kızlar ben de kalp atışlarını gördüm bugün, sanırım geç döllenme olduğu için bir hafta geriden geliyor bebeğim. ama kesem aşağıdaymış düşük riskin var dedi doktor. Kalp atışını gördükten sonra bebeğimi kaybetmekten daha da korkar oldum.
Kislar kalp atisini gorduk ve dinledik Allahima cokkkk sukur.cok mutluyummm :))
kızlar ben de kalp atışlarını gördüm bugün, sanırım geç döllenme olduğu için bir hafta geriden geliyor bebeğim. ama kesem aşağıdaymış düşük riskin var dedi doktor. Kalp atışını gördükten sonra bebeğimi kaybetmekten daha da korkar oldum.
CAnim uzulme en mutlu gunun olmali:)normalde haftan kac bebek kac haftalik.?cogu kiside oluyor ama sonradan one bile geciyor merak etme.
Masallah sana canim ne güzel
Hepimiz ayniyiz canim ayni telas.dun bas agrisiyla kalktim nette okumadigim yazi kalmadi.zaten biz k.dogumculardan daha iyi bilecegiz bu gidisle arastirma yapmaktan :)))
Ben hala almadim bisi adanaya gidecez ordan bakayom dedim.bugun yayalaya cikyoruz zaten oglumdan kalan kot hamileligim var onu giyecem kalin diye giyemiyordum.burda
Ben patates haslamasi yiyorum ya varmi böle bişi .uzerine tuz ve kirmizi biber döküp fozu donmus gibi yiyorum .bula bula patates mi cekti canim ya .
Limonata denemeli hem kan sivilasir iyi olur .dinlen annene birak kendini .bende evi b.k goturuyordu pazarresi ful temizlik yaptim tam uzandim komsular geldi iyikide temizlemisim
Bugun herkes bayram telasinda galiba..cok sessiz buralar.bende bugun yine bebisimi gordum.daha dogrisu doktor bana gostermedi ama iyi oldugunu soyledi..devletteki doktorlar bebegi gostermiyo yaa.surekli ozele gidip 7 yildir, sonra devlete gidince cok tuhaf hissettim.:))
Mrb guzel anneler ilk once arefeniz mubarek olsun.bugun kontrolum vardi pitpitlari duyduk coook guzeldi Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuclgnbds kayserimize hosgeldin diyim varmissindir artik
benim eşimde devlete gitmem taraftarı ama ben şimdiye kadar hiç gitmedim. ses etmiyor ama pek razı değil. çevremizdekiler devlette yapınca onlar biraz aklını çeliyorlar sanırım. Birde anlatıyorlar devlet daha iyi diye ama asla güvenmiyorum özele gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?