2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ay evet canim ayni muameleye maruz kaldim iste.cok zor en yakin kisinin destek olmamasi.neyse napalim.bu bizi daha guclu kilacak insallah.mesela ben doguma annemi cagirmicam belki.ve kendim bakicam en zor animda.ve bu beni guclu yapacak insallah..

melekcim Allah dağına göre kar verir. kaldıramıcak, bakamıcak olsan vermezdi, böyle düşün kimseye ihtiyacın yok Allahın izniyle. ama bence bu kadarda yıpratma kendini bebeğini düşün. belki annen bi süre sonra alışıcak bu fikre, ya da doğduğunda çok sevicek :) benim ananemde teyzemin oğluna kem küm etmişti, doğduktan sonra öpmek için peşinde dolanıyodu.

bir tanıdığımda 2. çocuk çok erken gelmişti, istemedi, aldırmayı düşündü, gebeliğin vakti geçmişti. şimdi okullu oldular ikisi de ve kadın her iki çocuğunuda çok seviyor, hatta küçüğü baskın gibi azcık.. yani şimdi çok küçük, ilk tepkiler şaşkınca olabilir. bebeğinin tek kişiye ihtiyacı var annesine o da sensin

Cok tesekkurler kizlar destekleriniz icin.en hassas donemimi burda memlekette cok sıkıntılı gecirdim.biran once evime donucem.az kaldi.iki gun..insaallah daha iyi olucam..

selamlarrkomsularla oturdum oturdum evın yolunu buldum nıhayet ya kızlar benım bkıcı bulmam gerekecek ınsallah hayırlı bı ınsan cıkar karsıma.varmı benım gıbı bakıcı arayacak olan?

hıııc sorun yapma ben ılk bebede cook dusunmustum naparım ne ederım dıye sımdı allah razı olsun anane kıvamında bır bakıcı ablamız varr kısmetse 2.de buyutecekkk:)

Cok tesekkurler kizlar destekleriniz icin.en hassas donemimi burda memlekette cok sıkıntılı gecirdim.biran once evime donucem.az kaldi.iki gun..insaallah daha iyi olucam..

melekk bnm annemde " hangı ara yaptınız" dedı ve ınan hıııc sevınmedı ve ıstda kımsem yok ama allah yardım edıyor uzme kendını

selamlarrkomsularla oturdum oturdum evın yolunu buldum nıhayet ya kızlar benım bkıcı bulmam gerekecek ınsallah hayırlı bı ınsan cıkar karsıma.varmı benım gıbı bakıcı arayacak olan?

benim de bakıcı sıkıntım var üstelik yeni tayinim çıktı gittiğim yerde kimseyi tanımıyor olacağım öğretmenim ikinci dönem yokum bi sonraki sene nasıl bulacağım hiç bilmiyorum. Allah helal süt emmişle karşılaştırsın bizleri nasıl emanet edeceğim tanımadığım birine bilmiyorum

allah hepımızın yardımcısı olsun hayırlı ınsanlar cıkarsın karsımıza ınsallahya burda capraz komsum bakabılırım dedıcokta temız ınanclı bırı kızıyla kızım arkadas ılkokulda kızı ama bı oglu var ıkı yas olacak benım bebıse bakacagı zamanbende dedım oglun cok hırcın olmazsa senı yormasın ozaman bakarsın ınsallah dedımyıne cevremde arayacagım ama komsum baksa ıcım cok rahat eder aslında sırf oglu ona zorluk olur artık bakamıcam der sonra ben ortada kalırsam dıye korkuyorumhem bebısımde sosyal olur evde bı abıyle buyur ne bılım bakalım zaman ne gosterecek

ılk beben kac yasında

Kizim bu sene ilkokul 1 e baslicak bende ist.da tekim kimsem yok.annemden de hayir olmucagina gore bakici lazim bamada ama inanin.7 yildr merkezi bi yerde oturuyrm.apartmanimda kimler oturuyor onu bile bilmiyrm.hele bakici olarak kime guvenir insanki..guclu referanslar lazim.insallah evdeki hesabim carsiya uyarsa mart gbi dogsa bi 3 ay 4 ay dogum izni kullansam.sonra yaz tatili hirer.eylule kadar bebisimle olurum.ozaman 6 aylik olur.kresler varmidr ki o yasta alan..

