2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
4 ayın sonunda bugün ilk kez sarımsak yedim yiyebildim ama halaa çay içemiyorum, midem almıyor

çok ilginç canım yaa demekki bünyeden bünyeye değişiyor, ben bulantılı dönemlerimde her gün sarımsaklı cacık yaptım yedim midemi çok rahatlatıyordu, ama çay konusunda bende aynıydım daha bir hafta anca oldu içmeye başlayalı

Ayy inanirmisin bende yaptim ayni seyi hatta oksurdum oynasin diye yokk:) oksurme olayida doktordan gordum ultrasonda bakarken oynasin diye oksur demisti:)

yok yaa olmuyo. bende çok uğraşıyorum hissedeyim diye ama nafile dün usg de kıpır kıpır dı sıpalar. 4 boyutluda gayet net takla atıyolar ama ben hiç bişey hissetmiyorum

bebek sendekini alır canım ona takılma sen ,bende hiç almadım hatta 1 kilo verdim .ben 4.ay alırım diyordum ama 1 kilo kaybettim bu ay.bulantılarım geçti artık ama yemeklere önyargılıyım hala ,çok yiyemiyorum .meyve canavarı oldum sadece.kahvaltımı sütümü ihmal etmiyorum .ama yinede almadım.ben seviniyorum çünkü kilolu kaldım hamile.inşallah 9-10 kg arası tamamlarım

yok yaa olmuyo. bende çok uğraşıyorum hissedeyim diye ama nafile dün usg de kıpır kıpır dı sıpalar. 4 boyutluda gayet net takla atıyolar ama ben hiç bişey hissetmiyorum

Oyyy masallah allah tamamina erdirsin ins.ikiz cok guzel oluyo ablaminda var biri kiz biri erkek 2.5 yasinda hamileligide dogumdan sonra bebek bakimida teke gore zor oluyo ama coookk guzell:)

Çikolata dedim, şimdi önüme çikolata ikram edildi valla Birazdan yer bakarım yine :)

bebek hareketlerini yatarken daha net hissedersin,erkek bebek erken hareketlenir derler.benim oğlum 16.haftadayken balık gibi dönmüstü karnımda nasıl korkmuştum anlatamam.ayaktayken otururken ancak 20.haftadan sonra eğer bebek çok hareketliyse hissedersin.ben bir hissediyom zannediyorum sonra dinliyom yok bunlar değil diyorum .bakalım net olrak bu haftadan sonra hissederiz sanırım kemikleri gelişiyor iyice kuzucukların atarlar tekme :)

sağol canım bencee de öyle çocuk bendekini alıyor ama çevre öyle değil işte daha 2 aylık hamileye denir mi niye kilo almadın diye yaa yada ben çok alınganlaştım ne deseler kafama takmaya başladım birinin beni durdurması lazım

günaydın herkese
ben de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti ilk bebek kızım olacakmış.takvimler tuttu ama beslenmeye göre farklıydı:)

herkese günaydın..
hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir gün olur inşallah hepimiz için:)

20. haftadan sonra hissedersin dedi bana doktorum. heralde öyle olcak bizimkiler canım
yakında hissederiz inşallah

boşver canım herkes konuşşun bak gebelik takvimimde de yazıyor asıl kilo alımı 4,5,6 aylarda hızlı oluyor.belki alırsın belki almassın fazla ama ne kadar az alırsan senin için iyi.sonrasıda var çünkü ,zor oluyor vermek.ben oğlumda 20 kilo aldım,bu aya kadar toplamda 8 kg falan almıştım oğlmda,o yüzdende çok dikkat ettim bu hamileliğimde şükür almadım .5.aya girecem ekim başında inşallah az alarak tamamlarım
günaydın herkese
ben de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti ilk bebek kızım olacakmış.takvimler tuttu ama beslenmeye göre farklıydı:)
günaydın ,gözünüz aydın bende takvimde kız bakalım salıya randevum var 17.haftada olacam inşallah bu kez gösterir
herkese günaydın..
hayırlı huzurlu sağlıklı güzel bir gün olur inşallah hepimiz için:)

günaydın sanada ,aminn

Günaydın....
ahh hayallerimi yıktın ben travel sistem çok istiyorum ne alcam ozaman ben yaww

canım benim hayallerini yıkmak istemem ama gerçekten araba konusu çok önemli

ben bunu almayı düşünüyorum gerçi ana kucağını düşünmüyorum ama bakalım ama iyice araştırıp öyle karar verecem. senin için de bir fikir olabilir belki

Son düzenleme:

canım benim kafana takma ya ben gebe kaldıktan sonra 5 buçuk 6 kilo verdim 4. ayıma girdim artık 52 de kaldım almıyorum da vermiyorumda şişman olmak sağlıklı olmayı göstermiyoki bir sorun olsa doktorun uyarır zaten

zaten cazip gelen bana anakucağını takıp pratik olarak kullana bilmek böyle iç içe çok büyük geliyor bana oyuzden çıkartıp takılan almayı düşünüyorum birde kraftın twist var ona bakıcaz bakalım ama herşey çok pahalı 800 1000 2000 bile var valla

Günaydın hamişler...Dün gece rüyamda 1-2 saat arayla önce bebeğimin erkek olduğunu gördüm sonra başka bi rüyamda kız olduğunu gördüm aynı gece nedir bu yaa ikizlerim olucak da benim mi haberim yok :))) artık öğrenebilsem de bitse bu keşmekeş offf))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…