2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

adanada yaşiyorm cnm netten şipariş verdim kapıda ödüyosun 84 tlye herşey dahil

hayırlı olsunnn...

ben özelden mesaj atamıyorum okyanus2013, yaş 25, bdt: 03/03/2014 sat 27/05/2013 listeye eklermisin beni

canım doğum tarıhım 16.09.1988 istanbulda yasıyorumm 23 mart bebısın doğum tarıhııı benıde eklermsn nıckım :)

ayyy ikiz mi bekliyorsun Allah yardımcın olsun valla 17. hafta da hisseden de var normal yani hissetmemen ben de emin olamadım ama maşallah herkes hissetmiş ben de artık eminim o olduğuna çünkü deişik bir duygu o.

ewet ikiz :13:ama tık yok henüz kuzulardan:))belki haftaya hissedebilirim canım bende :))çok heyecanlı olduğuna eminimumarım en kısa zamanda hissederim:)

sonunda listeye girebildim teşekkür ediyorum :)

Geçmiş olsun inş güzel çıkar sonucun

84 tlye aldım cnm netten şipariş verdin 1 günde geldi hemen dr.gidince netleşecek
bakalım doğru çıkcakmı hertürlü merak offff bitmiyo :)

cnm aldigin sitenin ismini yazabilirmisin?
bende arastirdim alicam ama sitelere pek guvenemedim...
burdan yazamassan ozelden msj atabilirmisin? :26:

daha 3 hafta sonunda haklı çıktım : )

burada 100-200 kişi yazıp çizecekti şimdi facete 50 kişi arasında konu dönüp dursun ....

ahh kazen ahh kaç topik oldu face kurbanı.
faceden msn den tanışan hoop gidio sonra mı ne oluo
azıcık o sıcakla sohbet devam edio sonra herkes kendi yoluna
bunu 40 mesajı bile olmayanlar nereden bilecek zaten.
özele girmeden ne varsa zaten konuşulabilir zaten burada
face in kk kadar tadı olabilir mi allasen

sağolasın canımmm hemen bildiriyorum gerçi bizim 29mart sondan yakalıyoruz martı ama dr. amcamız erken gelir ikizler ay başında bekle dedi bize
önemli değil cnmay ne güzel sende ikiz bebiş annesi olucan sağlıkla gelsinler inşallahbenimde 30 mart ama sezeryan olucam için benimde büyük ihtimal mart ortsına denk gelir tabii nasip olursa inşallah

oohh bu iyi olmuş, ben anket istiyorum kardeş, liste işini bitirince acaba şubat annelerindeki gibi topiğe cinsiyet anketi ekleyebilir misin? ayrı bir topik açmaktansa bence bu toipkte görülen anket daha pratik olur.

ikili test sonucumu aldım, sonuçlar gayet güzel, beta hcg değeri t1 tipinde olduğu için bir şey anlamadım ama olsun pazartesi günü gitcem nasılsa doktora, bakalım bbeişim gösterecek mi kendini, ooyy kuuuuzzzziii

bi ben değilmişim listeye giremedim diye alınan liste düzenlenince topiğe hareket geldi
citos sen zaten listedeymişsin ancak kod yanlış yazıldığı için ismin çıkmamış.
oohh bu iyi olmuş, ben anket istiyorum kardeş, liste işini bitirince acaba şubat annelerindeki gibi topiğe cinsiyet anketi ekleyebilir misin? ayrı bir topik açmaktansa bence bu toipkte görülen anket daha pratik olur.

Tabiki o topiğe bakar eksiğimiz neyse eklerim.

Listede kodlama hataları yapılmış, daha arada birkaç isim daha var ekli ama listede görünmeyen.
Şimdi onları düzeltiyorum.

Bir de şu son adet tarihi ve şehir bilgisini gereksiz bulduğum için siliyorum arkadaşlar bilginiz olsun.

önemli değil cnmay ne güzel sende ikiz bebiş annesi olucan sağlıkla gelsinler inşallahbenimde 30 mart ama sezeryan olucam için benimde büyük ihtimal mart ortsına denk gelir tabii nasip olursa inşallah

niye sezaryen canım sağlık problemi falan mı var yoksa korkudan mı amin canım aminn sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…