2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

esmerim canım her seferinde bakıyorm sana hadi bu defa adım atılmış gerisi gelir.. senin minik zamanını bekliyo

baş aşagı döndüğünü anllar mıyım kızlar bbebeişimin ya da nasıl anlarım sanki hep sagımda gibi arada gögüs altımı tekmeliyo ama

Canim benim bebek 32. Haftada gittigimde dönmüstü ilk basta tekmelerken afedersin tuvaletimi zor tutuyordum :) ama döndükten sonra sag kaburgami tekmelemeye baslamisti hala da devam ediyo

BEBEĞİN HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DARISI BENİM GİBİ BEKLEYEN HAMİŞLERİN BAŞINA.

Günaydın, doğum yapan annelere Allah sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın , hala gun sayan hamişlere Allah kurtarsın :), şu sıralar en çok ihtiyacınız olan şey süt pompası bloğumda süt pompası hedıyelı yazım var belkı katılmak ıstersınız internette annesininprensi yazın orda hangi süt pompası alınmalı yazısının içinde bol şans

Olmasın Allahın izniyle unutma o sancı bıtecek sonsuza kadar surmeyecek ve bebeğini kucağına alacaksın

taamam canım keyfıne bak :) illaki yazarsın zaten o işin şakası .. :)

sen bir dogur da :) hayırlısıyla bugun ınsallah :)

hala hiçbir sancı filan yok öğleden sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek

bol bol yuru ve hurma ye .. hemencık kanalda :))

inşallah canım ya bakalım gideyim bir doktora ne diyecek. nişan gelince baya umutlanmıştım hatta bütün gece doğru düzgün uyumadım acaba sancım başlar mı diye ama tık yok beklemedeyim :84:

Son düzenleme:

stresten de gelmıyo olabılır.. sen dusunme baska seylerle ugras. çık yuru bıraz al elıne 5 10 tane hurma..evde tıkılıp onu bekleme..
belkı de agrı esıgın yuksektır... sancın vardır da sen hıssetmıyorsundur.. bellı mı olur..

merak ettım bakalım dr ne dıcek..

haklısın aslında hindi gibi düşün düşün zaman geçmiyor bi uğraş bulayım en iyisi:)

ben elektrikli medela almıştım,kızımdan kalma,çok memnunum çok güzel çekiyor sütü

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.nette çok araştırdım amede-avent-medela-lansinoh elektrikli olanları çok övmüşler ama bir o kadar da uzak durun diyen olmuş çok kararsızım çokkk

canım hayırlı olsun gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin artık teker teker güzel haberler gelmeye başladı martla beraber. çok mutlu oluyorum herkes sağlıkla evlatlarını kucaklarına aldıkça :) inşallah hep böyle güzel haberler almaya devam ederiz

inşallah canım ya bakalım gideyim bir doktora ne diyecek. nişan gelince baya umutlanmıştım hatta bütün gece doğru düzgün uyumadım acaba sancım başlar mı diye ama tık yok beklemedeyim :84:

canım benim kız kardeşiminde günü geçmişti 2 gün devlete gidiyordu doktor fırça atıp göndermişti 2 gün geçmeyle koşa koşa gelinir mi git sancını bekle diye. kız karddeşim özeldeki doktoruna gitti tekrar nst'ye bağladılar doğum başlamış çocuk baya bi sancı çekiyormuş ama kız kardeşim hissetmiyormuş.nst kağıdında sancılar tavan gözüküyormuş hatta.acil sezeryana aldılar hemen.. o yüzden sende sancıyı bekleme bence git gir nst'ye. gerekirse sancım yok deme doktora ara ara giriyor ama anlayamadım ne olduğunu falan de. bence 2günde 1 nst'ye bağlamaları lazım nişanın gelmiş en fazla 1 haftan var sanırım. Rabbim yardımcın olsun inşalllah. kolay doğum nasip etsin. bide stres yapma yürüyüş yap ve gözlerini kapat kolayca doğuyormuş gibi hayal et. benim ebe söylemişti kolayca çıkışını hayal ettikçe bebek etkilenir diye.

Son düzenleme:

canım benim kız kardeşim bebeği doğduğunda ben vardım yanında doktor 2 saatte bir emzirecek dedi ama seninki gibi hiç uyanmıyordu. ebe dediki topuğunu ve burnunu sık. tabi ben sıkıyorum küçük küçük yani kıyamıyorum canı acıyacacak die ığyy dio geri uyuyor en son ebe geldi elindeki eldivenle şak şak die ses çıkartacak şekilde bi sıktı burnunu bizim oğlan avaz avaz ebe dedi senin o sıktığından ne anlasın böyle sıkacaksın dedi tabi okadar acıtacak şekilde deil ama biraz daha sert sıkararak uyandırmayı başarmıştım.. sağlığı daha önemli dedim biraz canını acıttım uyandırmak için yoksa uyanmıyordu ne yapsamda..

arkadaşlar 37+5 deyim son kontrole kadar yani doğum olayını doktorla konuşana kadar herşey normaldi. fakat amniyon sıvısının fazla olması nedeniyle normal doğum olamayacağını söyledi doktor, tehlikeli kordon sarkabilir dedi birde kilosuda ilerde. kendimi o kadar hazırlamıştım ki normal doğuma aynı durumu yaşayan birileri varmı? farklı bir doktora gitmek istiyorum ama güvenemiyorum.. herşeyin hayırlısı tabi bebişimin sağlığı herşeyden önemli.

bu gün kontrole gittim hala gelmeye niyeti yok cumartesi günü hastaneye yatış yapacağız suni sancı verecekler 8 mart dünya kadınlar gününde gelecek her halde bizimkisi hala doğurmadın mı diye arayıp soranlara uyuz oluyorum siz siz olun sormayın son günlerde en çok kızdığınız şey

Arkadasim ayni durumdayiz :)) cumartesi bana da yatis yapilacak heyecan basti simdiden ben zaten sinir oluyordum dun gece iyice tavan yapti aramalar telefonu kapatmakla buldum careyi bu sefer de esimi arayip ulasamiyoruz diye sitem ediyolarmis sanki dogsa saklicam yaa hayret bisi

5 martta yani dün oğlum dünyaya geldi. Normal Doğum ve suni sancıyla oldu. Hala hastanede yiz bu akşam çıkarız heralde.

Istanbul da hizmet hastanesinde yaptim.belkide benimdir :)) o ssncilarla neler demisimdr allah bilir

Istanbul da hizmet hastanesinde yaptim.belkide benimdir :)) o ssncilarla neler demisimdr allah bilir

Öncelikle tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün, bu arada bende Hizmet Hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum memnun kaldın mı benim doktorum dışarıdan gelecek.

bugün gittim doktora nst de sancı yoktu ama açılmam varmış 1cm kadar doktor bugün yarın doğum gerçekleşir dedi. herşey yolundaymış çok şükür bugün baya yürüdüm inşallah faydası olur bakalım beklemedeyim

5 martta yani dün oğlum dünyaya geldi. Normal Doğum ve suni sancıyla oldu. Hala hastanede yiz bu akşam çıkarız heralde.

hayırlı olsun yavrun sana da geçmiş olsun ne mutlu sana 9aylık süreci bitirdin sağlıcakla darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…