2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

daha 3 hafta sonunda haklı çıktım : )

burada 100-200 kişi yazıp çizecekti şimdi facete 50 kişi arasında konu dönüp dursun ....

Benim bugun belimin sol tarafi cok agrio kasigimda da arada agri oluyor. Agri sol bacagima bile vuruyor. Ozellikle oturdugumda daha cok agriyor. Surekli uzansam agrimiyor. Calistigim icin de ya ayaktayim ya oturuyorum zorladi beni bugun yaaa bi de bas agrisi cikti son saatlerde. Haftasonu gelseydi artik

Merhaba arkadaşlar,

konu bana devredilmiştir. Burdan yazılan "listeye girmek istiyorum" iletileri gözden kaçabileceğinden dolayı,
Listeye ismini yazdırmak isteyenler lütfen gerekli bilgileri bana özel mesaj yolu ile bildirsinler.

Hayirli olsun yeni topigin:)

Okuldan geldik yataga attik kendimizi yorulmusum ya

Ne yemek yapcam derdinden biktim yaaa ne yapiyorsunuz siz kac gundur islayamadigim nohutu pisircem ama islamiyorumki

Ben yarin 3 te dr dan yazarim size yupppiii

konunun size geçmesine sevindim tam 3 kere talep ettim liste için ilgili arkadaş hiç ilgilenmedi malesef

ben gazıemır tarafında oturuyorum cnm ben malesef evde oturup koca parası yıyenlerdenım : malesef kı unıversıte mezunuyum ama calısmıyorum neden olmasın cıkarız tabıkı

aynen bnde msj attım geri dönülmedi ((
topiği açan arkadaş açmış kaçmış olmuş hiç gelipte paylaşımda bulunduğunu görmedim ilgilenilmeyincede insan kendini dışlanmış gibi hissediyor haliyle hamileliktenmidir nedir alınıyor insan

cnm söylediğin iyi oldu ben merakla kalmadım aldım sabah yaptım yeşil oldu erkek teste göre bakalım benim
dr gitmeme çok var bekleyemedim tahmini demişti net değildi bakalım çıkcakmı

ay dikkat et kendine cnm benimde geceleri kramplar başladı ilacıda içemiyorum miğdem bulanıyo yorma kendini
yorgunluktan oluyo

cnm söylediğin iyi oldu ben merakla kalmadım aldım sabah yaptım yeşil oldu erkek teste göre bakalım benim

hadi ya aramızda testi yapan biri oldu bakalım dogru cıkacak mı söylersin bizlerede son durumu buarada kaca aldın canım birde nerede eczanede mi satılıyor??

ayy alemsin citos2903 :)) haklısın walla bende beni takmıyorlar sanmıstım bian

ben gazıemır tarafında oturuyorum cnm ben malesef evde oturup koca parası yıyenlerdenım : malesef kı unıversıte mezunuyum ama calısmıyorum neden olmasın cıkarız tabıkı

Olsun canım ne güzel kendi bebegini kendin büyütürsün mutluysan sorun yok :) cok sık gelmiyorsun ama sanırım foruma ??

aaa ii yapmışsın ozaman yaaaaa bak aklıma soktun yine bendemi alsam napsam
nerede yaşıyosun? test nette yazdığı gibi 100 tl miymiş
ben osmaniyede yaşıyorum burada bi eczaneye sordum çooook zor bulman dedi.gerçi burada ben çatlatma iğnesi bile bulamamıştım orası ayrı bi meselede

Merhabalar
Bende izmirdeyim. Buca da oturuyorum konakta çalışıyorum....
Bu hafta çok can sıkıcı geçti benim için pazartesi kan verdim TSH oranlarına bakılsın diye çarşamba sonuçlarına baktık TSH oranı düşük 0,12 çıktı normal değerler 0,30-5,60. Dahiliye ye yönlendirdi doktorum. Dahiliye uzmanı da FT3 ve FT4 e bi bakalım dedi .. zehirli guatr, gizli guatr riski olabilir dedi. Bende film koptu zaten ( Tekrar kan verdim.Ve sonuç bekledim
FT3 ve FT4 ler normal çıktı ama yine TSH ım düşük çıktı 0,15 bu defa ... Propycil 50mg günde 1 tane verdi doktorum..15gün kullanıcam sonrasında yine test yapılcak

Kızlar dua edin değerler düzelsin.çok korkuyorum...

84 tlye aldım cnm netten şipariş verdin 1 günde geldi hemen dr.gidince netleşecek
bakalım doğru çıkcakmı hertürlü merak offff bitmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…