2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kizlar dogum yapali 47 gun oldu ama hala ara ara kahve ya da kirmizi akintim oluyo normal mi sizce. Bi de agda yaptiranlar normal dogumdan ne kadar sonra yapilabilir.

Mart annesi olacağım derken kızım 11 gün erken teşrif ederek 20 şubatta kollarımı doldurdu, Allahım bu ne güzel bir duyguymuş Rabbim tüm isteyipte olmayanlara nasip etsin inşallah. Birde kolay geldi ki zillim dünyaya hiç üzmedi annesini.

Kizlar dogum yapali 47 gun oldu ama hala ara ara kahve ya da kirmizi akintim oluyo normal mi sizce. Bi de agda yaptiranlar normal dogumdan ne kadar sonra yapilabilir.

Benimde o kadar sürdü, kişiden kişiye değişiyor bu durum sanırım, şimdi 2.5 ay oldu doğum yapalı tamamen kesildi akıntılar ama yaklaşık bir 50 gün sürmüştür

Bizde 2 ayımızı bitirdik. Kan tahlilimiz vardı tsh yuksek cıkti yine. Sınır 9 bizimki 11 . Gecen ay 6 çıkmıştı sevinmiştik. Ailede troid olanda yok neden tsh yüksek çıkıyo anlamadım.

Bizde 2 ayımızı bitirdik. Kan tahlilimiz vardı tsh yuksek cıkti yine. Sınır 9 bizimki 11 . Gecen ay 6 çıkmıştı sevinmiştik. Ailede troid olanda yok neden tsh yüksek çıkıyo anlamadım.

Dr.ne diyor, ne yapmak lazımmıs bu durumda duzelmesi için? Bizim de bir kalcamızda gelişim geriliği cıktı, cift bez bagliyoruz 1 aydır, bu hafta yeniden ultrason ile kontrol var.

Kizlar mama markasi olarak smilac-1 den cok memnunuz dogdugunda sarilik icin almistik 1-2 hafta anne sutune destek olarak surekli vermistik simdi arada mecbur kalinca veriyorum eczaci da doktor da bunu tavsiye etmisti tadi anne sutunden daha kotuymus bebege gore oyuzden memeyi birakmiyormus bi de ne kabiz yapti ne de kusturdu

Ben hemen yaptiraym istedim ama testisimizin biri yukarda o yuzden 6. Aya kadar bekliycez normalde doktor havalar isininca tavsiye ediyorm demisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben 15 gunlukken yaptirmiştim sunneti.Cok rahat oldu lokal anestezi ile, cabucak iyileşti.

sağolun kızlar

aşırı gazlı bebek annişleri neler yiyorsunuz öğününüzde. ben yiyecek birşey bulamıyorum sadece 4 menü yapıyorum bir aydır; yayla çorbası, şehriye çorbası, patates yemeği ve kahvaltı menüsü vitaminsiz kalacam bu gidişle. azcık başka birşeylerden yesem yavrum başlıyor kıvranmaya dayanamıyorum .

Cnm herseyden ye bünyesi alışir yavaş yavaş kimyon at yediğin herseye

Dun 2. Ay asilarimizi olduk surekli kontrol ettim ama cok sukur atesi cikmadi.bidaki ay rota asisini yaptircaz ikinci doz da 5. Ayda dedi dr bakalm. Verem asisi cok aglatti yavrumu zor dayandm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dr.ne diyor, ne yapmak lazımmıs bu durumda duzelmesi için? Bizim de bir kalcamızda gelişim geriliği cıktı, cift bez bagliyoruz 1 aydır, bu hafta yeniden ultrason ile kontrol var.
Geçmiş olsun cnm merak etme geçecektir inşallah.
Bu bizim 3. Kan verişimiz. Yarın dr soracaz. Şimdiye kadar hiç bişey demedi. Yarın soracam . Stres oldum valla.

meraba kızlar sayfayı yeniden canlı gördüğüme çok sevindim ....hep bakıyodum ilerlemiyodu.neyse yine sorunlarımıza beraber çare buluruz...

biçok kişi kolikten şikayet etmiş çok şükür bizde hiç olmadı..bi akşam 5-8 arası çok ağlıyodu meğersem kuzum doymuyomuş mamyı verince rahatladık...allahım hepinize kolaylık versin ...gerçekten çok şanslıyım benim oğlan çok uslu maşallah
Merhaba canim ck sukur iyiyiz masallah
Hepimizinki 2 aylarini devirdi yavas yavas bisey sorcam
Asi ates yaptimi yada yapar dedimi dr.
canım hemşire aşıya gelmeden yarım ölçek ateş düşürücü verin demişti..aşıdan sonrada hep kontrol ettik en fazla 37.1 oldu yok sayılır yani...yükselirsede ateş düşürücü şurup verin demişti...

erkek bebek annişleri sünneti ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz?
baloncuk meraba canım nasılsın bebiş nasıl????

bizde sünneti 1 hafta 10 sonra yaptıralım diyoruz...oğlumun hayasının birinde su toplaması varmış dr çoğu erkek bebkte olur diyo bi sorucaz eğer sorun olmaz derse daha fazla beklemek istemiyorum ..bi an evvel yaptıralım iyileşsin...

bide bişey sorcam sendede varmı benim oğlanın bıngıldağı erken kapanıyomuş...hemşire deviti kesin sürekli dr kontrolünde olsun dedi bu beni biraz tedirgin ediyo...

Canim sukur ates yapmamis benimde
Pers.gunu oglumun asilari toplamda 3 asimi vyruldu
2 bacaktan 1 koldanmi saglik ocagi hepsini ayni
Anda vurucaz dedi guttigim hastanedede 2.ay asilari
Yapilcak verem icinde 2 hafta sonraya gun verdiler
Napsam acaba yaa ayni andami vuruldu sizin

merhaba destinacım iyiyim canım sağol bebeğim de iyi çok şükür sen nasılsın minik nasıl ? ben sünneti şimdi yaptırmaya korkuyorum canım ya miniğimin sağlığı yerinde ama çok fazla ağlıyor çok gazı var , bide sünnetin ağrısı olursa kendinden geçer yavrum o yüzden 5-6 ayı bekleyelm dedik. canım bizimkinin bıngıldağı yerinde sayıyor hala ama seni pimpiriklendirmek istemem ama bu konuyu araştırman için söylüyorum; geçen gün çocuk programı izledim, eğer bıngıldak 6 aydan önce kapanırsa cerrahi olarak tekrar açılıyor ki beyin gelişimi tamamlansın dedi. destinacım araştır bu konuyu, hemşirenin de dediği gibi bence de kesmelisin deviti çünkü o bıngıldağın kapanmasını kolaylaştırıyor. kendine ve miniğe iyi bak canım öptüm..

merhaba kızlar hele şükür internetin başına oturabildim bugün 41 günlük olduk
bebeğim 40. haftasında dünyaya normal doğumla geldi
sağlığımız sıhhatimiz güzel çok şükür bugün kutlama var evde 41 kere maşallah kutlaması yapıcaz
bakalım arkadaşlarım neler yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…