cumanız mubarek olsun kızlarkomsular kuran okuyacak bende bı ınıp dınleyeyımgorusuruzz
arkadaşlar, ben 9. haftadayım ama hala birşey yok bende. birkaç gün önce akşam 8 de uykum geliyordu, ama o da geçti. ne mide bulantısı, ne başka birşeyim yok ama işte ultrasona göre hamileyim.
canım bebıs kız gorunuyor bılmıyorum 1.ne ?hayırlısı olsun rabbım bılır en ıyısını
valla kızlar hesaplıyoruz bakalım ne cıkacak merakla beklıyorumsımdı benım kız tutuyordu buda kız cıkıyor :)bazı arkadasların tum cocukları tutuyor bazısının bırıncıde, ıkıncıde ters cıkıyor artık ne kadar guvenılır sız dusunun
ikili tarama sonuçlarımı aldım az önce doktor riskin çok çok az bebeğin sağlıklı dediiçinizi ferah tutun kızlar bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alıcaz inşallah
Canim oglusunda erkek cikiyor :))
ikili tarama sonuçlarımı aldım az önce doktor riskin çok çok az bebeğin sağlıklı dediiçinizi ferah tutun kızlar bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alıcaz inşallah
Herkese Merhaba,
bende de dün akşam iş çıkışı lavaboda oldu. doğru doktora gittim. dr hastaneye yatırmak istedi oğluma kıyamadım. hemen iğne yaptıdı ve progestoran başladı. günde 4 tane sen kaç tane kullanıyosun? korkma canım inşallah bebişlerimiz bizi bırakmayacak. aminnnn iy düşün güzel şeyler düşün moralini bozma sakın. bebeklerimiz şimdilik bizimle ve bizde onlara sıkı sıkı sarılacağız.
Canım bana sabah akşam tok karnına 1 tane alacaksın dedi. İğneden sonra eve geldim. Kasıklarımda müthiş bi ağrı vardı 5-6 dk sürdü. Sende öyle bişey oldu mu?
Herkese Merhaba,
bende de dün akşam iş çıkışı lavaboda oldu. doğru doktora gittim. dr hastaneye yatırmak istedi oğluma kıyamadım. hemen iğne yaptıdı ve progestoran başladı. günde 4 tane sen kaç tane kullanıyosun? korkma canım inşallah bebişlerimiz bizi bırakmayacak. aminnnn iy düşün güzel şeyler düşün moralini bozma sakın. bebeklerimiz şimdilik bizimle ve bizde onlara sıkı sıkı sarılacağız.
Canım bana sabah akşam tok karnına 1 tane alacaksın dedi. İğneden sonra eve geldim. Kasıklarımda müthiş bi ağrı vardı 5-6 dk sürdü. Sende öyle bişey oldu mu?
Gecmis olsun kizlar dikkat edin kendinize
ayyyyy hakkaten tam sürpriz çoooook sevindim bak ne stres yapıyodun kavuştun bebişine
Canim sonucun elindeyse bana bhcg değerini soylermisin .cinsiyets bakacamda .50 alti ise erkek.ustu iae kiz cikiyor genelde seninki tutuyormu
PAPP-A : 1080.0 ng/ml
T-HCG :110.6 IU/ml
NT :1.2 mm
doktora sordum hiç ilgisi yok dedi. bana erkek dedi ama 110 çıktı bilmiyorum valla tek bildiğim sağlıklı olduğu2 hafta sonra netleşecek bakalım
kizlar demin elimi elektrik carpti hemen cektim ufak bi seydi ama korktum ya cocuga bi sey olur mu acaba:26:
anneme dedim arayim doktoru soryim diye ayip her sey icin doktor aranmaz diyo
yahu her muayenesine o kadar para veriyorum neden aramicakmisim acaba dedim kavga ettik
sanki cocugumdan onemli cildirtti beni ya
gecen de su kan geldiginde doktora iliskiye girdik o yuzden ola bilir mi diye sordum utanmiyomusun doktora ne soyluyosun diyo
bi de kadin erkek olsa neyse diyecem de
kime sorayim acaba
dogumda sadece yanimda durmasi icin 600 tl para vermistim kizimda
dogumu baska doktor yaptirdi bu doktorsa sadece yaninda durdu
o kadar para veriyorum ne ayibi ALLAH askina
bu annem oldurecek beni yemin ederim
geçmiş olsun güldürdün beni ama ya
sor tabi niye sormayacaksın ne ayıbıymış nolur nolmaz
inşallah bişeyi yoktur bebeğinin
merhaba sbf bende de 10. haftaya kadar hiç bişey yoktu
daha sonra başladı
şimdi ne yesem çıkaracak gibi oluyorum
yediklerimi çıkarmamak için ofiste volta atıyorum sakız çiğniyorum tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum
bu durum sende de olabilir gelecek hafta ama olmayadabilir
gayet normal
yani midem bulanmıyor başım dönmüyor yoksa bende yolunda gitmeyen şeyler mi var diye düşünme
Allah büyük inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?