2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım bıraz erken degıl mı hanı bende gıtsem duyarım heralde pıtpıtları ayyy çok heyecanlandım böle senden duyunca benım sat 16 hazıran

ayyyy bende heyecan yaptim simdi. cuma yada cumartesi gidicem ben. insallah bizede nasip olur pitpitlar.

aybukeye katılıyorum bende aynen bulantı yasamayan bırıyım ve o mesajı okudugumda dırek kafamda soru ısaretlerı olustu ne kadar onemsemesemde.
dr lar dan hıc saglıklı gebelık yorumu duymadım aksıne bulantısı olmaya sanslısın derler yenı bebek yada anne saglıgıyla bı ılgısı yok

canım şimdi idrar kültürü vermeye gitcem sonucu 3 günde çıkıomuş doktorum tedavi edilmezse düşük yada erken doğum dedi rabbim korusun meleğimi içime bi ateş düştü sanki

kontrolden geliyorum canım.hamilelik öncesinde ufak bir idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim.şimdi kokulu akıntı ve idrar olunca tekrar şüphelendim.doktor akıntı kültürü aldı.benimki de 3 günde çıkacakmış.Şimdilik bir şey söylemedi.Yüreğini ferah tut canım ya.inş. kötü bir şey olmaz.

bu arada iltihap için limonata mı iyi geliyormuş.yapıp içelim biz de eniştem de doktor.idrar yolların ancak sürekli tuvalete çıkarak temizlenir.tabi bunun için de günde 4 lt su içmelisin dedi.1,5 lt yi zor içiyorum.naptın sen dedim.işin raconu bu dedi.

inşallah canım inşallah dün gündüz hiçbişey yiyemedim ona faydalı olamıyorum diye korkuyorum teyzesiiii
o iyi olsun da gerisi hiç önemli değil çekerim ben
sen nasılsın tatlım

yok yok hiç korkma. her şey o kadar güzel programlanmış ki, işte bütün bunların olucağı bilindiği için bebek ilk aylarda senin depolarından güzel güzel işini görüyodur annesi :) ben de iyiyim ne biliyim çok halsizim bugün pek keyfim yok. işim de çok çalışasım yok öyle bi garip

hadi hayrolsun inşallah :)

inşallah canımmm

canım benim çok zor günler geçirmişsin rabbim bunun acısını yaşatmasın sana.iyi düşün iyi olsun kuzum dediklerimi unutma.rabbim yar ve yardımcın olsun

kızlar ben bu gece rüyamda bebeğimin kız olduğunu gördüm. hayırdır inşallah?

canım anneye malum olur derler bizde hadi hayırlısı bakalım :)

sadece benim rahatsız olduğumu düşünüyordum bu durumdan şuan gerçekten rahatladım.

canım şimdi idrar kültürü vermeye gitcem sonucu 3 günde çıkıomuş doktorum tedavi edilmezse düşük yada erken doğum dedi rabbim korusun meleğimi içime bi ateş düştü sanki

sen hiç korkma canım benim dediğim gibi bol bol limonata iç

kızlar ben bu gece rüyamda bebeğimin kız olduğunu gördüm. hayırdır inşallah?

ay ne güzelll ben de kız istiyorum hayırlısı tabi.daha hamile kalmadan önce bir gece rüyam da oğlum olduğunu gördüm.bebeği kucağıma veriyorlarmış emzirmem ben erkek istemiyordum diyip,kenara koyuyormuşum sonra da karşısına geçip bakıyormuşum hayrolsun bakalım

canım ikiz bebekse ne zaman belli oluyor ki ilk kontrolde keseye bakınca anlaşılmıyor mu
belli değil daha dedi dr. iki keseyse daha küçük göremiyorum ama tek kesedelerse büyük şu an kesen ve değerlerin çok yüksek olma ihtimali yüksek dedi canım
bende 6-5te gıttım duydum duyarsın ınsallah
ınsallah ıkız olur aradan cıkar saglıklı olsun tek cıft onemlı degıl tabı.
aynen öyle canım hayırla sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi hiç mi hiç önemli değil
bizimki tekse ilerden geliyor demişti dr. duyarız herhalde inşalllahhhh
al benden de o kadar acaip duygusalım ve hiçbişey yapmak istemiyorum sabahtan beri 1-2ft.yla uğraştım durdum yatışa geçtim sanırım

