2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar biz şimdi yaylaya gidecez iki gün ordayız .netim yok orda ,şimdiden hepinize iyi bayramlar ,seneye inşallah bebeklerimizle girriz ramazan bayramına hepinizi öpüyorum siz ve bebekleriniz Allaha emanet olun ,hoşçakalın .çok kaynatmayın kıskanırım heee

merhaba mart anneleri allah kismet ederse bende mart annesi olacagim benide araniza alirsaniz sevinirim.
biraz gec geldim araniza cünkü buraya iki kelime yazacak halim yoktu.

bilgilerim:yasim 24 son sat 4 haziran ikinci melegim olacak insallah almanyadayim.

aynen canım benımde öyle göbegım çok buyuk duruyo geçen gun komsumuz hamılesın galıba dedı bende evet deyınce cınsıyetı bellımı dedı normaldede kılom vardı ama sanırım şişkınlıgınde etkısı buyuk

offf offf benim kocada doğumdan sonra verebilceksen deyip duruyo, sanki çok kolaymış gibi. 7 haftada 3 kilo alsam doğuma 80 kiloyla filan giricem herhalde.. bi de boyum da kısa ki sorma

Gunaydin kizlar
Cok sukur dinlendim iyiyim sinirimde gecti
Ama yol bildiginiz yol degildi baya dag yolu
Neyse temiz hava dinleniyoruz dagin tepesinde:)
Valla benim belde almis basini gidiyor ama kizimdada boyleydi hemen portlemisti gobus tek far suan kilo almadim onda 4 kilo almistim bile
Neysr ben kilo almadan sismeye raziyim
Burasi malum dag basi oldugundan net cok zor cekiyor arada zorlar girerim onun disinda herkese iyi bayramlar simdiden insallah seneye bebislerimize bayramliklar alacagiz bu gunlerde :)

Kızlaaaarrrr doktordan geliyoruz miniğimin kalp atışlarını gördük yerim ben onu yaa nasıl atıyo öyle güm güm ve baya da hızlıydı.6+4 haftalık dedi ve daha 0.704 cm'miş.çok güzel bir duygu Allah duymayan arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah.

bu arada bulantılarım hat safada ve 2 gündür istifralar başladı safra şeklinde.doktora söyledim bulantı için bir hap verdi bulantın olduğunda alabilirsin dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun şu günleri bi çırpıda atlatalım da hamileliğin keyfini sürelim inşallah

canım gözün aydın biz de az önce dinledik inanılmaz bişey yaaa:)
Evett cok guzzelll.:) ben agladigim icin karnim kimildadi :))ultrason kaydi bi de ona guldumm sonra :))harika bi sey Allah daim etsin benimde 6t2 0.51 masallah :))seninde gozun aydin canim

Amin aminnn sanada iyi bayramlar. :))
Dikkat edelim bebislerimize :)

bugün ve bayram boyunca işteyim
kendimi yorgun hissediyordum bugün daha bir yorgun hissediyorum
sanırım yarında çökeceğim
insafsız müdürlerin ve şeflerin gözü çıksin diyeceğim ayıp olacak
şu aziz mübarek gün bu yapılır mı
babamız da saolsun annesine gitti bile
can sıkıntısından mı bilemicem bugün acayip midem bulanıyor.

Rapor alsaydin keske. Bu sartlarda verimli olabilecegini de sanmiyorum.
Baska bi ile mi gitti kocan. Yoksa kayinvalidenlerle ayni ildemisiniz. Sen hazir isteyken annemleri mi goreyim dedi.
Boyleyse bisey yok aksama goruseceksiniz bosuna sIkIp uzme canini.
Ama bayram icin ailesinin yanina gittiyse ve gorusmicekseniz uzucu bi durum olmus.
Cagir gelsin :))))

bayanlar bende mart anne adayıyım:))1 aydır takip ediyorum fakat yazmak nasip olmadı..biraz da hamile moduna giremedim sanırım..fakat 2 ay doldurunca daha bi hazırım sanki:)dün hafif nokta gibi pembelik gelip, biraz korkutsa da, ufaklıkla iyiyiz şimdilik

arkadaşım sana uzun bi cevap yazmıştım ama işim çıktı o arada sayfa süresi dolmuş
yazdıklarım silindi
eşim ailesinde kalacak gel diyemiyorum çünkü gittiği için çok mutlu oldu

kızlar ben de kalp atışlarını gördüm bugün, sanırım geç döllenme olduğu için bir hafta geriden geliyor bebeğim. ama kesem aşağıdaymış düşük riskin var dedi doktor. Kalp atışını gördükten sonra bebeğimi kaybetmekten daha da korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…