canım doktoruna denk düşmemissin,büyükşehir pahalı sanırım özeller.ben özel hastaneye gidiyorum burda muayene 30 tl ,tahliller ücretsiz hiç para vermedim.sezeryan bile burda uygun ya 350 şimdi .persembeye daha iyi haber alırsın inşallah.kalp atışı duyduysa zaten geç döllenme olabilir haftasına göre küçük çıkıyorsa canımperşembeye buldum bakırköyde bide ona bakıcam :/ deniyoum da çok saçma işte ne bileyimhamileler daha hassas neden bu kadar özensiz kabalar ki? hayır her şeyi takıyoruz zaten düzgün bilgi verseler ölecekler mi?
midesi bulanan arkadaşlar nasıl oldunuz.benim hala midem kötü,azar azar birşeyler atıştırıyorum ama sonrası fena,ayağa kalkamıyorum başım dönüyor,yemekten tiksindim,haftalar geçiyor hala düzelmedim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
sabahtan beri 9 oldu çıkarışım suyu bile çıkardım kasıklarım ağrıyor artık yemeği görmeyi bi kenara bırak kokusu bile mahvediyor beni yaaaa
bazen sistemde hata veriyor canım takmabide şu forumda yazmayı öğrensem...güya alıntı yaptım:)))
meyve ne yiyebiliyorsun canım dün yeşil elma denedim onunla birlikte bütün gün yediğim herşeyi çıkardım belki faydası olur bize decanım doktoruna denk düşmemissin,büyükşehir pahalı sanırım özeller.ben özel hastaneye gidiyorum burda muayene 30 tl ,tahliller ücretsiz hiç para vermedim.sezeryan bile burda uygun ya 350 şimdi .persembeye daha iyi haber alırsın inşallah.kalp atışı duyduysa zaten geç döllenme olabilir haftasına göre küçük çıkıyorsa canım
aynen devam bazen iyi iki gün iyiydim gece çıkardım şimdide geldikçe meyve yiyorum.baş dönmesi progestandan dolayı çok feci oluyordu ama ,dün ve bugün onun etkisi geçtiği halde başım dönüyor
kizlar simdi geldim doktordan allahima binlerce kez sukurler olsun duyduk kalp atisinihaftasi da uygunmus ay nasil sevindim annem agladi heruf sevincten goklere uctu dilenci falan onumuze gelene para verdik valla darisi duymayanlarin basina insallah
ama kızlar benim canım çok tatlı istiyorrrrrrrr erken değil mi aş ermek
özele gitmeye durumum olsa keşke :/ her muayeneye ayrı paraher teste ayrı para devlete mahkumum ben aslında :/ bide kalp atışı alıyorum dedi ama 5 haftalık dedi mantık tutturamıyorum doktor kesin değiştircem bide ne şanssızmışım
azerinn ben üzülüyorum ama senin adına sevindim, sorun olmaması çok güzel
gözünaydın canımm çok sevindim senin adına. Bende işlerimi yetiştirebilirsem buakşam gidicem doktora kalp atışlarını duymak için. Bayramdan önce gittiğimde sadece kalp atışlarını görebilmiştik inşallah bi aksilik yokturda şimdide duyarım
canım benim ne demişler ya tatlıyı çıkar hakkıyı :)
serebii sen hemen başka bir doktora git bencede. Böyle ruhsuz duygusuz doktorlara gıcık oluyorum zaten. Benim önceki doktorumda böyle bir robottu. Ayrıca dediğin gibi o doktorun söyledikleri bana biraz mantıksız geldi
herşeyin hayırlısı hakkımızda
cok tesekkur ederim canimhadi gözün aydın canım çok sevindim senin adına
canim bence de hemen doktoru degisözele gitmeye durumum olsa keşke :/ her muayeneye ayrı paraher teste ayrı para devlete mahkumum ben aslında :/ bide kalp atışı alıyorum dedi ama 5 haftalık dedi mantık tutturamıyorum doktor kesin değiştircem bide ne şanssızmışım
