2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ozaman afiyet bal seker olsun:) ben ilk 3 ay hic almadin suan 14+3 bir kuzu devirebilirim ama dikkat ediyon yuruyusede basladim

bak şimdi bir de benden de bir tavsiye sana, sirke ile suyu tencereye dök, kaynat, kaynadıktan sonra tebecerete bir tülbetnt gibi birşey kapat, tenecereye eğil, o buharı önce burun deliğinin birini kapatıyorsun diğeri ile 5 kez derin derin çekiyorsun,sonra diğer burun deliğini kapatım 5 kez derin derin içine çekiyorsun, başa ağrısı maş arısı kalmıyormuş, ben de lu bitki uzmanı şems in yalancısıyım, tv de açklamıştı.

tebrikler, iki kız annesi olmak ta güzel bir duygu

4 ayın sonunda bugün ilk kez sarımsak yedim yiyebildim ama halaa çay içemiyorum, midem almıyor

çokkk teşekkür ederim canım benimm maşallah ne güzel ikiz yaa çok özeniyorum ben hiç kilo almadım canımm benim durumum daha kötü keşke azcık ben de alabilsem
canım ne acelen var20. haftadan sonra alıcaz bol bol:18:
valla ne güzel yaa. ben hala komşularla takılamıyorum ama patik örmeye başlıcam
inşallah canımcım. mavera alıntı ile cevaplanın yanında bir link daha var hani + işaretli.alıntı yapacağın tüm mesajlarda onu işaretliyosun canım.sonra topluca cevap yazıyosun
benimki tekiz bende 8 kilo aldım.. beterin beteri var yani.
:18::18:ne olcak sonumuz canım yaa.yemiyim diyorum gözümün önünde yıldızlar uçuşuyo.tansiyonda hep düşük zaten

gözün aydın canım.bir erkek dahaa.ohhh maşallah tüm bebişlere

Kızlar merhaba ben buarlar düzenli giremiyorum 2 gün çalışıp 2 gün evde raporlu geçiriyorum ... Neler yaptınız siz bebişlerin hareketlerini hisseden varmı ben çok merak ediyorum artık.
bide 27ağustostan bu yana görmedim kuzumu çok merak ediyorum iyimi kendimi hala hamiş gibi hissedemiyorum ani hareketler yapıyorum unutuyorum korkuyorum bebişime bişey yapacağım die..

günaydın arkadaşlar

gittiginiz hastanenin yenidogan ünitesinin ve kuveyz uygulamasının orada solunum ve ve acil müdahale cihazlarının oldugunu ögrenin

inşallah hiiiiiiiç gerek kalmaz Rabbim saglıklı bir şekilde kucagımıza verir de

dün eşimin arkadaşı aradı dua için özel hastanede dogum yapmış ancak bebek nefes alamamış dogum çıkışıo hastanede de yeni dogan ünitesi yokmuş başka bi hastaneye gidene kadar bebiş çok etkileenmiş aman ha diyo sorun siz de diyo çekmiş ya adam..

bebiş ankara ya gidip geliyo baba çalışıyo diye ayrııı onlara Allah acil şifa ve kolaylık versin amin

Gunaydin mart ayinin en guzel anneleri :))

Ya bizim tahmini doğum tarihlerimiz aynı canım bana da doktorum kız demişti ama kesin bir şey söylemem için erken de dedi. meraktan ölüyorum. bir sonraki randevuyu da 5 Ekim'e aldım. ben de mi başka doktora gitsem ne :)

Ayyyy canim cok sevindiiimmm hayirli olsun hadi bakalim evin bereketi artacak desene :) darisi bize ins :) hala goremedik umutla bekliyorum; )

evet öyle cnm teşekkür ederim

günaydın kızlar. dün yine doktordaydık. herşey yolundaymış. ekimin ilk haftası genel gelişimi değerlendirilip duruma göre 3 test yaptırabiliriz dedi doktor.bu arada çok hızlı kilo alanlar var okuduğum kadarıyla. ben 3 kilo almıştım. 2 kilosunu geri verdim. fazla kilo almak sağlıklı bir durum değil. vitaminler iştah açıyor evet ama irade bizim elimizde sonuçta.

çok varmış bencede çok merak ediyosan git benim akıntım vardı muayene randevum 28 inde
oyüzden başka bir dr gittim oda kesin dedi

günaydın canım
bende cumartesi gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…