Oyyy masallah canim ne guzel boyle okudukca icim bi nebze rahatliyor darisi basimiza insallah
Benim de dun nst de sanirim 8 dkdaydi duzenli sancilarim cikti doktor gorunce benden daha cok sevindi :)))) nasil hissetmiyorsun sancilari dedi ben de bilmiyorum dedim :/ adet donemleri cok sancili gecenler genelde farketmiyormus benim de oyleydi
Ama hafta sonuna kadar kendiliginden olmazsa cumartesi yatisim yapilacak insallah kolay gecer
baş aşagı döndüğünü anllar mıyım kızlar bbebeişimin ya da nasıl anlarım sanki hep sagımda gibi arada gögüs altımı tekmeliyo ama
esmerim canım her seferinde bakıyorm sana hadi bu defa adım atılmış gerisi gelir.. senin minik zamanını bekliyo
Merhaba hanimlar dun saat 17.40 ta kizima normal dogumla kavustum.sabah 8 de suni sanci vermeye basladilar ilk zor acildi saatlerce 3 cm de kaldi 4 cmdeb sonra gerisi geldi.ama size sancilarin verdifi agriyi anlatamam artik son anlarda nolur alin bebegi cok kotuyum diye bagirdigimi hatirliyorum.ama 2 ikinmada pit diye cikti xok sukur.bikac tane dikisim var bi onun agrisi kaldi.ilk andan itibaren masallah guzel emiyor kizim sutum hemen geldi.Allah herkese hayirli guzel agrisiz dogunlar nasip etsin ..
ıkınma problemi olmasın diye son 1 saat ağrı kesici verilmeyeceğini söyledi doktorum. yani doğumun son 1 saatine sabretmen lazım sadece dedi.. tamamen ağrısız olmayacakmış yani. Ya bende şöyle düşünüyorum sezaryen olursada doğumdan sonra birsüre sıkıntı çekeceğim. normal olursa da o gün sıkıntıyı çekeceğim ve bitecek. o yüzden kendimi normale şartlandırdım gibi ama korku endişe de yok değil, umarım son anlarda pişman olmam :)
taamam canım keyfıne bak :) illaki yazarsın zaten o işin şakası .. :)
sen bir dogur da :) hayırlısıyla bugun ınsallah :)
bol bol yuru ve hurma ye .. hemencık kanalda :))
hala hiçbir sancı filan yok öğleden sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek
inşallah canım ya bakalım gideyim bir doktora ne diyecek. nişan gelince baya umutlanmıştım hatta bütün gece doğru düzgün uyumadım acaba sancım başlar mı diye ama tık yok beklemedeyim :84:
stresten de gelmıyo olabılır.. sen dusunme baska seylerle ugras. çık yuru bıraz al elıne 5 10 tane hurma..evde tıkılıp onu bekleme..
belkı de agrı esıgın yuksektır... sancın vardır da sen hıssetmıyorsundur.. bellı mı olur..
merak ettım bakalım dr ne dıcek..
ben elektrikli medela almıştım,kızımdan kalma,çok memnunum çok güzel çekiyor sütü
Merhaba hanimlar dun saat 17.40 ta kizima normal dogumla kavustum.sabah 8 de suni sanci vermeye basladilar ilk zor acildi saatlerce 3 cm de kaldi 4 cmdeb sonra gerisi geldi.ama size sancilarin verdifi agriyi anlatamam artik son anlarda nolur alin bebegi cok kotuyum diye bagirdigimi hatirliyorum.ama 2 ikinmada pit diye cikti xok sukur.bikac tane dikisim var bi onun agrisi kaldi.ilk andan itibaren masallah guzel emiyor kizim sutum hemen geldi.Allah herkese hayirli guzel agrisiz dogunlar nasip etsin ..
inşallah canım ya bakalım gideyim bir doktora ne diyecek. nişan gelince baya umutlanmıştım hatta bütün gece doğru düzgün uyumadım acaba sancım başlar mı diye ama tık yok beklemedeyim :84:
annişler doktorunuz size bebeği ne kadar zamanda bir emzirin dedi? bana 2 saatte bir dedi ama bebeğimi uyandıramıyorum yaa 4-5 saat uyuyor bir uyumada ne yapacam bilmiyorum benim durumumda olan varmıtopuğunu sıkıyorum ağzıyla burnuyla oynuyorum yok olmuyor, illa kendi istediği saatte uyanacak
bu gün kontrole gittim hala gelmeye niyeti yok cumartesi günü hastaneye yatış yapacağız suni sancı verecekler 8 mart dünya kadınlar gününde gelecek her halde bizimkisi hala doğurmadın mı diye arayıp soranlara uyuz oluyorum siz siz olun sormayın son günlerde en çok kızdığınız şey
gecmıs olsun yesıl elma allah analı babalı buyutsun hangı hastanede dogum yaptın dun bende kontrole gıttım doktorum sankı sende n bahsettı oda yenı bı dogum yaptırdım normal dogumun ortasında vazgectım dıye bagırıodu dedı sonra ıkı ıkındı cıktı dedı okuyunca yazdıklarını o musun dedım acaba
Istanbul da hizmet hastanesinde yaptim.belkide benimdir :)) o ssncilarla neler demisimdr allah bilir
canım benim kız kardeşiminde günü geçmişti 2 gün devlete gidiyordu doktor fırça atıp göndermişti 2 gün geçmeyle koşa koşa gelinir mi git sancını bekle diye. kız karddeşim özeldeki doktoruna gitti tekrar nst'ye bağladılar doğum başlamış çocuk baya bi sancı çekiyormuş ama kız kardeşim hissetmiyormuş.nst kağıdında sancılar tavan gözüküyormuş hatta.acil sezeryana aldılar hemen.. o yüzden sende sancıyı bekleme bence git gir nst'ye. gerekirse sancım yok deme doktora ara ara giriyor ama anlayamadım ne olduğunu falan de. bence 2günde 1 nst'ye bağlamaları lazım nişanın gelmiş en fazla 1 haftan var sanırım. Rabbim yardımcın olsun inşalllah. kolay doğum nasip etsin. bide stres yapma yürüyüş yap ve gözlerini kapat kolayca doğuyormuş gibi hayal et. benim ebe söylemişti kolayca çıkışını hayal ettikçe bebek etkilenir diye.
5 martta yani dün oğlum dünyaya geldi. Normal Doğum ve suni sancıyla oldu. Hala hastanede yiz bu akşam çıkarız heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?