- 27 Ağustos 2010
- 310
- 17
- 98
caaanım bi gaz maskesi mi alsak sana öle tülbentler falan azcık teknolojik olsun madem. :) ( iyi olmana sevindim)
inşş cnm hayırlısıylaa görürsünüz miniğikalp atısları vajinadan bakılırsa belki duyulabilir cunku benim 5+4 te bakıldı o zaman gördü doktor kalp atıslarını
caaanım bi gaz maskesi mi alsak sana öle tülbentler falan azcık teknolojik olsun madem. :) ( iyi olmana sevindim)
Canin benimmm ins ikimizunde bu sefer bos olmayacak Allahimin izniyle.ins hayirli haberlerinle gelirsin yarin sabahta benim randevum var :)) bak bize haber vermeyi unutmaayyy çok gerginim kızlar saat 5te randevum. bugün 6+1 kalp atışını duyamasamda en azından yine boş gebelikmi değilmi anlarız heralde dimi??
Kızlar size bişey anlatayım yakın bir arkadaşımız mayısta doğum yaptı.malesef bebeğin kalçasında yamukluk,eğrilik vardı.doktor alçıya alicaz 2 ay demiş el kadar bebek tabi razı olmamışlar ankarada ünlü bir prof varmış kalkmış ona gitmisler.doktor bu bebek alçıya mı alınır kim verdi bu raporu demiş.neyse sonra anneye demiş ki sen nasıl beslendin hamileyken susuz mu kaldın demiş.bana da az önce eşim anlattı çok üzüldüm ve suyun ne kadar önemli olduğunu burdan daha iyi anladım.Allah kimseye göstermesin
geldim bileeeeee:)
6+3 bıtbıtları duyduk çok güzeldi ya videoyada kaydettik:)
hem yolculuğu soran arkadaşlar vardı şimdi sordum doktoruma gitmende bi sakınca yok dedi 10 saatlik yolculuk yapıcam 2 saatte bir dinlen mola verin sorun olmaz dedi:)hııııı denizide sordum kızlar denizde girmende hç bir sakınca yok ama havuz asla dedi.denizede sabah 10 dan önce gir dedi güneş fazla leke yapar haberin olsun dedi bilginize:)
kızzz ladyy hoşgeldinnn özlettin kendinii nerelerdesingaz maskesi de iyi fikir bu arada
ayyy hadi git de gel duyacaksın inşalalhhh
ayyy hadi git de gel duyacaksın inşalalhhh
hem yolculuğu soran arkadaşlar vardı şimdi sordum doktoruma gitmende bi sakınca yok dedi 10 saatlik yolculuk yapıcam 2 saatte bir dinlen mola verin sorun olmaz dedi:)hııııı denizide sordum kızlar denizde girmende hç bir sakınca yok ama havuz asla dedi.denizede sabah 10 dan önce gir dedi güneş fazla leke yapar haberin olsun dedi bilginize:)
Hosgeldin aramiza :)kac haftaliksin canim sat kac??merhaba kızlar bende mart annesi oluyorum kısmetse bgn gidip kesesimizi gördük şükür rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin işlh
Hosgeldin aramiza :)kac haftaliksin canim sat kac??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?