ilk bebekse sımdı senın gobus zaten duzdur oyuzden farkedebılırsın ama benım ıkıncı ve ayva gobegım vardı hafften ust gobek yumusak var ama bebıs daha gobuste degılkı yukarı cıkmadı henuz altta ultrasonla bakılan yerde orda haff bı sertlesme vardı benımde.kızlar göbüşü çıkan var mı?benim sanki hafiften göbüşüm çıkmaya başladı gibi. erken mi acaba yoksa psikolojik mi?hamilelik süresince hiç kilo almadım aksine 1 kilo verdim ama hafiften göbüşüm çıktı gibi
erkek cıkıyor canım :)
ilk bebekse sımdı senın gobus zaten duzdur oyuzden farkedebılırsın ama benım ıkıncı ve ayva gobegım vardı hafften ust gobek yumusak var ama bebıs daha gobuste degılkı yukarı cıkmadı henuz altta ultrasonla bakılan yerde orda haff bı sertlesme vardı benımde.
yok canım babanın yasıyla hesaplanıyortahmınımce kan yenılemeyle ılgılı olabılır dıye dusunuyorum cın takvımıne ınanmıyorm ben bırıncıde erkekmı? ona bakalım tutuyormu kac dogumlucidden mi şaka şaka hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda çin takvimine mi bakıyosun +1 eklenen ? ben bir site keşfettim biyolojik cinsiyet takvimi diye onda kız çıkıyor :)
cidden mi şaka şaka hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda çin takvimine mi bakıyosun +1 eklenen ? ben bir site keşfettim biyolojik cinsiyet takvimi diye onda kız çıkıyor :)
ben daha yarım kılo aldım ama aynısından bendede var :))beni gören kilo alıyon ha diyo bir göbüş var sağdan sola doğru yayvan genişzaten hafif ayva göbekliydim bu bir de genişledi.
cidden mi şaka şaka hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda çin takvimine mi bakıyosun +1 eklenen ? ben bir site keşfettim biyolojik cinsiyet takvimi diye onda kız çıkıyor :)
ben daha yarım kılo aldım ama aynısından bendede var :))
Ever canim tutuyor ben oglumda hep erkek hissettim .simdidw kiZ gibi geliyoriyi akşamlar bayanlar :) dün benimde doktor kontrolüm vardı. 9+1 günlüktü ve ultrasonda da buna uygun çıktı gelişimi. boyu da 2.2 cm dedi doktorumuz. ben 15 günde bir gidiyorum kontrole.
ya acaba annelerin içine doğan cinsiyet tahmini doğru mudur? ben sanki hep bebeğim erkekmiş gibi hissediyorum hatta konuşurken bile oğlum demek geliyo içimden :) sizlerde nasıl oldu bu durum. 2. çocuğu olan anneler yaşayıp sonucunu gördükleri için daha iyi bilebilirler. acaba tuttu mu tahminleri ?
Canim hakkinda hayirlisi olsun .cok üzüldümArkadaşlar hepinize günaydın size iyi yada kötü ne olursa olsun yazacağım demiştim.3 gündür hastanede yattım.bebeğimi aldılar maalesef kürtaj oldum.şimdi geldim işyerine ancak yazabiliyorum.olmadı Allahım hayırlısını versin inş.bebeklerinize sağlık versin Allahım ve kucağınıza alırsınız inş.Rabbim kimseye yaşatmasın.
Evet ama hrrgun bir organi kol bacak gibi düşün. Dun yazdım gormedin sanirim oglum 9+2 de 2, 28 cm ve 53 cm dogdu.takilma bunlaraBu bebislerin belli bi buyume orani var mi? Bi ara internette gezerken gunde 1 mm diye bisey okumustum ama ne kadar dogru acep
kıslarr az önce doktor kontrolünden geldik 8+3 olmama rağmen 8+4 çıktıve boyumuzda 2 cm kalp atışları gayet güçlüydü demekki o başta duyduğumuz kalp sesinin daha cılız olması normalmiş..Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin
Arkadaşlar hepinize günaydın size iyi yada kötü ne olursa olsun yazacağım demiştim.3 gündür hastanede yattım.bebeğimi aldılar maalesef kürtaj oldum.şimdi geldim işyerine ancak yazabiliyorum.olmadı Allahım hayırlısını versin inş.bebeklerinize sağlık versin Allahım ve kucağınıza alırsınız inş.Rabbim kimseye yaşatmasın.
biyolojik cinsiyet takvimi diye google yazın diyek ilk çıkan site site adresi vermek yasak galibayaz saati buarada oğluşum 13.11.2005 doğumlu:)
biyolojik cinsiyet takvimi diye google yazın diyek ilk çıkan site site adresi vermek yasak galibayaz saati buarada oğluşum 13.11.2005 doğumlu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?