2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bugün çok yorgun hissediyorum kendimi
ablam 33 haftalık hamile ve kanaması olmuş yeğenim bende kaldı gece
yanımda bir çocuk varken uyuyamıyorum üstünü mü açtı yataktan mı düştü sinek mi yedi bunlar yüzünden sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyorum
uykusuzluktan mı bebişten mi bilemicem elim ayağım tutmuyo ya

gecmıs olsun ablana ınsallah ıyıdır.

saol iyi ya
sinir oldum senin neyine bayram temizliği
çağır birini yapsın
kanepeleri çekmiş altını temizlemiş
yatakları güneşletmiş haliları silkmiş vs vs
sinir oldum dünden beri

ya dogru soyluyorsunda bende tezcanlıyımdır kızımda bende herseyımı kendım yapardım :26: allaha sukur bısı olmadı

ya dogru soyluyorsunda bende tezcanlıyımdır kızımda bende herseyımı kendım yapardım :26: allaha sukur bısı olmadı

bende şu anda kendim yapıyorum
ama kendimi o kadar yormuyorum
mesela pazar günü temizlik günümdür ama bebişi öğrendiğimden bu yana her akşam bişeyler yapıyorum hepsini pazara bırakıp bi günde halledeyim demiyorum
üstelik eşimde yardım ediyor
ben salonu temizliyorsam o mutfağı temizliyor
halı silkmiyorum eşim yapıyor o tür ağır şeyleri
enişteme dese o da yardım eder ama ne akla hizmetse işte tek başına yapmış

ben pazartesi görmüştüm bebeğimi. kalbini de duymuştum ama sizin sölediğiniz gibi gümbr gümbür değildi. boguk bi bom bom gibi geliodu çoook derinden. gmbür gümbür duyanlar nası duyuyolar acaba bi de en son pazartesi günü 1.38 cm di. kaç olmuştur acaba

benımkıde cok az ve derınden gelıyordu
makınayla ılgılı olabılır ırde benım dr oyle dınleteyım dıye ugrasmadı benım nefesımle bıle etkılenıp duyulmuyordu zaten

aynen aynen zaten günlerimiz de yakınmış. normalde ay sonuna gel dedi ama ben kayseriliyim. adana da yaşıyorum. bayramda ailemin yanına kayseriye gidince annemle bi acile gitsek görsek dioruz hem bebeğim de yol sonrası kontrolden geçmiş olur hem de ananesi görür bi defa minnacıkken

Daha çok küçük olduğu için o sekilde geliyordur ben ilk gittim 6+4te boguk gibiydi endiselenmistim bir kac gun once yine gittim 8+2de cok gurdu sukurler olsun makineylede alakasi oluyor sıkıntı yapma rahat ol Allah'in izniyle saglikli sihhatli kucagimiza aliriz inşallah

Yeniden merhaba herkese,
Ben de dün duydum bebişimin kalp sesini çok şükür :) Darısı henüz duymayanlara...
İkinciye hamile olanlar ilk çocuğunuza yaş farkı kaç olacak, benimkilerin arası 2 yaş 7 ay olacak inş. cok erken diil dimi

merhaba güzel anne ve anne adayları..bende 5 haftalık hamileyim çarşamba günü kalp atışlarını duyucam inşallah..sizlere sorum bizim hamilelik olmadan önce ayarladığımız bi tatilimiz vardı kısmetse bayramın 1.günü antalya ya gidicez geçen hafta doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye bana 5.yada 6.hafta yurddışına giden hastalırımda vardı bişi olmadı ancak teorik olarak ilk 3 ay pek önerilmez dedi..kararsız kaldım kızlar otel uçak ücretleri hep ödendi ne yapsam acaba sizce bi sakıncası olurmu..bu haftalarda seyehat eden yada edecek olan varmı..

Hepinize sağlıklı,sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim.....:)
Benim bu ikinci hamileliğim. İlk hamileliğimde sorunlar yaşadım. Aslında uzun hikaye ve 3 aylık hamileyken sol yumurtalığım kangren olduğu için alındı ama bebeğime bir şey olmadı. Şimdi 10 yaşında sağlıklı kocaman bir oğlum var. Adetlerim sürekli düzensiz olur 35-56 günde bir gelir. 2 yıllık bir çalışmanın sonunda 24 Temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Beta HCG değerim 778 çıktı. 5 gün sonra kadın doğum doktoruna gittiğimde gebelik kesesi görüldü ve keseye göre 4+3 günlük olduğunu söyledi. Benim hesabıma göre 5 gün geriden geliyordu. Beta HCG DEĞERİMDE 850 çıktı. DoKtorum düşük tehlikesi olduğunu söyledi ve progestan verdi. Doktora gittikten 4 gün sonra meraktan sağlık ocağında tekrar test yaptırdım ve değerim 1000 çıktı. Çarşamba günü randevum var ama ben meraktan çatlıcam. Benim gibi kan değerleri yavaş yükselip hamileliği devam eden varmı? Aynı yazıyı başka bir alanda daha yazdım kusura bakmayın.

8 Temmuz tahmini yumurtlama günüm
24 Temmuz Beta HCG 778
29 Temmuz Beta HCG 850
02 Ağustos Beta HCG 1000

ben yolculuk yaptım halada devam edıyorum bırsey olmaz korkma
zaten sıkıntın yoksa normal hayatına devam et

benım ıkıncı dogdugunda-kızım 5 yas 8ay olacak yanı yaklasık 6 yas olacak araları
tamamen tercıh meselesı benım bekarken bıle bes yasına gelsın sonra ıkıncı olur dusuncem vardı hayallerımdekı gıbı oldu
ılk baslarda senın ıcın bıraz yorucu olabılır ama alısırsın belkı buyugu anaokuluna falan verrsın raht edersın sonrasında.

sağol canım çok şükür bi sıkıntım yok ama doktor öyle deyincede kararsız kaldım işte..

gecen burdamıydı hatırlamıyorum yurtdısından bırı yazmıstı orada ılk uc ay fızıksel aktıvıtenın bebege bı zarar verdıgıne ınanılmıyormus ata bıle bınıyormus hamıleler demıstı.yalnızca genetık bozukluk falan oldugunda o bebek zaten durmaz gıder saglıklıysa kalır mantıgı varmıs
valla bu benım mantıgımada cok yattı:)
genelde bebıse allah korusun bısey olunca agır kaldırdın yolculuk yaptında oldu demez dr lar demekkı saglıksızmıs derler.

amin canım sağol.Allah hepimize kolaylık versin.diğer hamileliğimdede serum takıldı ama doğumdan sonra çok zayıftım.

Kızlar herkese merhaba öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun,tüm dualarınız kabul olsun inşallah...
Benim düne kadar bulantım yoktu gayet iyiydim ama dünden beri çok kötüyüm temel gıda maddem çubuk kraker ve beyaz leblebi çok şükür kusma falan yok ama midem bunlara bile tepki veriyor.yeterli beslenemediğim için üzülüyorum.midesi bulanan arkadaşlarim siz ne yapmıştınız bu durumda?

Bulantılar yüzünden çok fazla giremiyorum,biraz geriden takip ediyorum.Dün dr.a gittik kalp atışlarını duyduk.Mide bulantısı yaşayanlara Allah kolaylık versin.3.5 yaşında kızım var,onunla bunu bile zor yazıyorum.Herkese hayırlı hamilelikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…