2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben unutuyorum bazen içmeyi ya:18:

canım sen 12.haftaya girmişssin gittinmi doktora ikili test için ? artık sıkıntımız ikili test olur.ben kararsızım hala yaptırsammıki yaşım 36 olunca illaki bir sorun olmasada çıkarırlar diye korkuyorum.kızlar bu arada tam olarak tutmasada çevremde herkesde tuttu.ikili testte bhcg değeriniz 50 ve altıysa erkek,50 nin üstü ise kız oluyor .bilginize :))

Kızlar 12 yıl aradan sonra bir büyük paket çitos fıstıklı cips yedim:26: babam küçükmen hep fıstıklı alırdı.acaba bilinçaltıma bastırdıklarım mı geri dönüyor :44:

dag yürüyüşümü kız ne yaptın sen ,yat dinlen yola çıkacan zaten yorma kendini ,birde Ankara diyorsun ayyy ben hiç çekemem bu halle dikkat etmekte fayda var canım

Kızlar 12 yıl aradan sonra bir büyük paket çitos fıstıklı cips yedim:26: babam küçükmen hep fıstıklı alırdı.acaba bilinçaltıma bastırdıklarım mı geri dönüyor :44:

cips yemeeee tuzlu sırf su toplar vücudun canım ya ,zararlı şeyler canın istediğinde tadımlık ye ,iç nefsini körlesin .

ewet canım öyle içmek rahat oluyo

aaa çok ilğinç ilk defa duydum canım kız bebeişin degerı daha yuksek oluyo demekki

Hanimlar ben de cook terliyorum yaa ( bi de sanirim bebegimin yeri degisti simdiye kadar solumdaydi simdi ortada sagda fln hissediyorum :))

Evet zehrayade bu arada benim adim ozlem. O kisma pantolon ya da şortun beli degdip sktiginda da agriyor. Hep oturdugumda dugmemi aciyorum :) kac cm olmustur ki 2 hafta once 140 mm idi :) annesi yesin fasulyesini

bayram dolayısıyla köydeydik. Ve canım ilk defa bişey istedi. Aşerdim sanırım çay bahçesine gitmiştik. Etli ekmek istedim söylemesi ayıp. 1,5 saatte getiremediler. Yoğunuz falan filan. Sizin olsun ekmeğiniz dedim kalktım. İlk aşerme ofsayt oldu

Bu arada kızlar bende ne bulantı var ne bişey herşeyim eskisi gibi gidiyor. Sorun mu varki kafam karıştı :44:

beni de alın aranıza, onca yazdım kimse demedi birşey :/ facebook grubuna da istek yolladım, yarın ultrasona giricem... bakalım bu sefer kesem görünecek mi :)

Evet zehrayade bu arada benim adim ozlem. O kisma pantolon ya da şortun beli degdip sktiginda da agriyor. Hep oturdugumda dugmemi aciyorum :) kac cm olmustur ki 2 hafta once 140 mm idi :) annesi yesin fasulyesini
Aynen pantolon degdiginde de oluyor tezgahta bulasik yikarken karnim degsin hissediyorum.birde pir pir seyirme gibi oluyor arada .bagirsak hareketidir demisti doktor bana oglumda da olurdu.ama farkli ya bu anlamiyor doktor lar :))

Ben simdilim meyvelerden gidiyorum .ruyamda portakal ve mandalina gorsum yemem gerek :) aman miden bulanmasin iki gundur oh dedim nazar ettim kendime az once cikardim zor yetistim lavoboya (

beni de alın aranıza, onca yazdım kimse demedi birşey :/ facebook grubuna da istek yolladım, yarın ultrasona giricem... bakalım bu sefer kesem görünecek mi :)

Canim hosgeldin aramiza .kesen icin belki erken olur 133 bhcg yi ne aan olcturdun .birde son adet tarihin neydi .bhcg 5000 lerde iken kwse gorunur bazen erkende olabiliyor insallah gorursun

