Evet canim patates iyi geliyor bende demistim burada.incir de iyi onuda farkettim.sabah süt iciyorum ven soguk bir bardak.bulantilarim bitti sanki hic bulanmiyor sabahtan beri.10 .haftami bitirdim ondanmi acep ?
bir arkadaş İğne Adası'nı tavsiye etti.sizlerden giden var mı kızlar :26:
Walla benim de cok agir belirtilerim old soylenemez. Goguslerimin buyumesi ve kasiklarimin arada agrimasi disinda. Sansliyiz galiba)
Kızlar yaa çok fena grip oldum. Başımın sağ tarafı felçli gibi uyuşuk ve sürekli burnum akıyo :2: Bişey olur diye korkudan ilaçta içemiyorum. Bide bende FMF var bilmiyorum bileniniz varmı. Doktor ille bi romatolojiye görünmen lazım dedi ama her hastanede romatoloji yok. Dahiliyeye gitmiştim bi kere. Ordanda atağın tuttuğu zaman gel demişlerdi. Ben atağım tuttuğu zaman ayağa kalkamıyorumki hastaneye gidebiliiiim. Anca ambulansla giderim. İlacı bıraktığım anda atak tutuyor. Napcam bilmiyorum
Kızlar yaa çok fena grip oldum. Başımın sağ tarafı felçli gibi uyuşuk ve sürekli burnum akıyo :2: Bişey olur diye korkudan ilaçta içemiyorum. Bide bende FMF var bilmiyorum bileniniz varmı. Doktor ille bi romatolojiye görünmen lazım dedi ama her hastanede romatoloji yok. Dahiliyeye gitmiştim bi kere. Ordanda atağın tuttuğu zaman gel demişlerdi. Ben atağım tuttuğu zaman ayağa kalkamıyorumki hastaneye gidebiliiiim. Anca ambulansla giderim. İlacı bıraktığım anda atak tutuyor. Napcam bilmiyorum
dun 10+3 tuk. ama 9. haftadan sonra ufak ufak hareket etmeye basliyor sanirim.
9+5 teyiz ve çok kötüyüm dünden beri
yemek yediğim anda mide bulantısı başlıyor çıkarınca rahatlıyorum
yemesem acımdan ölüyorum
ya benm hiç bişeyim yoktu nolduki böyle niye bulanıyor midem
oğluşummmmm geliyoooooorrrrrrrrrrr
merhaba bütün annişlere bu ikinci hamileliğim oldugu için sık giremiyorum sayfalar cok hızlı ilerliyor ilkinde 1 sayfa bile atlamadan takip etmiştim bunda daha tecrübeliyim 12.haftaya denk getireyim bu ayki kontrolü gitmişken cinsiyetide öğreneyim inşallah.
ayy canım ben daha 9.haftamdayım ve 2 gündür kıpırtı hissediyorum..anneme söyledim imkanı yok 4.ayda canlanma hareketlenme hşissedersin erken dedi...2 günde 3 kez bebeğimin olduğu yer pırr pırr attı ... bebek midir acaba???
canım benim de yeni yeni arada bulanıyor.yemeği mi çok kaçırıyorum bilemedim...
ne güzel bir haber ...çok sevindim....burda bir arkadaş cinsiyet tahmini yapıyordu ya sana da bakmış mıydı ? hani doğru çıktı mı merak ettim canım...
ayy ben de o kadar merak ediyorum kii... hayırlısı inşallah
ayy canım ben daha 9.haftamdayım ve 2 gündür kıpırtı hissediyorum..anneme söyledim imkanı yok 4.ayda canlanma hareketlenme hşissedersin erken dedi...2 günde 3 kez bebeğimin olduğu yer pırr pırr attı ... bebek midir acaba???
ne güzel bir haber ...çok sevindim....burda bir arkadaş cinsiyet tahmini yapıyordu ya sana da bakmış mıydı ? hani doğru çıktı mı merak ettim canım...
bız 3 hafta once gıtmıstık denızı guzeldı 1-2 gun gıtmek ıcın guzel
yok canım ben sormamıştım ona... bebeğini ilk nerde hissettin sağ da mı sol trafta mı
sol tarafımda.zaten usg de soldaydı.neden canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?