2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
günaydın kızlar benim şekerim yüksek çıktı çok tedirginimmmmm.doktorum aç gel bide açlık şekerine bakalım dedi çok korkuyorum bi sorun olurmu acaba yada ne gibi zararları olur varmı şekeri yüksek çıkan

Evet canim patates iyi geliyor bende demistim burada.incir de iyi onuda farkettim.sabah süt iciyorum ven soguk bir bardak.bulantilarim bitti sanki hic bulanmiyor sabahtan beri.10 .haftami bitirdim ondanmi acep ?

cnm belki de senden duymuşumdur :) o kdr çok araştırdım ki derdime ne çare bulur diye. hepsini denedim bi patatesten fayda buldum. ama şimdi de diyorum ki acaba 10. haftamdayım ondan mı? ben süt içmiyorum. düzeleyim diye bekledim. dün de şükür istifra etmedim. süt alsam ve başlasam iyi olcak.

Kızlar yaa çok fena grip oldum. Başımın sağ tarafı felçli gibi uyuşuk ve sürekli burnum akıyo :2: Bişey olur diye korkudan ilaçta içemiyorum. Bide bende FMF var bilmiyorum bileniniz varmı. Doktor ille bi romatolojiye görünmen lazım dedi ama her hastanede romatoloji yok. Dahiliyeye gitmiştim bi kere. Ordanda atağın tuttuğu zaman gel demişlerdi. Ben atağım tuttuğu zaman ayağa kalkamıyorumki hastaneye gidebiliiiim. Anca ambulansla giderim. İlacı bıraktığım anda atak tutuyor. Napcam bilmiyorum

Walla benim de cok agir belirtilerim old soylenemez. Goguslerimin buyumesi ve kasiklarimin arada agrimasi disinda. Sansliyiz galiba )

bende aynıyım arada kasıklarım agrıyor okadar...hamılelıkte sıkıntı cekmemek bır sans benım ılk hamılelıgımde bu sekıldeydı ertesı gun doguma gıdecektım hala gezıyordum

cok gecmıs olsun ınsallah bıran once ıyılesırsın...

Duphaston

Merhaba kızlar 2,5 ay once dr gıttım sol yumurtalıkta kıst var acıl amelıyat dedılerdı olmadım ıst kolan hastanesı dr murat özturk gıttım sacmalama amelıyatlık bır durum yok dedı ılac verdı kızlar dun yıne gıttım murat beye kıst yok olmus yok dedı kıst yumurtlama donemımmıs sağ tarafımda yumurta gordu ve ılıskı duzenı kurdu artı ılac olarakta duphaston verdı bu ılacı kullanan varmı kullanıpta pesıne hamıle kalan varmı bana cevap verırsenın cok mutlu olucam tşk sımdıdın

merhaba canım bir arkadaşım da hamileyken bu fmf ailevi akdeniz ateşi hastalığından çok ağrı çekmişti doktor ilacını devam ettirmişti kesmemen gerekli demişti o büyük bir araştırma hastanesine gidiyordu devamlı ya çapa ya da cerrahpaşaydı.sen de bir araştırma hastanesine git ve mutlaka ilaçlarını düzenli kullan dokotr tavsiyesiyle gebeliğe uygun ilaçlar veriliyor zaten

dun 10+3 tuk. ama 9. haftadan sonra ufak ufak hareket etmeye basliyor sanirim.

ayy canım ben daha 9.haftamdayım ve 2 gündür kıpırtı hissediyorum..anneme söyledim imkanı yok 4.ayda canlanma hareketlenme hşissedersin erken dedi...2 günde 3 kez bebeğimin olduğu yer pırr pırr attı ... bebek midir acaba???

canım benim de yeni yeni arada bulanıyor.yemeği mi çok kaçırıyorum bilemedim...

oğluşummmmm geliyoooooorrrrrrrrrrr

ne güzel bir haber ...çok sevindim....burda bir arkadaş cinsiyet tahmini yapıyordu ya sana da bakmış mıydı ? hani doğru çıktı mı merak ettim canım...

ayy ben de o kadar merak ediyorum kii... hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr çoook uzun zamandır giremiyorum. Mide bulantılarıyla uğraşıyorum. Dün doktor serum taktı ve ilaç verdi Zofran diye ama içmeye korkuyorum.

Bide 7+5 olduk bugün

Tuba Ünsal da FMF, hem bir çocuk doğurdu hem de şimdi hamile.
Tahminim bir şekilde hamilelikte de bir çözüm bulmuşlar demek ki.
Allah kolaylık ve şifa versin.

Hayırlı olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ben de çok merak ediyorum:)

Ya kizlar ben doymuyorum yaa 2 saatte bur acikiyorum walla yoruldum hee :))

mrb kızlar bende 10 haftalık hamileyim 13. haftada gideyim diyorum cinsiyeti belli olurmu acaba

yok canım ben sormamıştım ona... bebeğini ilk nerde hissettin sağ da mı sol trafta mı

bız 3 hafta once gıtmıstık denızı guzeldı 1-2 gun gıtmek ıcın guzel

kalabalık mıydı canım? yemyeşil,temiz havalı,serin,huzur dolu bir yer olsun istiyorum.öyle miydi nerede kalmıştınız?
eğer İğneada olmazsa Maşukiye ya da Kartepe de küçük bir pansiyon da olabilir.Bolunun ormanını sonuçta geçerken görüyorum..çok yüksek dağlar,üzeri ağaç kaplı gülümsüyorlar.offf böyle bir yeri düşünme fikri bile o kadar iyi geliyor ki.internette araştırdım Maşukiye'de bir pansiyonda 31 ağustosta geceledikleri halde donmuş kalanlar işte tam istediğim gibi bir yer.sımsıkı örtüye sarılıp uyumak istiyorum

sol tarafımda.zaten usg de soldaydı.neden canım?

Aynen benimde hep solda bi batar oluyo elimi koyuyorum duyamıcağımı bile bile koyuyorum sağda hiç hareket yok solda var gibi geliyo Daha ufak ama insan heves ediyo işte cinsiyeti belli olsada başlasa alışveriş 3-5 liraya şeyler görüyom içim gidiyo pazarda Allah hepimizinkini bağışlasın sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin İnşallah

merhaba kızlar ben 7 hafta 5 günlük hamileyim ama son iki haftadır hiç iştahım yok kahvaltımı zor ediyorum bayramdan beri 2 kilo vermişim tatlıyı gözüm göresi yok kesme şekere bile bakamıyorum mide bulantılarım çok oluyo ama daha hiç kusmadım. doktoruma sordum yemek için kendini zorlama şimdilerde depodan alıyo dedi ama ben halsiz kalıyorum benim gibi olan varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…