ek olarak
Bende bir süre sonra burada neler olacak onu paylaşayım izninizle ;
Burada paylaşımlar bir süre sonra azalacak, azalacak... sonra tamamen bitecek. Burada facebook reklamını yapanlar maalesef site kuralları gereği ceza alacak. Facebook'ta tabi herkes birbirini eklesin, arkadaş olsun, birbirini görsün, tanıyın hatta reel hayatta görüşün tanışın ama burada ki grubun aynısını kurmanın mantığını anlamakta zorluk çekiyorum.
Facebook hesabı olmayanlar veya vermek istemeyenler bir süre sonra burada paylaşım bitince isyan edecekler. Bu sebeple mesaj sayısı daha 40 bile olmamış olan bir kullanıcının kurduğu gruba gidecekseniz sizden ricam burada bu grubun reklamını yapmamanız.
sanırım çok açık ifade ettim
konunun size geçmesine sevindim tam 3 kere talep ettim liste için ilgili arkadaş hiç ilgilenmedi malesefMerhaba arkadaşlar,
konu bana devredilmiştir. Burdan yazılan "listeye girmek istiyorum" iletileri gözden kaçabileceğinden dolayı,
Listeye ismini yazdırmak isteyenler lütfen gerekli bilgileri bana özel mesaj yolu ile bildirsinler.
konunun size geçmesine sevindim tam 3 kere talep ettim liste için ilgili arkadaş hiç ilgilenmedi malesef
3 İzmirli olduk bile cok sevindim :))) nerde oturuyorsunuz neler yapıyorsunuz bakarsınız komsuda cıkarız ben güzelyalıda oturuyorben um halkapınarda gıda carsısında calısyorum bakarsınız görüsürüz bebişlerimize beraber alısverislere cıkarız :)))
topiği açan arkadaş açmış kaçmış olmuş hiç gelipte paylaşımda bulunduğunu görmedim ilgilenilmeyincede insan kendini dışlanmış gibi hissediyor haliyle hamileliktenmidir nedir alınıyor insanaynen bnde msj attım geri dönülmedi((
hmmm bende onu baya araştırdım aslında ama onu türkiyede bulmak hem çok zormuş hemde 10 haftadan sonra sonuç alınıyormuş birde fiyatı 100 tl imiş.doğruluk payı çok yüksekmiş ama ben almaktan vazgeçtim zaten 10 haftadan sonra geriye ne kalıyoki 12. haftada dr sölüyo net olmasa bile.yurtdışında bazı ülkeler hep o testi kullanıyomuş ve cinsiyet için dr gitmiyolarmış ultrason bebişe zararlı die
konun başındaki mart anneleri listesi cnmarkadaşlar ne listesi bu
konun başındaki mart anneleri listesi cnm
Benim bugun belimin sol tarafi cok agrio kasigimda da arada agri oluyor. Agri sol bacagima bile vuruyor. Ozellikle oturdugumda daha cok agriyor. Surekli uzansam agrimiyor. Calistigim icin de ya ayaktayim ya oturuyorum zorladi beni bugun yaaa bi de bas agrisi cikti son saatlerde. Haftasonu gelseydi artik
cnm söylediğin iyi oldu ben merakla kalmadım aldımsabah yaptım yeşil oldu erkek teste göre bakalım benim
dr gitmeme çok var bekleyemedim tahmini demişti net değildi bakalım çıkcakmı
topiği açan arkadaş açmış kaçmış olmuş hiç gelipte paylaşımda bulunduğunu görmedim ilgilenilmeyincede insan kendini dışlanmış gibi hissediyor haliyle hamileliktenmidir nedir alınıyor insan
ben gazıemır tarafında oturuyorum cnm ben malesef evde oturup koca parası yıyenlerdenım :malesef kı unıversıte mezunuyum ama calısmıyorum neden olmasın cıkarız tabıkı
ben gazıemır tarafında oturuyorum cnm ben malesef evde oturup koca parası yıyenlerdenım :malesef kı unıversıte mezunuyum ama calısmıyorum neden olmasın cıkarız tabıkı
konun başındaki mart anneleri listesi cnm
cnm söylediğin iyi oldu ben merakla kalmadım aldımsabah yaptım yeşil oldu erkek teste göre bakalım benim
dr gitmeme çok var bekleyemedim tahmini demişti net değildi bakalım çıkcakmı
3 İzmirli olduk bile cok sevindim :))) nerde oturuyorsunuz neler yapıyorsunuz bakarsınız komsuda cıkarız ben güzelyalıda oturuyorum halkapınarda gıda carsısında calısyorum bakarsınız görüsürüz bebişlerimize beraber alısverislere cıkarız :)))
hadi ya aramızda testi yapan biri oldu bakalım dogru cıkacak mı söylersin bizlerede son durumu buarada kaca aldın canım birde nerede eczanede mi satılıyor??
ayy alemsin citos2903 :)) haklısın walla bende beni takmıyorlar sanmıstım bian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?