2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
SelammBende folidoce gunde bir iciyorumAy dun kizim ben uzanirjen karnina bastirarak kalkti cok canim yandi bi hassastiSabah karnim dumduz uyandim bi tirstim sonra kahvalti yapinca portledi yine gobus Biz hala daglarin tepesindeyiz :) sali sabah donecegiz insallah

SelammBende folidoce gunde bir iciyorumAy dun kizim ben uzanirjen karnina bastirarak kalkti cok canim yandi bi hassastiSabah karnim dumduz uyandim bi tirstim sonra kahvalti yapinca portledi yine gobus Biz hala daglarin tepesindeyiz :) sali sabah donecegiz insallah

Selam kizlar.coookkk sicakk.bi insan durdugu yerde boncul boncuk terler mi.yaniyorum sanki.menopoza girmisler gibi:)) pek duzenli de beslenemiyorum bikac gundur vicdan azbi cekiyorum.cunku gecen hafta yavrusum.bilac gun ondeydi gelisim olarak cok sukur.ya duzensiz beslenmem bu hafta gelisimini etkilerse diye korkuyorum..su yaz gunu hem serinletici hem bebislerimizi buyutucu neler yesek acaba

canım ben elevit kullanıyorum.folik asit mi oluyor bu? eşim folik asit yazmayacak mısınız demişti doktora.elevit kullanması yeterli demişti.gün de 1 kere kullanmamı söyledi ama burnuma kötü koktuğu için günaşırı kullanıyordum.ama son 3 gündür aksatmıştım.çok ilaç içmeyi sevmiyorum.folik asidin doğal obulunduğu yiyecekleri araştırıp takviye yapabilirim diyorum.

Kızlar herkese selamlar, ben de inşallah mart annesi olacağım bebiş 7 haftalık geçen hafta kalp atışlarını duydum. Sadece folidoce kullanıyorum sonra demir ilacına başlayacağız dedi doktor. İnşallah hepbirlikte bebişleri kucağımıza alırız. Herkese sağlıklı hamilelikler.

Selam kizlar.coookkk sicakk.bi insan durdugu yerde boncul boncuk terler mi.yaniyorum sanki.menopoza girmisler gibi:)) pek duzenli de beslenemiyorum bikac gundur vicdan azbi cekiyorum.cunku gecen hafta yavrusum.bilac gun ondeydi gelisim olarak cok sukur.ya duzensiz beslenmem bu hafta gelisimini etkilerse diye korkuyorum..su yaz gunu hem serinletici hem bebislerimizi buyutucu neler yesek acaba

Hosgeldin bir sonraki kontrolun ne zaman?bizde 7.haftamizdayizz :)demir hapini herkese veriyorlar mi?

evet canımm benimde aynı şekilde 2 gündüee çıkarmıyorumm sabahlarıı uyanır uyanmaz hariçç mideyii boş tutunca oluyomuşş süreklii çok az az bişiler yiyincee geçiyooo bazenn daha az oluyoo bulantıı yanma bende artık öyle yapıyorumm ayrıca doktorumm çok canının istediği bişiyii çok yemek istiosann yavaş yavaşşş ye dedii gerçekte işe yarıyoo dünn baya bi yemişimm 2 aydırr mide bayram etti sancı girdi birazzz ama güzeldii

Merhaba, ben folik plus kullanıyorum günde iki kere.. Önceki hamileliğimde aynı Dr elevit vermişti onu günde bir içiyordum

Facebook sayfasını bulamadım. Adını ne olarak aratabiliriz.? Linkini mesaj olarak atarmısınız?

Benim oglanda hep karnimda ziplardi.simdide istiyor o yaklasinca hemen oturutorum.ay yolculuk zor.ben adanaya bir saat cekemedim valla.birdaha zor giderim .

slmlar! beni de alın listenize... ben de hamile olduğumu 7 ağustosta öğrendim. hayırlısı inş:)

Son düzenleme:

Sağol canım, Hepimiz Allaha emanet olalım. Olaydan bir hafta sonra doktor ziyaretimiz oldu, bebeğimin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi. Küçük adımlarla yavaş yavaş yürüyorum evin içinde. Birde badana işine girişmiştik, onun yorgunluğuda oldu. Gerçi şimdi çoğu işi eşim yapıyor. Büyük temizlik içinde bayan gelicek. Bende biri iş yaparken nasıl güzel otururum ya, işkence gibi gelecek bana

Son düzenleme:
bugunde dag yuruyusu yaptık baya yoruldum ya yokusluydu.ıstanbula donunce hafta olmadan ankarayada gıdecegım sanırım ıkı gunluk kararsızım ordakılerı gormek ıstıyorum b yandanda cok yoruldum bılmıyorumbız bu bebıste bı evde duramadık

Canim ben de gunde bi kez kullaniyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde saglik ocagindaki dr folbiol yazmisti 1 ay onu kullandim sonra doktorum folbiol de almaniz gereken dozun 10 kati var dedi degistirdi bana da folidoce verdi gunde bi tane iciyorum. Minnacik icmesi de guzel ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…