kızlar cok şükür artık eskisi gibi bulantılarım kalmadı birşeyler yiyebiliyorum..en azından süt de içebiliyorum.ama bu sefer ufak kanamam vardı onun için kullandığım progestan beni bi tuhaf yaptı..ne zaman icsem tekrar midemde agrı,üzerinede uyku hali...folic asit de kullanıyorum...cok sacma biliyorum ama ,göya gebeyken ilaç kullanılmazdı,ben bunları kullandığım için tuhaf geliyor..tedirgin oluyorum..tansiyon zaten yerlerde,kiloda alıyorum maaşallahbunun üzerine saçlarımı boyayamıyorum,dipler geldi 4cm anlıcağınız mide bulantılarım gitti ama bu sefer fiziğime , saçıma, başıma takar oldum:44:
Kizlar benim belim agriyo.tam kalcamin ustu.hayirdir ins
merhaba kizlaarya bu gun pazar oldugu icin usm calismiyomus yarina kaldi benim doktor isim:26:
canım hatırladın mı beni?
temizlik başlığında yazardım...çok sevindim. aynı ayın hamilesiyiz demek:) bir de 7verengül vardı. bebek istiyordu. haberin var mı?
Kizlar benim belim agriyo.tam kalcamin ustu.hayirdir ins
evet canim hatirladim hatirlamaz olur muyumyeni uyelik almishsin galiba:26:
7verengul de hamileydi simdiye dogurmus bile ola bilirdarisi basimiza
kızlar cok şükür artık eskisi gibi bulantılarım kalmadı birşeyler yiyebiliyorum..en azından süt de içebiliyorum.ama bu sefer ufak kanamam vardı onun için kullandığım progestan beni bi tuhaf yaptı..ne zaman icsem tekrar midemde agrı,üzerinede uyku hali...folic asit de kullanıyorum...cok sacma biliyorum ama ,göya gebeyken ilaç kullanılmazdı,ben bunları kullandığım için tuhaf geliyor..tedirgin oluyorum..tansiyon zaten yerlerde,kiloda alıyorum maaşallahbunun üzerine saçlarımı boyayamıyorum,dipler geldi 4cm anlıcağınız mide bulantılarım gitti ama bu sefer fiziğime , saçıma, başıma takar oldum:44:
Hehehe :)) hamileligin cilvesi canim bunlar.neyseki beyazim yok gibi.bir tekyillardir uzun olan saclarimi kestirdim..oda iyi oldu yoksa kendimi hhastalıkli gibi hissedecektim.makyaj istiyorum ama bise olurmuki diyorum
Hehehe :)) hamileligin cilvesi canim bunlar.neyseki beyazim yok gibi.bir tekyillardir uzun olan saclarimi kestirdim..oda iyi oldu yoksa kendimi hhastalıkli gibi hissedecektim.makyaj istiyorum ama bise olurmuki diyorum
ben de yarın kestireceğim saçlarımıomuzlarıma kadar kısaltacağım.belimde zira.saç kestirmeyle ilgili de yok hamileyken kesilmemeli bebeğin ömrü kısa olurmuş,yok günah olurmuş laflarına tenezzül etmesem de kafamı az buçuk karıştırdı diye :44: Mustafa Karakaş'ın sitesine girip soracaktım ki baktım zaten birisi sormuş.saç kestirmekte bir ihtiyaç olduğu için kesilebilir.günah diye bir şey söz konusu değil yazmış.anneme dedim.annem yine de doktora sor dedi.kardeşim sağlıkçı o bile doktora sor dedi.iyide doktoru ne ilgilendirir saç kestirmek.son kontrolde sordum.doktor şaşırdı hiç duymadım böylesini de,ne olacakki kesilse tabi kesilir dedi :78: eşim sonradan dedi.o an yanında olmak hiç istemedim.ne kadar saçma bir soru sordun.allahım yareppim dedi.napıyım milletin sözüne gidince böyle olur dedim neyse yarın olsun inş. ben de saçlarımdan kurtulacağım.
Ben progestani kullaniyorun daha once dusugum oldugu icin ..iyi cesaret etmissin.ben de tedirgin oldum. 2 damla peçeteye kan gelmişti. 5. haftada. doktor hiç tahlil falan yapmadan kan sulandırıcı iğne yazmıştı. bir de 100tane falan.... aslında fakültede tahlillleri yapılıp yazılmalıymış. sonra oğlumda ilk 3 ay sadece elevit kullanmıştım, hatta kalsiyumla magnezyum son 3 ay başlamıştı kramplarım arttı diye, bu mübarek hemen hepsine başladı. demir, elevit, kalsiyum...
huyladındım vesselam. özele gittim sadece elevit ve progestan verdi ama onu da kullanmıyorum. 2 damlacık kan. o da iğne başı kadar. hormon sonuçta bunlar...hani kullananın kafasını karıştırmayayım ama ne bileyim...sırtımda bile sivilce çıkardıbıraktım ben de.
