Kızlar selam ben yeni doğum yaptım 4 günlük bebeğim az once uyandı. Daha önce sagmış oldugum 30cc sütü içti ardından (yetmediğini düşünerek) bir de10 dk emzirdim. Sizce yeterli oldu mu ?hala aranıyor...
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar selam ben yeni doğum yaptım 4 günlük bebeğim az once uyandı. Daha önce sagmış oldugum 30cc sütü içti ardından (yetmediğini düşünerek) bir de10 dk emzirdim. Sizce yeterli oldu mu ?hala aranıyor...
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben içirdim gitmeden önce. hiç ateşi çıkmadı miniğimin. en yüksek 37.5 oldu bugün 3. gün.2. Ay aşıları yaptıran arkadaşlar bebeginiz nasil tepki verdi. Aşı olmadan önce ağrı kesici içeren olmuş faydasını gördünuz mü.
Canım benimde sutum çok az.goguslerim yara olunca emziremedim.vişne soda demişti burda biri denedim benimde arttırdı biraz.ayrıca ben her emzirmenin arkasından doyana kendi reddedene kadar mama takviye yapıyorum.aç olmadığı sürece rahat rahat uyuyor yavrum.balgamda artık sadece sabahları oluyor.
Kızlar mama değiştirdim. Aptamil veriyordum sma ya geçtim. Çünkü aptamil balgam yaptı.sma yapmadı.bu seferde kabızlık oldu( bebeğiniz günde kac kez kaka yapıyor kızlar benim bebiş 48 günlük oldu.
erkek bebek annişleri sünneti ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba,
Benim ufaklık 2 aylık oldu. Bizde de çok fazla gaz var. Ve gece gündüz fark etmiyor gazdan dolayı uykuya dalamıyor. Her yöntemi deniyorum ama uykuya dalmakta çok sıkıntı yaşıyoruz. Şu ana dizlerinden kullanan var mı acaba? Hani şu öne arkaya, ileri geri falan sallanıyorlar ya belki işe yarar diye almak istiyorum ama onda da durmazsa boşuna yer kaplayacak. Şu an sadece kucakta evin içinde gezdirerek uyutabiliyoruz. Ayağımda falan sallayayım diyorum onda da yatmıyor. Uykusuzluktan mahvolduk artık. Her gece 3 de 4 te yatıyoruz. Gündüz de sadece emerken uyuyor, 15-20 dakika memeyi çıkarınca uyanıyor ve bir daha da uyuyamıyor. Kucağımda gezdirirken dalarsa yatağına koyuyorum koyar koymaz uyanıyor. Napacapımı şaşırdım valla.
İkinci çocuğum beni kızımda kolikti. Onda biz 1 yaşına kadar gaz sancısı çektik. 3 yaşına kadar da gece uykuları çok kötüydü sürekli uyanırdı, çok geç yatardı. İnşallah bu o kadar sürmez. Çünkü insanın psikolojisi mahvoluyor.
anadizi bende var süper iş görüyor yoksa ac kalırız yemek yapamam benimde 2 cocugum var anadizinde ayağımla sallıyorum mutfakta idare ediyor
Offff artikk kafayi yicem yaaa anlamiyorum tamm bebekler kusarfa bu kadati fazla yaaa her yedigini kusuyorrrr offffff
Kızlar mama değiştirdim. Aptamil veriyordum sma ya geçtim. Çünkü aptamil balgam yaptı.sma yapmadı.bu seferde kabızlık oldu( bebeğiniz günde kac kez kaka yapıyor kızlar benim bebiş 48 günlük oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?