Aah ah evde dinlenmenin rahatligina bu kadar alismisken pazartesi nasil isbasi yapicam bilemiyorum

Günaydın herkese
İlk defa bu kadar erken uyandım uzun zamandır felaket bir rüya gördüm Hayır olur inşallah şu ikili testi bi atlatsaydik hayırlısıyla stres yaptım iyice

Canim cocugu olana verme derim .annem hem benimkine bakmisti hrm abiminkine venim oğlan tum huysuzluklari ogrendi ondan cok akilliydi.ve hep aglardi sonra krese verdim rahatladim .aralarinda iki yas olacagi icin cocuk kiskanir amannn sakin verme
Olmasi gerek ben hep kresten yanayim .
Gunaydin. Biz yine yolcuyuz ankaraya dogru cikcaz birazdan Herkeslere guzel bir haftasonu dilerim.

Iyi yolculuklar

Canım banada bakarmısın son adetım 7 hazıran 2013. Dogum tarıhım 8.05.1988 esimin dgum tarıhıde 12.01.1985 sımdıden tesekkur ederımmm

Gunaydin anneler:) kizlar ben doymak bilmiyorum ndn bole oluyo ki acaba. Bugun tartildim en son 2 hafta once tartilmistim 400 gr almis gorunuyorum. Belimin solundaki agri da hala orada duruyor israrla...zaten sabahlari hic uyuyamaz oldum. Sanirim vucut kendini anneligin uykusuzluguna hazirliyor :)

Canim bendr 500 gr almisim iki gundur tartiliyorum .ben sadece sabah iki dilim bazen 3 dilim yerim.ikindi gibi de iki dilim ekmekle yemek ama yemegi genelde cikartitorum buna ragmen alnisim.meyve cok yiyorum sanirim onlarin etkisi .bel agrisi normal canim .benimde pocugum batiyordu sert zemine oturdugumdan bu sabahta belimde agri var hafif.benim korkum hamile oldugumu ogrenmeden 5 gun once belim kaydi tam 4 kere.ve hic dogrulamadim.igne oldum kas gevsetici.simdi o tekrarlarda ağrısı gelir diye korkuyorum
bulantısız istifra etmediğim gün yok ya

Ah canim sorma benimkide aynen devam.kahvaltiyi zorla yaptım .azimda buyudu lokmalar

çok kötüyüm ben yaa metpamid içiyorum dramamine içiyorum hiç bi faydası yok yok ne yapcam bilmiyorumm 3. ayımda bitti ama iyileşme yok hiç

Walla canim ben aksama kadar nerden baksan 3 ogun normal yemek yiyorum aralarda da yourt meyve cabasi. Yedigimi yakiyorum demekki. Bebegimi merak ediyorum ozledm gorseydim cuma rand var zaman gecmiyor:)

kızlar benim adet olacak gibi ağrım var sat göre 5+2 normal mi sizce soğuk soğuk terliyoruumm
Canim onlar cok normal hatta 2.ayina kadar hep biseler geldimi diye tuvalete de gidersin korkma sakin .agrilarin hepsi normal gerek kasik gerek bel agrisi
çok kötüyüm ben yaa metpamid içiyorum dramamine içiyorum hiç bi faydası yok yok ne yapcam bilmiyorumm 3. ayımda bitti ama iyileşme yok hiç
Ben ilac almiyorum dayanmaya çalışıyorum normelde ilac kullanmam midem hep sakattir kusarim genelde.bunada dayanmaya calisaxaz yeterki iyi olsunlar canim.cubuk kraker bile midemi bulandiriyor
Walla canim ben aksama kadar nerden baksan 3 ogun normal yemek yiyorum aralarda da yourt meyve cabasi. Yedigimi yakiyorum demekki. Bebegimi merak ediyorum ozledm gorseydim cuma rand var zaman gecmiyor:)

Demekki yakiyorsun sen.ama ben bu 500 grma iyi diyorum oglumda 12.haftaya kadar 4 kilo almistim.yaza gelmeside sansimiz oldu kisin daha cok yeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…