2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar selam ben yeni doğum yaptım 4 günlük bebeğim az once uyandı. Daha önce sagmış oldugum 30cc sütü içti ardından (yetmediğini düşünerek) bir de10 dk emzirdim. Sizce yeterli oldu mu ?hala aranıyor...

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim doysa bile aranir,emme refleksi sebebi ile.agzi ile aranma hareketi yapmasi ac oldugu anlamina gelmiyor

Canim bebegin daha cok kucuk.istedikce meme vermen lazim.hem emdikce sutun artar.araniyosa emzir bence.emiyorsa neden sutunu sagip veriyosun.bol bol emzirmek en iyisi

Canım sen hangi mama kullanıyorsun??

Kızlar mama değiştirdim. Aptamil veriyordum sma ya geçtim. Çünkü aptamil balgam yaptı.sma yapmadı.bu seferde kabızlık oldu( bebeğiniz günde kac kez kaka yapıyor kızlar benim bebiş 48 günlük oldu.

Kızlar mama değiştirdim. Aptamil veriyordum sma ya geçtim. Çünkü aptamil balgam yaptı.sma yapmadı.bu seferde kabızlık oldu( bebeğiniz günde kac kez kaka yapıyor kızlar benim bebiş 48 günlük oldu.

Ben de öneri üzerine aptamilden ama ya geçtim.bebeğim her gün kaka yapardı ama son zamanlarda iki güne bir yapar oldu.o da logosuna zeytinyağı sürdüm.benim bebeğim de 68 günlük

erkek bebek annişleri sünneti ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz?

Ben hemen yaptiraym istedim ama testisimizin biri yukarda o yuzden 6. Aya kadar bekliycez normalde doktor havalar isininca tavsiye ediyorm demisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offff artikk kafayi yicem yaaa anlamiyorum tamm bebekler kusarfa bu kadati fazla yaaa her yedigini kusuyorrrr offffff

anadizi bende var süper iş görüyor yoksa ac kalırız yemek yapamam benimde 2 cocugum var anadizinde ayağımla sallıyorum mutfakta idare ediyor

anadizi bende var süper iş görüyor yoksa ac kalırız yemek yapamam benimde 2 cocugum var anadizinde ayağımla sallıyorum mutfakta idare ediyor

Bizimki de bebek arabasinda uyuyor ben de rahatladm.biraz tuvalete bile gidemiyodm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkek bebek annişleri sünneti ne zaman yaptırmayı planlıyorsunuz?

Benim oglumda 52 gunluk iki ayri doktora sordum nezaman sunnet ettirelim diye ikisi de 2. Ay aşıları yapildiktan sonra yaptirin dedi. En son doktorumuz 9,10,11 haftalari uygun gordugunu soyledi.biz de aşı yaptirdiktan 1 hafta sonra sunnet ettirmeyi planliyoruz.

Ben de sma kullaniyorum ogluma ama gunde 1 kere falan. Sma da şeker orani az oldugu icin tercih etmistik. Kabiz olmadi hic tam tersine kakasi hep sulu ve gunde 5-6 kere yapiyo her bezi kirli oluyo.

kızlar ben de bir eylül annesiyim.rica etsem grubuma katılır mısınız ? teşekkür ederim.bebek ihtiyaçları üzerine .facebookta minik giysin olarak aratabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…