- 27 Ağustos 2010
- 310
- 17
- 98
16 haftalık oluyorum. 16. haftada yapılıyor dedi ebe
İns hayirla atlatiriz su bulanti surecini ben de elevit kullaniyorum ck zor yutuyorum tadi igrenc geliyor.elevit yaninda baska bir sey kullaniyor musun cnm?
canım clexane iççin nasıl rapor çıkarttın bende çıkarmak istiyorum...
rapor olmayınca sadece 1 kutu yazıyorlar çünkü 10 günde bi ilaç yazdırmak zorunda kalıyorsun
progynexide 2 kutu yazıyorlar 10 günlük...
ikisini beraber yazdırıyorum bende...
rapor çıkarırsam iyi olacak ama...
Kızlarr sağlık ocağına gidip kaydınızı yaptırdınız mı ??
Canim doktorumuza soyledik sekreteri halletti herseyi.internet ortaminda da görünür dedi eczaci için .para vermiyoruz bu sayede
çok büyük tadı kötü ığğğğ
folik asit alıyorum başka bişey kullanmıyorum çok şükür
sen başka bişey kullanıyormusun
Daha değil. Ama yaptırmak da hiç istemiyorum. Bizim buradaki sağlık ocağı çok kötü. Yaptırmazsak nolur ki?
ay evet kocaman vitamin yapmıslar.folik asit var benim de folbiol ama kullanmıorum elevit içinde yeterli miktarda varmıs korktum zararı olur belki diye ben de alsam mı folik asiti acep ben 3 ay öncesinden başlamıstım degerim yuksekti de ondan sadece elevit alıyım dedim.
Allah yardımcın olsun canımcım çok zor valla sabahtan beri boş mideyle öğürüp duruyorummide bulantısı çeken arkadaşlarım Allah hepinize yardım etsin
daha öncede söylemiştim elevit midemi bulandırıyor diye
yatarken alıyordum uykuda pek bişey hissetmiyodum sabah kalkınca kötü oluyodum ama dünkü gibi hiç olmadım
yine yatarken içtim, arkadaşım ve eşi bizde kaldılar normalde sahura kalkmıyordum ama misafir varkende olmazz kalktım
ayağa kalkmamla lavaboya koşmam bir oldu geceden beri bi tuhafım ölüyorum bulantıdan
Allah yardımcınız olsun
çubuk kraker işe yarıyordu bugün o da gitti sabahtan beri işe yarar diye yiyorum daha da kötü oluyorum lavaboya koşmaktan yoruldum suyu bende içemiyorum dr. iç dedi ama ben sabahtan beri 1bardak içemedim daha şimdi naneli bir sakız attım ağzıma o biraz rahatlattı bakalım canım yaa olmaz mı 2-3gündür o da baş gösterdi sende var mı canım kusma ay inşallah yoktur çok zorAy canimm hic sorma oluyorum valla kuru kuru seylerle gun geciriorum su icmeyi cok severim cok icemiyorumsenin kusma var miydi ?
sağol canımcım çok erken başladı bizimki yaa kraker iyi geliyordu o da işe yaramıyor bugün sen ne önerirsin canımcımgeçmiş olsun canım okadar kötüsün demek :26:
peki başka hiç bişey iyi gelmiyor mu bulantına ??
inşallah herşey yolunda gider böyle de kucağına alırsın minişiniiiiiikızlar çok teşekkür ederim az önce eve geldim hemen yazayım dedim. bebişim iyiyimiş pıtpıtlarını duydum çok rahatladım. cleaxan 0.4 ve coraspin kullanıyorum bu arada testlerde pıhtılaşma çıktı. inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım ben ve benimle birlikte tüm hamişler
16.haftadan sonra yapıyorlar diye biliyorum canımcım bende hemşire öyle söyledi bana da16 haftalık oluyorum. 16. haftada yapılıyor dedi ebe
doktorun vermedi mi bana özellikle sordu ikinci gittiğimde içiyorsun değil mi bak folik asiti hergün içmen lazım, diğerini 2 günde bir içebilirsin ama onu hergün dedi.
