13 haftalık
benim midemde bir sıkıntı vardı hamile olduğumu ilk haftada öyle anladım. yemek yer yemez acıkıyorum, ama nasıl acıkma açlıktan midem kazınıyor. doktora gittim, göğüslerim de şiş dedim o zaman gebelik olabalir demişti. demekki bebiştenmiş, ama çok zor yemesem midem bulanıyor, yersen kısır döngü açıkıyorum
haftasonu annem, ananem ne dediyse yaptım ama yok olmadı geçmedi bir türlü.
göz bandı ile sessiz bir ortamda yattım yok uyuyamıyorum, bol su içtim, elma yedim, rezene kaynattım içtim.
en son pazar gecesi 2 günün üzerine sızıp kalmışım koltukta eşimde sağolsun hiç dokunmamış bana. p.tesi sabah nasıl koşa koşa çıktım evden görmen lazımdı beni.
işin en kötüsün seninde dediğin gibi hayat duruyor birşey yapamıyosun ne kendine faydan oluyor ne de etrafındakilere
mrb kızlar randevumu bekleyemedim başka dr gittim kızım olcakmışikinci kızım geliyo dr doğru tahmin etmiş
11 cm olmuş 150 gr miniğim kulağını kaşıdı çok tatlıydı çok özlemişim ya
canım ne acelen varçokkk teşekkür ederim canım benimmmaşallah ne güzel ikiz yaa çok özeniyorum ben hiç kilo almadım canımm benim durumum daha kötü keşke azcık ben de alabilsem
valla ne güzel yaa. ben hala komşularla takılamıyorumBenim de gülesim yok ama kendi kendime gülüyorum...yoksa sıkıntıdan patlarım hele çümçüklerimi okul yolunda görünce
ne yapayım aglayım da gözümden mi olayım...
iyiyce eve alıştım şimdiden bir yıl nasıl etki yapar bilmiyom artıkın..
komşular.. çaylar pastalarrr...
konserveler turşular kışlıklarrr...
eşim şok geçiriyoo..
çok şükür canım ya..bi arkadaşım daha vardı aynı merkezde olmuştu tedavimiz ama onunki tutmadı..çok üzüldük
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünleri gördük, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim. şeker falan da çıkmaz güzel güzel geçirirz hamileliğimizi inşallah canımcım
inşallah canımcım. mavera alıntı ile cevaplanın yanında bir link daha var hani + işaretli.alıntı yapacağın tüm mesajlarda onu işaretliyosun canım.sonra topluca cevap yazıyosundestinacım nasılsın canım? kızların sayısı az diye şimdiden talip mi oldun kızz:) seni gidi Kayserili seni:)) bizim cinsiyet belli olaydı talip mi olacaz talibe mi ona göre hareket ederdik:) canım ya konuyla alakası yok ama şu herkesin yorumunu alıntılayıp yazmayı nasıl yapıyosun? bana bi anlatsanben tek tek alıntılayıp yazıyorum, hepsini birden beceremedim
:18::18:ne olcak sonumuz canım yaa.yemiyim diyorum gözümün önünde yıldızlar uçuşuyo.tansiyonda hep düşük zatenbenimki tekiz bende 8 kilo aldım.. beterin beteri var yani.
evet canım öğrendim ben de erkek annesi olucam inşallah :)
buarada benim doktorum iki hafta sonraki kontrolde üçlü testin bir kısmını yapıcaz dedi. hiç de araştırmadım üçlü test nedir nasıl yapılır diye. yaptıran arkadaşlar var mı acaba?
benimki tekiz bende 8 kilo aldım.. beterin beteri var yani.
elevit alıyor musun? ya da başka bir vitamin? öyleyse çok iştah açılıyor da o yüzden sordum, ben elevit içtiğimz aman kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum
decavit alıyorum
vitaminler iştah açıyor evet dayanamıyor insan[/QUOTE bende diyorum ne olduda bu istah bole 3 ay bittigi gibi simdi dusundumde 2 haftadir iciyorum bende elevitle demir ilacini ondanmis demekki:)
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
mrb kızlar randevumu bekleyemedim başka dr gittim kızım olcakmışikinci kızım geliyo dr doğru tahmin etmiş
bak şimdi bir de benden de bir tavsiye sana, sirke ile suyu tencereye dök, kaynat, kaynadıktan sonra tebecerete bir tülbetnt gibi birşey kapat, tenecereye eğil, o buharı önce burun deliğinin birini kapatıyorsun diğeri ile 5 kez derin derin çekiyorsun,sonra diğer burun deliğini kapatım 5 kez derin derin içine çekiyorsun, başa ağrısı maş arısı kalmıyormuş, ben de lu bitki uzmanı şems in yalancısıyım, tv de açklamıştı.
tebrikler, iki kız annesi olmak ta güzel bir duygu
Ayyyy canim cok sevindiiimmm hayirli olsun hadi bakalim evin bereketi artacak desene :) darisi bize ins :) hala goremedik umutla bekliyorum; )
Ya bizim tahmini doğum tarihlerimiz aynı canım bana da doktorum kız demişti ama kesin bir şey söylemem için erken de dedi. meraktan ölüyorum. bir sonraki randevuyu da 5 Ekim'e aldım. ben de mi başka doktora gitsem ne :)
30 eylule alicam rand.16+1 oluyorum 3 lu test o haftada yapiliyodu galiba ogun insallah birde cinsiyetini gorursekk:) nedense hep erkek diye hissettim erkek diyede alistirdim galiba :s
günaydın kızlar. dün yine doktordaydık. herşey yolundaymış. ekimin ilk haftası genel gelişimi değerlendirilip duruma göre 3 test yaptırabiliriz dedi doktor.bu arada çok hızlı kilo alanlar var okuduğum kadarıyla. ben 3 kilo almıştım. 2 kilosunu geri verdim. fazla kilo almak sağlıklı bir durum değil. vitaminler iştah açıyor evet ama irade bizim elimizde sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?