2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
inşş cnm hayırlısıylaa görürsünüz miniği kalp atısları vajinadan bakılırsa belki duyulabilir cunku benim 5+4 te bakıldı o zaman gördü doktor kalp atıslarını

ayyyy inş ağzın bal yesin
nolur dua edin banada
hamişlerin duası kabul olurmuş

Selam kizlar sicaklarla bogusmaktan kendime gelemiyorum..yatamiyorum kalkamiyorum.bi annemde bi kvdeyim.kendi evimde olmayi yeglerdim.napalim memleket sevdasina katlanicaz.bu arada ladybirdd beni hatrladinmi agustos annelerinden ne zamandr yazicam selam cakicam yazamadim bi turlu

caaanım bi gaz maskesi mi alsak sana öle tülbentler falan azcık teknolojik olsun madem. :) ( iyi olmana sevindim)

ilahi öyle de adam iyice soğur benden.uzaylı oldu bizim hatun der zaten annemi aramış anne dua edin kızınız çok ağır geçiriyor hamileliği demiş.annem de oğlum normal onlar demiş garibim benim ama sana bir maske alayım mı diye teklif etmişti.henüz değerlendirmedim

ayyy çok gerginim kızlar saat 5te randevum. bugün 6+1 kalp atışını duyamasamda en azından yine boş gebelikmi değilmi anlarız heralde dimi??
Canin benimmm ins ikimizunde bu sefer bos olmayacak Allahimin izniyle.ins hayirli haberlerinle gelirsin yarin sabahta benim randevum var :)) bak bize haber vermeyi unutma

Kızlar size bişey anlatayım yakın bir arkadaşımız mayısta doğum yaptı.malesef bebeğin kalçasında yamukluk,eğrilik vardı.doktor alçıya alicaz 2 ay demiş el kadar bebek tabi razı olmamışlar ankarada ünlü bir prof varmış kalkmış ona gitmisler.doktor bu bebek alçıya mı alınır kim verdi bu raporu demiş.neyse sonra anneye demiş ki sen nasıl beslendin hamileyken susuz mu kaldın demiş.bana da az önce eşim anlattı çok üzüldüm ve suyun ne kadar önemli olduğunu burdan daha iyi anladım.Allah kimseye göstermesin

ay susuzluk bu kadar kötü mü etkiliyormuş :18:

ayyy hadi git de gel duyacaksın inşalalhhh[/QUOTE]

geldim bileeeeee:)
6+3 bıtbıtları duyduk çok güzeldi ya videoyada kaydettik:)
hem yolculuğu soran arkadaşlar vardı şimdi sordum doktoruma gitmende bi sakınca yok dedi 10 saatlik yolculuk yapıcam 2 saatte bir dinlen mola verin sorun olmaz dedi:)hııııı denizide sordum kızlar denizde girmende hç bir sakınca yok ama havuz asla dedi.denizede sabah 10 dan önce gir dedi güneş fazla leke yapar haberin olsun dedi bilginize:)

hayirli olsun pitpitlar cnm... rahatlamissindir artik ne guzel.... Allah kucagimiza almayida nasip eder insallah..
ohh ne guzel sorularida cevaplatmissin ne guzel... bircok kisi rahatlamistir ...

ayyy hadi git de gel duyacaksın inşalalhhh

hem yolculuğu soran arkadaşlar vardı şimdi sordum doktoruma gitmende bi sakınca yok dedi 10 saatlik yolculuk yapıcam 2 saatte bir dinlen mola verin sorun olmaz dedi:)hııııı denizide sordum kızlar denizde girmende hç bir sakınca yok ama havuz asla dedi.denizede sabah 10 dan önce gir dedi güneş fazla leke yapar haberin olsun dedi bilginize:)[/QUOTE]

gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin.artık daha çok inanırsın hamişliğine

ayyy hadi git de gel duyacaksın inşalalhhh

hem yolculuğu soran arkadaşlar vardı şimdi sordum doktoruma gitmende bi sakınca yok dedi 10 saatlik yolculuk yapıcam 2 saatte bir dinlen mola verin sorun olmaz dedi:)hııııı denizide sordum kızlar denizde girmende hç bir sakınca yok ama havuz asla dedi.denizede sabah 10 dan önce gir dedi güneş fazla leke yapar haberin olsun dedi bilginize:)[/QUOTE]

amaninnnnn pıtpıtlarla geldin yaniiiiii maaşallah subhanalllahhhh
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhhhh

gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin.artık daha çok inanırsın hamişliğine

kızlar iştahım çok açıldı ne görsem yemek istiyorum ve bi türlü doymak bilmiyorum daha şimdiden 2 kilo aldım napıcam ben yaaaa

Arkadaşlar benim de doktorum seyahatte bi sakıncanın olmadığını söyledi Bayram sonunda bodrum tatilimiz vardı gitme deseydi erteleyecektik ısrarla sormama rağmen o da ısrarla gitmemi önerdi yine de ben iptal ettirdim çünkü havuz ilaç kullanıldığı için yasak deniz serbest ancak güneşe çıkmamam gerektiğini hatta hamilelik lekelerinin çok çabuk oluşur çok çabuk kalıcı hale geldiği için güneş kremini her zaman kullanmamı önerdi ayrıca yiyecek konusunda da markette gördüğüm herseyden uzak durmamı doğal olduğuna inanmadığım hiçbirşeyi yemememi söyle böylece tatil başka yaza kaldı

merhaba kızlar bende mart annesi oluyorum kısmetse bgn gidip kesesimizi gördük şükür rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin işlh

pıt pıt duyanların gozuaydın
darısı duymayanlara
yenı hamıslerımızede hayırlı olsun

ay benım azcık gobusum dıkkat cektı bugun komsularım farkettı
kızımdada cok cabuk gobusum fırlamıstı 6 aylıkken doguracak gıbıydım buda oyle olcak heralde

Hosgeldin aramiza :)kac haftaliksin canim sat kac??

sat 19 haziran canım 6+2 günlük bgn hesaba göre ultrasondada uyumlu çıktı çok şükür çok korkmuştum ben çünkü adetim 1 gün geçince idrar testi negatifti 5 gün geçince bhcg sadece 60 tı 48 saat sonra 172 oldu o gün gittiğim doktor birkaç gün geç döllenmiş demişti

gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin.artık daha çok inanırsın hamişliğine [/QUOTE]
gozunaydin canim darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…