Canim bisicik olmaz sacla ne alaka bebek.oglumda da kestirdim ben.yillardir belimdeydi saclarim ama kestirince ne deliymisim dedim kisa sac cok kullanisli banyo yapmak okadar kokayki artik.hep bu biy kullanaxam artik kulak alti uzun arkasi kisa kut seklindeben de yarın kestireceğim saçlarımıomuzlarıma kadar kısaltacağım.belimde zira.saç kestirmeyle ilgili de yok hamileyken kesilmemeli bebeğin ömrü kısa olurmuş,yok günah olurmuş laflarına tenezzül etmesem de kafamı az buçuk karıştırdı diye :44: Mustafa Karataş'ın sitesine girip soracaktım ki baktım zaten birisi sormuş.saç kestirmekte bir ihtiyaç olduğu için kesilebilir.günah diye bir şey söz konusu değil yazmış.anneme dedim.annem yine de doktora sor dedi.kardeşim sağlıkçı o bile doktora sor dedi.iyide doktoru ne ilgilendirir saç kestirmek.son kontrolde sordum.doktor şaşırdı hiç duymadım böylesini de,ne olacakki kesilse tabi kesilir dedi :78: eşim sonradan dedi.o an yanında olmak hiç istemedim.ne kadar saçma bir soru sordun.allahım yareppim dedi.napıyım milletin sözüne gidince böyle olur dedim neyse yarın olsun inş. ben de saçlarımdan kurtulacağım.
kızlar günaydın.bayramınız umarım iyi geçmiştir
bayramın ilk günü kayınvalidemlere gittik Gebze'ye,ıyykkkk bir girdim içeri yemek kokularııııbayılacağım sandım.kendimi bir odaya zor attım.tabi evin tamamı yemek kokusu içindeydi ne büyük işkence çektim anlatamam. tabi herkes yakından halimi görünce ay ne kadar kötü filan diyorlar.bir de acıkmışım sormayın.ama yiyecek bir şey bulamadım.2 kaşık pilav yedim.bu kadar mı yenge dedi görümcem evet bu kadar dedim
sonra eşimin babannesigile İzmit'e gittim.toplam da 19 kişiydik.Allah'tan evin bahçesi vardı da dışarı da oturdum sürekli.kimsenin yanına da çıkamadım.sağolsunlar herkes anlayışla karşıladı.zaten kalabalık olunca yokluğum pek belli olmadı,bu da benim acayip işime geldi
dün ikindileyin geldik eve.sonra hamdolsun mide bulantısı hissetmedim.hatta çamaşır suyuyla tuvalet,banyo bir güzel temizlik yaptım.öyle rahatladım kieşimin yengesi bak bulantı psikolojik bir şey dedi.hamile olduğunu öğrenmeden önce bulantın var mıydı dedi.yoktu dedim.gerçekten de test sonucum olumlu çıktığı andan itibarem midem bulanmaya başlamıştı :44:
sürekli peynir ekmek yiyesim var kızlar.dün öğrendim ki ay çekirdeğinde de folik asit varmış ve hamilelikte faydalıymışacıkmıştım akşama doğru bir kase kadar çekirdek yedim.valla iyi geldi.bir de salep,sıcak çikolatada bulantıya iyi gelir diye yazıyordu internette.salep içtim.tavsiye ederim iyi geliyor.dün günler sonra dondurma yedim ama yememem lazım hazır gıda sonuçta
sonra bir büfede taze sıkılmış portakal suyu da içtim.eşimle şimdi katı meyve sıkacağı araştırıyoruz.Sinbo 3122 katı meyve sıkacağı hem fiyat hem yorumlar açısından hoşumuza gitti.kullanan var mı katı meyve sıkacağı.
bu arada siyah kuru üzüm de bulantıya iyiymiş.hakikaten o da rahatlattı.10-15 tane yedim dün akşam.sabah çok az mide bulantım vardı.çok şükür çıkarmadım 3 gündür.midenin dolu olması da lazım gerçekten.bulantı azalıyor o zaman
şuan da çok kötü olmamakla beraber geçen günlere nazaran gayet iyiyim çok şükürkuru erik ve günkurusu aldım.onlardan da 3 er tane yedim.iyi geldiler yeşil incir de mide bulantısına iyi geliyormuş kızlar.eşim neden miden bulanmıyor.pazartesi doktora gidelim ben senin bulantılı haline alıştım.bir sorun mu var dedi beni sinir etme ne güzel işte.bak güzelce seninle konuşuyorum,gülüyorum.iyi misin sen dedim
inşallah bulantılarım bitmiştir kızlar.zaten 9.hafta en yüksek östrojen salgılanması olduğu için bulantılar en yüksek seviyesindeymiş.artık 10.haftadayım.umarım artık iyice azalırkendimi çok mutlu hissediyorum,hayatımda bulantı ve kokular olmadığı sürece
inşallah sizler de iyisinizdir kızlar.herkesi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum ve kucaklıyorum
slm hamişler benım bır sorum olcak sizlere folık asit günde bir defa kullanıyorum hamıle kalan ıkı arkadasımda gunde 3 defa kulllanıyordu gıttıgım ıkı doktorda gunde bi defa verdı kafaa takıldı buda sızler kac defa kullanıyosunuz folıdoce tablet kullanıyorum hamılelıkten 3 ay önce baslamıstım ama duzenlı kullanamamıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?