Merhaba sevgili anneler,
Aranizda bebek telsizi kullanan var mi?
Kullaniyorsaniz hangi marka ve memnun musunuz?
Simdiden tsk.ler 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ya givekden asaguya dogru inen kahverenci çizginiz gecti mi benim hala duruo
valla benim göbeğim harita gibi o kadar ara sokak varki dediğin ana cadde belli bile olmuyor
valla benim göbeğim harita gibi o kadar ara sokak varki dediğin ana cadde belli bile olmuyor
Kizlar ya givekden asaguya dogru inen kahverenci çizginiz gecti mi benim hala duruo
iyi bakalım inşallah iştahla yerler ya...bize sadece elma şeftali ver dedi yoğurt yasak çorbalarada önümüzdeki ay başlıcaz inşallah dedi
bizde de benzer durum oldu eşim doğum sonrası ilgi gösterse de daha çok uğraşmaya sürekli laf sokmaya her yaptığımı eleştirmeye başladı. kızınca da üste çıkmaya çalışıyor Allah tan ertesi gün farkına varıyor yaptığının ama insan kırılıyor birkere ben her çeşidi denedim sustum bağırdım birşey olmamış gibi yaptım pek farkeden birşey i yisi konuşmamak kendi kendine üzülüyorsun ama sonra oğlumu kucağıma alıp emzirince pek takmamaya başlıyorum zamanla alıştım oda baktı umursamıyorum eskisi kadar bulaşmıyor birde yakınlaşamamak etkiliyor bu durumu sanırım ve çocuğu kıskanıyorda olabilir sonuçta artık daha çok bebeğimizle ilgileniyoruz. valla yalan yok evi temizlemek içimden gelmiyor yemek yapmakta sağolsun annem 2 ay yemek getirdi şimdi şimdi yemekti temizlikti başladım ben.birde benim piskolojim çok iyi değildi ben dışarıda çok çıkmıyorum tek başına olunca bütün gün herşey gözüne batıyor insanın bu ay çıkmaya başladım dışarı hava güzelse atıyorum dışarı kendimi bebeğimle gezip geliyoruz iyi geliyor
başverin bence artık kendinize daha çok vakit ayırmaya başlayın geçen koaföre gittim saçımı kestirdim on numara hissettim tavsiye ederim :))
demek tek hacı ben değilim sevindim
saol canım ya...
hemeroid sorunu hamileliğim in 8. ayında bende de çıktı ve hala devam ediyor çözümü bilen varsa paylaşsın valla
elacım merhaba sınavın nasıl geçti? bebişle de hazırlanmak zor olmuştur Allah yardımcın olsun..
Neeee seftali ice ishal yapar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?