2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba arkadaşlar
size en son hastanede yatarken yazmıştım.... 2 gün hast. yattıktan sonra taburcu oldum 6 gün toppam kanamam sürdü ama çok şükür bebeğim iyi bir sorun yok.. bu kontrole gittimm.. 2 hafta istirahat dedi dr. bulantılarım çok fazla 3.5 kilo vermiş..
burayı takip ediyorum arada ama cevap yazamıyorum...
inşallah saglıkla alırız yavrularımızı... hepinize sevgilar öpüyorum...

Ben gunduz birsey yemiyorum mide bulantisindan aksamda esim yoktu yemeği ben yapim dedim koktu koktuu sonra esim geldi devraldi yemek işini. Yemek yedim ve aninda geri cikardim suan sunmus durumdayım. Sanirim bi sure yemek yiyemiyecem .peynir ekmekle idare ederim artik bir o midemi bulandirmiyor

Bende aksamdan aksama yemek yiyebiliorum esim hazirlayip getirio biseyler Allah razi olsun ondan.kendim yapamiorum hicbisey aninda felaket bulanmaya basliyorumbulantisiz gunleer nolur cabuk gelin

Herkese merhabaa :) ben de Mart annesi olacağım inş.
İkinci bebeğim
Çorum
Sat: 18 Haziran
Doğum tar. 25 Mart
İnşallah güzel bi hamilelik dönemi geçiririz hepimiz :)

Bende aksamdan aksama yemek yiyebiliorum esim hazirlayip getirio biseyler Allah razi olsun ondan.kendim yapamiorum hicbisey aninda felaket bulanmaya basliyorumbulantisiz gunleer nolur cabuk gelin
İnşallah canim cabuk gelsin o gunler
günaydın ben burdayım daha dün katıldım aranıza
Hosgeldin canim aramiza gunaydin
Herkese merhabaa :) ben de Mart annesi olacağım inş.
İkinci bebeğim
Çorum
Sat: 18 Haziran
Doğum tar. 25 Mart
İnşallah güzel bi hamilelik dönemi geçiririz hepimiz :)

İnşallah guzel saglikli hamileliklerimiz olur .
Kizlat gumaydin suan progestan kafa tapti sanki az uzanacam basim donuyor uff ne kotu ya bu hap.alttan kullanmaya cesaretim yok

kızlar pazartesiye randevu aldım inşallah kalp atısını duyabilirim heyecandan ölcem cok az kişi kaldı galiba duymayan bizde inşallah duyarız sizin gibi

Gunaydin kizlar...suan memlekette ailemin yaninda oldugumu soylemistim daha once.fakat bi durum var daha kimseye anneme bile hamile oldugumu soylemedigim icin ve doktorda oruc tutmami istemedigi icin, oruc tutmadigimi gizliyorum herkesten ve bu giderek zorlasiyo benim icin yaa.midem kaziniyor atistramiyorum:)) orucu adet olma disinda asla birakmadigim icin tutmadigimi soylesem garipserler.ama daha hamile oldugumuda soyleyemiyorum bi turlu:)))

o pıhtılaşma ve clexan iğne derdi bende de var. inşallah bi sorun yaşamadan bebişlerimize kavuşuruz

canım iğneyi kullnıp önlemimizi alıyoruz...
rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın sağlıcakla kucağımıza alabilelim inş

gözün aydın canımmmmmm
ohhh videoyada kaydetmişsiniz sürekli bakarsınız bebişinize artık
sana iyi yolculuklar canım...

merhaba kızlar bende mart annesi oluyorum kısmetse bgn gidip kesesimizi gördük şükür rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin işlh

hoşgeldin aramıza canım maşallah görmüşsünüz keseyi darısı pıt pıtlara

merhaba canım çok geçmiş olsun...
inş bundan sonra başka sıkıntı yaşamazsınız

Ayy o progestan kafasinini gunde 3 kez yasiyorum.inanilmaz basim dönüyor:)) yerimden kalkamiyorum..bende alttan alamam yaa..bide 12.haftaya kaar kullanicam:)) gene bukez daha iyi diger gebeligimde hem basim donuyor hem midem bulaniyor hem acayip uyku bastiriyordu.simdi okadar yogun degil artik

Ben de burdayim hanımlar Günaydın herkese:)

Günaydın!!! kalp atışlarını duyduk a dostlar! ayyyyyy....ağlaycaktım az kalsın..çok gürültülü bir andı ama duyduk..hatta cd'sini bir ara verecekler bana..çok güzel bişeymiş bu ya..çok mutlu olduk..annem de geldi..hepimiz sağsalim alalım kucağımıza inşallah.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…