Cnm herseyden ye bünyesi alışir yavaş yavaş kimyon at yediğin herseye
kızlar miniğimi bazen saç kurutma makinasında uyutmak zorunda kalıyorum. acaba sesi beynine zarar verir mi ? çünkü bazen 2-3 saat uyuyor makinayla
canım bikaç kere yiyeyim dedim resmen sabahladık eşimle o kadar çok ıkındı ve ağladı ki sesi kısıldı artık. 4 saat 5 saat ağlıyor miniğimkimyon atıyorum kimyonlu rezene de içiyorum ama olmuyor bir türlü. 3-4 aylıkken geçer diyorlar 68 günlük olduk, çabuk geçsin zaman ya
birde alışkanlık kazanır mı diye korkuyorum canım. 3 yaş çok uzun bi süre. inşallah alışmaz şu zor dönemlerde saç kurutmayla uyuturum ondan sonra daha da kolaylaşır inşallah.. ha birde emerek uyuyor ama tok olduğunda memeyide almıyor , bu kez de çok uykusu geldiği için mızmızlanıyor ağlıyor mecbur kalıyorum saç kurutmayaZarar vermez canim ya o sesle rahatliyo ondan uyuyordur okadar.ben oglumu supurge sesinde uyutmustum birzaman.sonra aspiratore gectik oyle gecti birzaman.cok sukur 3 yasina dogru alisti kendi kendine uyumaya.bazi cocuk uykuya zor geciyo.ne ugrasirdik yaa uyusun diye.kizim emip uyuyo yada pispislayarak uyuyo.abisi gibi ugrastirmaz bizi insallah
Canim hersey yemezsen de sindirim sistemi alisamaz. Gaz yapacak yiyecekleri azdan baslayip arttirarak yemek en guzeli.yedigimiz herseyden ayri vitamin alcak kuzucuklar.yoksa bzim depolar tukencek.
bende iyiym canım yaaa oğlumu uyuttum geldim...erken sünnet yapılınca ağrısı daha az diyolar tabi siz bilirsiniz.. dr'lar ikiye bölünmüş durumda kimisi kesinlikle tavsiye ederiz diyo kimi tam tersini ben yaptırcam sonradan korkar çocuk, hem daha çabuk iyileşiyomuş..merhaba destinacım iyiyim canım sağol bebeğim de iyi çok şükürsen nasılsın minik nasıl ? ben sünneti şimdi yaptırmaya korkuyorum canım ya miniğimin sağlığı yerinde ama çok fazla ağlıyor çok gazı var , bide sünnetin ağrısı olursa kendinden geçer yavrum o yüzden 5-6 ayı bekleyelm dedik. canım bizimkinin bıngıldağı yerinde sayıyor hala ama seni pimpiriklendirmek istemem ama bu konuyu araştırman için söylüyorum; geçen gün çocuk programı izledim, eğer bıngıldak 6 aydan önce kapanırsa cerrahi olarak tekrar açılıyor ki beyin gelişimi tamamlansın dedi. destinacım araştır bu konuyu, hemşirenin de dediği gibi bence de kesmelisin deviti çünkü o bıngıldağın kapanmasını kolaylaştırıyor. kendine ve miniğe iyi bak canım öptüm..
kızlar bu arada bebek arbamızı yeni aldık daha bugün geldi...çok mutluyum bide yağmur havası geçerse bebişimle gezmeye çıkarız eve tıkılmaktan sıkıldım...yani tek başıma çıkamamaktan yoksa kocişkom saolsun gezdiriyo..ee tabi bide kilolar var hamilelikte 17 kilo almıştım 5'i gitti 12'i duruyo vermem lazım(((
Bizde 2 ayımızı bitirdik. Kan tahlilimiz vardı tsh yuksek cıkti yine. Sınır 9 bizimki 11 . Gecen ay 6 çıkmıştı sevinmiştik. Ailede troid olanda yok neden tsh yüksek çıkıyo anlamadım.
benim oğlan da aynıama pamukçuk yok neden oluşur acaba bu pamukçuk :44: sadece anne sütü alanlarda oluşur mu ki
pamukçuk doğum kanalından geçerken bebeğin anneden aldığı bakteri mantarmış ilk ay biz çok çektik karbonat anlık çözüm ve daha kötüleştiriyormuş biz bir kaç damla kullandık çözümü dut damlası var mürekkep gibi iki günde geçirdi umarım bebeğin bir an önce iyileşir.
offf offf ben tam bir buçuk ay uğraştım bu dertten.. meme başıma da bulaşmıştı.. karbonatla silip mikostatin damla veriyordum. ama çok zor geçti.. şimdi önlem olsun diye günde bir defa bebeğimin ağzını ve meme başımı karbonatlı suyla siliyorum..
erkek bebek annişleri sünneti ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz?
ben bu ay yaptırmayı düşünüyorum canım havalar çok sıcaklamadan.
Offff artikk kafayi yicem yaaa anlamiyorum tamm bebekler kusarfa bu kadati fazla yaaa her yedigini kusuyorrrr offffff
benim oğlum da çok usuyor bizim dr. kilo alımı iyiyse sorun yok dedi. başlar da olduğu gibi süt kusuyordu son günlerde peynir kesiği gibi kusuyor. bu da sütün yaradığını gösterirmiş.
2. Ay aşıları yaptıran arkadaşlar bebeginiz nasil tepki verdi. Aşı olmadan önce ağrı kesici içeren olmuş faydasını gördünuz mü.
canım bizim dr. aşıdan önce kesinlikle şurup vermeyin dedi biraz ateşinin olması iyiyimiş bağışıklık sistemi güçlenirmiş yükselirse verin demişti..
eczaneden aldım başka damlalar verdiler önce işe yaramadı eczacı bi arkadaşın tavsiyesiyle aldım göğüslerine de günde bir kez sür ve sık sık yıka yoksa senden bebeğe bebekten sana dolaşıp durur şimdiden geçmiş olsun...Ben normal dogum yapmadim ama pamukcuk oldu bebegim.dogum kanalindan gecmedi yani. Neden oluyo anlamadim. Dut damlasini ezcaneden mi aldin canim. Bem de deniyim bi gecmiyo cunku karbonatli suyla
eczaneden aldım başka damlalar verdiler önce işe yaramadı eczacı bi arkadaşın tavsiyesiyle aldım göğüslerine de günde bir kez sür ve sık sık yıka yoksa senden bebeğe bebekten sana dolaşıp durur şimdiden geçmiş olsun...
Saol canim.dun dr bi damla verdi ama ise yarayacak mi bilmiyorum. Dut surubunu sorayim bi eczaneye.bulabilirim ins.
ay hadi hayırlısı bizde pazartesi çocuk cerrehıyla görüşücez .....bölgesel anesteziyle yapacakalr demi???Herkese merhaba, biz bu cumartesi günü sünnet olacağız, çok heyecanlıyım korku bastı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?