ben unutuyorum bazen içmeyi ya:18:
bugunde dag yuruyusu yaptık baya yoruldum ya yokusluydu.ıstanbula donunce hafta olmadan ankarayada gıdecegım sanırım ıkı gunluk kararsızım ordakılerı gormek ıstıyorum b yandanda cok yoruldum bılmıyorumbız bu bebıste bı evde duramadık
Kızlar 12 yıl aradan sonra bir büyük paket çitos fıstıklı cips yedim:26: babam küçükmen hep fıstıklı alırdı.acaba bilinçaltıma bastırdıklarım mı geri dönüyor :44:
Canim ben de gunde bi kez kullaniyorum. Hamile oldugumu ogrendigimde saglik ocagindaki dr folbiol yazmisti 1 ay onu kullandim sonra doktorum folbiol de almaniz gereken dozun 10 kati var dedi degistirdi bana da folidoce verdi gunde bi tane iciyorum. Minnacik icmesi de guzel ;-)
canım sen 12.haftaya girmişssin gittinmi doktora ikili test için ? artık sıkıntımız ikili test olur.ben kararsızım hala yaptırsammıki yaşım 36 olunca illaki bir sorun olmasada çıkarırlar diye korkuyorum.kızlar bu arada tam olarak tutmasada çevremde herkesde tuttu.ikili testte bhcg değeriniz 50 ve altıysa erkek,50 nin üstü ise kız oluyor .bilginize :))
canım ben bir arkadaşı eklicem şimdi ,nickini hatırlayamadımda şimdi bende facede ekli ,o sürekli mide bulantısından giremiyor kk ya faceye arada bakıyorum dedi ordan takip eder bilgin olsun tatlım
Facebook sayfasını bulamadım. Adını ne olarak aratabiliriz.? Linkini mesaj olarak atarmısınız?
kizlar bu arada sizde de oluyo mu bilmem acaip terliyorum deodorant kullanmama ragmen hemen de kokuyo
neredeyse her gun dus aliyorum:26:
Hanimlar ben de cook terliyorum yaa( bi de sanirim bebegimin yeri degisti simdiye kadar solumdaydi simdi ortada sagda fln hissediyorum :))
Merhabalar bayanlar, ben de aranıza yeni katıldım :) bayramdan önce gittiğimde kesem görünmemişti, bayramdan sonra gel dedi doktorum, kan tahlilinde beta hcg 133 küsürlü çıkmıştı... bulantım yok şükür ama guatr olduğu için folik asit yanında levitron da kullanmak zorundayım ve malesef 248239472 kat falan daha çok dikkatli olmalıymışım :/ Halam 2 bebeğini düşürmüş guatr yüzünden...
Aynen pantolon degdiginde de oluyor tezgahta bulasik yikarken karnim degsin hissediyorum.birde pir pir seyirme gibi oluyor arada .bagirsak hareketidir demisti doktor bana oglumda da olurdu.ama farkli ya bu anlamiyor doktor lar :))Evet zehrayade bu arada benim adim ozlem. O kisma pantolon ya da şortun beli degdip sktiginda da agriyor. Hep oturdugumda dugmemi aciyorum :) kac cm olmustur ki 2 hafta once 140 mm idi :) annesi yesin fasulyesini
bayram dolayısıyla köydeydik. Ve canım ilk defa bişey istedi. Aşerdim sanırımçay bahçesine gitmiştik. Etli ekmek istedim söylemesi ayıp. 1,5 saatte getiremediler. Yoğunuz falan filan. Sizin olsun ekmeğiniz dedim kalktım. İlk aşerme ofsayt oldu
Bu arada kızlar bende ne bulantı var ne bişey herşeyim eskisi gibi gidiyor. Sorun mu varki kafam karıştı :44:
beni de alın aranıza, onca yazdım kimse demedi birşey :/ facebook grubuna da istek yolladım, yarın ultrasona giricem... bakalım bu sefer kesem görünecek mi :)
Evet zehrayade bu arada benim adim ozlem. O kisma pantolon ya da şortun beli degdip sktiginda da agriyor. Hep oturdugumda dugmemi aciyorum :) kac cm olmustur ki 2 hafta once 140 mm idi :) annesi yesin fasulyesini
beni de alın aranıza, onca yazdım kimse demedi birşey :/ facebook grubuna da istek yolladım, yarın ultrasona giricem... bakalım bu sefer kesem görünecek mi :)
hoşgeldin caım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar bayanlar, ben de aranıza yeni katıldım :) bayramdan önce gittiğimde kesem görünmemişti, bayramdan sonra gel dedi doktorum, kan tahlilinde beta hcg 133 küsürlü çıkmıştı... bulantım yok şükür ama guatr olduğu için folik asit yanında levitron da kullanmak zorundayım ve malesef 248239472 kat falan daha çok dikkatli olmalıymışım :/ Halam 2 bebeğini düşürmüş guatr yüzünden...
