2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar bu bulantiyi ne yapacagiz ya bende cok şükür kusma yok cok korkarım kusmaktan ama sürekli hiç geçmeyen bir mide bulantisi var doktor bi ilac verdi ama kullanmak istemiyorum sadece folik asit kullanıyorum oda folio diye bir ilac 40tl ye aldim ilk defa duydum var mi benim gibi folio kullanan birde benim doktorum 32. haftaya kadar kullan dedi ben bilirsem ilk 3-4ay yeterli oluyordu anlamadım ben bu işi

anladım cnmm bol kuru üzüm ye o da iyi gelir. ben bulantılar başladıgından beri ne yediğimi bilmiorum 2 kilo vermişim kilo vermek istiodum bi bakıma iyi oldu inş bebişe bişey olmasında tabii

ayyy bilmiş sıpa yaaa bu devirin çocukları
bu dönemlerde normal yolla çocuk sahibi olmak çok büyük nimet gerçekten. Rabbime şükürler olsun ki bizlere de nasip etti bu muhteşem duyguyu

mecbur çekicez gibi gözüküyor bulantıyı benim doktorda iki ilaç verdi bulantı için bi kaç tane içtim ama korkuyorum gerçi doktor çekinmeden kullanabilirsin dedi ama nolur nolmaz.folio ben de duymadım ama doktorun önerdiyse vardır bildiği heralde

valla hiç bilmiyorum canım Rabbim yardımcımız olsun bende aynı dertten muzdaribim bahar limon iyi gelir dedi bakalım bir de onu deneyeceğim bana premesis verdi onu kullanıyorum ben gün içinde içiyordum meğerse sabah yataktan kalkmadan 1saat önce içilmesi lazımmış birde öyle deneyeceğim inşallah işe yarar tamamen bitkisel bğir ilaçmış bakalım folio mu hemde 40tl hiç duymadım ben yaaa:44:

Merhaba bende düzenli olarak balık yağı kullanıyordum.hatta iyice araştırarak hamileler için , içinde a vitamini olmayan, ağır metallerden arındırılmış iyi bir balık yağı almıştım.fakat doktor kullanmanı tavsiye etmiyorum dedi.ama kullandığım süre boyunca çok faydasını gördüm.bağışıklığı müthiş güçlendiriyor, bir de yediğimiz balıklarda yeterince omega 3 yok.kullanmayı çok istiyorum ama doktor onay vermeyince kullanamadım.sen hangi yağı kullanıyorsun? burada ismini yazamazsın ama özelden yazarsan sevinirim.

hayırlısıyla duyarsın cnmm inş ben de tam olarak duymadım inş çarşamba gidicem duyarız inş minnoşları rahatlarızz

Aynen canım benim de bulantılar başladı ufak ufak yatıyorum sabahtan beri.ben kullanıyorum folio bi sorun yok doktoruma da söyledim tamam devam ona dedi.ama benim de bildiğim ilk 3 ay kullanılıyor.

selamlar kızlar! midem fena bulanıyor..bugün kalp atışı için doktora gidicektik.doğumu çıkmış.yarına erteledık.inşallah her şey yolundadır.ben bir gün çok iyi oluyorum,bir gün çok kötü oluyorum..bedenim sürekli yanıyor..geceleri uyumak mümkün olmuyordu.benim adam hep istediği şeye kavuştu,bebek sayesinde..sonunda yakat odasına klima taktırdım.ama yine de çok soğuk açtırmıyorum..hehehe.. Bugün annem geliyor.biraz rahatlatcak beni..en azından yemek yaparken kokudan kurtulucam...dün gecenin bir saatinde lahmacun canım çekti ki ben kırmızı et yemem..hiç sevmem..ama burnuma kadar geldi kokusu o kadar yani..adam gidip alayım dedi ama izin vermedim.yersem zaten pişman olucam.şimdi de iyi ki yememişim diyorum.düşündükçe midem bulanıyor.:44: kafam çok karışık.bir seviyorum,bir sevmiyorum.

canım benim yaa ne güzel annen geliyormuş bugün itibariyle kaç haftalıksın kalp atışını duyabileceksiniz yani ay güzel haberlerle gel inşallah yarın
bulantı ne menem şeydir yaaa hiçbişey yapamıyorum yiyemiyorum konuşamıyorum ve bu duruma sinir oluyorum:26:

ben de 5+4 te gittim teee 1 ay sonra gel dedi ama ben gidicem dayanamam ki o kadar

benim ilk basta keseyi gordu 5+0 da ; 1 hafta sonra gel dedi 6+0 da pit pit duyduk ...
2 haftasonra gel dedi ama 1 hafta sonra hafif bej akintim gelince gel bakalim dedi endiselenme ama rahat edemicem diye takip edelim dedi
o sebeple bu haftaki randevu yalan oldu 10. haftada gel dedi tekrar yani bayramdan sonra...
ama aklim hep bebiste... elimde olsa sudan bahanelerle evimizin ordaki hastaneye gidip ultrasona giricemm ...
pitpitlari duymak icin tekrar
ama inat ettim bayram sonrasini beklemek lazim... baska doktorlarla muhattap olmaya gerek yok hepsi ayni degil neticede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…