- 27 Ağustos 2010
- 310
- 17
- 98
Tosbaaaa hic bisey yiyemiyorum.2kilo verdim.hersey midemi bulandiriyo.kusmaktan helak oldu.yemek borumda kanama oldu.yutamiyorum.sizliyo aciyo.allahim yardim et....
canım benim yaa ne güzel annen geliyormuş bugün itibariyle kaç haftalıksın kalp atışını duyabileceksiniz yani ay güzel haberlerle gel inşallah yarın
bulantı ne menem şeydir yaaa hiçbişey yapamıyorum yiyemiyorum konuşamıyorum ve bu duruma sinir oluyorum:26:
benim ilk basta keseyi gordu 5+0 da ; 1 hafta sonra gel dedi 6+0 da pit pit duyduk ...
2 haftasonra gel dedi ama 1 hafta sonra hafif bej akintim gelince gel bakalim dedi endiselenme ama rahat edemicem diye takip edelim dedi
o sebeple bu haftaki randevu yalan oldu 10. haftada gel dedi tekrar yani bayramdan sonra...
ama aklim hep bebiste... elimde olsa sudan bahanelerle evimizin ordaki hastaneye gidip ultrasona giricemm ...
pitpitlari duymak icin tekrar
ama inat ettim bayram sonrasini beklemek lazim... baska doktorlarla muhattap olmaya gerek yok hepsi ayni degil neticede..
bana da 20sinde gel ağustosun dedi hehe dedim o kadar dayanabileceğimimi sanıyorsunuz tamam tamam istediğin zaman gel dedi
2 hafta önce kanamam olmuştu o kadar korktumki bundan 4 ay önce de aynısı olmuştu ve bebeğimi kaybettim. Kanı görünce dünya başıma yıkıldı paylaşmadım burada moral bozuntusu olmasın diye. Raporluydum 2 haftadır yatıyorum ilacımı alıyorum sıkıntım çok şükür geçtii veee salı günü miniğimin kalp atışlarını duydum.Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın ve hepimize sorunsuz, her anını doyumsuz yaşayacağımız hamilelik günleri versin.AMİN
selamlar kızlar! midem fena bulanıyor..bugün kalp atışı için doktora gidicektik.doğumu çıkmış.yarına erteledık.inşallah her şey yolundadır.ben bir gün çok iyi oluyorum,bir gün çok kötü oluyorum..bedenim sürekli yanıyor..geceleri uyumak mümkün olmuyordu.benim adam hep istediği şeye kavuştu,bebek sayesinde..sonunda yakat odasına klima taktırdım.ama yine de çok soğuk açtırmıyorum..hehehe..Bugün annem geliyor.biraz rahatlatcak beni..en azından yemek yaparken kokudan kurtulucam...dün gecenin bir saatinde lahmacun canım çekti ki ben kırmızı et yemem..hiç sevmem..ama burnuma kadar geldi kokusu o kadar yani..adam gidip alayım dedi ama izin vermedim.yersem zaten pişman olucam.şimdi de iyi ki yememişim diyorum.düşündükçe midem bulanıyor.:44: kafam çok karışık.bir seviyorum,bir sevmiyorum.
Amin tosbaa aminçok geçmişş olsunnn cnm kötü olmussuninş hayırlısıyla bugunlerde gececek ben de bulantıdan cok fenayım hiç bişey yiyemiorum dogru durust bende 2 kilo verdim. Allahım hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bizlere bebişlerede saglık versin
Lahmacunu yememekle çok iyi etmişsin gerçekten. benimde 6. haftamda canım acayip istemişti ki, normalde direk tiksinirim, hiç sevmem. Neyse gittim yedim, sonrada direk çıkardım. şimdi aklıma geldikçe bile midem bulanıyor :)) İnsanın yeme içme isteği çok değişiyor. Tatlıyı ağzıma koyamıyorum, tuzlu ve ekşi yemekler istiyorum.
ya bu progestan kafa yapıyor olabilir mi
ne bu ya hep uyumak istiyorum. 1 haftadır alıyorum böyle salak gibiyim
ye eksiyi dogur ayseyi derler ..kiz mi olacak acaba :)
Evet hep öyle diyorlar ama ben başından beri erkek olduğunu hissediyorum nedense :)) Bir ay sonra öğreniriz inşallah cinsiyetlerini minnoşların
oo çok iyi bende tam 6+3de gideceğim evet öyle duydum bakalım inşallah bizim dr.un cihazları son sistemdir de duyarızmerhab canim. benim takvimde 7 haftalik gorunuyor ama doktorum gec dollenme dedi. şu an 6+3 üm. doktorum duyariz dedi.!aslinda erken veya gec duymak kullanilan aletlere gore degisiyormus. ve bebegin gelisimine gore tabi. insallah pitpitlari duyar rahatlariz hep birlikte.
tabi ki zor kavuşmuşum zaten Rabbim ayırmasınnnnnnehehehehbiz sabırsız anneleri durduramazlar gideriz gene gideriz gene gideriz
hemde nasılll uyutur o zaten bebişde uyku yapıyor ben onun sayesinde 24saat uyuyorumya bu progestan kafa yapıyor olabilir mi
ayyy hadi git de gel duyacaksın inşalalhhhkıslaaaaaar 6+5 im bugün doktora gidicem duyulurmu pıt pıtları acaba? çok heyecanlıyım nolur duyulsunnnnnnn
ya bu progestan kafa yapıyor olabilir mi
Ben omega 3 alıyorum doktor son gidişimde sordu içiyosun dimi dedi evet dedim ama içmiyodum burda yazılarnları okuyunca içmeyi bırakmıştım ama dün doktorun yazdığını yabancı marka olan balık yağını aldım ona devam...