canım anneye malum olur derler bizde hadi hayırlısı bakalım :)

ay öyle mi :) yani sağlıklı olsun önceliğim hepimizin önceliği o ama kız olsun isterdim gerçekten de

al benden de o kadar acaip duygusalım ve hiçbişey yapmak istemiyorum sabahtan beri 1-2ft.yla uğraştım durdum yatışa geçtim sanırım

bu hamilelik bizi çok değiştirdi anacım

haha demek ki gerçekten kızı çok istiyosun. rüyana bile böyle girdiğine göre. allah önce sağlık sıhhat versin de ben de çok kız istiyorum. hayırlısı bakalım canım benim ne zaman öğreniliyodu cinsiyet biliyo musun :44:

hemde nasıl ağladım ağlicam yani o dereceyim şu anda

ah ah eşimde tutturmuş bizim ailede büyük erkek çocuğun oğlu olursa babasının ismi konulur diye.kayınpederimin adı Mehmet.Annem rüyasında daha hamile değildim Melih adını görmüş.Anne oğlum olacak adı Melih diyormuşum.Annem heyecanla arayıp kızım unutma bu adı demişti.Eşim de annemin ardından rüyasında oğlu olduğunu görüyor adını Kaan koymuşuz.Diyorum eşime ne güzel annemle sana malum olmuş.Şimdi Mehmet nerden çıktı ne güzel Melih Kaan konulur diyorum o yok dedikçe bende de duygusallıktan mı ne gıcık olmaya başlıyorum adama
5. ayda belli oluyor diye biliyorum canım:)

ya kızlar ben pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum artık çok erken değil mi 6.haftada aynı sorunu yaşayan var mı acaba:44:

Mrb guzeeeel annelerkizlar sakin benim niye midem bulanmiyor demeyin gozunuzu seveyimm kiymetini bilingunden gune artan mide bulantilariyla kendimden gecmis bulunmaktayim cok sukur diyorum gene de ama cok zor kizlar cok

bebeğiniz ne tarafta arkadaşlar
benimki sağ tarafta doktor ultrasonla baktığında da sağ kasığıma tutuyor öyle görülüyor
zaten hep sağ kasığım ağrıyordu başlarda da
bebeğin durduğu tarafla ilgili cinsiyet belirleme inançları var nette

12.haftadan sonra bebişin göstermesine başlı görebilirsiniz canım bir de Dr.a bağlı tabi tecrübeli olması lazım sonra kız beklerken 5ayda erkek olduğunu öğrenebilirsiniz

kızlaaaar çok üzgünüm çoğunuz yadırgayacaksınız belki ama ben sigarayı bırakamadım daha 7, haftamdayım eskiden 1 paket içerdim şimdi 5-6 adet içiyorum bırakamıyorum varmı aranızda aynı dertten muzdarip olan

canım en pek anlamam ama 3 mm den küçük olmamsı lazım emin misin? benim 7+1 iken 9 mm yazıyordu usg kağıdında

benım 8+4 ken 8+1 cıkıyor ultrason kagıdında ve 16.7 mm. ama ınternet sıtelerınde falan 9. hafta ıcın 20 mm yazıyor genelde 3 mm daha kucuk onlara gore dıyorum cnm

Mrb guzeeeel annelerkizlar sakin benim niye midem bulanmiyor demeyin gozunuzu seveyimm kiymetini bilingunden gune artan mide bulantilariyla kendimden gecmis bulunmaktayim cok sukur diyorum gene de ama cok zor kizlar cok
aynen öyle katılıyorum evimde olup uyumak istiyorummmmm
benim bütün kasığım ağrıyor yaa sağlı sollu acaba bu ne ola ki bende bi kız bi erkek var o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…