Gunaydin kizlar...suan memlekette ailemin yaninda oldugumu soylemistim daha once.fakat bi durum var daha kimseye anneme bile hamile oldugumu soylemedigim icin ve doktorda oruc tutmami istemedigi icin, oruc tutmadigimi gizliyorum herkesten ve bu giderek zorlasiyo benim icin yaa.midem kaziniyor atistramiyorum:)) orucu adet olma disinda asla birakmadigim icin tutmadigimi soylesem garipserler.ama daha hamile oldugumuda soyleyemiyorum bi turlu:)))
çok geçmiş olsun canım, inşallah biter şu sıkıntılı günlermerhaba arkadaşlar
size en son hastanede yatarken yazmıştım.... 2 gün hast. yattıktan sonra taburcu oldum 6 gün toppam kanamam sürdü ama çok şükür bebeğim iyi bir sorun yok.. bu kontrole gittimm.. 2 hafta istirahat dedi dr. bulantılarım çok fazla 3.5 kilo vermiş..
burayı takip ediyorum arada ama cevap yazamıyorum...
inşallah saglıkla alırız yavrularımızı... hepinize sevgilar öpüyorum...
Ben de listeye eklenmek icin yaziyorum ama eklenmiyor. Ozelden msj atin diyor. Ozelden msj atmaya calistim ama en az 50 yorum yapmadan ozel msj yazamazsiniz diyo
Bulantılar yüzünden çok fazla giremiyorum,biraz geriden takip ediyorum.Dün dr.a gittik kalp atışlarını duyduk.Mide bulantısı yaşayanlara Allah kolaylık versin.3.5 yaşında kızım var,onunla bunu bile zor yazıyorum.Herkese hayırlı hamilelikler.
Canım ben hergün serum taktırıyorum yoksa sesim bile çıkmıyor o derece kötü oluyorum.
çok geçmiş olsun.üzülme bak bende 4 ay sonra yine hamile kaldım.umudumuzu kaybetmeyelim.düşüğün arkasına yeniden hamile kalma olayı çabuk olur diyolar.bol dua ile inşallah yine olur..
Allah îm bu büyük gecede dualarımızı namazlarımızı kabul eder inşallah, sağlık sıhhat bereket huzur sevgi saygı iyi olan ne varsa dolsun evlerimize ve güzel ülkeme,evlatlarımızı bize bağışlasın rabbim ve evlerimize neşe mutluluk versin, kötülerle karşılaştırmasın, kötülüklere karşı uyanık olmayı nasip etsin. Kalbimize iyilik ihsan etsin de bitsin artık şu savaşlar ölümler . Hasta yatağında olanlara acil şifa, vatan bekleyen askerlerimize, zor şartlar altında çalışan polisimize güç derman versin rabbim, hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın ve hiç bir çocuk ağlamasın, nur yağsın meleketimize düşmanlarımıza fırsat vermesin. Aminnn..
çok geçmiş olsun, üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki, bol bol dinlen, kışın yeniden hamile kalırsın inşallah
mrb beni listeden çıkartırmısınız kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için inş hayrlısı ile sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalabilirm...
kızlarr kadir gecenizz mübarekk olsunnn ...
buu midedelerr nolcakkk allah rızasıı içinn bişilerr bilenn paylaşsınn benn çok kötüyüümm yaşayan ölüye döndümm midemm çok fazla yanıyoooo her dakikaa yanıyooo bulanıyooo hep çıkarıyorummm ne zmna kadarr sürerr acabaa allahımm yardım etsinn çok zorr bişeyyy iştahh yokk keyiflee bişi yemekk yokk 1 aydırr krakerrr suu sadecee yakında krakerden dee tiksinicemmm allahımm yardım et
kızlar benim ultrason resimlerine göre bebeğim solda ve bugün biraz sol yumurtalığımı hissettim yani böle sanki bi damar atıyomuş gibi.sizdede oldu mu böle şeyler?
kızlar benim ultrason resimlerine göre bebeğim solda ve bugün biraz sol yumurtalığımı hissettim yani böle sanki bi damar atıyomuş gibi.sizdede oldu mu böle şeyler?
herkese günaydııııııınohh ne kadar serin bir geceydi, doymuşum uykuya, erkenden kalktım
onlar normal kasılmalar atar damarlar canım hem çocuk sol tarafta olmaz kı ortadaa olur daha yenı sordum dra bende ne tarafta dıye ole bısey olmaz dedı bebek ortada olur ama ultrason aletı bazen bebeğin pozısyonuna göre sağdan ya da soldan daha iyi görunur dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?