merhaba mart anneleriallah kismet ederse bende mart annesi olacagim benide araniza alirsaniz sevinirim.
biraz gec geldim araniza cünkü buraya iki kelime yazacak halim yoktu.
Allah hayırlı etsin
hoş geldin aramıza
bulantın var sanırım
tesekkür ederim amin cümlemizinkini
bulanti halsizlik ama cok sükür üc gündür kendimdeyim.
kızlaaaaaaaaaaaaar daha 7 haftalıkım, bu ne kilo böyle artık dışarıdan anlaşılan ve hamile göbeğine benzeyen bir göbeğim var, mideden kasıklara.. onu geçtim de eski pantalonlara gömleklere sığamıyorum, kollarımda tombiklendi..çok çirkin oldum zaten saçlarım süpürge çöpü gibi
insallah.bu günlerde güzel ama ilerde araniyor cünkü.daha iyi olursun inşallah
aynen canım benımde öyle göbegım çok buyuk duruyo geçen gun komsumuz hamılesın galıba dedı bende evet deyınce cınsıyetı bellımı dedı normaldede kılom vardı ama sanırım şişkınlıgınde etkısı buyuk
Kislar kalp atisini gorduk ve dinledik Allahima cokkkk sukur.cok mutluyummm :))
Evett cok guzzelll.:) ben agladigim icin karnim kimildadi :))ultrason kaydi bi de ona guldumm sonra :))harika bi sey Allah daim etsin benimde 6t2 0.51 masallah :))seninde gozun aydin canimcanım gözün aydın biz de az önce dinledik inanılmaz bişey yaaa:)
kızlar biz şimdi yaylaya gidecez iki gün ordayız .netim yok orda ,şimdiden hepinize iyi bayramlar ,seneye inşallah bebeklerimizle girriz ramazan bayramına hepinizi öpüyorum siz ve bebekleriniz Allaha emanet olun ,hoşçakalın .çok kaynatmayın kıskanırım heee
bugün ve bayram boyunca işteyim
kendimi yorgun hissediyordum bugün daha bir yorgun hissediyorum
sanırım yarında çökeceğim
insafsız müdürlerin ve şeflerin gözü çıksin diyeceğim ayıp olacak
şu aziz mübarek gün bu yapılır mı
babamız da saolsun annesine gitti bile
can sıkıntısından mı bilemicem bugün acayip midem bulanıyor.
Rapor alsaydin keske. Bu sartlarda verimli olabilecegini de sanmiyorum.
Baska bi ile mi gitti kocan. Yoksa kayinvalidenlerle ayni ildemisiniz. Sen hazir isteyken annemleri mi goreyim dedi.
Boyleyse bisey yok aksama goruseceksiniz bosuna sIkIp uzme canini.
Ama bayram icin ailesinin yanina gittiyse ve gorusmicekseniz uzucu bi durum olmus.
Cagir gelsin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?