saol canım maşallah size oturtmuşsunuz,daha ben bebeğimi bile yıkıyamıyorum annanesi gelip yıkıyo.akşam 2 den 3 den sonra sızlana sızlana uyuyo burnu hep tıkalı hırıl hırıl bi geçmedi doktor burun yapısından yok gırtlak yapısından falan dedi e bi yandan 6 yaşındaki kızım ve onun hiç bitmeyen soruları eşimin ailesi(hem bakmayıp hemde sen bu çocuğa bakamıyosun diyolar) beni deli ediyolar yani ne zaman bi düzene geçerim çook merak ediyorum Allah bana ve herkese yardım etsin...
birde bebişi gece yıkayınca hasta etmiyomusun nasıl yapıyosun giyimi yağlanması felan??
Hastaneye nicin gidiyorsunz rahatsiz mi yoksa duzenli olarak hastane kontroludemi oluo
merhaba arkadaşlar benim bebeğimde 2.5 aylık oldu 6.5 kilo sizinkiler nasıl fazla diye endişeleniyorumda . birde kaç saattte bir emziriyosunuz
Arkadaşlar omuzdan yapılan aşımızı olalı iki haftayı geçti ama hiç bi iz kabuklanma flan olmadı sizinkiler nasıl? Hemşire kabuklancak kzarcak demişti
Arkadaşlar omuzdan yapılan aşımızı olalı iki haftayı geçti ama hiç bi iz kabuklanma flan olmadı sizinkiler nasıl? Hemşire kabuklancak kzarcak demişti
merhaba arkadaşlar benim bebeğimde 2.5 aylık oldu 6.5 kilo sizinkiler nasıl fazla diye endişeleniyorumda . birde kaç saattte bir emziriyosunuz
ben gündüz 2 saatte bir emziriyorum gece ise 5-6 saat uyanmıyor. uyanınca emziriyorum.Merhaba canım. Benim bebeğim de 2,5 aylık 5.800 civarı kilosu. Bebeğim gündüz daha az emiyor 4 saat emmediği oluyor akşam saat 9 10 dan sonra saatte bir istiyor genelde. İstemeden verince de almıyo o yüzden bende kendi haline bıraktım. Seninki kaç saatte bir emiyor?
canım seninki hicbisey benimkinin yanındabenim oglus 7,300gr hem emziriyorum hem mama.dün dr. götürdüm diyet yaptirayim diye dr kizdi.kesinlikle aç bırakmak yok aciktikca vereceksin dedi.o zaten hareketlendikce atar kiloyu dedi
birde sütü çok olan anneler sizler kafaya bişey takmazmısınız ? geçen kaynanam herşey beyinde biter deyip durdu sinir oldum ben çok hassasım ve takıyorum ufak şeyleri sütlü bacılar sizler nasılsınız deyin bana bakim:)
canım seninki hicbisey benimkinin yanındabenim oglus 7,300gr hem emziriyorum hem mama.dün dr. götürdüm diyet yaptirayim diye dr kizdi.kesinlikle aç bırakmak yok aciktikca vereceksin dedi.o zaten hareketlendikce atar kiloyu dedi
2015 Mart Anneleri açıldı : ) zaman ne çabuk geçiyor değil mi ?
Arkadaslar aylik kobtrollerinize hastaneye mi gidiyorsunuz ben saglik ocagina gidiyorum
Üç aylık kontrollerinde 6100 çıktı doktor normal olan üçüncüayında doğum kilosunu ikiye katlaması dedi.benimki 3100 doğmuştu şimdi 6100 demekki tam iki katı olmuş ben mama veriyorum gündüz iki saatte bir acıkıyor gece bu süre dört beş saat uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?