2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar cok şükür artık eskisi gibi bulantılarım kalmadı birşeyler yiyebiliyorum..en azından süt de içebiliyorum.ama bu sefer ufak kanamam vardı onun için kullandığım progestan beni bi tuhaf yaptı..ne zaman icsem tekrar midemde agrı,üzerinede uyku hali...folic asit de kullanıyorum...cok sacma biliyorum ama ,göya gebeyken ilaç kullanılmazdı,ben bunları kullandığım için tuhaf geliyor..tedirgin oluyorum..tansiyon zaten yerlerde,kiloda alıyorum maaşallahbunun üzerine saçlarımı boyayamıyorum,dipler geldi 4cmanlıcağınız mide bulantılarım gitti ama bu sefer fiziğime , saçıma, başıma takar oldum:44:

:)) canım progestan bende kullanıyorum, 8. haftaya kadar kullancaz dedi dr, hikayemi anlatınca zaten direkt progestan verdi :) ama progestan bende yan etki yapmıyor, saç boyamaya gelince dün bende saçlarıma kına yaktım, hamilelikten önce arka arkaya 3 defa yoğun viyole kızılına boyatmıştım, birde bekım modeli mi ne diyorlar ya o modelden kullanıyorum 1 yıldır, o modele o renk çok güzel gidiyordu, eee tabi gebiş olunca boya filan kullanamıyorum, bende dün kalktım kına yaktım, çok zahmetliydi ama beyazlarımı baya bi kapattı sayılır, ama boyalı kalan yerler turuncu dipler koyu kızıl :))) hiç yoktan iyidi r diyorum ne yapayım

Merhabalar bayanlar, ben de aranıza yeni katıldım :) bayramdan önce gittiğimde kesem görünmemişti, bayramdan sonra gel dedi doktorum, kan tahlilinde beta hcg 133 küsürlü çıkmıştı... bulantım yok şükür ama guatr olduğu için folik asit yanında levitron da kullanmak zorundayım ve malesef 248239472 kat falan daha çok dikkatli olmalıymışım :/ Halam 2 bebeğini düşürmüş guatr yüzünden...

Gunaydin ooo sayfalar almis basini gitmis ben de bayramda mola verdik saniyordum.oncelikle 7.haftamdayim cok sukur mide bulantilarim yok.bazen agriyo yaniyo ama bu kadar.zaten olmasa iyi olur 2hafta kaynvalideye gidiyorum :)) ama açlik on safhada su an karnim kaziniyo ole nole degil aclik hissi gelmiyo direk midem kaziniyo .gece uykudan uyaniyorum oyy oyy.icimde minik ama cok enerjik bebis var:))bide cok cok yoruluyorum.bi yemek yapiyom hopp devriliyorum,nasi is basi yapicam bakalim.hamilelik cok guzelmis yarabbimmmmm:)))

merhaba

şimdiye kadar pek dahil olamadım. bundan sonra inşallah...

nasılsınız?

ben de geçen hafta gittim...gördüm kuzumu. kalp atışı için 15 gün sonrasına gün vermişti. hafta içi gideceğim inşallah. ama geç döllenme sanırım. 6. haftanın sonunda gitmiştim sat hesabına göre, 5 haftalık dedi doktor. karından pek görünmedi zaten. vajinal ultrasonla baktı. kesem de geç görünmüştü.

hayırlısı artık... bir de 20 aylık oğluşum var. arası benim gibi az olan var mı?

canım hatırladın mı beni?
temizlik başlığında yazardım...çok sevindim. aynı ayın hamilesiyiz demek:) bir de 7verengül vardı. bebek istiyordu. haberin var mı?

evet canim hatirladim hatirlamaz olur muyumyeni uyelik almishsin galiba:26:
7verengul de hamileydi simdiye dogurmus bile ola bilirdarisi basimiza

evet canim hatirladim hatirlamaz olur muyumyeni uyelik almishsin galiba:26:
7verengul de hamileydi simdiye dogurmus bile ola bilirdarisi basimiza

evet canım. yeni üyelk aldım. sıkılmıştım gelin modundan:)

7verengül için çok sevindim. evde bebek, içerde bebek...zor olacak Allah yardımcımız olsun

