bugün çok yorgun hissediyorum kendimi
ablam 33 haftalık hamile ve kanaması olmuş yeğenim bende kaldı gece
yanımda bir çocuk varken uyuyamıyorum üstünü mü açtı yataktan mı düştü sinek mi yedi bunlar yüzünden sürekli kontrol etme ihtiyacı duyuyorum
uykusuzluktan mı bebişten mi bilemicem elim ayağım tutmuyo ya
gecmıs olsun ablana ınsallah ıyıdır.
saol iyi ya
sinir oldum senin neyine bayram temizliği
çağır birini yapsın
kanepeleri çekmiş altını temizlemiş
yatakları güneşletmiş haliları silkmiş vs vs
sinir oldum dünden beri
ya dogru soyluyorsunda bende tezcanlıyımdır kızımda bende herseyımı kendım yapardım :26: allaha sukur bısı olmadı
ben pazartesi görmüştüm bebeğimi. kalbini de duymuştum ama sizin sölediğiniz gibi gümbr gümbür değildi. boguk bi bom bom gibi geliodu çoook derinden. gmbür gümbür duyanlar nası duyuyolar acababi de en son pazartesi günü 1.38 cm di. kaç olmuştur acaba
ben pazartesi görmüştüm bebeğimi. kalbini de duymuştum ama sizin sölediğiniz gibi gümbr gümbür değildi. boguk bi bom bom gibi geliodu çoook derinden. gmbür gümbür duyanlar nası duyuyolar acababi de en son pazartesi günü 1.38 cm di. kaç olmuştur acaba
merhaba güzel anne ve anne adayları..bende 5 haftalık hamileyim çarşamba günü kalp atışlarını duyucam inşallah..sizlere sorum bizim hamilelik olmadan önce ayarladığımız bi tatilimiz vardı kısmetse bayramın 1.günü antalya ya gidicez geçen hafta doktoruma sordum bi sakıncası olurmu diye bana 5.yada 6.hafta yurddışına giden hastalırımda vardı bişi olmadı ancak teorik olarak ilk 3 ay pek önerilmez dedi..kararsız kaldım kızlar otel uçak ücretleri hep ödendi ne yapsam acaba sizce bi sakıncası olurmu..bu haftalarda seyehat eden yada edecek olan varmı..
Yeniden merhaba herkese,
Ben de dün duydum bebişimin kalp sesini çok şükür :) Darısı henüz duymayanlara...
İkinciye hamile olanlar ilk çocuğunuza yaş farkı kaç olacak, benimkilerin arası 2 yaş 7 ay olacak inş. cok erken diil dimi
ben yolculuk yaptım halada devam edıyorum bırsey olmaz korkma
zaten sıkıntın yoksa normal hayatına devam et
sağol canım çok şükür bi sıkıntım yok ama doktor öyle deyincede kararsız kaldım işte..
Allah kolaylık versın cnm senın durumun cok zor benım annemde senın gıbıydı ben Allaha sukur o kadar degılım ama yıne de mıde bulantısı ve kusma belımı bukmus durumda. serum yıyenler dogumdan sonra bırden sısıyorlar genelde cnm dıkkat et mumkun oldugunca az serum taktırmaya calıs gerekırse yedıkten 5 dk snra gıt kus ama yıne de ye bebegın alsın vıtamınını serumla beslenmek durumunda kalmasın.
hadı mıdesı bulanmayan kusmayanlar oruc tutuyorlar tamam da mıde bulantısı varken nasıl oruc tutuyorlar bravo valla. ben bulantı ılacı ıcmeden duramıyorum cok fecı oldugum zamanlar ve ılacın tesırı gecınce de dırek berbat bı hale gırıyorum zaten. Allah borclarımızı kolaylıkla tutmak nasıp etsın ne dıyelım...
Merhaba,benimde mide bulantım ve tiksintim var.Hergün serum takılıyor,ayakta zor duruyorum,açlıktan midem kazınıyor ama yemek yiyemiyorum,çok zor geçiyor.sen nasıl oruç tutuyorsun merak ettim.İftar ve sahurda da birşey yiyemezsin ve miden bulanırken zorlanmıyor musun?[
bulantım en fazla sahurda oluyor sütü ısıtıp içiyorum bol şekerli o yatıştırıyor sonrada kahvaltı türü daha çok ekmek arası peynir yiyorum daha sonra gün boyu bulantılarım oluyor ama şiddetli olmuyor. iftarda da zaten su ile karnım doyuyor azıcık yemek yiyorum, 1 saat sonra meyve ile devam ediyorum yani bebeğe yarayacak gıdalardan almaya çalışıyorum ben çok doymasamda
mesela: meyve, sebze, süt, yeşillikler özellikle, kuru üzüm çekirdekli, dondurma ara sıra, yoğurt çok fazla tüktiyorum yani doymuyorum ama midemi rahatlatacak ve bebeğimi besleyecek şekilde beslenmeye çalışıyorum
Tutabiliyorsan tut tabi canım.sen yine birşeyler atıştırabiliyorsun.Allah kolaylık versin.
günaydın annecikler!ya ben sabahları kurt gibi aç uyanıyrum hatta acıktığımdan uyanıyorum hala uykum olmasına rağmen.ama gel gelelim sıra o kahvaltıyı yemeye gelince işler değişiyo.tüm vücut mücadeleye giriyo.beyin yutmak zorundasın diyo,boğaz yutmıcaaammm diyo,midede çıkarırım bak haaa diyoo..
Aynı şeyleri yaşıyoruz.İnşallah biran önce geçer.
hoş buldummm canımmm inşallahh geçerr çok zorlanıyorumm hiç bişi yiyemiyorumm inşallah geçerr o haftalardaa geçiyo diolar amaa bazısının da hamileliği boyunca oluyomuşş inşş olmaz kii bebişlerimizee ii bakmamızz daha çok kolaylaışırrr
Benim ilk hamileliğimde 6.aya kadar sürdü bulantı ve tiksintim.İnşallah bunda kısa sürer.her hamilelik farklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?