2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

valla aynen öyle canım yaa, bebeğin gelişimi normal diyor doktor önemli olan da bu zaten

ayy ne güzel aramızda bişey yokmuş benimde 14 ydü..... doğum günün kutlu olsun canım

canım noldu öğrenebildinmi cinsiyeti???

hayır henüz gitmedim pazartesi randevum meraktan çatlıcam, çin takvimine göre erkek çıkıyor benimkide ama ben hep prensesim olacakmış gibi hissediyorum hayırlısı bakalım canım.

evet hamur işi çok yiyorum bundan sonra dikkat edicem ekmeği azaltıyorum dün akşam yemeğinde hiç yemedim ama ekmekle yenecek birşey değildi burda söyleyemeceğim hamişlerin canı çeker, hiç yememekte olmaz da dikkat edicem işte
erken başamıssın almaya canım benim hali hazırda kilom olduğu için birazda dikkat ediyorum hiç kilo almadım umarım 3 kiloyu geçmem

3 kiloyu geçmem derken tüm hamilelik boyunca mı diyorsun yani :26:

çin takvimi genelde tutuyor, tutmayan varmı acep yazsa

canım benim kızım da erkek görünüyordu bunda da kız ama bebişim erkek.. buradaki arkadaşların tahminlerinde de kız çıkıyordu...

ama benim erkek olduğuna dair tek belirtim cildimin güzelleşmesi o kadar halsizlik ve kusmaya rağmen yüzüm hiç solmadı... ve de saçlarım çok parlak

evet 3 ayım biticek nerdeyse hiç kilo almadım ama çok dikkat ediyorum canım ben 104 kiloyum zaten almamam lazım 3 kilo alsam yeter benim annemde 1 kilo almıştı kardeşim 2.900 gr doğmuştu

hep tersi olmuş sende ,benim oğlumda tuttu ,dediğin gibi yüzüm çok güzel olmuştu oğlumda ama son ay leke düştü ,bunda cildim berbat hep sivilceli ,bir taraftanda kuru ağz kenarları ve ceneye yayılmış durumda ,pul pul dökülüyor .bakalım şimdiye kadar göstermedi secde de idi ilkinde ikincide resmen ikiye katlanmış uyuyordu salıya randevum var bakalım insallah gösterir

günaydın herkese gördüğüm kadarıyla kilo konuşuluyor topikte bende hiç kilo alamadım o kadar zayıfımki insanlar 4 aylık hamile olduğuma inanmıyor

Bende çok kilo verdim ama verenler hiç dert etmesin bulantıların bitmesiyle birlikte hepsini 10 günde geri aldım sıkmayın canınızı bebişler hörgüçten yiyorlar

hımm aslında tutmayanlar ay ortasına yumurtlaması gelenler olabilir gibi geliyor.hayırlısı olsun tabii herzaman hakkımızda ben rüyamda kız diye gördüm bakalım tutacakmı

Hayırlısı tabiikide bende rüyalarımda hep oğlum olduğunu görüyordum doktor kız dedi hayırlı evlat olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil

bu araba da guzele benzıyor.. tecrubeye dayalı soyluyorum agır arabalar almayın bence sonra herkes arabayı bırakıp pusete donuyor.. ben kızıma maxi cosının ana kucagı ıle bebconfortun milasını almıstım okadar rahat ettımkı ekstra bır arabaya sonra hııc ıhtıyac duymadm.......tek sıkıntı herseyı pembe oglanda da kullanıcam artık napım:)

canım hiç sıkma canını. bebiş sağlıklı olsun sen kilo alma.keşke bende öyle olsam
Oyyy masallah allah tamamina erdirsin ins.ikiz cok guzel oluyo ablaminda var biri kiz biri erkek 2.5 yasinda hamileligide dogumdan sonra bebek bakimida teke gore zor oluyo ama coookk guzell:)
maşallah büyümüş onlar...canım şuan çok tatlılar ama doğunca da tatı olurlarmı bilmem
günaydın herkese
ben de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti ilk bebek kızım olacakmış.takvimler tuttu ama beslenmeye göre farklıydı:)
gözünüz aydınnn.ay kız beklemek nasıl bir duygu acaba?
20. haftadan sonra hissedersin dedi bana doktorum. heralde öyle olcak bizimkiler canım
yakında hissederiz inşallah
benim dr da öyle söylüyo canım.beklicez artık
hımm aslında tutmayanlar ay ortasına yumurtlaması gelenler olabilir gibi geliyor.hayırlısı olsun tabii herzaman hakkımızda ben rüyamda kız diye gördüm bakalım tutacakmı

zehra ne güzel sen hiç kilo almamışsın..nasıl becerdinn canım? ben dra diyetisyene gitmelimiyim dedim gerek yok şuan,aşırı kilo almadın diyo....
gerçi bir arkadaşım ilk 3 ayda 16 kilo aldı.ona bakınca benm ki çok normal

benimde ikinci belki kız olur diye önceden ana kucağını kırmızı aldım ,hani şu otokoltukda olanlardan,çocuk arabası almicam ben 6.ayında baston bebek arabası alacam çok ama çok rahat ,oğlumunki mavi ama çok eskidi zaten,daha kullanışlı oluyor.birde arabada yer kaplamıyor .bebek arasıda vardı grili tutunculu onuda başkasına vermiştim yep yeniydi ama şimdi geri alamam kalsın oda ,kız olursa herşey mavi bende beşik yatak örtüsü ,dolap ,halıya varana kadar :) kıyafetleri hep dağıtmıştım ben,yeni alarım artık .cinsiyet öğrenmiyincede alamıyorum şimdilik beklemedeyim

canım senin ikizdi dimi ,kilo alaman çok normal,ben ilk 13 hafta sürekli bulantı ve kusma yaşadım ,bir tek sabah kalvaltısı yapabiliyordum .sonrası hep meyve,şimdi ise akşam yemek yemiyorum oda kilo kaybetmeme neden oldu 1 kilo verdim 4.ayımda .akşam meyve ile geçiştiriyorum çok acıkırsam süt içiyorum.birde suyu çok içiyorum.ama bu aydan sonra alırım ,kurbanda yaklaşıyor etten tiksinmedim sanırım hep yerim :)) artık

zehra degıs tokus yaparız kıyafetlerı hahaha:) napım zaten kıs bebesı olucak subat 15ı gıbı olurum ben sezeryan evde gıysın artık pembe felan ne olursa artık:)

YA şu idarar yolu enfeksiyonunda intihabın bolca sökmesi ii mı kızlar biri bişe desin ya çok sinirlerim bozuluyor bebeime bişe olucak diye

Yuruyus yapip geldim kizlar simdi bol sebzeli ogle yemegimi yicem musait olan arkadaslar mutlaka hergun yurumeye calisalim kabizligada ii geliyor bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…