Ben de kalp atışları için arefe günü gidicem insallah duyulur yoksa o bayram bana geçmek bilmez
Merhaba bende düzenli olarak balık yağı kullanıyordum.hatta iyice araştırarak hamileler için , içinde a vitamini olmayan, ağır metallerden arındırılmış iyi bir balık yağı almıştım.fakat doktor kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi.ama kullandığım süre boyunca çok faydasını gördüm.bağışıklığı müthiş güçlendiriyor, bir de yediğimiz balıklarda yeterince omega 3 yok.kullanmayı çok istiyorum ama doktor onay vermeyince kullanamadım.sen hangi yağı kullanıyorsun? burada ismini yazamazsın ama özelden yazarsan sevinirim.
Anaa sen mi geldinn
yok artık 4 sene önce şimdinin parasını alıyormuş demek yuh artık teşekkür ederim lady cim
canım biz geçen sene genetik testlerimizi yaptırmıştık eşimle...
bende kanda pıhtılaşma çıktı...
onun için doğuma kadar kan sulandırıcı iğne yapıcam göbekten yaptığım iğne bu...
bizimde mucizemiz süpriz yaptı bize
5 sene sonra olduğu için drum temkinli davranmak adına lekelenmem olmamasına rağmen progestan iğne verdi...
kalçadan olduğum iğnede bu...
allah çok büyük onun için imkansız diye bişey yok...
negüzel sende olmaz diyenlere çok güzel bi örnek olmuşsun
Günaydın canlar bu mide bulantısına ne yapacağız yaaa hiç iyi değilim çarşamda serum yedim dün iyiydim ama bugün acaip bulanıyor dr. premesis diye bir ilaç verdi 2gündür kullanıyorum ama bugün bana mısın demedi
cnm benm kullandigim marka oydu ... ama herkesde aynisi olmaz ... bnde hep onu kullanirim ilk defa oyle oldu..
selam kızlar
sabah çok kötüydüm ama sonra 7 ayına girecek olan minnoş yeğenimin 3 aylıkkken çektiğim videolarını izledim rahatladımtartıldım 2 kg vermişim.verdiğim kilolara seviniyorum yalnız kalktım burnumu ağzımı bir güzel tülbentle sardım sarmaladım girdim mutfağa yumurta haşladım.ekmek arası beyaz peynir yumurta yaptım,yedim.sonra 3 bardak su içtim.sonra naptım eşim bayram için bayram şekerleri almıştı.gittim birazcık badem şekeri yedim,eski günlerdeki gibi
yalnız dün eşim iftardan geldi Allahım kıymalı pide yemiş,soğanlı soğanlı bir kokuyor.kolonya döktüm tüm odaya,sonra uyuyakalmışım.sonra bir uyandım odayı almış koku gidiyor.camlar da açık hiç kokunun çıktığı yok.kalkıp tülbenti ağzıma burnuma sarıp yattım.sonra bir ara dalmışım.baktım gidiyorum.böyle uyursam kesin nefessizlikten tık giderim dedim.tülbenti çıkardım.
yine kolonya döktüm her yere.öyle tekrar uyumuşum.gideceğim yere kolonya şişesi ile kolonya fıslatıyorum öyle geçiyorum oradan.sabahtan beri yatakta oturuyorum.film izledim,kahvaltı yaptım.hiç çıkmadım yataktan.şükür iyiyim.inş. akşama doğru midem coşmaz.bulantısız olmak gerçekten çok güzel
selam kızlar
sabah çok kötüydüm ama sonra 7 ayına girecek olan minnoş yeğenimin 3 aylıkkken çektiğim videolarını izledim rahatladımtartıldım 2 kg vermişim.verdiğim kilolara seviniyorum yalnız kalktım burnumu ağzımı bir güzel tülbentle sardım sarmaladım girdim mutfağa yumurta haşladım.ekmek arası beyaz peynir yumurta yaptım,yedim.sonra 3 bardak su içtim.sonra naptım eşim bayram için bayram şekerleri almıştı.gittim birazcık badem şekeri yedim,eski günlerdeki gibi
yalnız dün eşim iftardan geldi Allahım kıymalı pide yemiş,soğanlı soğanlı bir kokuyor.kolonya döktüm tüm odaya,sonra uyuyakalmışım.sonra bir uyandım odayı almış koku gidiyor.camlar da açık hiç kokunun çıktığı yok.kalkıp tülbenti ağzıma burnuma sarıp yattım.sonra bir ara dalmışım.baktım gidiyorum.böyle uyursam kesin nefessizlikten tık giderim dedim.tülbenti çıkardım.
yine kolonya döktüm her yere.öyle tekrar uyumuşum.gideceğim yere kolonya şişesi ile kolonya fıslatıyorum öyle geçiyorum oradan.sabahtan beri yatakta oturuyorum.film izledim,kahvaltı yaptım.hiç çıkmadım yataktan.şükür iyiyim.inş. akşama doğru midem coşmaz.bulantısız olmak gerçekten çok güzel
ayyy çok gerginim kızlar saat 5te randevum. bugün 6+1 kalp atışını duyamasamda en azından yine boş gebelikmi değilmi anlarız heralde dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?