2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yorgunluktan da mı oluyor ben de dün çok yoruldum sol kasığım ağırıyordu ...

çok dikkatli olmak lazım çook Rabbim yardımcımız olsun:26:

kizlar gecen nihayet kustumsimdiye kadar ilk defaydi hep midem bulaniyodu ama kusmuyodum
simdi azaldi sanki bulantilarim:26:

canım dikkat et kendine çok yormamaya çalış. Allah'ım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin sana.
bende şuan düşük tehlikesi yaşıyorum, 3 haftadır progestan kullanıyorum. birbirimize dua edelim hamilelerin duası kabul olur derler. inşallah bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıkla doğarlar.

sağoö canım.evet bebek gelişmemiş boş gebelikmiş.o yüzden aldılar.inş rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.mevlam böyle uygun gördü herşeyin hayırlısı inş.

canım bende ocak ayında boş gebelik sebebiyle kürtaj olmuştum. inş Allah sanada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat kucağına almayı nasip eder.

yorgunluktan da mı oluyor ben de dün çok yoruldum sol kasığım ağırıyordu ...

çok dikkatli olmak lazım çook Rabbim yardımcımız olsun:26:

Tabi, aslında doktor istiharat demişti ama, iş yapmadan da olmuyor ki. :106:

Daha önceki hamileliğimde konuşurken, "tarlada çalışan insanlar da hamile kalıyor" demişti.
Yani herkes için geçerli değil bu durum, düşük tehlikesiyle ilgili sanırım.

Amin, inşallah bu korkularımız, endişelerimiz bebeklerimizin sağlıklı haberleriyle son bulur.
Öncelikle Allah'ın izniyle sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçiririz ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler inşallah.

aminn inşallah canımmm. sen yine de kendini yorma canım. bırak işler biriksin yavaş yavaş yaparsın. ben öyle yapıyorum valla. hergün sadece eşime ve bana gereken kadarını ütülüyorum, gerisi öyle duruyor. evi süpüremiyorum zaten çok ağrım oluyor. eşim yardım ediyor o konuda sağolsun ben sadece toz alıyorum yavaş yavaş. genelde yatıp dinleniyorum. en azından tehlikeyi atlatana kadar bu şekilde idare edicez canım ne yapalım.

şimdi ben daha 9.haftadayım acaba benimkide seninki gibi şiddetlenecek mi?:18: inşallah seninkide 12.haftadan sonra bıçak gibi kesilir ya şöyle düşünmekte fayda var sonuçta kimsenin çocuğu anne karnında açlıktan ölmüyo o bi şekilde beslenir olan olursa bize olur.o da konu bebeklerimiz olunca mühim değil

kıslarr az önce doktor kontrolünden geldik 8+3 olmama rağmen 8+4 çıktı ve boyumuzda 2 cm kalp atışları gayet güçlüydü demekki o başta duyduğumuz kalp sesinin daha cılız olması normalmiş..Allah herkese böyle güzel haberler almayı nasip etsin

Herkese Merhaba,

valla benim 2. hamileliğim ama ne hissediyorum hiç birşey sadece meraktan çatlıyorum. bilmem bir oğlum var rabbim sağlık sıhhat versin öncelikle.

senin işin daha zor gece çalışıyosun allah yardım etsin.

Erkek cikiyor canim hayirlisi olsun

yaz saati rica etsem bana da bakar mısın? 2. olunca insan daha çok merak ediyormuş onu anladım.
sat:04.06.2013
eşimin d.günü:28.03.1974
ben:03.12.1984 şimdiden teşekkür ederim.

Allah' ım nasıl üzüldüm anlatamam. inşallah tez vakitte sağlıkla sıhhatle bir bebeğin olur canım. rabbim sabır versin.

bende de dün akşam iş çıkışı lavaboda oldu. doğru doktora gittim. dr hastaneye yatırmak istedi oğluma kıyamadım. hemen iğne yaptıdı ve progestoran başladı. günde 4 tane sen kaç tane kullanıyosun? korkma canım inşallah bebişlerimiz bizi bırakmayacak. aminnnn iy düşün güzel şeyler düşün moralini bozma sakın. bebeklerimiz şimdilik bizimle ve bizde onlara sıkı sıkı sarılacağız.

Çok geçmiş olsun, üzüldüm :/ bugün ben de doktora gideceğim bakalım... halam 2 tane sağlıklı gebelikte de düşük yaptı, guatr sebebiyle, bu yüzden ben de çok korkuyorum

korkma herkes faklı sen de halanla aynı kaderi yaşamazsın ve sakın kötü düşünme tatlım.

aynı ben. pazar gününden beri ütü yap ev temizle, ütü yap, yemek yap, balkonları yıka. sonunda olan oldu.
kızlar bende dahil yapmayın etrafınızda yapabilecek anneniz, kardeşiniz ve en kötü olasılıkla yardımcı birileri varsa
onlardan destek alalım ve birbirimize dua edelim. rabbim yavrularımızı bize bağışlasın, sağlık sıhhat versin. Aminnnn.

kizlar gecen nihayet kustumsimdiye kadar ilk defaydi hep midem bulaniyodu ama kusmuyodum
simdi azaldi sanki bulantilarim:26:

kusma kusma ne fena birşey bu. inşallah ağır olmaz bulantıların.

bana da 2 hafta sonra kontrole gel bir şey olmazsa ona göre tamam mı devam mı bakacağız progestoron için dedi.

her hamilelik farklı malesef.

kocaman bir aminnnn

doğru en azndan tehlikeyi atlatana kadar dikkat etmek zorundayız

yalnız değilmişim bende senin gibi düşündüm nedense.

canım dikkat et sende, boşver işler biriksin. hiçbişey bizim ve bebeğimizin sağlığından daha önemli değil. Allah'ım sağlıklı bir şekilde nasip etsin yavrularımızı hepimize inşallah.

ben henüz cinsiyetini bilmiyorum ama sanki kızmış gibi hissediyorum ya. hatta isim araştırırken falan hiç erkek ismi düşünmüyorum hep kız isimlerine bakıyorum.

Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak. sağlıklı olsunda hiç fark etmez kız erkek, hayırlısı bakalım

Kızlar bayadır yazamıodım bbgım zorluo bu aralar bnı bas agrısı yapıo kafamı kaldramıyorum. Ptesı dr a gtcez bbgım 10 hafta oldu bı problmımız yok cok sukur bklım gecen her hafta karnımın blırgınlesmesıne az kldıı bklım zamn gecsın bbgımı kucagıma alayım

fındık kurabıye yapayım dedım yapımı basıt dıyeevde koy tereyagı vardı onla yaptım oda cok koktu yaaa((((bakalım soguyunca haffler belkı.beklıyorum

Günaydın kızlar,

Yaz saati raica etsem benim bebişinde cinsiyet tahmini yaparmısın. En son adet tarihim 14 Haziran doğum tarihim 12.07.1984 babanın doğum tarihi 21.02.1977 şimdiden teşekürller ve çok çok sevgiler...

kızlar göbüşü çıkan var mı? benim sanki hafiften göbüşüm çıkmaya başladı gibi. erken mi acaba yoksa psikolojik mi?

hamilelik süresince hiç kilo almadım aksine 1 kilo verdim ama hafiften göbüşüm çıktı gibi

valla kızlar hesaplıyoruz bakalım ne cıkacak merakla beklıyorumsımdı benım kız tutuyordu buda kız cıkıyor :)bazı arkadasların tum cocukları tutuyor bazısının bırıncıde, ıkıncıde ters cıkıyor artık ne kadar guvenılır sız dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…