Kizlar dogum yapali 47 gun oldu ama hala ara ara kahve ya da kirmizi akintim oluyo normal mi sizce. Bi de agda yaptiranlar normal dogumdan ne kadar sonra yapilabilir.
Bizde 2 ayımızı bitirdik. Kan tahlilimiz vardı tsh yuksek cıkti yine. Sınır 9 bizimki 11 . Gecen ay 6 çıkmıştı sevinmiştik. Ailede troid olanda yok neden tsh yüksek çıkıyo anlamadım.
Ben hemen yaptiraym istedim ama testisimizin biri yukarda o yuzden 6. Aya kadar bekliycez normalde doktor havalar isininca tavsiye ediyorm demisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben 15 gunlukken yaptirmiştim sunneti.Cok rahat oldu lokal anestezi ile, cabucak iyileşti.
Benim oglumda 52 gunluk iki ayri doktora sordum nezaman sunnet ettirelim diye ikisi de 2. Ay aşıları yapildiktan sonra yaptirin dedi. En son doktorumuz 9,10,11 haftalari uygun gordugunu soyledi.biz de aşı yaptirdiktan 1 hafta sonra sunnet ettirmeyi planliyoruz.
Ben de sma kullaniyorum ogluma ama gunde 1 kere falan. Sma da şeker orani az oldugu icin tercih etmistik. Kabiz olmadi hic tam tersine kakasi hep sulu ve gunde 5-6 kere yapiyo her bezi kirli oluyo.
aşırı gazlı bebek annişleri neler yiyorsunuz öğününüzde. ben yiyecek birşey bulamıyorumsadece 4 menü yapıyorum bir aydır; yayla çorbası, şehriye çorbası, patates yemeği ve kahvaltı menüsü vitaminsiz kalacam bu gidişle. azcık başka birşeylerden yesem yavrum başlıyor kıvranmaya dayanamıyorum .
benim oğlan da aynıama pamukçuk yok neden oluşur acaba bu pamukçuk :44: sadece anne sütü alanlarda oluşur mu ki
pamukçuk doğum kanalından geçerken bebeğin anneden aldığı bakteri mantarmış ilk ay biz çok çektik karbonat anlık çözüm ve daha kötüleştiriyormuş biz bir kaç damla kullandık çözümü dut damlası var mürekkep gibi iki günde geçirdi umarım bebeğin bir an önce iyileşir.
Geçmiş olsun cnm merak etme geçecektir inşallah.Dr.ne diyor, ne yapmak lazımmıs bu durumda duzelmesi için? Bizim de bir kalcamızda gelişim geriliği cıktı, cift bez bagliyoruz 1 aydır, bu hafta yeniden ultrason ile kontrol var.
canım hemşire aşıya gelmeden yarım ölçek ateş düşürücü verin demişti..aşıdan sonrada hep kontrol ettik en fazla 37.1 oldu yok sayılır yani...yükselirsede ateş düşürücü şurup verin demişti...Merhaba canim ck sukur iyiyiz masallah
Hepimizinki 2 aylarini devirdi yavas yavas bisey sorcam
Asi ates yaptimi yada yapar dedimi dr.
baloncuk meraba canım nasılsın bebiş nasıl????erkek bebek annişleri sünneti ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz?
Dun 2. Ay asilarimizi olduk surekli kontrol ettim ama cok sukur atesi cikmadi.bidaki ay rota asisini yaptircaz ikinci doz da 5. Ayda dedi dr bakalm. Verem asisi cok aglatti yavrumu zor dayandm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim oğlan da aynıama pamukçuk yok neden oluşur acaba bu pamukçuk :44: sadece anne sütü alanlarda oluşur mu ki
pamukçuk doğum kanalından geçerken bebeğin anneden aldığı bakteri mantarmış ilk ay biz çok çektik karbonat anlık çözüm ve daha kötüleştiriyormuş biz bir kaç damla kullandık çözümü dut damlası var mürekkep gibi iki günde geçirdi umarım bebeğin bir an önce iyileşir.
Ben normal dogum yapmadim ama pamukcuk oldu bebegim.dogum kanalindan gecmedi yani. Neden oluyo anlamadim. Dut damlasini ezcaneden mi aldin canim. Bem de deniyim bi gecmiyo cunku karbonatli suyla
meraba kızlar sayfayı yeniden canlı gördüğüme çok sevindim ....hep bakıyodum ilerlemiyodu.neyse yine sorunlarımıza beraber çare buluruz...
baloncuk meraba canım nasılsın bebiş nasıl????
bizde sünneti 1 hafta 10 sonra yaptıralım diyoruz...oğlumun hayasının birinde su toplaması varmış dr çoğu erkek bebkte olur diyo bi sorucaz eğer sorun olmaz derse daha fazla beklemek istemiyorum ..bi an evvel yaptıralım iyileşsin...
bide bişey sorcam sendede varmı benim oğlanın bıngıldağı erken kapanıyomuş...hemşire deviti kesin sürekli dr kontrolünde olsun dedi bu beni biraz tedirgin ediyo...
Kullanan var mı kızlar süt artırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?