Kizlar bebisinde konak olan var mi?benimkinde o kadar sert kalin sari kabuklar olusmus ki zeytinyagi ile falan gecmiyor.mustela nin konak sampuani ile de yikiyorum,baska onerisi olAn var mi?
Canim sen gittin mi doktora benimde ole iste bi kere kan geldi bidaha gelmedi ama normal regliolucam hissetigim gibi hissetim ve lavaboya gittim.kan ama sonrasi yok
Bizimkinin henuz sevdigi hicbisey yok kucakta dursa en fazla 10 dk yere koyuyorum biraz konusayim falan o da ayni yuz ustu yatmayi zaten sevmiyo bi carsafta sallanmayi seviyo o da elektrik supurgesi esliginde. 3 ay bitince duzelir diyolar bekliyoruz merakla sabirla..hala kaynanamdayiz evimi ozledim yaaa
Kızlar bende Mart'ta doğum yaptım hergün zevkle burayı okudum çok şey öğrendim yazmak bugüne nasipmiş benide aranıza alırmısınızbek:
aa e hangi mama iyi ?
Benim oglustada var canim temizliuom gene
Yapiyor zeytinyagin icine karbonat koy ole
Masaj yaparak sur bayag bekle kabartiyor
Tara sonra yika gene tara bu arada
Sizin bebislerinde tukurugu cogaldimi
Surekli agzini siliyorun hep tukuruk cikariyor
Ben bebeģime aptamil comformil veriyorum gdo lu değil degilmi. Bakanlık Milupanin aptamil tahıl karışımı ürününun gdo olduğunu söylemiş. Yani milupanin tüm ürünleri gdolu degildir dimi
Arkadaşım yine sen bilirsin ama benim ebe bi arkadaşım var ben ona sormuştum oda biz bugünden sonra tedbir amaçlı katta yenidoğanlara humana vermeye başladık aptamil vermiyoruz deyince benimde içime bi kurt düştü ve aynı mamayı kullanıyoruz memnundum ama bende humanaya başladım kafkasında filan bi problem olmadı aptdmilleride bir sürü almıştık çöpe attım valla en ufacık bi şüphe bile yeter bebeklerimiz için
Canim merhaba nasilsin mert pasa nasil
Cik valla simdiye kadar niye cikmamissam
Bugun artik duvarlar ustume geliyodu
Bi gazla ciktim cokta guzel oldu aglasa zaten
Hemen eve donucektim yakin biyere gittim
Zamanla uzaklasicazda..evden cikarken
Benm cantam oglusun cantasi puset ve
Pusetin alt tekerlekleri 5.kattan indireyim
derken biraz tepelendimama degdii
Benim oğluşumuz 3100 gr doğdu bakslım bu hafta kontrolümüz var en son 5100 idi
ilahi esragokhan çok güldümEllerini emmesibe hastayim zaten ck guluyorum
Emzigi birtek uyucagibi zaman veriyorun
Cogu zaman istemiyor ama takincada
O parmaklarini takiyor halkaya cekip firlatiyor
Bazen ayakucunda buluyom emzigi
Cildirtiyo beni emzigib yanindaki delikler
Sarinirim lastik takip kafasina gecirmek icinn
Kızlar bu arada kızkardeşim Hacettepe'de araştırma görevlisi..Ondan rica ettim şu uyandırıp uyandırmama meselesini bir prof'a sorsana diye..İki tane uzman tanıyor, biri yurtdışındaymış tel'i kapalı, diğerine sormuş..O da bebek rutinini oluşturmuş olabilir sakın uyandırmasın demiş, tabi kilo alımını kontrol etsin mutlaka diye de eklemiş..Yarın diğer prof'a da soracak, onun tezi bu konu üzerineymiş, bakalım o ne diyecek merakla bekliyorum ben de..
merhaba canım iyiyim çok şükür mertim de iyi ellerinden öper burak paşa nasıl üzüyor mu annesini ?bizimki çok kkorkak ya geçen gün bi çıktık azıcık rüzgar esti yüzüne ondan bile korktu başladı ağlamaya bu arada benim çantam diye birşey yok artık kaldırdım tozlu raflara bebeğimin çantasının içine koyuyorum kendi eşyalarımı da ben tek çıkamıyorum ama yaa bebek arabasını merdivenlerden indirmem gerekiyor o da olmuyor çok ağır sana maşallah valla nasıl indirdin apartman çıkışında sağa inen merdivenler vardı, şimdi bide sola inen merdiven yaptılar ne gerek varsa halbuki apartmanda hemen hemen her evde bebek var merdiven yerine bebek arabası inecek şekilde yapsalardı bende gidebilirdim tek başıma ama neyse yapacak birşey yok babamız sağolsun o çıkarır bizi
Canimmm bende opuyom onu sukuryaa sakin
Bi cocuk burak bi sikintisi olmadikca aglamiyor
Uzmuyor beni yeni bisey buldum arabaya kilit
Aldim kapo girisine kitledim daha kolay olcak ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?