2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Gönlünden hangisi geçiyosa hangisi hayırlısıysa inşallah rabbim onu kucağına almayı nasip eder sen 2 hafta benden öndesin bende senle aynı durumdayım rus erkek diyor biolojik kız yaz saati erkek karmakarışık oldu ilkinde cidden hiç merak olmuyor 2.cisi şafak sayar gibi gün saymakla geçiyor valla:)

kızlar benim bulantılarım baya azaldı darısı sizlerin başına. ancak protein içeren besinlere karşı tiksintim hala devam ediyor. nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

benimde süt ve yumurtaya karşı var o durum iğreniyorum ne yapmalıyım acaba

canım ilk linkte bebeğin doğum tarihini 2013den sonra göstermiyo nasıl yaptın:26:

cnm ben sadece yandaki anne baba tarihlerini girdim. diğerini doldurmadım. ikisi farklı. onları doldurup yap bakalım

bebeğin doğum tarihi kutucuğu, doğmuş olan bebeklerden doğruluğu test etmek için. mesela 2. çocuğundur, arkadaşınındır falan

Son düzenleme:

Bol bol yesil mwrcimek yemegi yap ye cok severim ben biraz haslanmis mercimegim vardi bende yapayim canim cekti

ayşe meraba ben haziranda tüp bebek topiğinden destina hatırlarsın .......

hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
senin haziranda negatif değilmiydi :44::44::44:

evet haziranda negatifti hatta oraya topiğe de yazdım mucize diye :) adetim 4 gün geçti 3 ayrı test aldım hepsi çift çizgi bi gün sonra yine 3 ayrı test aldım yine çift çizgi. sabah kaldık doktoruma gittim sandı ki tüp bebek için geldim telefonda konuşuyordu içeri geç dedi bende konuşmamız lazım dedim. anlattım bunları hemen kan istedi ama eeşim ameliyata gircek hemen öğrensek bize moral olur dedim. keseyi gördü. hatta kızdı bana herşeyi biliyorsun neden bi gün geçince kan vermedin cahil olsan hadi neyse dedi.2 saat donra kan 3118 öğrendik. doktora teşekkür ettim ben bişi yapmadım ki bunu siz yaptınız dedi :)

Canim babanin yasiyla hesapliyorum kiz cikiyor:)

Canim o bulanti geçti zannediyorsun ummadigin anda geri geliyor.benim ozellikle yemek sonralari olmaya basladi haftaya 12.haftadan gun alacaz bakalım inşallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…