2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Evet ama hrrgun bir organi kol bacak gibi düşün. Dun yazdım gormedin sanirim oglum 9+2 de 2, 28 cm ve 53 cm dogdu.takilma bunlara
Aayyy ins buyur cumaya kadar :))

benim yapmaya mecalim bile yok
ben çok severim bu yemeği de eşim karaşimşek diye diye soğuttu ya ama olsa yine de yerim hele şehriyeli bayılırım
Ben de aksama erişteli mercimek çorbasi yapim bak ne pisirsem diye dusunup dusunuorum

benim yapmaya mecalim bile yokben çok severim bu yemeği de eşim karaşimşek diye diye soğuttu ya ama olsa yine de yerim hele şehriyeli bayılırım
komsu olsak sanada getrrdım canımvalla hıc sehrıyelı yemedım bu sefer koyacaktım ama mercımegım fazlaydı ıyıce cogalmasın dıye koymadımbuzlukta vardı benım haslanmıs hazır cıkardım hemen soganı kavur koy ıcınecok kolay aslında yaa bes dak yaparsın

sağol canım düşünmen önemli
önceden hiç üşenmezdim yemek yapmaya hamilelik beni mahvetti
gerçi deli gibi sevdiğim yemekleri bile yiyemez oldum artık
bi cesaret bende yaparım belki bugün
evim çok pis temizlik yapamıyorum kalkamıyorum
sizlerde de halsizlik varmı sadece bana özgü bişeymi bu ya

valla ben hasta olsam temızlık yapılcaksa duramıyorum yerımde kalkıp yapıyorumhalsızlıgım yok benım sanırım arada kendımı ordan oraya atıyorum ama yapacak bıseyım varsada yerımde duramam bıraz karakterım acelecı ılla kendım yapcam ısımı gucumuondan hasta olsam hastalıgımı bıle yasayamam ıllakı halsızlık yapıyordur hamılelık,ben kızımda calısıyordum yıne halsız olmadım bunda ılk uc ay eve denk geldı ama yıne ıyıyım hamdolsun.ınsallah bundan sonra agırlasmayalım hep ıyı olalım.

ayyyyy hakkaten tam sürpriz çoooook sevindim bak ne stres yapıyodun kavuştun bebişine

bız yarın yıne yolcuyuz gulsemmı aglasammı ?gercı eglenıyorum ama tatıl bıttı hıc dınlenemdım okul acılacak haftaya ankaraya gıdecegız sabah pazar aksam donerız heralde,esımın ısı var teyzemde gelın sızı gorelım dıyınce bende heves ettım :)

bende az önce kalktım bulaşık makinesini yerleştirdim lavaboları çamaşır suyuyla yıkadım
of ama azcık bişey yapıyom hemen yorulup yatıyorum
normalde yerinde duramayan biriydim şimdi kalkamıyom sonum hayır olsun
inşallah hep iyi geçer hamilelğimiz hayırlı cumalar canım

Et tavuk balik tamamen tiksindim. Doktorum bana icinde balik yagi vitamin ve folik asit iceren bi ilac yazdi. Odenmiyormus onu alicam.
Benimde bulantilarim azaldi ama yicek bisey bulamiyorum.

arkadaşlar, ben 9. haftadayım ama hala birşey yok bende. birkaç gün önce akşam 8 de uykum geliyordu, ama o da geçti. ne mide bulantısı, ne başka birşeyim yok ama işte ultrasona göre hamileyim.

caım neden isteimorlar.bebeğe veya bize zararı olabilr diye mi? (nasıl yapıldığını bilmediğim için soruyorum)

eğer bebek engelli olsa da aldırmayı düşünmeyenlerin yaptırmasına gerek yokmuş
anne veya baba tarafında zihin engelli yoksa ve anne 35 yaş üstü değilse zaten risk çok azmış
ayrıca kuzenim hemşire ve bazen yanlış testle engelli çıkıyor tekrar bakmak için bebekten su örneği alınıyor bebeğe zarar veriyor demişti
mesela bi kadının çocuğu ense kalınlığına falan bakılarak tamamen down sendromul demişler kadın doğurmuş çocuk gerçekten benziyormuş ama beyninde sorun yokmuş şuan üçe gidiyormuş
mesela down sendromlu ise 5. ayda da diğer taramayla çıkmış olsa da o şekilde erken doğum yaptırıp müdahale etmeden bebeğin ölmesini bekliyorlarmış bunu yapan da varmış
ben çocuk engelli olsa da aldırmayı düşünmediğim için aslında çok da yaptırmak istemiyorum ama aynı zamanda o hafta cinsiyete de bakılacağı için doktora gitmişken yaptırcam

bende senin gibi düşünüyordum ama doktor bana şöyle dedi. bu test sadece down sendromu için değilmiş bebeğin akciğer gelişimi filan ölçülüyormuş gebelik esnasında ilaçla filan düzeltilebilecek bir durum olursa düzeltiyorlarmış onun için bende yaptırmaya karar verdim. ama amniyosentez yaptırmam düşük riski oluyormuş

canım vallah ben de aldırmayı düşünmem de eşimin ailesinde engelli var.teyzesi öyle kız kardeşi de teyzesine çekmiş sanırım yani görümcem o da boyu kısa ve tüm organları rahtsızmış zaten ilk bakışta engelli olduğu belli.bir tek kızkardeşleri öyle mesela.... Rabbim bilir en iyisini de ben korkmuyor değilim bu durumda

haklısın bazı diğer hastalıkları da anlıyorlar fakat görümcem kuzenim yaptırmadı hiçbi sorun çıkmadı ben yine de yaptırcam dediğin gibi başka şeylerde olabilir Rabbim evlatlarımızı korusun

haklısın canım risk olunca insan korkuyor fakat ortada kesin bişey yok sen yine de yaptır için rahat etsin inşallah hiçbişeyi yoktur bebişin Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…