kendini fazla yormuş olabilirsin, yorulduğum zaman benimnde kasıklarım filan ağrıyo dinlenince geçiyoKizlar benim belim agriyo.tam kalcamin ustu.hayirdir ins
Gunaydin ooo sayfalar almis basini gitmis ben de bayramda mola verdik saniyordum.oncelikle 7.haftamdayim cok sukur mide bulantilarim yok.bazen agriyo yaniyo ama bu kadar.zaten olmasa iyi olur 2hafta kaynvalideye gidiyorum :)) ama açlik on safhada su an karnim kaziniyo ole nole degil aclik hissi gelmiyo direk midem kaziniyo .gece uykudan uyaniyorum oyy oyy.icimde minik ama cok enerjik bebis var:))bide cok cok yoruluyorum.bi yemek yapiyom hopp devriliyorum,nasi is basi yapicam bakalim.hamilelik cok guzelmis yarabbimmmmm:)))
canım ben 10 gün kadar önce kestirdim, kuaförüme saç kesimine geldim ama boya yok deyince hayırdır neden boya yok diye sordu, gebişlik var dedim oo hayırlı olsun dedi arkasından ama gebelikte saç kesilmez derller çocuğun ömrünü alırmış dedi, yok bee ne alakası var dedim, ecelini, yaşayacağı ömrü, doğumunu herşeyini allah yazıyor, benim kıytırık saçımlamı kısalcak ömrü kim uydurduysa iyi sallamış dedim sende haklısın dediben de yarın kestireceğim saçlarımı omuzlarıma kadar kısaltacağım.belimde zira.saç kestirmeyle ilgili de yok hamileyken kesilmemeli bebeğin ömrü kısa olurmuş,yok günah olurmuş laflarına tenezzül etmesem de kafamı az buçuk karıştırdı diye Mustafa Karataş'ın sitesine girip soracaktım ki baktım zaten birisi sormuş.saç kestirmekte bir ihtiyaç olduğu için kesilebilir.günah diye bir şey söz konusu değil yazmış.anneme dedim.annem yine de doktora sor dedi.kardeşim sağlıkçı o bile doktora sor dedi.iyide doktoru ne ilgilendirir saç kestirmek.son kontrolde sordum.doktor şaşırdı hiç duymadım böylesini de,ne olacakki kesilse tabi kesilir dedieşim sonradan dedi.o an yanında olmak hiç istemedim.ne kadar saçma bir soru sordun.allahım yareppim dedi.napıyım milletin sözüne gidince böyle olur dedim neyse yarın olsun inş. ben de saçlarımdan kurtulacağım.
ben de tedirgin oldum. 2 damla peçeteye kan gelmişti. 5. haftada. doktor hiç tahlil falan yapmadan kan sulandırıcı iğne yazmıştı. bir de 100tane falan.... aslında fakültede tahlillleri yapılıp yazılmalıymış. sonra oğlumda ilk 3 ay sadece elevit kullanmıştım, hatta kalsiyumla magnezyum son 3 ay başlamıştı kramplarım arttı diye, bu mübarek hemen hepsine başladı. demir, elevit, kalsiyum...
huyladındım vesselam. özele gittim sadece elevit ve progestan verdi ama onu da kullanmıyorum. 2 damlacık kan. o da iğne başı kadar. hormon sonuçta bunlar...hani kullananın kafasını karıştırmayayım ama ne bileyim...sırtımda bile sivilce çıkardıbıraktım ben de.
benim drum da aynısını söylemişti, 5 haftalık bir kese görüntüsü dedi, ama bende karından baktı, vajinal bekliyordum aslında, ama karından göründü, işime de geldi zaten :) benim oğlum 2008 ekim doğumlu, baya baya abilik yapcak benimkisi, ama kuşak farkı yaşayabilirler, sizin o yönden avantajınız var vallamerhaba
şimdiye kadar pek dahil olamadım. bundan sonra inşallah...
nasılsınız?
