2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
oğlumda 11 haftalıkken ikili test sırasında öğrenmiştim. ama testi yapan doktorum çok tecrübeli bir prof.tu. sormadan söyledi.. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim yanlış tahmin etti :))

Peki prof.un doğru söylediğini kaçıncı haftanızda öğrendiniz?

buarada 1 hafta sonra uçakla yolculuk yapıcam ama havaalanındaki o kapılardan geçmek istemiyorum zararlı olablir diye.. doktor raporu almam gereiyormu yoksa güvenliğe söylemek yeterli oluyormu bilen arkadaşlar bilgi verebilrmi acaba?

canımmmm gözün aydınnn :) çok sevindim senin adına, senin zillide hemen göstermiş ne kadar güzel :)
bende 16 eylülde gidicem bidaha kontrole,yine onu kıpır kıpır göriyim birde ikili testimiz güzel çıksın tadından yenmez valla :)

kızlar yaa bişey sorucam size. konserve gıdalar tüketiyor musunuz ? ton balığı falan yemiyorum ama bezelye,garnitür falan nası halledicez ? dolapta bi sürü yemeklik malzeme var konserve ama ben kararsızım kullanmakta. bu sefer de akşama pişirecek yemek bulamıyorum çıldırmaya az kaldıııı !!!!

ben dün tükettim valla garnitür kullandım biraz aynı durumdaydım dolapta vardı mecbur kullandım..O kadar zararı olacağını sanmıyorum tatlım ya.Ton balığı ben de yemiyorum zaten.

evet bunun için ne yapmak gerekiyor.ben de 1 ay sonra sonra uçak yolculuğu yapıcam..

işin kötüsü en erken o güne randevu bulabildim.burda iki hastanede yalnız yapılıyormuş.biri üniv.hastanesi o en az 1 ay önceden randevu almak lazım.bu hastanede de en erken 13 eylülde buldum.ikili test için yapmazlar mı diyorsun yoksa zaten olmaz mı ?

13 hafta 5 günlük olacak o zman olur herhalde

Hamileliğe özel olarak değil de genel sağlık açısından, hiç konserve tüketmemeye çalışın.
Tazesini bulamadığınızda, ikinci seçenek olarak dondurulmuş ürün alın.
Ya da mevsiminde kendiniz dondurun.

Son düzenleme:

konserve değil de şimdi mevsimi olan sebzeleri alıp buzluğa atın
bir kereden bişey olmaz ama sık sık tüketmeyin

:)ikili testi yaparlar elbette.ama 2 gün daha geciksen testin yapılması gereken zaman aralığının dışına cıkıyordun.tam sınırda.ucu ucuna yetişiyosun diye bir kaç gün erkene alsan demiştim.ama sıkma kendini yetişiyosu sonucta.

anam kafam karıstı ıyıce o mu bu mu :)

cnm yerinde olsam yemem ben 2 ayrı doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi netten araştır görürsün zaten.iyi pişmemiş olmasıyla alakası yok a vitamini deposudur ciğer a vitamininin fazla alınmasıda bebişlerimize zararlı.o arkadaşın söylediği bana çok mantıklı gelmedi doktor veya diyetisyen nasıl olurda gebe kadına ciğer önerir anlayamadım açıkcası.nette onlarca zararları var bakınırsan anlarsın beni canım.örneğin
Ciğer
Hamilelikte bir diğer yememeniz gereken gıda ciğer. İçindeki yüksek A vitamini ve beta karoten maddesi zararlı bir şekilde birleştiğinden bebeğe zarar verebiliyor ve erken doğumlara neden oluyor.
başka bir site
- Yüksek A vitamini içeren vitamin desteğinden kaçınılmalıdır. Hatta yüksek A vitamini içeriğinden dolayı aşırı miktarda ciğer yenmemelidir.OP.DR.TOLGA TAŞÇI
başka bir site
Ciğer ve ciğer ürünleri fazla alındığında bebeğinize zarar verebilecek yüksek miktarda A vitamini taşırlar.
aşırı miktardan kasıtta haftada 100 gr imiş.bi porsiyon ciğer zaten 150 gr
umarım yeterli olmuştur

fac gördüm resmine bende ama araştırıyorum bulur bulmaz yazarım sanada

canım ben buldum bu tulumu cimcime bebe online da.
üstelik 24,90 tl ama tükenmiş: (
çok güzel modeller çok uygun fiyata ama çoğuda tükenmiş.tekrar gelir mi ki :44:

yok cnm bende uçakla yolculuk yaptım gebe olduğumu söledim geçirmediler cihazdan.ama bu cihazların zararı yok dmişlerdi.hatta ben gebelik şüphesi var diye bile geçmiyordum son 1 yıldır hiç sorun çıkarmadılar bugüne kadar

Kokularla başım belada kızlar :) heryer herkes herşey kokuyor bana

oğlumda 11 haftalıkken ikili test sırasında öğrenmiştim. ama testi yapan doktorum çok tecrübeli bir prof.tu. sormadan söyledi.. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim yanlış tahmin etti :))

umarım bende öğrenirim,benim doktorumda bayağı iyi.ünü yayılmış ama hemen görebilir mi bilmiyorum.
karnım biraz dikine şişmeye başladı.dik olunca erkek,yaygın olunca kız diyorlar ama bakalım: )

cnm hç randevu almadan git bence pazartesi kalk git mesela çünkü bi randevulu bi sırada bekleyen hasta alıyolar randevu dolu dediklerine bakma tlfta randevu belli sayıda veriyolar çünkü bende geçen öğrendim bunu:)
en kötü ihtimal sıra yok deseler bile gir doktorun odasına durumunu anlat aciliyeti var ikili test zamanım geçecek de mutlaka anlayış gösterir ve arada alırlar seni ama erken vakitte git öğleden sonraya kalma
umarım güzel sonuçlarla dönersin

kızlar bişey sorcam bu ıntellı gender cinsiyet öğrenme testi doğuruluk oranı varmı :) bilgisi olan varsa yazabilirmi

hmmm bende onu baya araştırdım aslında ama onu türkiyede bulmak hem çok zormuş hemde 10 haftadan sonra sonuç alınıyormuş birde fiyatı 100 tl imiş.doğruluk payı çok yüksekmiş ama ben almaktan vazgeçtim zaten 10 haftadan sonra geriye ne kalıyoki 12. haftada dr sölüyo net olmasa bile.yurtdışında bazı ülkeler hep o testi kullanıyomuş ve cinsiyet için dr gitmiyolarmış ultrason bebişe zararlı die

haklsıın ama eşim de ben de çalışıyoruz o güne izin alıp gideceğiz ordan da başka şehire kardeşime uğrayacağız haftasonu olcak ya.bize de uygun bir gün olcak yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…