Kızlar herkese merhaba öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun,tüm dualarınız kabul olsun inşallah...
Benim düne kadar bulantım yoktu gayet iyiydim ama dünden beri çok kötüyüm temel gıda maddem çubuk kraker ve beyaz leblebiçok şükür kusma falan yok ama midem bunlara bile tepki veriyor.yeterli beslenemediğim için üzülüyorum.midesi bulanan arkadaşlarim siz ne yapmıştınız bu durumda?
amin canım sağol.Allah hepimize kolaylık versin.diğer hamileliğimdede serum takıldı ama doğumdan sonra çok zayıftım.
ama benım annem 9 ay boyunca sureklı serum yemıs 65 kılo ıle doguma gırmıs dogumdan 2 3 ay sonra 90 a cıkmıs benı dogururken serumların etkısıyle. tabı senın kac gun sıklıkla taktırdıgını bılmıyorum o yuzden ole dedım cnm senı korkutmak degıldı amacım :)
merhaba güzel anne ve anne adayları..bende 5 haftalık hamileyim çarşamba günü kalp atışlarını duyucam inşallah..sizlere sorum bizim hamilelik olmadan önce ayarladığımız bi tatilimiz vardı kısmetse bayramın 1.günü antalya ya gidicez geçen hafta doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye bana 5.yada 6.hafta yurddışına giden hastalırımda vardı bişi olmadı ancak teorik olarak ilk 3 ay pek önerilmez dedi..kararsız kaldım kızlar otel uçak ücretleri hep ödendi ne yapsam acaba sizce bi sakıncası olurmu..bu haftalarda seyehat eden yada edecek olan varmı..
Hepinize sağlıklı,sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim.....:)
Benim bu ikinci hamileliğim. İlk hamileliğimde sorunlar yaşadım. Aslında uzun hikaye ve 3 aylık hamileyken sol yumurtalığım kangren olduğu için alındı ama bebeğime bir şey olmadı. Şimdi 10 yaşında sağlıklı kocaman bir oğlum var. Adetlerim sürekli düzensiz olur 35-56 günde bir gelir. 2 yıllık bir çalışmanın sonunda 24 Temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Beta HCG değerim 778 çıktı. 5 gün sonra kadın doğum doktoruna gittiğimde gebelik kesesi görüldü ve keseye göre 4+3 günlük olduğunu söyledi. Benim hesabıma göre 5 gün geriden geliyordu. Beta HCG DEĞERİMDE 850 çıktı. DoKtorum düşük tehlikesi olduğunu söyledi ve progestan verdi. Doktora gittikten 4 gün sonra meraktan sağlık ocağında tekrar test yaptırdım ve değerim 1000 çıktı. Çarşamba günü randevum var ama ben meraktan çatlıcam. Benim gibi kan değerleri yavaş yükselip hamileliği devam eden varmı? Aynı yazıyı başka bir alanda daha yazdım kusura bakmayın.
8 Temmuz tahmini yumurtlama günüm
24 Temmuz Beta HCG 778
29 Temmuz Beta HCG 850
02 Ağustos Beta HCG 1000
Canım ben hergün serum taktırıyorum yoksa sesim bile çıkmıyor o derece kötü oluyorum.
kıııssslllaaarrr Rabbime şükürler olsun duyduk bizde pıt pıtlarımızı!ben çok çok hızlı atacak zannediyodum normalin biraz üstü gibi bi ritimde atıyodu doktor bişey demeyince normaldir diye düşündüm.herşey normal dedi.
tek kötü tarafı vajinal bakması oldu:18: beklemediğim bişeydi.bende güya videoya falan çekecektim o anın korkusuyla ne eşime söyleyebildim ne düşünebildimama o sesi duyunca hem gözlerim doldu hem güldüm,eşimde bende şapşal bi vaziyet aldık. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bu mübarek gecede dua edelim kızlar Allah çocuk sahibi olmayı isteyen herkese versin ve bizim bebeklerimizide sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
canımcım bende gidicem denize.doktora sormadım ama netten flan araştrdm havuz önerilmiyor çünkü enfeksiyon riski çok yüksekmiş denizin bi sakıncası yokmuş hatta günde 1 saatlik yüzme iyi bile gelrmiş.dikkat et açılma kramp grmesn bacaklarına bide çok fazla kalma yinede ne olur ne olmaz.ben 1 saat sabah 1 saat akşam grmeyi planlıyorum ama pek yüzmiyicem neolur ne olmaz.bugün doktora gidicem sorup sanada bilgi veririm cnm
Gözünaydın aydın canım.Tebrik ederim
Kocişte yalvarmalarım sonucu süpürgeyi açtı evi süpürüyor.
mrb beni listeden çıkartırmısınız kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için inş hayrlısı ile sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalabilirm...
mrb beni listeden çıkartırmısınız kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için inş hayrlısı ile sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalabilirm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?