azerinn ben üzülüyorum ama senin adına sevindim, sorun olmaması çok güzel
gözünaydın canımm çok sevindim senin adına. Bende işlerimi yetiştirebilirsem buakşam gidicem doktora kalp atışlarını duymak için. Bayramdan önce gittiğimde sadece kalp atışlarını görebilmiştik inşallah bi aksilik yokturda şimdide duyarım
sabahtan beri 9 oldu çıkarışım suyu bile çıkardım kasıklarım ağrıyor artık yemeği görmeyi bi kenara bırak kokusu bile mahvediyor beni yaaaa
canım bayramdan önce ne zaman gitmiştin kalp atışlarını görmeye biz geçen p.tesi gittim kalp atışlarını gördüm yarın sabahta gideceğim duymak istiyorum inşallah duyabiliriz dimi
kizlar simdi geldim doktordan Allahima binlerce kez sukurler olsun duyduk kalp atisinihaftasi da uygunmus ay nasil sevindim annem agladi heruf sevincten goklere uctu dilenci falan onumuze gelene para verdik valla darisi duymayanlarin basina insallah
Azem
Çok sevindim canım ya , daha profilimde mesajındaki smileyları görünce , tamam dedim güzel haberler geliyor
Nasıl güzel bir duygudur o kalp atışını duymak , Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah .
Aman şimdi güzel sağlıklı haberler aldın diye dört koldan işlere sarılma yine tamam mı , az naz zamanı
Herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar , kucağınıza alıp misss kokularını içinize çekmeyi vakti gelince hayırlısı ile nasip etsin Allahım
Çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı?
2 hafta daha sık dişini, zamanla geçiyorBen de çok kötüydüm, yemek falan yiyemiyordum. Bulantılarım falan berbattı. Gün geçtikçe azaldı, şimdi yok denecek kadar az. 1 hafta önce istifrar etmiştim, bir de bu sabah bulantım oldu. Geçeceğine inanarak sabret, geçiyor çünkü çok şükür.
bebişlerimizin arasında 1gün olduğuna göre bende duyarım herhalde yarın ay nasıl ümitlendim şimdi sen muhakkak gelişmeleri yaz olur mu canımcımcanım ben ayın 2sinde gitmiştim kalp atışlarını görmüştüm. ozaman doktorum hemen bayram ertesi gel kapl atışlarını duymamız lazım dedi bakalım inşallah duyarım buakşam.
ya ben sabah değilde akşamları çok geriliyorum teyzemde göbişi görünce kullanmaya başla şimdiden dedi ama ben daha bişeye başlamadım tabisiÇatlak kremi kullanmaya başlayan var mı?
kızlar vucutlarınızda nasıl degısıklıkler var renk sıskınlık vs.?benım tam ultrasonla bakılan yer varya orası ıcerden sısmıs gıbı sert orda buyuyo galıba bebeısım ama gobusumde var o ayrı yumusak gobus:))kızımda gogusuclarım kararmıstı ama bunda henuz degısıklık yok.
uzun olsun cok sık ultrason ıyı degıl 12 haftanda gıt yada 11 li haftalarda taraman yapılır sonra 16 haft sonra 20 haft....dıye 4 haftada bır gıdersınRandevu aralarinizda nekadar gun var?Ben enson 1 agustosta kontrole gitmistim. 10 gun gecti ve daha 10 gun daha var randevuma. Normalde ayda 1 gitmek gerekicekmis. Sizce de cok uzun bi sure degilmi?Bir de muayeneye 60tl fark oduyoruz ozel hastane olunca. Onu da hesaba katinca normal randevu tarihimi beklesemmi yarin gitsem mi sizce?
uzun olsun cok sık ultrason ıyı degıl 12 haftanda gıt yada 11 li haftalarda taraman yapılır sonra 16 haft sonra 20 haft....dıye 4 haftada bır gıdersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?