2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Arkadaslar aşıdan önce ve sonra ateş düşürücü vermek iyi değil arastirmanizi oneririm. ateş vücudun mikropla savastigi anlamina geliyor. siz ates düşürücü verdiginizde aşının bir anlami kalmiyor yani. dogal yontemlerle ateş çok rahat düşer eger enfeksiyon vs yoksa. ateş düşürücüler hiç masum değil soylemek istedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Sütü arttırmak için bir tavsiyede benden. Tarhana çorbası sütü acayip arttırıyor. Sağlık ocağına gittiğimde hemşire mayalı yiyeceklerin sütü arttırdığını söylemişti. Hatta mayayı eritip içmemi bile tavsiye etti. Benim sütüm çok olduğu için denemedim. Ama tarhana çorbası içtiğim zaman sütüm dahada çoğalıyor. İkizlerim olsaydı mamasız büyütürdüm herhalde. Bu arada aşıdan önce ağrı kesici veya ateş düşürücüyü bizim doktorumuz tavsiye etmedi.

kızlar inanamıyorum ya bu kadar az paylaşım olamaz şubat annelerine baktım hala çok aktifler. biz 10-12 kişi anca kaldık

Cnm herseyden ye bünyesi alışir yavaş yavaş kimyon at yediğin herseye

canım bikaç kere yiyeyim dedim resmen sabahladık eşimle o kadar çok ıkındı ve ağladı ki sesi kısıldı artık. 4 saat 5 saat ağlıyor miniğim kimyon atıyorum kimyonlu rezene de içiyorum ama olmuyor bir türlü. 3-4 aylıkken geçer diyorlar 68 günlük olduk, çabuk geçsin zaman ya

kızlar miniğimi bazen saç kurutma makinasında uyutmak zorunda kalıyorum. acaba sesi beynine zarar verir mi ? çünkü bazen 2-3 saat uyuyor makinayla

kızlar miniğimi bazen saç kurutma makinasında uyutmak zorunda kalıyorum. acaba sesi beynine zarar verir mi ? çünkü bazen 2-3 saat uyuyor makinayla

Zarar vermez canim ya o sesle rahatliyo ondan uyuyordur okadar.ben oglumu supurge sesinde uyutmustum birzaman.sonra aspiratore gectik oyle gecti birzaman.cok sukur 3 yasina dogru alisti kendi kendine uyumaya.bazi cocuk uykuya zor geciyo.ne ugrasirdik yaa uyusun diye.kizim emip uyuyo yada pispislayarak uyuyo.abisi gibi ugrastirmaz bizi insallah

Canim hersey yemezsen de sindirim sistemi alisamaz. Gaz yapacak yiyecekleri azdan baslayip arttirarak yemek en guzeli.yedigimiz herseyden ayri vitamin alcak kuzucuklar.yoksa bzim depolar tukencek.

birde alışkanlık kazanır mı diye korkuyorum canım. 3 yaş çok uzun bi süre. inşallah alışmaz şu zor dönemlerde saç kurutmayla uyuturum ondan sonra daha da kolaylaşır inşallah.. ha birde emerek uyuyor ama tok olduğunda memeyide almıyor , bu kez de çok uykusu geldiği için mızmızlanıyor ağlıyor mecbur kalıyorum saç kurutmaya
Canim hersey yemezsen de sindirim sistemi alisamaz. Gaz yapacak yiyecekleri azdan baslayip arttirarak yemek en guzeli.yedigimiz herseyden ayri vitamin alcak kuzucuklar.yoksa bzim depolar tukencek.

aslında haklısın canım. alışması lazım o besinlere de. azar azar yiyeyim madem

bende iyiym canım yaaa oğlumu uyuttum geldim...erken sünnet yapılınca ağrısı daha az diyolar tabi siz bilirsiniz.. dr'lar ikiye bölünmüş durumda kimisi kesinlikle tavsiye ederiz diyo kimi tam tersini ben yaptırcam sonradan korkar çocuk, hem daha çabuk iyileşiyomuş..

bıngıldakal ilgili dediklerini bende duydum canım yaa o yüzden sordum..biz bu eve yeni taşındık burdaki hemşire pek yönlendirmiyo sordum , onun devitle alakası yok devam et,kafanın büyümesi önemli dedi...diğer hemşiremizde deviti bırak sürekli dr kontrolünde olması lazım diyo...
tekrar gidecez bakalım dr arştırıyom..inşallah bi sıkıntı olmaz ....

kızlar bu arada bebek arbamızı yeni aldık daha bugün geldi...çok mutluyum bide yağmur havası geçerse bebişimle gezmeye çıkarız eve tıkılmaktan sıkıldım...yani tek başıma çıkamamaktan yoksa kocişkom saolsun gezdiriyo..ee tabi bide kilolar var hamilelikte 17 kilo almıştım 5'i gitti 12'i duruyo vermem lazım(((

Son düzenleme:

canım biz bebek arabamızı 1 aylıkken almıştık, o anki hevesle eşimle beraber parka doğru yürüyelim arabaya koyup dedik burnumuzdan geldi e tabi hakettik el kadar çocuğu öyle götürürsek sonuç bu olur. yolda ortalığı yıktı koşa koşa eve döndük, kendimizi birinin bebeğini kaçırıyormuş gibi hissettik şimdi büyüdü biraz tabi, havalar düzelsin tekrar denemeyi planlıyoruz..

Son düzenleme:
Kizlar bebegim 49 gunluk oldu biz henuz bebek arabasi almadik. Bebek arabasindan memnun olanlar marka model yazarlarsa cok sevinirim gecen almaya gittik karar veremedim bi suru cesit var.

merhabalar güzel annler

uzun süredir uğrayamadım buralar.. ki öyle anlaşılıyor ki kimseler uğrayamıyor pek..

biz bugün tam 80 günlük olduk. oğlumda süt alerjis var bundan dolayı sürekli hast.lerdeyiz. inek sütü perhizi yaptığım halde geçmedi şimdi de yumurtayı kestim baalım henüz bir gelişme yok.. inş. bu zor günler de geçecek...

Bizde 2 ayımızı bitirdik. Kan tahlilimiz vardı tsh yuksek cıkti yine. Sınır 9 bizimki 11 . Gecen ay 6 çıkmıştı sevinmiştik. Ailede troid olanda yok neden tsh yüksek çıkıyo anlamadım.

çpk geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım evet artık bizim dönemden kimseler ugramiyor buralara bebeğin hayırlı ve saglikli olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar olduk bugun 2.ay asilarimizi
Dr.ilac vermeyin yukselmeye baslarsa fitil atin
Dedi soguk kanli olup yukselmeye baslarsa
Soguk yapip fitil aticam bu arada kazik oglum
61.cm olmus kiloda 6800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…