2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar benim doktorum 3'lü ya da 4'lü testten bahsetmedi bana. Benim 2'li testim temizdi yalnız. Şuan 16. haftanın içindeyim 3'lü test olan arkadaşlar var mı? Hangi haftaya kadar olunması gerekiyor bu testin? Bu testte ne yapılıyor?

Hayirlisi ins.canim beni goren erkek diyo cildim guzellesti karnim az ve sivri yada benim canim ole istiyor:) erkek cocugu delisi olarak tabi dr.kiz derse onada cok sevinicem tabiki

Benim de karnım az sivri, cildimde bi değişiklik yok ama görenler yüzümün solgun olduğunu söylüyor... Bakalım neyim var :)

ikili test nasıl yapılıyo ben çok tedirgin oluyorum da ilk bebegim bi de bilgilendirirseniz

ikili test nasıl yapılıyo ben çok tedirgin oluyorum da ilk bebegim bi de bilgilendirirseniz

Sabahtan aç karna doktora gidiyorsun, gitmeden önce kilonu da öğren orda soracaklar çünkü... Önce doktor ultrason ile bebeğin ense kalınlığını ölçüyor, sonra da sen gidip kan ve idrar veriyorsun... Sonra da sonuçlarını almaya gidiyorsun :) Tedirgin olacak bir durum değil. Yaşın ve kilon ne şuanda?

Allah gonlumuze gore versin canim bakalim mezaman hissedicez ilk oldugu icin hissetsemde anlarmiyim bilmiyorumki okadar cok gazim varki :)

Ben gece biraz yokladım uyuyordu sanırım Daha hiç bişey hissetmedim, erken de zaten... Şöyle 20 haftaya bi merdiven dayayalım da...

Ayy inanirmisin bende yaptim ayni seyi hatta oksurdum oynasin diye yokk:) oksurme olayida doktordan gordum ultrasonda bakarken oynasin diye oksur demisti:)

Oynasaydı benimki oynardı o zaman Grip oldum da...

Çikolata yediğimizde çok hareketli oluyorlarmış, çikolata yedim de baktım yine yok

sagolun arkadaşlar ne bileyin zeka testi felan diyolar biraz geriliyo insan tabi bakalım hayırlısı artıkın 2 gün kaldı dr gitmeye çok heyecanlıyız

Allah hayırlı etsin canım bir oğluş daha geliyor demek bende 2 aydır çok kötüydüm bulantıdan şu bir haftadır rahatım şükür, gerçi 4 tane serum yedikten sonra rahatladım o ayrı

Afiyet bal seker olsun.gecmis olsun bide komik oluyo bu hallerimiz aksam oksuruyorum esim panik hastami oluyon diyo yok yok dedim gicik yapti bilmiyoki cocugu durtuyomm hem guluyom:))
Hahahah Ben 2 haftadır giribim Bi de çalışıyorum...
aaa bende yiyim bugün deneyelim bi

Mesela bebek poposunu döner cinsiyetini göstermezse doktorlar anneye çikolata yedirip bi daha bakıyormuş... :)

yaa millet psikolojimi bozdu daha 2 aylıkken sen nasıl hamilesin çocuk 2 kilo anca doğacak ye biraz rüzgar çıksa uçacaksın gibi şeyler söylüyor 4. aya yaklaştım hala 1 kilo bile almadım ama çok şükür bulantılarım geçti artık alırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…