2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canim doktorumuza soyledik sekreteri halletti herseyi.internet ortaminda da görünür dedi eczaci için .para vermiyoruz bu sayede

çok büyük tadı kötü ığğğğ
folik asit alıyorum başka bişey kullanmıyorum çok şükür
sen başka bişey kullanıyormusun

ay evet kocaman vitamin yapmıslar.folik asit var benim de folbiol ama kullanmıorum elevit içinde yeterli miktarda varmıs korktum zararı olur belki diye ben de alsam mı folik asiti acep ben 3 ay öncesinden başlamıstım degerim yuksekti de ondan sadece elevit alıyım dedim.

Daha değil. Ama yaptırmak da hiç istemiyorum. Bizim buradaki sağlık ocağı çok kötü. Yaptırmazsak nolur ki?

saglık ocagı takiplerinizi yapıyormus hani ası falan zamanı gelince haber veriolarmıs.bende gittim kan idrar tahlili verdimde aile hekimimiz yoktu dosyayı olusturamadık daha.

doktorun vermedi mi bana özellikle sordu ikinci gittiğimde içiyorsun değil mi bak folik asiti hergün içmen lazım, diğerini 2 günde bir içebilirsin ama onu hergün dedi.

Allah yardımcın olsun canımcım çok zor valla sabahtan beri boş mideyle öğürüp duruyorum
Ay canimm hic sorma oluyorum valla kuru kuru seylerle gun geciriorum su icmeyi cok severim cok icemiyorum senin kusma var miydi ?
çubuk kraker işe yarıyordu bugün o da gitti sabahtan beri işe yarar diye yiyorum daha da kötü oluyorum lavaboya koşmaktan yoruldum suyu bende içemiyorum dr. iç dedi ama ben sabahtan beri 1bardak içemedim daha şimdi naneli bir sakız attım ağzıma o biraz rahatlattı bakalım canım yaa olmaz mı 2-3gündür o da baş gösterdi sende var mı canım kusma ay inşallah yoktur çok zor
geçmiş olsun canım okadar kötüsün demek :26:
peki başka hiç bişey iyi gelmiyor mu bulantına ??
sağol canımcım çok erken başladı bizimki yaa kraker iyi geliyordu o da işe yaramıyor bugün sen ne önerirsin canımcım
inşallah herşey yolunda gider böyle de kucağına alırsın minişiniiiiii
16 haftalık oluyorum. 16. haftada yapılıyor dedi ebe
16.haftadan sonra yapıyorlar diye biliyorum canımcım bende hemşire öyle söyledi bana da

doktorun vermedi mi bana özellikle sordu ikinci gittiğimde içiyorsun değil mi bak folik asiti hergün içmen lazım, diğerini 2 günde bir içebilirsin ama onu hergün dedi.

gittiğimde söyledim ben folbiol kullanıorum diye aynen devam dedi sonraki gittiğimde elevit verdi geçen saglık ocagına gittim de ordaki doktor sordu neler kullanıosun diye eleveit ve folbiol dedim bence gereksiz dedi folik asite ondan bıraktım dün saglık ocagını aradı eşim de degerleri iyi demiş sekreter sen öncesinde baslamısmıydın canım

sağol canımcım çok erken başladı bizimki yaa kraker iyi geliyordu o da işe yaramıyor bugün sen ne önerirsin canımcım

canım bende bulantı yok onun için bilmiyorum...
normalde bulantıya limon iyi gelir ama hamilelikte rahatsız eder mi bilmiyorum :44:
mide yanması yapıyor diyen arkadaşlar vardı çünkü...
inş hafifler bulantılar canım :26:

Son düzenleme:

çoook geçmiş olsun cnm tez zamandada kesilsin inş benim de daha kusma yok şükür ama her gün biraz daha artıo bulantım yataktan kalkmadan çubuk yiyorum ben de öyle kalkıyorum.canım bana armut,leblebi iyi gelio gibi bi de olips in küçük mentollü şekeri var o rahatlatıo ama fazla yemiyorum zararlı olur diye.bulantı çok zor çok hele ki çıkarınca daha da zor Rabbim hayırlısıyla şu günleri atlatmayı nasip etsin bi de hep şükrediyorum bu bulantıları yasayamayabilirdim de

hadi yaa ekşi yiyorum onda problemim yok turşu yiyorum misal devamlı
bi de limon deneyeyim bakayım ay ne güzel bulantın yok maaşallah diyeyim de nazar değmesin
aminnnnnn daha 6haftalığız yaa 12-16haftaya kadar devam edebilir diyorlar yandık ki ne yandık

Insallah canim.bende igne kullaniyorum aklinizda olssun doktorunuz rapor cikariyor 10kutuya kadar yazdirabiliyorsunuz boylece hic para vermeden aliyorsunuz igneleri

Mecbur katlaniyoruz.cok guzel olmus hamileligin mucize gercekten benimde 7 yildan sonra oldu.oglum var 3 yasinda bu ikinci .birde dusugum var oglumdan 4 yil once.bir hayli ugtastik yani.
Kizlar dun oglum beni kusarken gordu.simdi beni taklit ediyor suyu azina alip haliyo bosaltiyor agzini ne yapsamki bu sipaya surekli yanimda wc ye bile beraber giriyoz

yok canım bizim bebiş sürpriz yaptı
planlı bi gebelik değil yani o yüzden bişey kullanmıyodum
sadece kanım çok düşüktü evlendiğimiz sıralar bu şekilde hamile kalma demişlerdi
bende nolur nolmaz diye ev yapımı pekmez içiyodum o kadar

kizlar ben denize girmek istiyorum. 7+3de bi bilgisi olan varmi?
Problem olur mu?

canımcım bende gidicem denize.doktora sormadım ama netten flan araştrdm havuz önerilmiyor çünkü enfeksiyon riski çok yüksekmiş denizin bi sakıncası yokmuş hatta günde 1 saatlik yüzme iyi bile gelrmiş.dikkat et açılma kramp grmesn bacaklarına bide çok fazla kalma yinede ne olur ne olmaz.ben 1 saat sabah 1 saat akşam grmeyi planlıyorum ama pek yüzmiyicem neolur ne olmaz.bugün doktora gidicem sorup sanada bilgi veririm cnm

kendimizi öyle oyalıyoruz zaten şükür ki bebişlerimiz bizimle ki bulantı yapıyor her sabah şükürle uyanıyorum canım inan öyle zor ki beklemek zaten başucumdaki komodini mutfağa çevirdim ne ararsan var şimdi bende naneli sakız aldım o da iyi geldi şeker etkileyebilir dediğin gibi aminnnn canım benim aminnn
şu kalp atışlarını duyaydım biraz daha rahatlayacağım inşallahhh acaip endişeliyim bu konuda da:18:

ne kadarr güzelll 2.sii oğlunn taklit mii ediyoo allahım yarabbimmm ne çok biliyoo buu şimdiklerrrr yaaa bakarmısınn yeriimm onuuu

canım benimde canım hep ekşi şeyler çekiyor tatlı hiç istemiyor...
bak yazarken bile ağzım sulandı
aminnnnnnn canım nazar değmesin hep böyle gider inş
kiminin uzun sürüyor kiminin çabuk geçiyor...
inş sende çabuk kurtulursun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…