Hehehe :)) hamileligin cilvesi canim bunlar.neyseki beyazim yok gibi.bir tekyillardir uzun olan saclarimi kestirdim..oda iyi oldu yoksa kendimi hhastalıkli gibi hissedecektim.makyaj istiyorum ama bise olurmuki diyorum

Hehehe :)) hamileligin cilvesi canim bunlar.neyseki beyazim yok gibi.bir tekyillardir uzun olan saclarimi kestirdim..oda iyi oldu yoksa kendimi hhastalıkli gibi hissedecektim.makyaj istiyorum ama bise olurmuki diyorum

ben de tedirgin oldum. 2 damla peçeteye kan gelmişti. 5. haftada. doktor hiç tahlil falan yapmadan kan sulandırıcı iğne yazmıştı. bir de 100tane falan.... aslında fakültede tahlillleri yapılıp yazılmalıymış. sonra oğlumda ilk 3 ay sadece elevit kullanmıştım, hatta kalsiyumla magnezyum son 3 ay başlamıştı kramplarım arttı diye, bu mübarek hemen hepsine başladı. demir, elevit, kalsiyum...

huyladındım vesselam. özele gittim sadece elevit ve progestan verdi ama onu da kullanmıyorum. 2 damlacık kan. o da iğne başı kadar. hormon sonuçta bunlar...hani kullananın kafasını karıştırmayayım ama ne bileyim...sırtımda bile sivilce çıkardı bıraktım ben de.

kızlar günaydın.bayramınız umarım iyi geçmiştir

bayramın ilk günü kayınvalidemlere gittik Gebze'ye,ıyykkkk bir girdim içeri yemek kokularıııı bayılacağım sandım.kendimi bir odaya zor attım.tabi evin tamamı yemek kokusu içindeydi ne büyük işkence çektim anlatamam. tabi herkes yakından halimi görünce ay ne kadar kötü filan diyorlar.bir de acıkmışım sormayın.ama yiyecek bir şey bulamadım.2 kaşık pilav yedim.bu kadar mı yenge dedi görümcem evet bu kadar dedim

sonra eşimin babannesigile İzmit'e gittim.toplam da 19 kişiydik.Allah'tan evin bahçesi vardı da dışarı da oturdum sürekli.kimsenin yanına da çıkamadım.sağolsunlar herkes anlayışla karşıladı.zaten kalabalık olunca yokluğum pek belli olmadı,bu da benim acayip işime geldi

dün ikindileyin geldik eve.sonra hamdolsun mide bulantısı hissetmedim.hatta çamaşır suyuyla tuvalet,banyo bir güzel temizlik yaptım.öyle rahatladım ki eşimin yengesi bak bulantı psikolojik bir şey dedi.hamile olduğunu öğrenmeden önce bulantın var mıydı dedi.yoktu dedim.gerçekten de test sonucum olumlu çıktığı andan itibarem midem bulanmaya başlamıştı :44:

sürekli peynir ekmek yiyesim var kızlar.dün öğrendim ki ay çekirdeğinde de folik asit varmış ve hamilelikte faydalıymış acıkmıştım akşama doğru bir kase kadar çekirdek yedim.valla iyi geldi.bir de salep,sıcak çikolatada bulantıya iyi gelir diye yazıyordu internette.salep içtim.tavsiye ederim iyi geliyor.dün günler sonra dondurma yedim ama yememem lazım hazır gıda sonuçta
sonra bir büfede taze sıkılmış portakal suyu da içtim.eşimle şimdi katı meyve sıkacağı araştırıyoruz.Sinbo 3122 katı meyve sıkacağı hem fiyat hem yorumlar açısından hoşumuza gitti.kullanan var mı katı meyve sıkacağı.
bu arada siyah kuru üzüm de bulantıya iyiymiş.hakikaten o da rahatlattı.10-15 tane yedim dün akşam.sabah çok az mide bulantım vardı.çok şükür çıkarmadım 3 gündür.midenin dolu olması da lazım gerçekten.bulantı azalıyor o zaman
şuan da çok kötü olmamakla beraber geçen günlere nazaran gayet iyiyim çok şükür kuru erik ve günkurusu aldım.onlardan da 3 er tane yedim.iyi geldiler yeşil incir de mide bulantısına iyi geliyormuş kızlar.eşim neden miden bulanmıyor.pazartesi doktora gidelim ben senin bulantılı haline alıştım.bir sorun mu var dedi beni sinir etme ne güzel işte.bak güzelce seninle konuşuyorum,gülüyorum.iyi misin sen dedim

