- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
sağoö canım.evet bebek gelişmemiş boş gebelikmiş.o yüzden aldılar.inş rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.mevlam böyle uygun gördü herşeyin hayırlısı inş.
Günaydın sevgili anne adayları,
İki gündür ütü yapıyorum. Muhtemelen yorgunluktan dün akşam bir parça kanamam oldu.
Progestan kullanıyorum. Daha önce düşüğüm olduğu için tabi çok endişelendim. Baya ağladım.
Yarın doktora gidiyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
İki gündür ütü yapıyorum. Muhtemelen yorgunluktan dün akşam bir parça kanamam oldu.
Progestan kullanıyorum. Daha önce düşüğüm olduğu için tabi çok endişelendim. Baya ağladım.
sağoö canım.evet bebek gelişmemiş boş gebelikmiş.o yüzden aldılar.inş rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.mevlam böyle uygun gördü herşeyin hayırlısı inş.
yorgunluktan da mı oluyorben de dün çok yoruldum sol kasığım ağırıyordu ...
çok dikkatli olmak lazım çook Rabbim yardımcımız olsun:26:
canım dikkat et kendine çok yormamaya çalış. Allah'ım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana.
bende şuan düşük tehlikesi yaşıyorum, 3 haftadır progestan kullanıyorum. birbirimize dua edelim hamilelerin duası kabul olur derler. inşallah bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıkla doğarlar.
Tabi, aslında doktor istiharat demişti ama, iş yapmadan da olmuyor ki. :106:
Daha önceki hamileliğimde konuşurken, "tarlada çalışan insanlar da hamile kalıyor" demişti.
Yani herkes için geçerli değil bu durum, düşük tehlikesiyle ilgili sanırım.
Amin, inşallah bu korkularımız, endişelerimiz bebeklerimizin sağlıklı haberleriyle son bulur.
Öncelikle Allah'ın izniyle sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler inşallah.
off canım yaa çok ii anlıyorum seni. hadi ilk üç ay annenin deposundan besin alıyor çocuk diyor doktorum. ee benim 3 ay oldu hala bulanıyor bundan sonra ne yapıcam diyorum. doktor diyo yapcak bişey yok en etkili ilacı verdim sana. zorla da olsa yiyip içeceksin. günde 2 lt su içeceksin diyo yahuu içemiyorum su direk bulantı yapıyo çok şiddetli kusuyorum klozet başında ağlamaktan kustuktan sonra boğazımın acısından hiç bişey yiyememekten usandım artık. tek umudum geçme ümidi.. bakalım kısmet..
iyi akşamlar bayanlar :) dün benimde doktor kontrolüm vardı. 9+1 günlüktü ve ultrasonda da buna uygun çıktı gelişimi. boyu da 2.2 cm dedi doktorumuz. ben 15 günde bir gidiyorum kontrole.
ya acaba annelerin içine doğan cinsiyet tahmini doğru mudur? ben sanki hep bebeğim erkekmiş gibi hissediyorum hatta konuşurken bile oğlum demek geliyo içimden :) sizlerde nasıl oldu bu durum. 2. çocuğu olan anneler yaşayıp sonucunu gördükleri için daha iyi bilebilirler. acaba tuttu mu tahminleri ?
ne güzel yaa maşallah nazar değmesin. ben hala kilo veriyorum kusmaktan helak oldum artık uykudan uyandığım andan itibaren tekrar yatağa yatana kadar hiç durmaksızın bulanıyor. bide gece çalışıyorum sabaha kadar saatler geçmiyor napıcam bilmem geçer inşallah en son çare işi bırakıcam ama çıktıktan sonra da bulantılar geçerse pişman olurum bıraktığıma diye düşünüyorum çaresizim psikolojim alt üst oldu
Erkek cikiyor canim hayirlisi olsun
Arkadaşlar hepinize günaydın size iyi yada kötü ne olursa olsun yazacağım demiştim.3 gündür hastanede yattım.bebeğimi aldılar maalesef kürtaj oldum.şimdi geldim işyerine ancak yazabiliyorum.olmadı Allahım hayırlısını versin inş.bebeklerinize sağlık versin Allahım ve kucağınıza alırsınız inş.Rabbim kimseye yaşatmasın.
