insallah duyarim pit pitlari kizlar
siz yine kalbini dinlediniz ben daha onu bile duymadim:26:hem biliyosunuz tedavi falan oldum kesedeki sorun yuzunden simdi daha da korkuyorum:18:
insallah duyarim pit pitlari kizlar
siz yine kalbini dinlediniz ben daha onu bile duymadim:26:hem biliyosunuz tedavi falan oldum kesedeki sorun yuzunden simdi daha da korkuyorum:18:
insallah canim ya odum kopuyo:18:Korkma bişey cik olmaz pit pitlarida duyarsin gelirsin sevincle yazarsin inşallah
canim nye ukalalik olsuncanım ukalalik olarak algılama söyleyeceklerimi ama bırak. ben öyle yapıyorum sahsen böyle olması zaten senin psikolojin için de gerekli ilk mesajımda da yazdım ben çok umursamazim bu gebeliimde. olursa süper olur olmazsa da hakkımda hayırlı değilmiş derim.allah ömür verdi ise zaten gelir kollarına. allah herkes hakkında hayirlisi ne ise onu versin inşallah
korkma canim ben kizimda da yemistim gecen de 6-7 tane yedim napiyim canim cektiKızlar selam herkese iyş bayramlar bn geçen cuma bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür herşey iyi doktorum bndn bir çok test istedi onları yptıtcam bugün 7+5 günlüğüz ve cips yedim yedikten sonra içime bi sıkıntı geldi ve bnde duş aldım çıktıktan sonra ağladım ve kustum sadece cips çıkardım eşim bile cips mi yedin dedi bnim gibi olan varmı?
:18::18:
Kızlar selam herkese iyş bayramlar bn geçen cuma bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür herşey iyi doktorum bndn bir çok test istedi onları yptıtcam bugün 7+5 günlüğüz ve cips yedim yedikten sonra içime bi sıkıntı geldi ve bnde duş aldım çıktıktan sonra ağladım ve kustum sadece cips çıkardım eşim bile cips mi yedin dedi bnim gibi olan varmı?
:18::18:
insallah canim ya odum kopuyo:18:
bu arada artik Ayetul kursiyi de ezberledim
her aksam 10 kere soyluyorum
bismillah da cekiyorum insallah ALLAH im bi daha o aciyi yasatmaz:26:
canim nye ukalalik olsunama ben de sunu soyliyim bundan onceki hamileligimde hic bir seye dikkat etmedim
yeri geldi kizimi ve gorumcemin oglunu birlikte aldim kucagima yeri geldi kaynimin dugununde koyluk yerde 12 santimlik topuklularla gezdim sabahdan aksama kadar ama noldu bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu
o yuzden simdi ustune titriyorum insanin basina gelmeden bilmiyo
Allah kimseye yasatmasin
tabi alacagi nefes varsa yasar da biz de dikkat etmeliyiz ama
soyle dusun biniyosun arabaya en sona kadar skiyosun gazi diyosun ki Allah beni koruyacaksa korur zaten ecelim gelmishse de olurum
ne kadar dogru bi laf olur sence?
ne demisler Allah der ki senden haraket benden bereket
her seyi Allahtan beklemicez biz de gayret edicez
korkma canim ben kizimda da yemistim gecen de 6-7 tane yedim napiyim canim cekti
kizlar aranizda uzun yolculuk yapan varmi acaba?
bide iki gündür bulanti icin hap kullaniyorum tamamen bitkisel ama yinede endiseleniyorum.
midemde acayip yanma var sizdede oluyormu?
