2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Üzülme sakın inşallah hiç bir şey olmaz bebeğine moralini yüksek tut

kızlar grubu bi yarım saat açık yapıyorum hemen gelin grup adı arkadaş listemiz olayı çakmasın diye ve başkalarının ilgisini çekmesin diye "14" ok?
hadı gelin sonra kapatcam.. gerekirse akşam yine açarım

CAnim uzulme en mutlu gunun olmali:)normalde haftan kac bebek kac haftalik.?cogu kiside oluyor ama sonradan one bile geciyor merak etme.

Canım Allah korusun inş. olmaz öyle bişi, dinlen bol bol iş yapma

CAnim uzulme en mutlu gunun olmali:)normalde haftan kac bebek kac haftalik.?cogu kiside oluyor ama sonradan one bile geciyor merak etme.

saolun kızlar destekleriniz için. sata göre 8+0 ama ultrasona göre 6+4, beni telaşlandıran bu değil zaten, baştan beri geride olduğu için geç döllenme olabileceğini söyledi doktor. Ama düşük riski beni korkutuyor.

Merhaba kizlar arefeniz mubarek olsun. Ben de memlekete geldim sayilir :) kayseri yolundayim

Bugun herkes bayram telasinda galiba..cok sessiz buralar.bende bugun yine bebisimi gordum.daha dogrisu doktor bana gostermedi ama iyi oldugunu soyledi..devletteki doktorlar bebegi gostermiyo yaa.surekli ozele gidip 7 yildir, sonra devlete gidince cok tuhaf hissettim.:))

senden okuyunca bugün bende patates haşladım çok iyi geldi valla rahatlattı beni:) çok sağol

üzülme inşallah birşeycik olmaz fırsat buldukça ayağının altına yastık koyup yat anneminde zamanında düşük riski olmuş doktor öyle demiş biraz yüksekte tut ayaklarını Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

benim eşimde devlete gitmem taraftarı ama ben şimdiye kadar hiç gitmedim. ses etmiyor ama pek razı değil. çevremizdekiler devlette yapınca onlar biraz aklını çeliyorlar sanırım. Birde anlatıyorlar devlet daha iyi diye ama asla güvenmiyorum özele gidiyorum

Mrb guzel anneler ilk once arefeniz mubarek olsun.bugun kontrolum vardi pitpitlari duyduk coook guzeldi Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu clgnbds kayserimize hosgeldin diyim varmissindir artik

merabayin kizlar arefeniz mubarek olsun
bu gun limonata sayesinde sabah haric hic midem bulanmadi
oglen de patates hasladim iyi geldi valla
aksam da acisiz ketcap yaptim ohh miss

Yok yaa bende diktorumdan vazgecmem.bakma memleketteyim.doktorum istanbulda gitmek zorunda kaldim.o sedyeye yattigimda bakalim minnosumuz bugun napiyomus diye bi ses duymadan icim rahat etmiyo:)) burdaki doktor usg kagidi bile vermedi.tabi deettekilrin pratikleri karsilastiklari hasta sayilari saha fazla oldugu icin doktorlul deneyimlerine kesinlikle bisey diyemem iyidr tabiki de.ne biliyim.onemsemiyolar yaa

Hayırlı arıfeler hayırlı bayramlar kıslar bende kalp atıslarını duydum bebısımın duydum demek dogru olmaz belkı ama ultrason kagıdında kalp grafısı gıbı bırsey verdı doktor bırde ferro santo ve elevıt adında bırı kan bırı vıtamın ılacı yazdı sızde kullanmaya basladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…