2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Tosbaaaa hic bisey yiyemiyorum.2kilo verdim.hersey midemi bulandiriyo.kusmaktan helak oldu.yemek borumda kanama oldu.yutamiyorum.sizliyo aciyo.allahim yardim et....

çok geçmişş olsunnn cnm kötü olmussun inş hayırlısıyla bugunlerde gececek ben de bulantıdan cok fenayım hiç bişey yiyemiorum dogru durust bende 2 kilo verdim. Allahım hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bizlere bebişlerede saglık versin

merhab canim. benim takvimde 7 haftalik gorunuyor ama doktorum gec dollenme dedi. şu an 6+3 üm. doktorum duyariz dedi.!aslinda erken veya gec duymak kullanilan aletlere gore degisiyormus. ve bebegin gelisimine gore tabi. insallah pitpitlari duyar rahatlariz hep birlikte.

bana da 20sinde gel ağustosun dedi hehe dedim o kadar dayanabileceğimimi sanıyorsunuz tamam tamam istediğin zaman gel dedi

eheheheh biz sabırsız anneleri durduramazlar gideriz gene gideriz gene gideriz

umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.....

Lahmacunu yememekle çok iyi etmişsin gerçekten. benimde 6. haftamda canım acayip istemişti ki, normalde direk tiksinirim, hiç sevmem. Neyse gittim yedim, sonrada direk çıkardım. şimdi aklıma geldikçe bile midem bulanıyor :)) İnsanın yeme içme isteği çok değişiyor. Tatlıyı ağzıma koyamıyorum, tuzlu ve ekşi yemekler istiyorum.

ya bu progestan kafa yapıyor olabilir mi
ne bu ya hep uyumak istiyorum. 1 haftadır alıyorum böyle salak gibiyim

ye eksiyi dogur ayseyi derler ..kiz mi olacak acaba :)

evet canim.kafani kaldiramiyorsun

oo çok iyi bende tam 6+3de gideceğim evet öyle duydum bakalım inşallah bizim dr.un cihazları son sistemdir de duyarız
aminnnnnn
eheheheh biz sabırsız anneleri durduramazlar gideriz gene gideriz gene gideriz
tabi ki zor kavuşmuşum zaten Rabbim ayırmasınnnnnn
hemde nasılll uyutur o zaten bebişde uyku yapıyor ben onun sayesinde 24saat uyuyorum
kıslaaaaaar 6+5 im bugün doktora gidicem duyulurmu pıt pıtları acaba? çok heyecanlıyım nolur duyulsunnnnnnn
ayyy hadi git de gel duyacaksın inşalalhhh

Ben de omega 3 kullanıyordum. Doktorum şimdilik kullanma dedi. Bazı omega 3 hapları balık karaciğerinden üretildiğinden, A vitamini fazlasıyla bulunuyormuş. A vitamini fazlası da ilk trimesterda bebeğe toksik etki yapıyormuş.

ayyy çok gerginim kızlar saat 5te randevum. bugün 6+1 kalp atışını duyamasamda en azından yine boş gebelikmi değilmi anlarız heralde dimi??

selam kızlar

sabah çok kötüydüm ama sonra 7 ayına girecek olan minnoş yeğenimin 3 aylıkkken çektiğim videolarını izledim rahatladım tartıldım 2 kg vermişim.verdiğim kilolara seviniyorum yalnız kalktım burnumu ağzımı bir güzel tülbentle sardım sarmaladım girdim mutfağa yumurta haşladım.ekmek arası beyaz peynir yumurta yaptım,yedim.sonra 3 bardak su içtim.sonra naptım eşim bayram için bayram şekerleri almıştı.gittim birazcık badem şekeri yedim,eski günlerdeki gibi
yalnız dün eşim iftardan geldi Allahım kıymalı pide yemiş,soğanlı soğanlı bir kokuyor.kolonya döktüm tüm odaya,sonra uyuyakalmışım.sonra bir uyandım odayı almış koku gidiyor.camlar da açık hiç kokunun çıktığı yok.kalkıp tülbenti ağzıma burnuma sarıp yattım.sonra bir ara dalmışım.baktım gidiyorum.böyle uyursam kesin nefessizlikten tık giderim dedim.tülbenti çıkardım.
yine kolonya döktüm her yere.öyle tekrar uyumuşum.gideceğim yere kolonya şişesi ile kolonya fıslatıyorum öyle geçiyorum oradan.sabahtan beri yatakta oturuyorum.film izledim,kahvaltı yaptım.hiç çıkmadım yataktan.şükür iyiyim.inş. akşama doğru midem coşmaz.bulantısız olmak gerçekten çok güzel

Anaa sen mi geldinn

he kuzum ben geldim

yok artık 4 sene önce şimdinin parasını alıyormuş demek yuh artık teşekkür ederim lady cim

rica ederim canım. pek yardımcı olamadım ama umarım gönlüne göre bi boktor bulabilirsin :)

o pıhtılaşma ve clexan iğne derdi bende de var. inşallah bi sorun yaşamadan bebişlerimize kavuşuruz

geçmiş olsun canım benim. keşke bişey yapabilsek senin için ve midesi bulanan herkes için

cnm benm kullandigim marka oydu ... ama herkesde aynisi olmaz ... bnde hep onu kullanirim ilk defa oyle oldu..

eveeet ben de hep onu kullanırım. tarihi falan geçmiş olmasın canım ben de tedirgin oldum şimdi.

ayy keşke hep bulantısız olsak senin adına sevindimm canımm ben daha agzıma cubuk kraker leblebi ve etimekten başka bir şey koyamadım bu arada ben de 2 kilo vermişim ona seviniorum :)

caaanım bi gaz maskesi mi alsak sana öle tülbentler falan azcık teknolojik olsun madem. :) ( iyi olmana sevindim)

ayyy çok gerginim kızlar saat 5te randevum. bugün 6+1 kalp atışını duyamasamda en azından yine boş gebelikmi değilmi anlarız heralde dimi??

inşş cnm hayırlısıylaa görürsünüz miniği kalp atısları vajinadan bakılırsa belki duyulabilir cunku benim 5+4 te bakıldı o zaman gördü doktor kalp atıslarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…