- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Mrb guzel anneler ilk once arefeniz mubarek olsun.bugun kontrolum vardi pitpitlari duyduk coook guzeldi Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuclgnbds kayserimize hosgeldin diyim varmissindir artik
Gecmis olsun canim insallah duzeliriz.kızlar ben cok kötuyum mıdem fena sabahtan berı hıcbısey yemedım acım kusmaktan boğazım agrıyoooo
ıyı bayramlar taze anneler
ben malum orduda esımın koyune gelmıstım valla ınanılmaz sıkıcı bıde ustune bulasık ote berı ıs yapıyorum patladım
esıme dıyorum senınle evlı olmanın bedelı annenın ıslerını mı yapmak
Ay canim bulanti bende yok ama başagrisi konusunda al benden de o kadarIyi bayramlar kızlar eve geldik yayladan cok soguk olunca bugun geldik.benim midem feci yine, birde baş ağrısı var soltarafin gözüm le birlikte soguktanmi oldu bilmiyorum ama gecmek bilmiyor.ilac içmek istemiyorum .umarim geçer. Yarinda Adanaya gidecez .midem den dolayi hicbir yerde rahat etmiyorum aslinda ama mecbut el öpmeye gidecez :)))
Tatlim o seni kesinlikle kiskaniyormus bence bosver oyle aptallari.benimde basima aynisi geliyorsu esim tarafindan biri mert koydu adini neyseki sonradan babasi nufusa gecirmedi .canim ne gelirse akrabadan.gelir.kw olayinda kimsenin doldurusuna gelme hic bir zaman sen karar ver herzaman .o kisiylede gorusme bence .herkese iyi geceler kızlar, 2 gündür moralim yerlerdeydi, ağlayıp duruyordum, son 3-4 saattir toparladım kendimi. biz kızmın adını yıllar öncesinden karaklaştırmıştık, eşimle 13 yıldır tanışıyoruz, 6 yıldır da evliyiz, üniversite yıllarımızda eşim kzıım olurs adını ülkü koyacağım derdi, ben de hep nisa derdim, 2 düşüğün ardından prensesimize kavuştuk ve yıllardır kurduğumuz hayal gerçek oldu, kızımın cinsiyetini öğrendiğimizden beri direk adı hazırdı. ÜLKÜ NİSA. bizim bu aşamaların hepsine tanık olan bir de yeğeni vardı. kızım doğduğunda 1 hafta yanımızda kaldı, o bir hafta içinde bbana analtamadığı yalan kalmadı, beni eşimin ailesine karşı o kadar doldurdu ki, birden ortalık karıştı, loğusa halimle 1 hafta ağlattı beni, derken biz eşimle o yeğeni ile hiç konuşmuyorduk, 4,5 yıldır bir kere bile muhatap olmadım. geçende kızı olmuş, utanmadan adını ÜLKÜ NİSA koymuş!! delirdim resmen, bu ne onursuzluk ne gurursuzluk, dünyada başka isim mi kalmadı diye 2 gündür ağlıyorum. eşim ödül olsun diye annemlerin yanına getirdi de kendime anca geldim. yalnız 5 saat yolculuk yaptım, sizce bebeğime bir şey olmuş mudur yaa, bir taraftan da bu yüzden çok korkuyorum.
Bende yayala yolu 20dk ama sirf viraj 1600 metre yukari cikiyoz.sallanti pek olmadi cok yavas cikti esim komvoy olustu yolda bizim yüzümüze kimse sollayip gecemiyor :))).bise olmamistir.korkma sancin falan olirsa uzan dinlenyaz saati canım yukarda anlattım durumumu, 2 gündür o kadar çok ağladım ki eşim kafan dağılsın diye annemin yanına getirdi bugün. 5 saat yolculuk yaptık, Antalya dan mersine geldim, yollar çok virajlı, sarsılmadım dersem yalan olur, zaten yolculuğun 3 saatini de ağlayarak geçirmişimdir. şimdi çok korkuyorum yaaa, bebeğime bir şey olmuşmudur acaba diye, bayram nedeni ile doktora da görünemem.hoş hala seyirmeleri hissediyorum amaaa gel gelelim yine de çok korkuyorum, sen de durumlar nasıl?
Benimde aklima banyodan ciktim saxlarimi kurulamadim.esim arabada klimayi acti sanirim o etkiledi.sabah kalktim hala vardi simdi yok gibi .isik evet rahatsiz ediyordu kapattik aksamda oglum elektrik kesildi deyip durdu sonra actirdiAy canim bulanti bende yok ama başagrisi konusunda al benden de o kadarzaten sinuzitim vardi ama bu durduk yerde baslayiveriyor. Karanlikta tv sesini kisarak uzanmaya calis azaliyor ya da biraz kestirmek lazim loş ortamda :) ben bu aralar cok acikiyorum iştahim beni korkutuyor :)) yarin adana ya doncem ins
bayramınız mübarek olsun hanımlar...
hepinize iyi bayramlar...
herkese iyi geceler kızlar, 2 gündür moralim yerlerdeydi, ağlayıp duruyordum, son 3-4 saattir toparladım kendimi. biz kızmın adını yıllar öncesinden karaklaştırmıştık, eşimle 13 yıldır tanışıyoruz, 6 yıldır da evliyiz, üniversite yıllarımızda eşim kzıım olurs adını ülkü koyacağım derdi, ben de hep nisa derdim, 2 düşüğün ardından prensesimize kavuştuk ve yıllardır kurduğumuz hayal gerçek oldu, kızımın cinsiyetini öğreÜzmeimizden beri direk adı hazırdı. ÜLKÜ NİSA. bizim bu aşamaların hepsine tanık olan bir de yeğeni vardı. kızım doğduğunda 1 hafta yanımızda kaldı, o bir hafta içinde bbana analtamadığı yalan kalmadı, beni eşimin ailesine karşı o kadar doldurdu ki, birden ortalık karıştı, loğusa halimle 1 hafta ağlattı beni, derken biz eşimle o yeğeni ile hiç konuşmuyorduk, 4,5 yıldır bir kere bile muhatap olmadım. geçende kızı olmuş, utanmadan adını ÜLKÜ NİSA koymuş!! delirdim resmen, bu ne onursuzluk ne gurursuzluk, dünyada başka isim mi kalmadı diye 2 gündür ağlıyorum. eşim ödül olsun diye annemlerin yanına getirdi de kendime anca geldim. yalnız 5 saat yolculuk yaptım, sizce bebeğime bir şey olmuş mudur yaa, bir taraftan da bu yüzden çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?