selam kızlar
sabah çok kötüydüm ama sonra 7 ayına girecek olan minnoş yeğenimin 3 aylıkkken çektiğim videolarını izledim rahatladımtartıldım 2 kg vermişim.verdiğim kilolara seviniyorum yalnız kalktım burnumu ağzımı bir güzel tülbentle sardım sarmaladım girdim mutfağa yumurta haşladım.ekmek arası beyaz peynir yumurta yaptım,yedim.sonra 3 bardak su içtim.sonra naptım eşim bayram için bayram şekerleri almıştı.gittim birazcık badem şekeri yedim,eski günlerdeki gibi
yalnız dün eşim iftardan geldi Allahım kıymalı pide yemiş,soğanlı soğanlı bir kokuyor.kolonya döktüm tüm odaya,sonra uyuyakalmışım.sonra bir uyandım odayı almış koku gidiyor.camlar da açık hiç kokunun çıktığı yok.kalkıp tülbenti ağzıma burnuma sarıp yattım.sonra bir ara dalmışım.baktım gidiyorum.böyle uyursam kesin nefessizlikten tık giderim dedim.tülbenti çıkardım.
yine kolonya döktüm her yere.öyle tekrar uyumuşum.gideceğim yere kolonya şişesi ile kolonya fıslatıyorum öyle geçiyorum oradan.sabahtan beri yatakta oturuyorum.film izledim,kahvaltı yaptım.hiç çıkmadım yataktan.şükür iyiyim.inş. akşama doğru midem coşmaz.bulantısız olmak gerçekten çok güzel
Ben gunduz birsey yemiyorum mide bulantisindan aksamda esim yoktu yemeği ben yapim dedim koktu koktuu sonra esim geldi devraldi yemek işini. Yemek yedim ve aninda geri cikardim suan sunmus durumdayım. Sanirim bi sure yemek yiyemiyecem .peynir ekmekle idare ederim artik bir o midemi bulandirmiyor
Gunaydin nerdesiniz miletttt
Gunaydin nerdesiniz miletttt
İnşallah canim cabuk gelsin o gunlerBende aksamdan aksama yemek yiyebiliorum esim hazirlayip getirio biseyler Allah razi olsun ondan.kendim yapamiorum hicbisey aninda felaket bulanmaya basliyorumbulantisiz gunleer nolur cabuk gelin
Hosgeldin canim aramiza gunaydingünaydın ben burdayım daha dün katıldım aranıza
Herkese merhabaa :) ben de Mart annesi olacağım inş.
İkinci bebeğim
Çorum
Sat: 18 Haziran
Doğum tar. 25 Mart
İnşallah güzel bi hamilelik dönemi geçiririz hepimiz :)
kızlar pazartesiye randevu aldım inşallah kalp atısını duyabilirim heyecandan ölcem cok az kişi kaldı galiba duymayan bizde inşallah duyarız sizin gibi
Ins evet bi biz kaldik canim ins biz de duyariz.kacinci haftadasin?
o pıhtılaşma ve clexan iğne derdi bende de var. inşallah bi sorun yaşamadan bebişlerimize kavuşuruz
geldim bileeeeee:)
6+3 bıtbıtları duyduk çok güzeldi ya videoyada kaydettik:)
hem yolculuğu soran arkadaşlar vardı şimdi sordum doktoruma gitmende bi sakınca yok dedi 10 saatlik yolculuk yapıcam 2 saatte bir dinlen mola verin sorun olmaz dedi:)hııııı denizide sordum kızlar denizde girmende hç bir sakınca yok ama havuz asla dedi.denizede sabah 10 dan önce gir dedi güneş fazla leke yapar haberin olsun dedi bilginize:)
merhaba kızlar bende mart annesi oluyorum kısmetse bgn gidip kesesimizi gördük şükür rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin işlh
merhaba arkadaşlar
size en son hastanede yatarken yazmıştım.... 2 gün hast. yattıktan sonra taburcu oldum 6 gün toppam kanamam sürdü ama çok şükür bebeğim iyi bir sorun yok.. bu kontrole gittimm.. 2 hafta istirahat dedi dr. bulantılarım çok fazla 3.5 kilo vermiş..
burayı takip ediyorum arada ama cevap yazamıyorum...
inşallah saglıkla alırız yavrularımızı... hepinize sevgilar öpüyorum...
İnşallah canim cabuk gelsin o gunler
Hosgeldin canim aramiza gunaydin
İnşallah guzel saglikli hamileliklerimiz olur .
Kizlat gumaydin suan progestan kafa tapti sanki az uzanacam basim donuyor uff ne kotu ya bu hap.alttan kullanmaya cesaretim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?