aslında dikkat etmek lazım evet, benim çevremdeki arkadaşlar da böyle söylüyorlar, sebeplere tutunmak lazım diyorlar ama ne bileyim ben akışına bıraktım herşeyi, tabi bu akışına bıraktım demek hoplayıp zıplayıp abuk subuk şeyler yapmak değil, ayrıca diğer hamileliğindeki yaptığın şeyler için kendini suçlama, çünkü bir yerde okudum, bebeğin annenin hareketleriyle hiçbir alakası yoktur diyordu, yani anne yüksek bir yere uzandı diye anne gerindi diye yada anne ıkındı diye bebek düşmezmiş, belki ben biraz da o yüzden böyle düşünüyorum bilemiorumki yaa böyle hissediyorum işte ben. yada belkide kendimi savunma mekanizmasıdır bu
uzun yolculuk için erken değilmi, druna sormuşmuydun, ben eylülün 2. haftası bir yerlere kaçmak istiyorum ama daha henüz dra sormadık, o zamana 8 hftalık civarı olucam kaba taslak, yakın biryerlere gitmeyi düşünüorum, yolculuk sevmem zaten, bir de dr izin verirse dalmak da istiyorum, hiç denemedim ama kardeşimden çok heves etmiştim, sorun olmaz inşalla, bende bulantı yanma gibi birşeyler pek olmuyor, olacakmı hiç bilmiyorum, ama yolculuk olayını istersen druna söyle
daha önce 4 saatlik bi yolculuk yapmistim ama pek bi zorluk yasamadim.
tatile cikmadan önce tabiki randevu alip doktorumla görüsücem.haftaya cikarsak tatile o zaman 11 haftalik olucam bende allahin izniyle.ilk hamileligimde cok ucak yolculugu yaptim bi problem yasamadim ama her hamilelik bir degil ve bu kez arabayla olacagi icin nasil olacak bilmiyorum.
gebelikte dalis yapiliyormu?
Aferem sana bak nasil ezberleniyor Allah sana bunu nasip edecekmis demekki canim.sakinma konusuna gelince koruyacaksin gercektende bir kayip olunca her an bişi olacak diye korkuyor insan.ben subhanallah cekiyom daha .oglumda ne güzel okurdum simdi firsat vermiyor oglum okuyayim.bir tek yusuf suresini okudum daha iki defa 41 re tamamlicaminsallah canim ya odum kopuyo:18:
bu arada artik Ayetul kursiyi de ezberledim
her aksam 10 kere soyluyorum
bismillah da cekiyorum insallah ALLAH im bi daha o aciyi yasatmaz:26:
canim nye ukalalik olsunama ben de sunu soyliyim bundan onceki hamileligimde hic bir seye dikkat etmedim
yeri geldi kizimi ve gorumcemin oglunu birlikte aldim kucagima yeri geldi kaynimin dugununde koyluk yerde 12 santimlik topuklularla gezdim sabahdan aksama kadar ama noldu bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu
o yuzden simdi ustune titriyorum insanin basina gelmeden bilmiyo
Allah kimseye yasatmasin
tabi alacagi nefes varsa yasar da biz de dikkat etmeliyiz ama
soyle dusun biniyosun arabaya en sona kadar skiyosun gazi diyosun ki Allah beni koruyacaksa korur zaten ecelim gelmishse de olurum
ne kadar dogru bi laf olur sence?
ne demisler Allah der ki senden haraket benden bereket
her seyi Allahtan beklemicez biz de gayret edicez
korkma canim ben kizimda da yemistim gecen de 6-7 tane yedim napiyim canim cekti
kizlar bu arada sizde de oluyo mu bilmem acaip terliyorum deodorant kullanmama ragmen hemen de kokuyo
neredeyse her gun dus aliyorum:26:
kızlar bugün burası acaip sıcak hem sıcak hem hamilelik beni bugün yataklara düşürdü tansiyonum 8e 4 tü perişan haldeyim yenice hava serinlemeye başladı kendime gelir gibi oldum doktor kontrolüne 12gün var acaba pazartesi tansiyon için gitsem mi bilemedim benim gibi olan var mı aranızda ?
kızlar bugün burası acaip sıcak hem sıcak hem hamilelik beni bugün yataklara düşürdü tansiyonum 8e 4 tü perişan haldeyim yenice hava serinlemeye başladı kendime gelir gibi oldum doktor kontrolüne 12gün var acaba pazartesi tansiyon için gitsem mi bilemedim benim gibi olan var mı aranızda ?
daha önce 4 saatlik bi yolculuk yapmistim ama pek bi zorluk yasamadim.
tatile cikmadan önce tabiki randevu alip doktorumla görüsücem.haftaya cikarsak tatile o zaman 11 haftalik olucam bende allahin izniyle.ilk hamileligimde cok ucak yolculugu yaptim bi problem yasamadim ama her hamilelik bir degil ve bu kez arabayla olacagi icin nasil olacak bilmiyorum.
gebelikte dalis yapiliyormu?
