canım bıraz erken degıl mı hanı bende gıtsem duyarım heralde pıtpıtları ayyy çok heyecanlandım böle senden duyunca benım sat 16 hazıran
arkadaşlar şu bulantı konusuna bir açıklık getirelim.her bünye farklıdır ve vereceği tepkilerde doğal olarak farklıdır.kimimizin bünyesi değişen hormonlar karşısında bulanıyor,kusuyor,tiksiniyor,kokuyor....ama kimimizinkide etkilenmiyor ne güzel.yani sağlıklı/sağlıksız gebelik göstergesi değil.sonuçta hepimiz aynı şeylerden hoşlanan,aynı şekilde beslenen bünyeler değiliz sonuç olarak herkes kendi keyfine baksın
canım şimdi idrar kültürü vermeye gitcem sonucu 3 günde çıkıomuş doktorum tedavi edilmezse düşük yada erken doğum dedi rabbim korusun meleğimi içime bi ateş düştü sanki
inşallah canım inşallah dün gündüz hiçbişey yiyemedim ona faydalı olamıyorum diye korkuyorum teyzesiiii
o iyi olsun da gerisi hiç önemli değil çekerim ben
sen nasılsın tatlım
hadi hayrolsun inşallah :)
ıftarda hazır pasta yemıstım o dokundu heralde gece gece tepınce pastaları
hiç bişeyim yokken doguma gittim erken dogum oldu 2 gün yasadı öldü doguma gittiğim yerde küvez yoktu bana küvez bulamazsak entübe ederiz ölümünü bekleriz dediler o an ölsem ölesim geldi o kadar zordu benim için o yüzden cok korkuyorum
kızlar ben bu gece rüyamda bebeğimin kız olduğunu gördüm. hayırdır inşallah?
ben 10. haftamdayım hala mide bulantım yok, mide bulantısı olan arkadaşlar da sağlıklı gebeliğin göstergesi dedikçe bizim gibi midesi bulanmayanları gerçekten çok korkutuyorlar ve üzüyorlar, zaten çok hassas bir dönemden geçiyoruz herşeye korkuyoruz yorum yaparken bizlerin durumunu da düşünerek yorum yaparsanız sevineceğiz.
canım şimdi idrar kültürü vermeye gitcem sonucu 3 günde çıkıomuş doktorum tedavi edilmezse düşük yada erken doğum dedi rabbim korusun meleğimi içime bi ateş düştü sanki
kızlar ben bu gece rüyamda bebeğimin kız olduğunu gördüm. hayırdır inşallah?
belli değil daha dedi dr. iki keseyse daha küçük göremiyorum ama tek kesedelerse büyük şu an kesen ve değerlerin çok yüksek olma ihtimali yüksek dedi canımcanım ikiz bebekse ne zaman belli oluyor ki ilk kontrolde keseye bakınca anlaşılmıyor mu
aynen öyle canım hayırla sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi hiç mi hiç önemli değilbende 6-5te gıttım duydum duyarsın ınsallah
ınsallah ıkız olur aradan cıkarsaglıklı olsun tek cıft onemlı degıl tabı.
al benden de o kadar acaip duygusalım ve hiçbişey yapmak istemiyorum sabahtan beri 1-2ft.yla uğraştım durdum yatışa geçtim sanırımyok yok hiç korkma. her şey o kadar güzel programlanmış ki, işte bütün bunların olucağı bilindiği için bebek ilk aylarda senin depolarından güzel güzel işini görüyodur annesi :) ben de iyiyim ne biliyim çok halsizim bugün pek keyfim yok. işim de çok çalışasım yok öyle bi garip
inşallah canımmm
canım anneye malum olur derler bizde hadi hayırlısı bakalım :)
al benden de o kadar acaip duygusalım ve hiçbişey yapmak istemiyorum sabahtan beri 1-2ft.yla uğraştım durdum yatışa geçtim sanırım
ay ne güzelllben de kız istiyorum hayırlısı tabi.daha hamile kalmadan önce bir gece rüyam da oğlum olduğunu gördüm.bebeği kucağıma veriyorlarmış emzirmem ben erkek istemiyordum diyip,kenara koyuyormuşum sonra da karşısına geçip bakıyormuşum hayrolsun bakalım
sen hiç korkma canım benim dediğim gibi bol bol limonata iç
ay öyle mi :) yani sağlıklı olsun önceliğim hepimizin önceliği o ama kız olsun isterdim gerçekten de
bu hamilelik bizi çok değiştirdi anacım
hahademek ki gerçekten kızı çok istiyosun. rüyana bile böyle girdiğine göre. allah önce sağlık sıhhat versin de ben de çok kız istiyorum. hayırlısı bakalım canım benim ne zaman öğreniliyodu cinsiyet biliyo musun :44:
ay öyle mi :)
hahademek ki gerçekten kızı çok istiyosun. rüyana bile böyle girdiğine göre. allah önce sağlık sıhhat versin de ben de çok kız istiyorum. hayırlısı bakalım canım benim ne zaman öğreniliyodu cinsiyet biliyo musun :44:
ah ah eşimde tutturmuş bizim ailede büyük erkek çocuğun oğlu olursa babasının ismi konulur diye.kayınpederimin adı Mehmet.Annem rüyasında daha hamile değildim Melih adını görmüş.Anne oğlum olacak adı Melih diyormuşum.Annem heyecanla arayıp kızım unutma bu adı demişti.Eşim de annemin ardından rüyasında oğlu olduğunu görüyor adını Kaan koymuşuz.Diyorum eşime ne güzel annemle sana malum olmuş.Şimdi Mehmet nerden çıktı ne güzel Melih Kaan konulur diyorumo yok dedikçe bende de duygusallıktan mı ne gıcık olmaya başlıyorum adama
5. ayda belli oluyor diye biliyorum canım:)
canım en pek anlamam ama 3 mm den küçük olmamsı lazım emin misin? benim 7+1 iken 9 mm yazıyordu usg kağıdında
aynen öyle katılıyorum evimde olup uyumak istiyorummmmmMrb guzeeeel annelerkizlar sakin benim niye midem bulanmiyor demeyin gozunuzu seveyimm kiymetini bilin gunden gune artan mide bulantilariyla kendimden gecmis bulunmaktayim cok sukur diyorum gene de ama cok zor kizlar cok
benim bütün kasığım ağrıyor yaa sağlı sollu acaba bu ne ola ki bende bi kız bi erkek var o zamanbebeğiniz ne tarafta arkadaşlar
benimki sağ tarafta doktor ultrasonla baktığında da sağ kasığıma tutuyor öyle görülüyor
zaten hep sağ kasığım ağrıyordu başlarda da
bebeğin durduğu tarafla ilgili cinsiyet belirleme inançları var nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?