2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ilk bebekse sımdı senın gobus zaten duzdur oyuzden farkedebılırsın ama benım ıkıncı ve ayva gobegım vardı hafften ust gobek yumusak var ama bebıs daha gobuste degılkı yukarı cıkmadı henuz altta ultrasonla bakılan yerde orda haff bı sertlesme vardı benımde.

doğru diyosun canım benimki psikolojik olabilir sanırım

cidden mi şaka şaka hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda çin takvimine mi bakıyosun +1 eklenen ? ben bir site keşfettim biyolojik cinsiyet takvimi diye onda kız çıkıyor :)
yok canım babanın yasıyla hesaplanıyortahmınımce kan yenılemeyle ılgılı olabılır dıye dusunuyorum cın takvımıne ınanmıyorm ben bırıncıde erkekmı? ona bakalım tutuyormu kac dogumlu

beni gören kilo alıyon ha diyo bir göbüş var sağdan sola doğru yayvan geniş
zaten hafif ayva göbekliydim bu bir de genişledi.

cnm selam bana da bakabilir misin?

benim doğum tarihim: 25.12.1983
Eşimin d. t. : 16.03.1984
Sat: 7 Haziran . Fakat sen 5 haziran olarak da ayrıca hesaplayabilir misin? o gün leke günü ayrıca. bnm karışık biraz

Çoook teşekkürler

Ever canim tutuyor ben oglumda hep erkek hissettim .simdidw kiZ gibi geliyor
Canim hakkinda hayirlisi olsun .cok üzüldüm
Bu bebislerin belli bi buyume orani var mi? Bi ara internette gezerken gunde 1 mm diye bisey okumustum ama ne kadar dogru acep
Evet ama hrrgun bir organi kol bacak gibi düşün. Dun yazdım gormedin sanirim oglum 9+2 de 2, 28 cm ve 53 cm dogdu.takilma bunlara

Amin canim cok sevindim senin adina

inanamıyorum cinsiyetleri öğrenenler olmuş şimdiden ya çok heyecanlı bi bekleyiş bu
bakalım benim de haftaya 2li taramam var o zaman söyler belki doktor
başka öğrenen varmı kaç haftalıkken öğrendiniz kızlar

Canım çok geçmiş olsun İnan çok üzüldüm

Canım sana zahmet olmazsa bana da bakabilir misin eşimin doğum tarihi 16-10-1983 benim ki 25-12-1986 sat 27mayıs fakat geç döllenme sebebiyle Dr 9haziran olarak geçti kayıtlara

biyolojik cinsiyet takvimi diye google yazın diyek ilk çıkan site site adresi vermek yasak galiba yaz saati buarada oğluşum 13.11.2005 doğumlu:)

biyolojik cinsiyet takvimi diye google yazın diyek ilk çıkan site site adresi vermek yasak galiba yaz saati buarada oğluşum 13.11.2005 doğumlu:)

buna göre benim erkek çıkıyo yaz saati arkadaş kız demişti herhalde başka yöntemle hesaplıyor o
benim çin takvimi de erkek diyo bi rus takvimi kız diyo bakalım hangisi bilcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…