Nurummm hastaneden mi dediler asiyi hic duymamistim asi oldugunu
yok canım bizim bebiş sürpriz yaptı
planlı bi gebelik değil yani o yüzden bişey kullanmıyodum
sadece kanım çok düşüktü evlendiğimiz sıralar bu şekilde hamile kalma demişlerdi
bende nolur nolmaz diye ev yapımı pekmez içiyodum o kadar
Evet canımmm ebemiz öyle didi
Insallah canim.bende igne kullaniyorum aklinizda olssun doktorunuz rapor cikariyor 10kutuya kadar yazdirabiliyorsunuz boylece hic para vermeden aliyorsunuz igneleri
Mecbur katlaniyoruz.cok guzel olmus hamileligin mucize gercekten benimde 7 yildan sonra oldu.oglum var 3 yasinda bu ikinci .birde dusugum var oglumdan 4 yil once.bir hayli ugtastik yani.
Kizlar dun oglum beni kusarken gordu.simdi beni taklit ediyor suyu azina alip haliyo bosaltiyor agzini ne yapsamki bu sipaya surekli yanimda wc ye bile beraber giriyoz
Kızlar bu bulantiyi ne yapacagiz ya bende cok şükür kusma yok cok korkarım kusmaktan ama sürekli hiç geçmeyen bir mide bulantisi var doktor bi ilac verdi ama kullanmak istemiyorum sadece folik asit kullanıyorum oda folio diye bir ilac 40tl ye aldim ilk defa duydum var mi benim gibi folio kullanan birde benim doktorum 32. haftaya kadar kullan dedi ben bilirsem ilk 3-4ay yeterli oluyordu anlamadım ben bu işi
hangi marka kabarma yaptı canım. ben garnier aldım dün.
valla hiç bilmiyorum canım Rabbim yardımcımız olsun bende aynı dertten muzdaribim bahar limon iyi gelir dedi bakalım bir de onu deneyeceğimKızlar bu bulantiyi ne yapacagiz ya bende cok şükür kusma yok cok korkarım kusmaktan ama sürekli hiç geçmeyen bir mide bulantisi var doktor bi ilac verdi ama kullanmak istemiyorum sadece folik asit kullanıyorum oda folio diye bir ilac 40tl ye aldim ilk defa duydum var mi benim gibi folio kullanan birde benim doktorum 32. haftaya kadar kullan dedi ben bilirsem ilk 3-4ay yeterli oluyordu anlamadım ben bu işi
Ben omega 3 alıyorum doktor son gidişimde sordu içiyosun dimi dedi evet dedim ama içmiyodum burda yazılarnları okuyunca içmeyi bırakmıştım ama dün doktorun yazdığını yabancı marka olan balık yağını aldım ona devam...
Ben de kalp atışları için arefe günü gidicem insallah duyulur yoksa o bayram bana geçmek bilmez
kendimizi öyle oyalıyoruz zaten şükür ki bebişlerimiz bizimle ki bulantı yapıyor her sabah şükürle uyanıyorum canım inan öyle zor ki beklemekzaten başucumdaki komodini mutfağa çevirdim ne ararsan var şimdi bende naneli sakız aldım o da iyi geldi şeker etkileyebilir dediğin gibi aminnnn canım benim aminnn
şu kalp atışlarını duyaydım biraz daha rahatlayacağım inşallahhh acaip endişeliyim bu konuda da:18:
hayırlısıyla duyarsın cnmm inş ben de tam olarak duymadım inş çarşamba gidicem duyarız inş minnoşları rahatlarızz
Kızlar bu bulantiyi ne yapacagiz ya bende cok şükür kusma yok cok korkarım kusmaktan ama sürekli hiç geçmeyen bir mide bulantisi var doktor bi ilac verdi ama kullanmak istemiyorum sadece folik asit kullanıyorum oda folio diye bir ilac 40tl ye aldim ilk defa duydum var mi benim gibi folio kullanan birde benim doktorum 32. haftaya kadar kullan dedi ben bilirsem ilk 3-4ay yeterli oluyordu anlamadım ben bu işi
Ben suan8+3um.beni niye kasimda cagirdi16 haftalık oluyorum. 16. haftada yapılıyor dedi ebe
Ben suan8+3um.beni niye kasimda cagirdi
Tosbaaaa hic bisey yiyemiyorum.2kilo verdim.hersey midemi bulandiriyo.kusmaktan helak oldu.yemek borumda kanama oldu.yutamiyorum.sizliyo aciyo.allahim yardim et....ben de 5+4 te gittim teee 1 ay sonra gel dedi ama ben gidicem dayanamam ki o kadar
selamlar kızlar! midem fena bulanıyor..bugün kalp atışı için doktora gidicektik.doğumu çıkmış.yarına erteledık.inşallah her şey yolundadır.ben bir gün çok iyi oluyorum,bir gün çok kötü oluyorum..bedenim sürekli yanıyor..geceleri uyumak mümkün olmuyordu.benim adam hep istediği şeye kavuştu,bebek sayesinde..sonunda yakat odasına klima taktırdım.ama yine de çok soğuk açtırmıyorum..hehehe..Bugün annem geliyor.biraz rahatlatcak beni..en azından yemek yaparken kokudan kurtulucam...dün gecenin bir saatinde lahmacun canım çekti ki ben kırmızı et yemem..hiç sevmem..ama burnuma kadar geldi kokusu o kadar yani..adam gidip alayım dedi ama izin vermedim.yersem zaten pişman olucam.şimdi de iyi ki yememişim diyorum.düşündükçe midem bulanıyor.:44: kafam çok karışık.bir seviyorum,bir sevmiyorum.
ben de 5+4 te gittim teee 1 ay sonra gel dedi ama ben gidicem dayanamam ki o kadar
ben de 5+4 te gittim teee 1 ay sonra gel dedi ama ben gidicem dayanamam ki o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?