Daha değil. Ama yaptırmak da hiç istemiyorum. Bizim buradaki sağlık ocağı çok kötü. Yaptırmazsak nolur ki?
sağol canımcım çok erken başladı bizimki yaa kraker iyi geliyordu o da işe yaramıyor bugün sen ne önerirsin canımcım
Allah yardımcın olsun canımcım çok zor valla sabahtan beri boş mideyle öğürüp duruyorum
çubuk kraker işe yarıyordu bugün o da gitti sabahtan beri işe yarar diye yiyorum daha da kötü oluyorum lavaboya koşmaktan yoruldum suyu bende içemiyorum dr. iç dedi ama ben sabahtan beri 1bardak içemedim daha şimdi naneli bir sakız attım ağzıma o biraz rahatlattı bakalım canım yaa olmaz mı 2-3gündür o da baş gösterdi sende var mı canım kusma ay inşallah yoktur çok zor
sağol canımcım çok erken başladı bizimki yaa kraker iyi geliyordu o da işe yaramıyor bugün sen ne önerirsin canımcım
inşallah herşey yolunda gider böyle de kucağına alırsın minişiniiiiii
16.haftadan sonra yapıyorlar diye biliyorum canımcım bende hemşire öyle söyledi bana da
canım bende bulantı yok onun için bilmiyorum...
normalde bulantıya limon iyi gelir ama hamilelikte rahatsız eder mi bilmiyorum :44:
mide yanması yapıyor diyen arkadaşlar vardı çünkü...
inş hafifler bulantılar canım :26:
Insallah canim.bende igne kullaniyorum aklinizda olssun doktorunuz rapor cikariyor 10kutuya kadar yazdirabiliyorsunuz boylece hic para vermeden aliyorsunuz ignelerikızlar çok teşekkür ederim az önce eve geldim hemen yazayım dedim. bebişim iyiyimiş pıtpıtlarını duydum çok rahatladım. cleaxan 0.4 ve coraspin kullanıyorum bu arada testlerde pıhtılaşma çıktı. inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alırım ben ve benimle birlikte tüm hamişler
hoş buldummm canımmm inşallahh geçerr çok zorlanıyorumm hiç bişi yiyemiyorumm inşallah geçerr o haftalardaa geçiyo diolar amaa bazısının da hamileliği boyunca oluyomuşş inşş olmaz kii bebişlerimizee ii bakmamızz daha çok kolaylaışırrr
gittiğimde söyledim ben folbiol kullanıorum diye aynen devam dedi sonraki gittiğimde elevit verdi geçen saglık ocagına gittim de ordaki doktor sordu neler kullanıosun diye eleveit ve folbiol dedim bence gereksiz dedi folik asite ondan bıraktım dün saglık ocagını aradı eşim de degerleri iyi demiş sekreter sen öncesinde baslamısmıydın canım
kizlar ben denize girmek istiyorum. 7+3de bi bilgisi olan varmi?
Problem olur mu?
çoook geçmiş olsun cnm tez zamandada kesilsin inş benim de daha kusma yok şükür ama her gün biraz daha artıo bulantımyataktan kalkmadan çubuk yiyorum ben de öyle kalkıyorum.canım bana armut,leblebi iyi gelio gibi bi de olips in küçük mentollü şekeri var o rahatlatıo ama fazla yemiyorum zararlı olur diye.bulantı çok zor çok hele ki çıkarınca daha da zor Rabbim hayırlısıyla şu günleri atlatmayı nasip etsin bi de hep şükrediyorum bu bulantıları yasayamayabilirdim de
Insallah canim.bende igne kullaniyorum aklinizda olssun doktorunuz rapor cikariyor 10kutuya kadar yazdirabiliyorsunuz boylece hic para vermeden aliyorsunuz igneleri
Mecbur katlaniyoruz.cok guzel olmus hamileligin mucize gercekten benimde 7 yildan sonra oldu.oglum var 3 yasinda bu ikinci .birde dusugum var oglumdan 4 yil once.bir hayli ugtastik yani.
Kizlar dun oglum beni kusarken gordu.simdi beni taklit ediyor suyu azina alip haliyo bosaltiyor agzini ne yapsamki bu sipaya surekli yanimda wc ye bile beraber giriyoz
hadi yaa ekşi yiyorum onda problemim yok turşu yiyorum misal devamlı
bi de limon deneyeyim bakayım ay ne güzel bulantın yok maaşallah diyeyim de nazar değmesin
aminnnnnn daha 6haftalığız yaa 12-16haftaya kadar devam edebilir diyorlar yandık ki ne yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?