Canım çok geçmiş olsun. Bende dün eve gittim baktım 5-6 damla kanamam var. Hemen acile gittim. Ultrasonla baktılar bebek yerinde duruyor ama her kanamayı düşük tehlikesi olarak algılamak lazım diyip iğne yaptılar hemen. Bide progestan verdiler. Çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun, üzüldüm :/ bugün ben de doktora gideceğim bakalım... halam 2 tane sağlıklı gebelikte de düşük yaptı, guatr sebebiyle, bu yüzden ben de çok korkuyorum
kizlar gecen nihayet kustumsimdiye kadar ilk defaydi hep midem bulaniyodu ama kusmuyodum
simdi azaldi sanki bulantilarim:26:
canım dikkat et kendine çok yormamaya çalış. Allah'ım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana.
bende şuan düşük tehlikesi yaşıyorum, 3 haftadır progestan kullanıyorum. birbirimize dua edelim hamilelerin duası kabul olur derler. inşallah bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıkla doğarlar.
Tabi, aslında doktor istiharat demişti ama, iş yapmadan da olmuyor ki. :106:
Daha önceki hamileliğimde konuşurken, "tarlada çalışan insanlar da hamile kalıyor" demişti.
Yani herkes için geçerli değil bu durum, düşük tehlikesiyle ilgili sanırım.
Amin, inşallah bu korkularımız, endişelerimiz bebeklerimizin sağlıklı haberleriyle son bulur.
Öncelikle Allah'ın izniyle sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler inşallah.
aminn inşallah canımmm. sen yine de kendini yorma canım. bırak işler biriksin yavaş yavaş yaparsın. ben öyle yapıyorum valla. hergün sadece eşime ve bana gereken kadarını ütülüyorum, gerisi öyle duruyor. evi süpüremiyorum zaten çok ağrım oluyor. eşim yardım ediyor o konuda sağolsun ben sadece toz alıyorum yavaş yavaş. genelde yatıp dinleniyorum. en azından tehlikeyi atlatana kadar bu şekilde idare edicez canım ne yapalım.
kıslarr az önce doktor kontrolünden geldik 8+3 olmama rağmen 8+4 çıktıve boyumuzda 2 cm kalp atışları gayet güçlüydü demekki o başta duyduğumuz kalp sesinin daha cılız olması normalmiş..Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin
Herkese Merhaba,
valla benim 2. hamileliğim ama ne hissediyorum hiç birşey sadece meraktan çatlıyorum. bilmem bir oğlum var rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle.
senin işin daha zor gece çalışıyosun allah yardım etsin.
yaz saati rica etsem bana da bakar mısın? 2. olunca insan daha çok merak ediyormuş onu anladım.
sat:04.06.2013
eşimin d.günü:28.03.1974
ben:03.12.1984 şimdiden teşekkür ederim.
Allah' ım nasıl üzüldüm anlatamam. inşallah tez vakitte sağlıkla sıhhatle bir bebeğin olur canım. rabbim sabır versin.
bende de dün akşam iş çıkışı lavaboda oldu. doğru doktora gittim. dr hastaneye yatırmak istedi oğluma kıyamadım. hemen iğne yaptıdı ve progestoran başladı. günde 4 tane sen kaç tane kullanıyosun? korkma canım inşallah bebişlerimiz bizi bırakmayacak. aminnnn iy düşün güzel şeyler düşün moralini bozma sakın. bebeklerimiz şimdilik bizimle ve bizde onlara sıkı sıkı sarılacağız.
korkma herkes faklı sen de halanla aynı kaderi yaşamazsın ve sakın kötü düşünme tatlım.
aynı ben. pazar gününden beri ütü yap ev temizle, ütü yap, yemek yap, balkonları yıka. sonunda olan oldu.
kızlar bende dahil yapmayın etrafınızda yapabilecek anneniz, kardeşiniz ve en kötü olasılıkla yardımcı birileri varsa
onlardan destek alalım ve birbirimize dua edelim. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın, sağlık sıhhat versin. Aminnnn.
kusma kusma ne fena birşey bu. inşallah ağır olmaz bulantıların.
bana da 2 hafta sonra kontrole gel bir şey olmazsa ona göre tamam mı devam mı bakacağız progestoron için dedi.
her hamilelik farklı malesef.
kocaman bir aminnnn
doğru en azndan tehlikeyi atlatana kadar dikkat etmek zorundayız
erkek cıkıyor canım :)Günaydın kızlar,Yaz saati raica etsem benim bebişinde cinsiyet tahmini yaparmısın. En son adet tarihim 14 Haziran doğum tarihim 12.07.1984 babanın doğum tarihi 21.02.1977 şimdiden teşekürller ve çok çok sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?