyorum dedim off
zor günler geçti arjincim bak çok şükür melegin kucagında.. bana da dua et lütfeen
benim de sınırda gidiyoruz 5 6 haftaadır bakalım nereye kadar.. ama gelişimi önde ilginç degil mi normalde su az olunca geri olması gerekmiyo mu
maşallah tosuncukuna..Allah saglık sıhhat huzur versin
üzülme esmerim yaa sen bu günlere nasıl gelecem die kara kara düşünüürdün geldin çok şükürü derdimiz ne ki bebişlerimiz saglıklıysa...ben de normal dogum istiyorum ama sonuçta bebegimi kucagıma almaksa en kötü ihtimal sezeryan olursun ki bu kötü bi şi degil bazen tercih edilen bi durum.. ondan içini ferah tut kendini ve başkalarını üzme gülüm...
Ğunaydin kizlar
21 subatta sezeryanla dogum yaptim bayadir takip edemiyorum cunku hala toparlanamadim ustune de grip oldum benden kizima da gecti oksururken dikislerim patlicakmis gibi aci hissediyorum sezeryan sonrasi cok kanamam olmustu en son kontrolumde de rahimde kan pihtilasmasi okdugunu ogrendim doktorum ilac verdi gecmezse operasyonla alcak haftaya kizlar hem kizimin hem de benim dualariniza ihtiyacimiz var en son da diyecegim su ki hickimseye sezeryani tavsiye etmiyorum cok zorunda kalmadan dusunmeyinl derim
Kizlar gunaydin
Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisi basimiza insallah
Ben gece hic yatamadim sanci sifir moral sifir basima ne gelecegini bilmiyorum onun endisesi var sagolsun annem de kayinvalidem de tirsak onlarin beni yatistirmasi lazimken ben onlari pışpışlıyorum sabah esimi ise gonderirken bi de ona çıkıştım sozde şaka yapiyo ama artik cidden dayanamiyorum yok bugun dogurmam lazimmis girmek istemedigi bi toplanti varmis ona girmemek icin ay dedim şaka misiniz siz alip basimi gidicem tek basima dogum yapicam destekten cok köstek oldunuz duymak istemiyorum dedim off
Tatlim yaaa valla artik kendimi biraktim :)))) etraftakileri sakinlestiriyorum
Canım gelen giden telaştan ancak cvp yazabiliyorum kusura bakma :)
Bebişim 4030 gr doğdu.. Ultrasonda 4100 gr dı son kontrolümde..
Kizlar permbe gunu dogum yapicam soCe cumartsimi agdaya gideyim.yoksa ssalimi ya
2 gün önce çok acık ve azıcık pembe akıntı geldi yürüyüşten geldiğimde ara ara bir kasık ağrısı çekip duruyorum adet olacakmışım gibi 2 gündür böyleyim anlamadım gitti ne bu ağrının sebebi yarın kontrolüm var bakalım bişey diyecek mi?
Canim MEDLINE dr.fFuat Demir.Ben çok dr.gezdim 34.haftamda Fuat beyi buldum.önceden de duymuştum ancak evime yakin hastane olsun diye düşünüyordum en s on Fuat beye gidince neden daha once ona gitmedim diye çok üzüldüm.doğumunu o yapti.İlgisi mesleki bilgisi tutum ve tavri ile dört dörtlük bir dr. olmasinin yani sira dört dörtlük bir insan.
Canim MEDLINE dr.fFuat Demir.Ben çok dr.gezdim 34.haftamda Fuat beyi buldum.önceden de duymuştum ancak evime yakin hastane olsun diye düşünüyordum en s on Fuat beye gidince neden daha once ona gitmedim diye çok üzüldüm.doğumunu o yapti.İlgisi mesleki bilgisi tutum ve tavri ile dört dörtlük bir dr. olmasinin yani sira dört dörtlük bir insan.
Sagol canim insallah Allah razi olsun.Canim cok gecmis olsun zor gunler gecirmissin.. Bundan sonra her sey cok guzel gitsin insallah, sorunsuz saglik ve sihhat dolu olsun sen ve minigin icin ve tum ailen icin.. Olumlu seyler dusunmeye calis ve kendine dikkat lutfen.. Ben ve oglum size dua ediyoruz..
Merhaba Cok guzel bir hikaye masallah.bende Cok memnunum 10 defa hamile olsam hepsini normal isterim bende 23 subatta 2.defa epidural normal dogum yaptim.1cm de Hemen yapilmis buna sasirdim benim doktorum 5den once yaptirmiyor anestezi doktoru gec gelince 6da yapildi hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?