2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar Belly Armor diye bişey okudum biraz önce, battaniye ya da kemer, bebeği radrasyondan koruyormuş, duyan ya da daha önceki gebeliğinde kullanan var mı?

ben varımmmmmmmmm ızmırlıyım

3 İzmirli olduk bile cok sevindim :))) nerde oturuyorsunuz neler yapıyorsunuz bakarsınız komsuda cıkarız ben güzelyalıda oturuyorum halkapınarda gıda carsısında calısyorum bakarsınız görüsürüz bebişlerimize beraber alısverislere cıkarız :)))

kızlar kasıklarıma ani sancılar girip çıkıyor geçen dr.a gittik normal dedi herşey idrar yollarında enfeksiyon varmış normal mi sizce bu?

kızlar haftaya doktora gideceğim ikili test için.
12 hafta bitmiş olacak.
cinsiyet belli olur mu?
birde 11 haftam bugün bitti ve hala kusmalar devam: (
ne zaman geçer acaba?
yemek yemekten hiç bu kadar tiksinmemiştim

günaydın hamişleerrr
varmı bugün kontrolü olan?bebişini görecek olan şanslı?
merhabaaaaaaa.........
Bennnnnn :) az önce gördüm cok güzel bir duygu hiç bitmesin istedim baya büyümüş en son gittiğimde fasülye kadardı simdi kıpır kıpır hareket ediyor elleri bacakları burnu hersey olusmus sok oldum görünce dediğiniz gbi cikolata yedim ve bol su içtim cok netti doktor kız gibi dedi dahada mutlu oldum ense kalınlıgı ve burun kemigide normal bakalım ins test sonuclarımızda temiz cıkar hayırlısıyla

kızlar belly armor diye bişey okudum biraz önce, battaniye ya da kemer, bebeği radrasyondan koruyormuş, duyan ya da daha önceki gebeliğinde kullanan var mı?

ben hamile olmadan önce duymustum bir yerlere kaydetmiştim fakat bulamadım linkini.ismini hatırlattıgın için sağol :) tabii ne kadar korudugu gerçekten işe yara bir şey mi onu bilemeyeceğim

evet allahın işi simdiden antremana hazırlık yapıyoruz :))) bende dün gece arabayla birsürü insana çarpıyordum sonra beni tutukluyorlar insanlar beni sucluyo falan cok garipti en son bn sucsuzum diye bagırarak uyandım hayır olsun ins.. :)

Kızlar Belly Armor diye bişey okudum biraz önce, battaniye ya da kemer, bebeği radrasyondan koruyormuş, duyan ya da daha önceki gebeliğinde kullanan var mı?

Canım bende gördüm onu Pazartesi kontrolüm var ozaman doktora sorcam gerçekten işe yarıyormuymuş bildiririm

kızlar bişey sorcam bu ıntellı gender cinsiyet öğrenme testi doğuruluk oranı varmı :) bilgisi olan varsa yazabilirmi

bende anlatayıp bebişim doğmuş bebeğe bakıyorum diyorumki anne ben bunu emziğe alıştırmadım neyapacaz bu saatten sonrada almaz ben işe gittiğimde sen neyapacan diye oturup ağlıyorum uyandım kendi kendime gülüyorum bebek doğdu büyüdü
emziği unuttuk

kızlar haftaya doktora gideceğim ikili test için.
12 hafta bitmiş olacak.
cinsiyet belli olur mu?
birde 11 haftam bugün bitti ve hala kusmalar devam: (
ne zaman geçer acaba?
yemek yemekten hiç bu kadar tiksinmemiştim

Bizim doktorumuz 16. haftada gel cinsiyetine bakarız dedi.
Ben de ikili test sırasında hiç sormadım.
Kesin olmayacak bir bilgiyle önceden hareket etmek istemedim.
Zaten %50 ihtimal :)

walla hergün baska bi macera bende de allah sonumuzu hayır etsin

Bizim doktorumuz 16. haftada gel cinsiyetine bakarız dedi.
Ben de ikili test sırasında hiç sormadım.
Kesin olmayacak bir bilgiyle önceden hareket etmek istemedim.
Zaten %50 ihtimal :)

hmm anladım schaqa..
çok merak ediyorum,kuzenimin 12 haftalıkken hemen belli olmuş.
sonradan yanılmak da kötü tabi ama gene de merak işte: )

hmm anladım schaqa..
çok merak ediyorum,kuzenimin 12 haftalıkken hemen belli olmuş.
sonradan yanılmak da kötü tabi ama gene de merak işte: )

oğlumda 11 haftalıkken ikili test sırasında öğrenmiştim. ama testi yapan doktorum çok tecrübeli bir prof.tu. sormadan söyledi.. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittim yanlış tahmin etti :))

canım 14 e girmeyeceksin 14 ü dolduracaksın.bugün 12+5 sin yani 13.haftandasın.pazar günü 13 bitecek 14 e gireceksin.13 eylül cuma günü 13+5 olacaksın.yani 13 hafta bitmiş 14.haftanın da 5 günü bitmiş olacak.tam sınır yani.eğer mümkünse birkaç gün önceye alabilsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…