evet sormadan olmaz zaten.evet canım sor bence de, ne olur ne olmaz işini grantiye almış olursun, bilmiyorum dalış yapılıyormu, ama iki yıldır heves ediyorum, erkek kardeşim iki yıl kadar önce marmarise gitmişti, bir arkadaşlarıyla grup halinde gitmişler, eşi dalış deyince gitmek isteememiş korkmuş :) facebooka videosunu koymuş, izlerken hevese gelmiştim, bir de bana kendisi canlı canlı anlatmıştı, abla küçücük bebeler bile dalış yapıyorlar filan dedi, batık bile görmüşler :) eğer dr sorun olmaz derse oğlumla birlikte dalmak istiyorum, iki yıldır aklımda hep dalış var, çocuklar için özel kıyafetleri oluyormuş, iki kişiye de bir hoca veriliyormuş, zaten en küçük bir sorunda saniyeler içinde yüzeye çıkartıyorlarmış seni, eşim pek sıcak bakmıyor gerçi, o hiçbir zaman işini riske atmaz garanticidir:) ben yeni şeyler denemeyi risk almayı severim, eğer gebelik olmamış olsaydı kesinlikle dalacaktım ama şu anda durum belirsiz, dra soracağım bakalım
gecmis olsun sicak havalar insani cok zorluyor.benimde tansiyonum hep düsük ayran ve uzanip ayaklarin altina yastik koymak cok iyi geliyor.kendini cok kötü hissediyorsan tabikide doktora git.kızlar bugün burası acaip sıcak hem sıcak hem hamilelik beni bugün yataklara düşürdü tansiyonum 8e 4 tü perişan haldeyim yenice hava serinlemeye başladı kendime gelir gibi oldum doktor kontrolüne 12gün var acaba pazartesi tansiyon için gitsem mi bilemedim benim gibi olan var mı aranızda ?
evet sormadan olmaz zaten.
doktorun izin verdikten sonra vede bi tehlike olusturmadiktan sonra neden olmasin.
gecmis olsun sicak havalar insani cok zorluyor.benimde tansiyonum hep düsük ayran ve uzanip ayaklarin altina yastik koymak cok iyi geliyor.kendini cok kötü hissediyorsan tabikide doktora git.
Benimde 10 /6 genelde canim halsizlik oluyor arada .gittigim doktor hic olmedi ya.eski doktoruma gidecegim gunu iple cekiyorum .tuzlu ayran ic sende .soda da icebilirsin biraz rahatlatir.gitmesen bile telefonla sor canim .beslenmene dikkat et canim.sarimsakli seyler yemetansiyon dusuyor genelde bende
canım normal ağustos sıcağını yaşıyoruz, hemde hamilelik daha bir etkiliyor, ilk gebeliğimde yaz mevsimini devirmiştim karnım burnumdaydı, tansiyon düşüklüğüm az da olsa olmuştu, sıcağa çıktığımda daha çok yaşamıştım, yaşadıkların normal yani, ama sen yine de bence dra git çünkü yüksek tansiyon da düşük tansiyon da gebelikte dikkat edilmesi gereken birşey, istersen önce drunu ara, tansiyonunun düştüğünü filan söyle, bende tansiyon düşüklüğü değil de ara sıra kalp çarpıntısı oluyor, netten araştırdım bu normalmiş, kadının kalbi daha fazla kan pompaladığı için arada olabilirmiş
mrb arkadaşalr bu yıl aralık ayında boş gbelik geçirdim, çocuk ssahibi olmayı çok istiyordum, sonra temmuzda tekrardan hamile olduğumu öğrendim,mutluluktan havalara uçtum sonra bayramın ilk günü kahverengi lekelenmem oldu,doktora gittik, son adet tarihime göre 8 haftalık hamilydim ama ultrasonda 6+2 çıktı ve bebeğin kalp atışı yoktu doktor hemen alınmalı dedi, başka bir doktora daha gittim oda yineultrasone göre 6 haftalık ahmile olgumu söyledi bebeği ve yok sacı gördüğünü kürtaj için bir kaç gün daha bekleme gerektiğini söyledi, belki geç döllenmedir dei, şimdi lekelenmem devam ediyor ve çok kötü kokulu sizce benim bu yaşadıklarım nedir acil cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?