ben de geçen hafta gittim...gördüm kuzumu. kalp atışı için 15 gün sonrasına gün vermişti. hafta içi gideceğim inşallah. ama geç döllenme sanırım. 6. haftanın sonunda gitmiştim sat hesabına göre, 5 haftalık dedi doktor. karından pek görünmedi zaten. vajinal ultrasonla baktı. kesem de geç görünmüştü.
hayırlısı artık... bir de 20 aylık oğluşum var. arası benim gibi az olan var mı?
canım ben katı meyve sıkacağı ilk oğlum için moulinex almıştım, aslında çok memnunum, ama mutfağım dar olduğu için her zaman açamıyordum, birde onun için sürekli evde çok meyve bulundurmam lazım, bi havuç suyu yapmak istesen 5-6 tane havucu heder ediceksin :) ben oğlum için almıştım ama dediğim gibi kullanmıyrum şu anda, o ayçiçeği denen mereti de başladımmı bırakamam, 3 gündür çıtlatıp duruyorum yaa, tevekkeli bak sebebi varmış veletcanım folik asit istiyo demekkızlar günaydın.bayramınız umarım iyi geçmiştir
bayramın ilk günü kayınvalidemlere gittik Gebze'ye,ıyykkkk bir girdim içeri yemek kokularıııı bayılacağım sandım.kendimi bir odaya zor attım.tabi evin tamamı yemek kokusu içindeydi ne büyük işkence çektim anlatamam. tabi herkes yakından halimi görünce ay ne kadar kötü filan diyorlar.bir de acıkmışım sormayın.ama yiyecek bir şey bulamadım.2 kaşık pilav yedim.bu kadar mı yenge dedi görümcem evet bu kadar dedim
sonra eşimin babannesigile İzmit'e gittim.toplam da 19 kişiydik.Allah'tan evin bahçesi vardı da dışarı da oturdum sürekli.kimsenin yanına da çıkamadım.sağolsunlar herkes anlayışla karşıladı.zaten kalabalık olunca yokluğum pek belli olmadı,bu da benim acayip işime geldi
dün ikindileyin geldik eve.sonra hamdolsun mide bulantısı hissetmedim.hatta çamaşır suyuyla tuvalet,banyo bir güzel temizlik yaptım.öyle rahatladım ki eşimin yengesi bak bulantı psikolojik bir şey dedi.hamile olduğunu öğrenmeden önce bulantın var mıydı dedi.yoktu dedim.gerçekten de test sonucum olumlu çıktığı andan itibarem midem bulanmaya başlamıştı
sürekli peynir ekmek yiyesim var kızlar.dün öğrendim ki ay çekirdeğinde de folik asit varmış ve hamilelikte faydalıymış acıkmıştım akşama doğru bir kase kadar çekirdek yedim.valla iyi geldi.bir de salep,sıcak çikolatada bulantıya iyi gelir diye yazıyordu internette.salep içtim.tavsiye ederim iyi geliyor.dün günler sonra dondurma yedimama yememem lazım hazır gıda sonuçta
sonra bir büfede taze sıkılmış portakal suyu da içtim.eşimle şimdi katı meyve sıkacağı araştırıyoruz.Sinbo 3122 katı meyve sıkacağı hem fiyat hem yorumlar açısından hoşumuza gitti.kullanan var mı katı meyve sıkacağı.
bu arada siyah kuru üzüm de bulantıya iyiymiş.hakikaten o da rahatlattı.10-15 tane yedim dün akşam.sabah çok az mide bulantım vardı.çok şükür çıkarmadım 3 gündür.midenin dolu olması da lazım gerçekten.bulantı azalıyor o zaman
şuan da çok kötü olmamakla beraber geçen günlere nazaran gayet iyiyim çok şükür kuru erik ve günkurusu aldım.onlardan da 3 er tane yedim.iyi geldiler yeşil incir de mide bulantısına iyi geliyormuş kızlar.eşim neden miden bulanmıyor.pazartesi doktora gidelim ben senin bulantılı haline alıştım.bir sorun mu var dedi beni sinir etme ne güzel işte.bak güzelce seninle konuşuyorum,gülüyorum.iyi misin sen dedim
inşallah bulantılarım bitmiştir kızlar.zaten 9.hafta en yüksek östrojen salgılanması olduğu için bulantılar en yüksek seviyesindeymiş.artık 10.haftadayım.umarım artık iyice azalır kendimi çok mutlu hissediyorum,hayatımda bulantı ve kokular olmadığı sürece
inşallah sizler de iyisinizdir kızlar.herkesi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum ve kucaklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?