2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

off canım yaa çok ii anlıyorum seni. hadi ilk üç ay annenin deposundan besin alıyor çocuk diyor doktorum. ee benim 3 ay oldu hala bulanıyor bundan sonra ne yapıcam diyorum. doktor diyo yapcak bişey yok en etkili ilacı verdim sana. zorla da olsa yiyip içeceksin. günde 2 lt su içeceksin diyo yahuu içemiyorum su direk bulantı yapıyo çok şiddetli kusuyorum klozet başında ağlamaktan kustuktan sonra boğazımın acısından hiç bişey yiyememekten usandım artık. tek umudum geçme ümidi.. bakalım kısmet..

Arkadaşlar hepinize günaydın size iyi yada kötü ne olursa olsun yazacağım demiştim.3 gündür hastanede yattım.bebeğimi aldılar maalesef kürtaj oldum.şimdi geldim işyerine ancak yazabiliyorum.olmadı Allahım hayırlısını versin inş.bebeklerinize sağlık versin Allahım ve kucağınıza alırsınız inş.Rabbim kimseye yaşatmasın.

çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun. Bende dün eve gittim baktım 5-6 damla kanamam var. Hemen acile gittim. Ultrasonla baktılar bebek yerinde duruyor ama her kanamayı düşük tehlikesi olarak algılamak lazım diyip iğne yaptılar hemen. Bide progestan verdiler. Çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun, üzüldüm :/ bugün ben de doktora gideceğim bakalım... halam 2 tane sağlıklı gebelikte de düşük yaptı, guatr sebebiyle, bu yüzden ben de çok korkuyorum

merakla beklıyordum canım rabbım boyle uygun gormus ınsaallah en kısa zamanda gobusun tekrar dolsun.peki sorun neymıs bebekmı olusmamıs neyı varmıs??

çok geçmiş olsun çok üzüldüm her şey çok daha iyi olur senin için inşallah ALLAH bir daha yaşatmasın

çok üzüldüm allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Cok cok gecmis olsun.
Allah hayirlisini nasip etsin herseyin.
Bikac ay sonra guzel haberkerini bekliyoruz.

canım nasıl üzüldüm anlatamam........ Rabbim sabır versin .ben de yaşadım 8 ay önce ama bak şimdi hamileyim senin de iyi haberlerini bekliyoruz birkaç ay sonra ...

canımm çok geçmiş olsunn

çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda Allah sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sana.

Mor menekse Allah yardimcin olsun canim ins tek yasadigin bu olur bundan snrakiler coook daha rahat ve saglikli olsun gulum iyi dinlen...

Bu bebislerin belli bi buyume orani var mi? Bi ara internette gezerken gunde 1 mm diye bisey okumustum ama ne kadar dogru acep

Günaydın sevgili anne adayları,
İki gündür ütü yapıyorum. Muhtemelen yorgunluktan dün akşam bir parça kanamam oldu.
Progestan kullanıyorum. Daha önce düşüğüm olduğu için tabi çok endişelendim. Baya ağladım.
Yarın doktora gidiyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

merakla beklıyordum canım rabbım boyle uygun gormus ınsaallah en kısa zamanda gobusun tekrar dolsun.peki sorun neymıs bebekmı olusmamıs neyı varmıs??

sağoö canım.evet bebek gelişmemiş boş gebelikmiş.o yüzden aldılar.inş rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.mevlam böyle uygun gördü herşeyin hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…