2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım ben hergün serum taktırıyorum yoksa sesim bile çıkmıyor o derece kötü oluyorum.

ben arıfe gunu kendı arabamızla konya ya ayın 13 unde yıne ozel arabayla ankara ankaradan da ucak la trabzona gıdecegım cnm. ucakla gıtmenın bı sakıncası oldugunu sanmıyorum doktorum da sorun olmaz dedı zaten ucak ıcın. araba yolculugu ıse kisisel araba oldugu ıcın bıraz daha yavas gıdılecek kotu oldugum zamanlarda durulacak mola verılecek yanı keyfımıze gore oldugu ıcın pek sorun olmaz sanırım. bende ucaktan deılde arabadan tırsıyom bıraz ne yalan solıım.
sana gelınce bana kalırsa gıt bı sorun olacagını sanmıyorum...

canım inşallah bir sıkıntı olmaz rabbim herşeyin hayırlısı neyse onu nasip eder.yalnız artış çok az düşük olabilir.ama moralini bozma canım rabbim nelere kadir.şu mübarek günde bol bol dua et bebeğin sıkıca tutunsun anneciğine

Kandiliniz mübarek olsun anne adayları Yüce Allah çocuğu olmayana hayırlı çocuk,hamile olana kola hamilelik ve doğum sağlıklı evlat,borcu olana ödeme kolaylığı,bekara hayırlı eş,bu dünyada güzel bir ömür yaşamayı nasip etsin hepimize.amin.

Bugun kasiklarimda dolgunluk ve hassasiyet hissedyorum.agri desen agri gbi degil.ama cokta iyi degil.geriliyormus gbi bisey.normal mi sizce

kıııssslllaaarrr Rabbime şükürler olsun duyduk bizde pıt pıtlarımızı! ben çok çok hızlı atacak zannediyodum normalin biraz üstü gibi bi ritimde atıyodu doktor bişey demeyince normaldir diye düşündüm.herşey normal dedi.

tek kötü tarafı vajinal bakması oldu:18: beklemediğim bişeydi.bende güya videoya falan çekecektim o anın korkusuyla ne eşime söyleyebildim ne düşünebildimama o sesi duyunca hem gözlerim doldu hem güldüm,eşimde bende şapşal bi vaziyet aldık. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu mübarek gecede dua edelim kızlar Allah çocuk sahibi olmayı isteyen herkese versin ve bizim bebeklerimizide sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Kızlar selam

Bugün de çok az midemi bulanmakta.Gündüzler güzel geçmeye başladı sanki.Bir de iki gündür evdeyim ve yataktan hiç çıkmadım.Dinlenmek iyi geliyor sanırım.Sabah çeyrek ekmek arası domates,salatalık yedim.Sanırım sebzeler için henüz hazır değilim.ilk defa tereddütle ılık bir çay fincanı süt içtim.Fena gelmedi.Böğürtlen yiyorum şimdi gebelikte faydalarını araştırırken böğürtlen yaprağının çayının hamilelerin birçok şikayetine iyi geldiği yazıyordu.Bulantı da bunlar arasında.Denemekte fayda var
Su içmekte gerçekten iyi geldi.İdar rengim açıldı iyice çok şükür.
Bu gece Kadir Gecesini eda edeceğiz.Güzel değerlendirelim inş.Seneye Kadir gecesinde bir bebeğimiz olacak acayip heyecanlı
Herkesi kucaklıyor ve öpüyorum :79::103:

Gözünaydın aydın canım.Tebrik ederim

Dr ne dedi?umarim iyi haberler vermistir cnm :) Ben havuza da girmek istiyorum ama enfeksiyon riski goze alinmaz tabi

mrb beni listeden çıkartırmısınız kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için inş hayrlısı ile sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalabilirm...

Ben de listeye eklenmek icin yaziyorum ama eklenmiyor. Ozelden msj atin diyor. Ozelden msj atmaya calistim ama en az 50 yorum yapmadan ozel msj yazamazsiniz diyo

mrb beni listeden çıkartırmısınız kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için inş hayrlısı ile sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalabilirm...

çok geçmiş olsun.üzülme bak bende 4 ay sonra yine hamile kaldım.umudumuzu kaybetmeyelim.düşüğün arkasına yeniden hamile kalma olayı çabuk olur diyolar.bol dua ile inşallah yine olur..

çok geçmiş olsun, üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki, bol bol dinlen, kışın yeniden hamile kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…