inşallah bulantılarım bitmiştir kızlar.zaten 9.hafta en yüksek östrojen salgılanması olduğu için bulantılar en yüksek seviyesindeymiş.artık 10.haftadayım.umarım artık iyice azalır kendimi çok mutlu hissediyorum,hayatımda bulantı ve kokular olmadığı sürece

inşallah sizler de iyisinizdir kızlar.herkesi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum ve kucaklıyorum

Son düzenleme:

ben de yarın kestireceğim saçlarımı omuzlarıma kadar kısaltacağım.belimde zira.saç kestirmeyle ilgili de yok hamileyken kesilmemeli bebeğin ömrü kısa olurmuş,yok günah olurmuş laflarına tenezzül etmesem de kafamı az buçuk karıştırdı diye :44: Mustafa Karataş'ın sitesine girip soracaktım ki baktım zaten birisi sormuş.saç kestirmekte bir ihtiyaç olduğu için kesilebilir.günah diye bir şey söz konusu değil yazmış.anneme dedim.annem yine de doktora sor dedi.kardeşim sağlıkçı o bile doktora sor dedi.iyide doktoru ne ilgilendirir saç kestirmek.son kontrolde sordum.doktor şaşırdı hiç duymadım böylesini de,ne olacakki kesilse tabi kesilir dedi :78: eşim sonradan dedi.o an yanında olmak hiç istemedim.ne kadar saçma bir soru sordun.allahım yareppim dedi.napıyım milletin sözüne gidince böyle olur dedim neyse yarın olsun inş. ben de saçlarımdan kurtulacağım.

Son düzenleme:

ayy inanma kimseye kestir kız ne olacak?

benim omuzlarımın altındaydı. doğuma da 1 ay var. kuaföre gittim biraz ucundan alsın diye. kız da yeni doğum yapmış. bana hiç söylemeden kesiverdi kulaklarımın altında:) hani azıcık kuyruk olacak şekilde. toplanacak kadar. "sen saçla başla uğraşabileceğini mi sanıyorsun? şip şak duş yapanlar klübüne hoş geldin" dedi:)) çok tatlıydı kızamadım hani:) ama çok dua eetim sonra. hala aynı boy saçlarım. uzadıkça o kadar kesiyorum. hem bakımı kolay oluyor yıpranmıyor hem de gerçekten artık duşlar şip şak

Ben progestani kullaniyorun daha once dusugum oldugu icin ..iyi cesaret etmissin.
Canim bisicik olmaz sacla ne alaka bebek.oglumda da kestirdim ben.yillardir belimdeydi saclarim ama kestirince ne deliymisim dedim kisa sac cok kullanisli banyo yapmak okadar kokayki artik.hep bu biy kullanaxam artik kulak alti uzun arkasi kisa kut seklinde

Benimde bulantim azaldi gibi cikarmiyorum iki gundur.dedigin gibi midemi bos birakmiyorum.meyve ceviz incir armut süt ne bulursam yiyorum.yemekte biraz sıkıntı var hala cok az yiyorum. Yoksa bulantım decam ediyor

slm hamişler benım bır sorum olcak sizlere folık asit günde bir defa kullanıyorum hamıle kalan ıkı arkadasımda gunde 3 defa kulllanıyordu gıttıgım ıkı doktorda gunde bi defa verdı kafaa takıldı buda sızler kac defa kullanıyosunuz folıdoce tablet kullanıyorum hamılelıkten 3 ay önce baslamıstım ama duzenlı kullanamamıstım

Bend e onceki hamileligimde iki tane iciyordum günlük. Şimdi ise farklı b12 var icinde .reçeteye yazilmayandan gunde bir tane folidoce ayni yani ictigimiz.sanirim daha yogun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…