2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

neden söylemiyorsun? bir de progestan kullanıyorsun sanırım, mahvolmamak elde mi? bence ya söyle ya da mide ağrım var tutamıyorum gibi bir bahane uydur

çok geçmiş olsun canım, inşallah biter şu sıkıntılı günler

Ben de listeye eklenmek icin yaziyorum ama eklenmiyor. Ozelden msj atin diyor. Ozelden msj atmaya calistim ama en az 50 yorum yapmadan ozel msj yazamazsiniz diyo

geriye kaldı 18 mesaj ha gayret o zaman başka topiklere de gir yorum yap, kk çok büyük gezmesi çok keyifli, ben yıllardır büyük keyifle takip ediyorum, her topiğe giriyorum, hem stres atıyorsun

Allah îm bu büyük gecede dualarımızı namazlarımızı kabul eder inşallah, sağlık sıhhat bereket huzur sevgi saygı iyi olan ne varsa dolsun evlerimize ve güzel ülkeme, evlatlarımızı bize bağışlasın rabbim ve evlerimize neşe mutluluk versin, kötülerle karşılaştırmasın, kötülüklere karşı uyanık olmayı nasip etsin. Kalbimize iyilik ihsan etsin de bitsin artık şu savaşlar ölümler . Hasta yatağında olanlara acil şifa, vatan bekleyen askerlerimize, zor şartlar altında çalışan polisimize güç derman versin rabbim, hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın ve hiç bir çocuk ağlamasın, nur yağsın meleketimize düşmanlarımıza fırsat vermesin. Aminnn..

Canım ben hergün serum taktırıyorum yoksa sesim bile çıkmıyor o derece kötü oluyorum.

kızlarr kadir gecenizz mübarekk olsunnn ...
buu midedelerr nolcakkk allah rızasıı içinn bişilerr bilenn paylaşsınn benn çok kötüyüümm yaşayan ölüye döndümm midemm çok fazla yanıyoooo her dakikaa yanıyooo bulanıyooo hep çıkarıyorummm ne zmna kadarr sürerr acabaa allahımm yardım etsinn çok zorr bişeyyy iştahh yokk keyiflee bişi yemekk yokk 1 aydırr krakerrr suu sadecee yakında krakerden dee tiksinicemmm allahımm yardım et

agzına saglık canmm amiiiiinnn Rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla kabul buyursun inşaAllah

mrb beni listeden çıkartırmısınız kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için inş hayrlısı ile sağlıklı sıhhatli tekrar hamile kalabilirm...

Gecmis olsun canim.bende bebegimi kaybedip dogum ve ardindan kurtaj oldum ve ondan sonraki ara verme suresinden sonra ilk denememizde hamile kaldim.sanirim gercekten kurtajdan sonra hemen hamile kaliniyo gercekten.ki ben zor hamile kalan biriydim.Allah saglikla sihhatle bir bebis nasip eder en kisa zamanda insallah canim

Merhaba kızlar ancak açabildim interneti hafta sonu diye full dinlenmiyorum hafta içi yolculuk yapacam umarım sorun olmaz bebeğim için 15 gün yokum ama sürekli yolculuk yapacağız tedirginlik sizce neye dikkat etmeliyim?

amin canım benimde 7. haftada başladı 15 gün hastanede yattım tansiyonum çok düşüyordu bayılıyordum artık mecburen doktor hastaneye yatırdı. dünden beri biraz iyiyim bide ben kum döküyormuşum ben o da bulantı yaparmış bol sıvı almaya çalışın kızlar

kızlar benim ultrason resimlerine göre bebeğim solda ve bugün biraz sol yumurtalığımı hissettim yani böle sanki bi damar atıyomuş gibi.sizdede oldu mu böle şeyler?

kızlar benim ultrason resimlerine göre bebeğim solda ve bugün biraz sol yumurtalığımı hissettim yani böle sanki bi damar atıyomuş gibi.sizdede oldu mu böle şeyler?

onlar normal kasılmalar atar damarlar canım hem çocuk sol tarafta olmaz kı ortadaa olur daha yenı sordum dra bende ne tarafta dıye ole bısey olmaz dedı bebek ortada olur ama ultrason aletı bazen bebeğin pozısyonuna göre sağdan ya da soldan daha iyi görunur dedı

selam mart anneleri öncelikle mübarek kadir geceniz hayırlı uğurlu olsun ben epeydır gıremıyorum merak eetım hepinizi biz iyiyiz biraz yorulduk ama tasınma telasından dolayı öylee işte sizler nasılsınız

Ayni seyi ben yazacaktim.doktorum en basta sol yumurtaligimdan yumurtladigimi soylemisti.simdi sol tarafimda biseyler pitpitliyo.boyle hani misir patlar ya birden pitliyo:)) ama arada oluyo.yani bu haftada bebek hissedilirmi dicem ama imkansiz acaba bu ne olaki.buyuyolar diyemiki..

herkese günaydııııııın ohh ne kadar serin bir geceydi, doymuşum uykuya, erkenden kalktım

kızlar sizde kabus görüyo musunuz çok tuhaf rüyalar görür oldum ya ben uykudan soğudum

valla bunu sormadım ama gozlemleyerek tespıt ettım dr hep ortadan baktı gercekten ultrasonda sagdaydı ama bebegım

Benimde 7 mart muhtemel tarihim ve bu hafta kasık bölgemin sağ kısmında seğirme gibi hareketlilik hissettim,dr.um bana da sağ sol birşsey demedi ama ultrason karelerine göre benimki de sağ bölgede yerini korumakta :) hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…