Ay evet canim ayni muameleye maruz kaldim iste.cok zor en yakin kisinin destek olmamasi.neyse napalim.bu bizi daha guclu kilacak insallah.mesela ben doguma annemi cagirmicam belki.ve kendim bakicam en zor animda.ve bu beni guclu yapacak insallah..
selamlarrkomsularla oturdum oturdum evın yolunu buldum nıhayetya kızlar benım bkıcı bulmam gerekecek ınsallah hayırlı bı ınsan cıkar karsıma.varmı benım gıbı bakıcı arayacak olan?
Cok tesekkurler kizlar destekleriniz icin.en hassas donemimi burda memlekette cok sıkıntılı gecirdim.biran once evime donucem.az kaldi.iki gun..insaallah daha iyi olucam..
Cok tesekkurler kizlar destekleriniz icin.en hassas donemimi burda memlekette cok sıkıntılı gecirdim.biran once evime donucem.az kaldi.iki gun..insaallah daha iyi olucam..
selamlarrkomsularla oturdum oturdum evın yolunu buldum nıhayetya kızlar benım bkıcı bulmam gerekecek ınsallah hayırlı bı ınsan cıkar karsıma.varmı benım gıbı bakıcı arayacak olan?
ılk beben kac yasında
Canim cocugu olana verme derim .annem hem benimkine bakmisti hrm abiminkine venim oğlan tum huysuzluklari ogrendi ondan cok akilliydi.ve hep aglardi sonra krese verdim rahatladim .aralarinda iki yas olacagi icin cocuk kiskanir amannn sakin vermeallah hepımızın yardımcısı olsun hayırlı ınsanlar cıkarsın karsımıza ınsallahya burda capraz komsum bakabılırım dedıcokta temız ınanclı bırı kızıyla kızım arkadas ılkokulda kızı ama bı oglu var ıkı yas olacak benım bebıse bakacagı zamanbende dedım oglun cok hırcın olmazsa senı yormasın ozaman bakarsın ınsallah dedımyıne cevremde arayacagım ama komsum baksa ıcım cok rahat eder aslında sırf oglu ona zorluk olur artık bakamıcam der sonra ben ortada kalırsam dıye korkuyorumhem bebısımde sosyal olur evde bı abıyle buyur ne bılım bakalım zaman ne gosterecek
Olmasi gerek ben hep kresten yanayim .Kizim bu sene ilkokul 1 e baslicak bende ist.da tekim kimsem yok.annemden de hayir olmucagina gore bakici lazim bamada ama inanin.7 yildr merkezi bi yerde oturuyrm.apartmanimda kimler oturuyor onu bile bilmiyrm.hele bakici olarak kime guvenir insanki..guclu referanslar lazim.insallah evdeki hesabim carsiya uyarsa mart gbi dogsa bi 3 ay 4 ay dogum izni kullansam.sonra yaz tatili hirer.eylule kadar bebisimle olurum.ozaman 6 aylik olur.kresler varmidr ki o yasta alan..
Gunaydin.Biz yine yolcuyuz ankaraya dogru cikcaz birazdan Herkeslere guzel bir haftasonu dilerim.
valla kızlar hesaplıyoruz bakalım ne cıkacak merakla beklıyorumsımdı benım kız tutuyordu buda kız cıkıyor :)bazı arkadasların tum cocukları tutuyor bazısının bırıncıde, ıkıncıde ters cıkıyor artık ne kadar guvenılır sız dusunun
Canim bendr 500 gr almisim iki gundur tartiliyorum .ben sadece sabah iki dilim bazen 3 dilim yerim.ikindi gibi de iki dilim ekmekle yemek ama yemegi genelde cikartitorum buna ragmen alnisim.meyve cok yiyorum sanirim onlarin etkisi .bel agrisi normal canim .benimde pocugum batiyordu sert zemine oturdugumdan bu sabahta belimde agri var hafif.benim korkum hamile oldugumu ogrenmeden 5 gun once belim kaydi tam 4 kere.ve hic dogrulamadim.igne oldum kas gevsetici.simdi o tekrarlarda ağrısı gelir diye korkuyorumGunaydin anneler:) kizlar ben doymak bilmiyorum ndn bole oluyo ki acaba. Bugun tartildim en son 2 hafta once tartilmistim 400 gr almis gorunuyorum. Belimin solundaki agri da hala orada duruyor israrla...zaten sabahlari hic uyuyamaz oldum. Sanirim vucut kendini anneligin uykusuzluguna hazirliyor :)
bulantısız istifra etmediğim gün yok ya
çok kötüyüm ben yaa metpamid içiyorum dramamine içiyorum hiç bi faydası yok yok ne yapcam bilmiyorumm 3. ayımda bitti ama iyileşme yok hiçCanim bendr 500 gr almisim iki gundur tartiliyorum .ben sadece sabah iki dilim bazen 3 dilim yerim.ikindi gibi de iki dilim ekmekle yemek ama yemegi genelde cikartitorum buna ragmen alnisim.meyve cok yiyorum sanirim onlarin etkisi .bel agrisi normal canim .benimde pocugum batiyordu sert zemine oturdugumdan bu sabahta belimde agri var hafif.benim korkum hamile oldugumu ogrenmeden 5 gun once belim kaydi tam 4 kere.ve hic dogrulamadim.igne oldum kas gevsetici.simdi o tekrarlarda ağrısı gelir diye korkuyorum
Ah canim sorma benimkide aynen devam.kahvaltiyi zorla yaptım .azimda buyudu lokmalar
Canim onlar cok normal hatta 2.ayina kadar hep biseler geldimi diye tuvalete de gidersin korkma sakin .agrilarin hepsi normal gerek kasik gerek bel agrisikızlar benim adet olacak gibi ağrım var sat göre 5+2 normal mi sizce soğuk soğuk terliyoruumm
Ben ilac almiyorum dayanmaya çalışıyorum normelde ilac kullanmam midem hep sakattir kusarim genelde.bunada dayanmaya calisaxaz yeterki iyi olsunlar canim.cubuk kraker bile midemi bulandiriyorçok kötüyüm ben yaa metpamid içiyorum dramamine içiyorum hiç bi faydası yok yok ne yapcam bilmiyorumm 3. ayımda bitti ama iyileşme yok hiç
Walla canim ben aksama kadar nerden baksan 3 ogun normal yemek yiyorum aralarda da yourt meyve cabasi. Yedigimi yakiyorum demekki. Bebegimi merak ediyorum ozledm gorseydim cuma rand var zaman gecmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?