Alttaki tabloda yazar canim boyu baksana benimkine .cepten yaziyor goremiyorum o kismi.faceye gelsene sende msj at eklim seni

hoşgeldin caım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar benim belim agriyo.tam kalcamin ustu.hayirdir ins
kendini fazla yormuş olabilirsin, yorulduğum zaman benimnde kasıklarım filan ağrıyo dinlenince geçiyo

amaağğğnnn zaten naz ettiğimiz bi gebelik var ondan sorası zaten bebeler zaten bizi iyi benzeticekler yap nazını boşver

canım ben 10 gün kadar önce kestirdim, kuaförüme saç kesimine geldim ama boya yok deyince hayırdır neden boya yok diye sordu, gebişlik var dedim oo hayırlı olsun dedi arkasından ama gebelikte saç kesilmez derller çocuğun ömrünü alırmış dedi, yok bee ne alakası var dedim, ecelini, yaşayacağı ömrü, doğumunu herşeyini allah yazıyor, benim kıytırık saçımlamı kısalcak ömrü kim uydurduysa iyi sallamış dedim sende haklısın dedi

valla canım aslına bakarsan ben bu gebeliğimde o verdikleri nanelerin hiçbirisini kullanmayı düşünmüyorum, tek ikili testimi yaptırıp gebeliği sonlandırıcam, neden diye sorarsan, oğlumda hepsini eksiksiz uyguladım, ama şimdi düşünüyorum da bu ilaçların içinde neyüdüğü belirsiz bir sürü madde var, nereden bileyimki benim sağlığımla oynanmadığını, eskiden kadınlar kan ilacı yok folik asit yok ondan yok bundanmı kullanıyorlarmış allahını seversen, çok kızıyorum artık ben bizi ilaçlara bağlayan zihniyete, tamam mecbur kalınca kullanacaksın tabiki ama bunların zorunlu olduğunu düşünmüyorum, doğal yollarla da bunlar vucuda kazandırılabilir diye düşünüyorum, lafı uzatıcam aslında ama oğlum bebekken domuz gribi patlak vermişti, herkesler telaşla domuz gribi aşısı oldular, bende o ara sağlık ocağına kontrole götürmüştüm çocuğmuu, hemşire kendi çocuğuna yaptırıyormuş, benim oğluma da yapıcak oldular, hayır ben yaptırmak istemiyorum dedim, buna dair imza istediler, olur veririm dedim, hemşire bana acımasız anneymişim gibi baktı bir an, neden yaptırmak istemiyorsun dedi, benim çocuğum kobay değil dedim sustu, biraz tersmi konuşuyorum bilmiyorum ama öyle düşünüyorum, o dönemde başbakan ben yaptırmayacam derken ben niye gidip yaptırıyorum ya, bu ilaçlar yurt dışından geliyor kimbilir içinde ne var, öff çenem düştü
benim drum da aynısını söylemişti, 5 haftalık bir kese görüntüsü dedi, ama bende karından baktı, vajinal bekliyordum aslında, ama karından göründü, işime de geldi zaten :) benim oğlum 2008 ekim doğumlu, baya baya abilik yapcak benimkisi, ama kuşak farkı yaşayabilirler, sizin o yönden avantajınız var valla

canım ben katı meyve sıkacağı ilk oğlum için moulinex almıştım, aslında çok memnunum, ama mutfağım dar olduğu için her zaman açamıyordum, birde onun için sürekli evde çok meyve bulundurmam lazım, bi havuç suyu yapmak istesen 5-6 tane havucu heder ediceksin :) ben oğlum için almıştım ama dediğim gibi kullanmıyrum şu anda, o ayçiçeği denen mereti de başladımmı bırakamam, 3 gündür çıtlatıp duruyorum yaa, tevekkeli bak sebebi varmış veletcanım folik asit istiyo demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…