- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
canım benim kafana takma ya ben gebe kaldıktan sonra 5 buçuk 6 kilo verdim 4. ayıma girdim artık 52 de kaldım almıyorum da vermiyorumda şişman olmak sağlıklı olmayı göstermiyoki bir sorun olsa doktorun uyarır zaten
ayy ne güzel aramızda bişey yokmuş benimde 14 ydü..... doğum günün kutlu olsun canım
canım noldu öğrenebildinmi cinsiyeti???
aslında başlangıcın çok iyi ama 6,5 kg biraz fazla. sen sadece hamur işini ve tuzu biraz azalt. pilav, makarna türü şeyler değilde dengeli yumurtanı, etini,sebzeni tüketirsen sen yürüyüşte yapıyorsun 80 olmazsın daha az kilo ile tamamlayabilirsin bence
erken başamıssın almaya canım benim hali hazırda kilom olduğu için birazda dikkat ediyorum hiç kilo almadım umarım 3 kiloyu geçmem
benim hem çin hemde rus takvimi tuttu canım
çin takvimi genelde tutuyor, tutmayan varmı acep yazsa
hayır henüz gitmedim pazartesi randevum meraktan çatlıcam, çin takvimine göre erkek çıkıyor benimkide ama ben hep prensesim olacakmış gibi hissediyorum hayırlısı bakalım canım.
evet hamur işi çok yiyorum bundan sonra dikkat edicem ekmeği azaltıyorum dün akşam yemeğinde hiç yemedim ama ekmekle yenecek birşey değildi burda söyleyemeceğim hamişlerin canı çeker, hiç yememekte olmaz da dikkat edicem işte
3 kiloyu geçmem derken tüm hamilelik boyunca mı diyorsun yani :26:
canım benim kızım da erkek görünüyordu bunda da kız ama bebişim erkek.. buradaki arkadaşların tahminlerinde de kız çıkıyordu...
ama benim erkek olduğuna dair tek belirtim cildimin güzelleşmesi o kadar halsizlik ve kusmaya rağmen yüzüm hiç solmadı... ve de saçlarım çok parlak
Canım benim tutmadı galiba Çin takvimi erkek dedi drum çok büyük ihtimal kız dedi
hımm aslında tutmayanlar ay ortasına yumurtlaması gelenler olabilir gibi geliyor.hayırlısı olsun tabii herzaman hakkımızda ben rüyamda kız diye gördüm bakalım tutacakmı
zaten cazip gelen bana anakucağını takıp pratik olarak kullana bilmek böyle iç içe çok büyük geliyor bana oyuzden çıkartıp takılan almayı düşünüyorum birde kraftın twist var ona bakıcaz bakalım ama herşey çok pahalı 800 1000 2000 bile var valla
canım hiç sıkma canını. bebiş sağlıklı olsun sen kilo alma.keşke bende öyle olsamyaa millet psikolojimi bozdu daha 2 aylıkken sen nasıl hamilesin çocuk 2 kilo anca doğacak ye biraz rüzgar çıksa uçacaksın gibi şeyler söylüyor 4. aya yaklaştım hala 1 kilo bile almadımama çok şükür bulantılarım geçti artık alırım sanırım
maşallah büyümüş onlar...canım şuan çok tatlılar ama doğunca da tatı olurlarmı bilmemOyyy masallah allah tamamina erdirsin ins.ikiz cok guzel oluyo ablaminda var biri kiz biri erkek 2.5 yasinda hamileligide dogumdan sonra bebek bakimida teke gore zor oluyo ama coookk guzell:)
gözünüz aydınnngünaydın herkese
ben de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti ilk bebek kızım olacakmış.takvimler tuttu ama beslenmeye göre farklıydı:)
benim dr da öyle söylüyo canım.beklicez artık20. haftadan sonra hissedersin dedi bana doktorum. heralde öyle olcak bizimkiler canım
yakında hissederiz inşallah
hımm aslında tutmayanlar ay ortasına yumurtlaması gelenler olabilir gibi geliyor.hayırlısı olsun tabii herzaman hakkımızda ben rüyamda kız diye gördüm bakalım tutacakmı
bu araba da guzele benzıyor.. tecrubeye dayalı soyluyorum agır arabalar almayın bence sonra herkes arabayı bırakıp pusete donuyor.. ben kızıma maxi cosının ana kucagı ıle bebconfortun milasını almıstım okadar rahat ettımkı ekstra bır arabaya sonra hııc ıhtıyac duymadm.......tek sıkıntı herseyı pembe oglanda da kullanıcam artık napım:)
canım hiç sıkma canını. bebiş sağlıklı olsun sen kilo alma.keşke bende öyle olsam
maşallah büyümüş onlar...canım şuan çok tatlılar ama doğunca da tatı olurlarmı bilmem
gözünüz aydınnn.ay kız beklemek nasıl bir duygu acaba?
benim dr da öyle söylüyo canım.beklicez artık
zehra ne güzel sen hiç kilo almamışsın..nasıl becerdinn canım? ben dra diyetisyene gitmelimiyim dedim gerek yok şuan,aşırı kilo almadın diyo....
gerçi bir arkadaşım ilk 3 ayda 16 kilo aldı.ona bakınca benm ki çok normal
benimde ikinci belki kız olur diye önceden ana kucağını kırmızı aldım ,hani şu otokoltukda olanlardan,çocuk arabası almicam ben 6.ayında baston bebek arabası alacam çok ama çok rahat ,oğlumunki mavi ama çok eskidi zaten,daha kullanışlı oluyor.birde arabada yer kaplamıyor .bebek arasıda vardı grili tutunculu onuda başkasına vermiştim yep yeniydi ama şimdi geri alamam kalsın oda ,kız olursa herşey mavi bende beşik yatak örtüsü ,dolap ,halıya varana kadar :) kıyafetleri hep dağıtmıştım ben,yeni alarım artık .cinsiyet öğrenmiyincede alamıyorum şimdilik beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?