oğlumda 11 haftalıkken ikili test sırasında öğrenmiştim. ama testi yapan doktorum çok tecrübeli bir prof.tu. sormadan söyledi.. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim yanlış tahmin etti :))
Peki prof.un doğru söylediğini kaçıncı haftanızda öğrendiniz?
bu çok güzelmiş
Nereden alacaksınız acaba?
Kız olursa bende alabilirim bayıldım: ))
merhabaaaaaaa.........
Bennnnnn :) az önce gördüm cok güzel bir duygu hiç bitmesin istedim baya büyümüş en son gittiğimde fasülye kadardı simdi kıpır kıpır hareket ediyor elleri bacakları burnu hersey olusmus sok oldum görünce dediğiniz gbi cikolata yedim ve bol su içtim cok netti doktor kız gibi dedi dahada mutlu oldum ense kalınlıgı ve burun kemigide normal bakalım ins test sonuclarımızda temiz cıkar hayırlısıyla
kızlar yaa bişey sorucam size. konserve gıdalar tüketiyor musunuz ? ton balığı falan yemiyorum ama bezelye,garnitür falan nası halledicez ? dolapta bi sürü yemeklik malzeme var konserve ama ben kararsızım kullanmakta. bu sefer de akşama pişirecek yemek bulamıyorum çıldırmaya az kaldıııı !!!!
buarada 1 hafta sonra uçakla yolculuk yapıcam ama havaalanındaki o kapılardan geçmek istemiyorum zararlı olablir diye.. doktor raporu almam gereiyormu yoksa güvenliğe söylemek yeterli oluyormu bilen arkadaşlar bilgi verebilrmi acaba?
canım 14 e girmeyeceksin 14 ü dolduracaksın.bugün 12+5 sin yani 13.haftandasın.pazar günü 13 bitecek 14 e gireceksin.13 eylül cuma günü 13+5 olacaksın.yani 13 hafta bitmiş 14.haftanın da 5 günü bitmiş olacak.tam sınır yani.eğer mümkünse birkaç gün önceye alabilsen.
kızlar yaa bişey sorucam size. konserve gıdalar tüketiyor musunuz ? ton balığı falan yemiyorum ama bezelye,garnitür falan nası halledicez ? dolapta bi sürü yemeklik malzeme var konserve ama ben kararsızım kullanmakta. bu sefer de akşama pişirecek yemek bulamıyorum çıldırmaya az kaldıııı !!!!
işin kötüsü en erken o güne randevu bulabildim.burda iki hastanede yalnız yapılıyormuş.biri üniv.hastanesi o en az 1 ay önceden randevu almak lazım.bu hastanede de en erken 13 eylülde buldum.ikili test için yapmazlar mı diyorsun yoksa zaten olmaz mı ?
13 hafta 5 günlük olacak o zman olur herhalde
anam kafam karıstı ıyıce o mu bu mu :)
fac gördüm resmine bende ama araştırıyorum bulur bulmaz yazarım sanada
buarada 1 hafta sonra uçakla yolculuk yapıcam ama havaalanındaki o kapılardan geçmek istemiyorum zararlı olablir diye.. doktor raporu almam gereiyormu yoksa güvenliğe söylemek yeterli oluyormu bilen arkadaşlar bilgi verebilrmi acaba?
oğlumda 11 haftalıkken ikili test sırasında öğrenmiştim. ama testi yapan doktorum çok tecrübeli bir prof.tu. sormadan söyledi.. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim yanlış tahmin etti :))
işin kötüsü en erken o güne randevu bulabildim.burda iki hastanede yalnız yapılıyormuş.biri üniv.hastanesi o en az 1 ay önceden randevu almak lazım.bu hastanede de en erken 13 eylülde buldum.ikili test için yapmazlar mı diyorsun yoksa zaten olmaz mı ?
13 hafta 5 günlük olacak o zman olur herhalde
kızlar bişey sorcam bu ıntellı gender cinsiyet öğrenme testi doğuruluk oranı varmı :) bilgisi olan varsa yazabilirmi
cnm hç randevu almadan git bence pazartesi kalk git mesela çünkü bi randevulu bi sırada bekleyen hasta alıyolar randevu dolu dediklerine bakma tlfta randevu belli sayıda veriyolar çünkü bende geçen öğrendim bunu:)
en kötü ihtimal sıra yok deseler bile gir doktorun odasına durumunu anlat aciliyeti var ikili test zamanım geçecek de mutlaka anlayış gösterir ve arada alırlar seni ama erken vakitte git öğleden sonraya kalma
umarım güzel sonuçlarla dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?