Eki Görüntüle 794547 Eki Görüntüle 794547 Eki Görüntüle 794547
cinsiyetini öğrendiğimde ve tabiki kızsa il alacağım ürün
ben varımmmmmmmmm ızmırlıyım
merhabaaaaaaa.........günaydın hamişleerrr
varmı bugün kontrolü olan?bebişini görecek olan şanslı?
kızlar belly armor diye bişey okudum biraz önce, battaniye ya da kemer, bebeği radrasyondan koruyormuş, duyan ya da daha önceki gebeliğinde kullanan var mı?
kızlar dogum izni suresi bu ay netlesecek sanirim değil mi? İnsallah bir miktar uzar..
kızlar belly armor diye bişey okudum biraz önce, battaniye ya da kemer, bebeği radrasyondan koruyormuş, duyan ya da daha önceki gebeliğinde kullanan var mı?
Günaydın güzel hamişlernasılsınız bakalım?? Bende dün gece saçma sapan rüyalar gördüm hatta uyandım ki tam işe kalkma vaktiydi eşim rüyamda beni sinir etti sabah ona çattım sen nasıl beni sinir edersin diye yazık eşimde diyo ama normalde etmiyorum o yalnızca rüya hahha baya güldük sabah sonra halime:))) bende normalde akşam uyuduğu zaman sabaha kadar asla uyanmayan ve rüya görmeyen bir insandım hamişlikten sonra zaten en az şr kez wc ye kalkıyorum wc ye kalkmasam rüyalar uyandırıyor ... İşte rabbim herşeyi nasılda ince ayrıntısına kadar düşünüyor yani bu durum doğumdan sonra çocuğa hazırlıkmış eyy güzeller güzeli Allahım ne büyüksün...
Kızlar Belly Armor diye bişey okudum biraz önce, battaniye ya da kemer, bebeği radrasyondan koruyormuş, duyan ya da daha önceki gebeliğinde kullanan var mı?
evet allahın işi simdiden antremana hazırlık yapıyoruz :))) bende dün gece arabayla birsürü insana çarpıyordum sonra beni tutukluyorlar insanlar beni sucluyo falan cok garipti en son bn sucsuzum diye bagırarak uyandım hayır olsun ins..:)
kızlar haftaya doktora gideceğim ikili test için.
12 hafta bitmiş olacak.
cinsiyet belli olur mu?
birde 11 haftam bugün bitti ve hala kusmalar devam: (
ne zaman geçer acaba?
yemek yemekten hiç bu kadar tiksinmemiştim
bende anlatayıp bebişim doğmuş bebeğe bakıyorum diyorumki anne ben bunu emziğe alıştırmadım neyapacaz bu saatten sonrada almaz ben işe gittiğimde sen neyapacan diye oturup ağlıyorumuyandım kendi kendime gülüyorum bebek doğdu büyüdü
emziği unuttuk
Kızlar Belly Armor diye bişey okudum biraz önce, battaniye ya da kemer, bebeği radrasyondan koruyormuş, duyan ya da daha önceki gebeliğinde kullanan var mı?
Bizim doktorumuz 16. haftada gel cinsiyetine bakarız dedi.
Ben de ikili test sırasında hiç sormadım.
Kesin olmayacak bir bilgiyle önceden hareket etmek istemedim.
Zaten %50 ihtimal :)
hmm anladım schaqa..
çok merak ediyorum,kuzenimin 12 haftalıkken hemen belli olmuş.
sonradan yanılmak da kötü tabi ama gene de merak işte: )
Benim bulunduğum ilçede yapılmıyormuş canım.dr.um merkeze yönlendirdi ama yolculuk konusunda net birşey demediği için ben de erteledim.hatta gitmeyeceğim dedim.ama 13 eylüle o hastanede randevu alabildim dün.ikili test olur değil mi? sanırım 14.haftama gireceğim yani olur değil mi?
( ya ben bu haftaları hala karıştırıyorum ) yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?