slm hamişler benım bır sorum olcak sizlere folık asit günde bir defa kullanıyorum hamıle kalan ıkı arkadasımda gunde 3 defa kulllanıyordu gıttıgım ıkı doktorda gunde bi defa verdı kafaa takıldı buda sızler kac defa kullanıyosunuz folıdoce tablet kullanıyorum hamılelıkten 3 ay önce baslamıstım ama duzenlı kullanamamıstım
Kızlar herkese selamlar, ben de inşallah mart annesi olacağım bebiş 7 haftalık geçen hafta kalp atışlarını duydum. Sadece folidoce kullanıyorum sonra demir ilacına başlayacağız dedi doktor. İnşallah hepbirlikte bebişleri kucağımıza alırız. Herkese sağlıklı hamilelikler.
Ben progestani kullaniyorun daha once dusugum oldugu icin ..iyi cesaret etmissin.
Canim bisicik olmaz sacla ne alaka bebek.oglumda da kestirdim ben.yillardir belimdeydi saclarim ama kestirince ne deliymisim dedim kisa sac cok kullanisli banyo yapmak okadar kokayki artik.hep bu biy kullanaxam artik kulak alti uzun arkasi kisa kut seklinde
Benimde bulantim azaldi gibi cikarmiyorum iki gundur.dedigin gibi midemi bos birakmiyorum.meyve ceviz incir armut süt ne bulursam yiyorum.yemekte biraz sıkıntı var hala cok az yiyorum. Yoksa bulantım decam ediyor
Bend e onceki hamileligimde iki tane iciyordum günlük. Şimdi ise farklı b12 var icinde .reçeteye yazilmayandan gunde bir tane folidoce ayni yani ictigimiz.sanirim daha yogun bu
slm hamişler benım bır sorum olcak sizlere folık asit günde bir defa kullanıyorum hamıle kalan ıkı arkadasımda gunde 3 defa kulllanıyordu gıttıgım ıkı doktorda gunde bi defa verdı kafaa takıldı buda sızler kac defa kullanıyosunuz folıdoce tablet kullanıyorum hamılelıkten 3 ay önce baslamıstım ama duzenlı kullanamamıstım
Benim oglanda hep karnimda ziplardi.simdide istiyor o yaklasinca hemen oturutorum.ay yolculuk zor.ben adanaya bir saat cekemedim valla.birdaha zor giderim .SelammBende folidoce gunde bir iciyorumAy dun kizim ben uzanirjen karnina bastirarak kalkti cok canim yandi bi hassastiSabah karnim dumduz uyandim bi tirstim sonra kahvalti yapinca portledi yine gobus Biz hala daglarin tepesindeyiz :) sali sabah donecegiz insallah
Selam kizlar.coookkk sicakk.bi insan durdugu yerde boncul boncuk terler mi.yaniyorum sanki.menopoza girmisler gibi:)) pek duzenli de beslenemiyorum bikac gundur vicdan azbi cekiyorum.cunku gecen hafta yavrusum.bilac gun ondeydi gelisim olarak cok sukur.ya duzensiz beslenmem bu hafta gelisimini etkilerse diye korkuyorum..su yaz gunu hem serinletici hem
Ben meyve yiyorum canim.yemeklere karsi istahim kapali.aksama patates hasliyacam :))) havuc ye cok faydali hamileyken.uzum cekti canim esimi pazara yolladim tum meyvelerden al dedim birde incir.iki oluyor ruyamda portakal ve mandalina goruyorum yesil yesil agacta .portakal varda mandalina bulamam sanirim .
evet canımm benimde aynı şekilde 2 gündüee çıkarmıyorumm sabahlarıı uyanır uyanmaz hariçç mideyii boş tutunca oluyomuşş süreklii çok az az bişiler yiyincee geçiyooo bazenn daha az oluyoo bulantıı yanma bende artık öyle yapıyorumm ayrıca doktorumm çok canının istediği bişiyii çok yemek istiosann yavaş yavaşşş ye dedii gerçekte işe yarıyoo dünn baya bi yemişimm 2 aydırr mide bayram etti sancı girdi birazzz ama güzeldii
Haftalarimiz da ilerledi 3.ay bitsin eahatlariz insallah.yemek konusunda hassasim biraz hic canim cekmiyor.gozum donmusmu tek yedigim sey patates haslamasi
kızlar nette böyle bir şey buldum.ama benim ikisinden de belirtim var.acaba neyim olacak yaa :44:
Eki Görüntüle 776293 Eki Görüntüle 776294
Benim oglanda hep karnimda ziplardi.simdide istiyor o yaklasinca hemen oturutorum.ay yolculuk zor.ben adanaya bir saat cekemedim valla.birdaha zor giderim .
Selam kizlar.coookkk sicakk.bi insan durdugu yerde boncul boncuk terler mi.yaniyorum sanki.menopoza girmisler gibi:)) pek duzenli de beslenemiyorum bikac gundur vicdan azbi cekiyorum.cunku gecen hafta yavrusum.bilac gun ondeydi gelisim olarak cok sukur.ya duzensiz beslenmem bu hafta gelisimini etkilerse diye korkuyorum..su yaz gunu hem serinletici hem
Ben meyve yiyorum canim.yemeklere karsi istahim kapali.aksama patates hasliyacam :))) havuc ye cok faydali hamileyken.uzum cekti canim esimi pazara yolladim tum meyvelerden al dedim birde incir.iki oluyor ruyamda portakal ve mandalina goruyorum yesil yesil agacta .portakal varda mandalina bulamam sanirim .
Haftalarimiz da ilerledi 3.ay bitsin eahatlariz insallah.yemek konusunda hassasim biraz hic canim cekmiyor.gozum donmusmu tek yedigim sey patates haslamasi
ooo sen aşermeye başlamışsın sanırım canım
[QUOTE
ooo sen aşermeye başlamışsın sanırım canım
Su yanma yaparmi bilmemde karistiryor beni bazen cok icince .yinede devam suya bebiklerimizin ihtiyaci var
Canim ya dikkat et 5 gunu bekleme yinede sor doktoruna .su cok guzel devam et Allaha emanet olun bebisinle
Benimkine daha 19 gun var((( sabir sabir cekiyom
Genelde istanbuldan arkadaslar umarim memnun kalacaginiz bir doktor bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?