- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
slm kızlar. bende dr dan geldim.kanama alnı iyileşmiş çok şükür. bebişlerim 15+6 olmuşlar ve kıpır kıpır sıpalarımveee kesin iki erkek bizde gördük pipileri ben yine 1 kilo almışım yaaaaaa. çok üzülüyorum
mutlu mesut yeni yaşlar dilerim
çok tatlııı
hoşgeldiniz arkadaşlar. inşallah hep güzel paylaşımlar yapmak nasip olur
Ben de 12 iken gittim, haftaya üçlü için gitcem o zaman öğrencem inşallah
canım tebrikler allahım sağlıkla kucağına aldırsın
benim bi aşılama tecrübemde olmuştu ve aşılama yapılmadan önceki gün baya kötü enfeksiyon geçiriyodum o zaman prof a gidiyodum bana monurol içebilirsin demişti oda antibiyotik baya etkili bişey akşam içtim sabaha hiçbişeyim kalmamıştı....doktoruna güven allahın izniyle bişey olmaz ......
aminnn aminnnnn
benim 1 mart ama tüp bebk olduğu için daha erkende olabilir şimdilik belli değil......
doğum günün kutlu olsun
geçmiş olsun canım :26::26: nane limon yada ıhlamur içebilirsin ..ıhlamurun içine çubuk tarçın karanfil atabilirsin ama ateşine dikkat et yükselirse parol iç ihmal etme ......acil şifalar .....
sabahları aç karnına bal yersen iyi gelir canım geçmiş olsun ......
bizde kız olursa annenin güzelliğini alır erkekteyse anneyi güzelleştirir derler ....bana bakan hep erkek dedi cildim çok düzeldi .......bana erkek dedi doktorum pembelerde gözüm kaldı bidahakine inşallah .......
ayy ne güzel aramızda bişey yokmuş benimde 14 ydü..... doğum günün kutlu olsun canım
canım noldu öğrenebildinmi cinsiyeti???
ooo maşallah yerleşmişsin erzuruma.......canım annem söyledi buharada demet hanım varmış sakın ona gitmesin kasap deniyomuş aklında bulunsun sakın gitme .....
ay ben oğluşumu kimseye veremem yaaaa
senin ne zaman belli olacak ?????
ay çok sevindim ki kız çook güzel allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın ......
kızına talibim arkadaşım bak çiçeğimizle geldik
kilodan yana bende kötüyüm 57 yle hamile kaldım bugün sabah tartıldım 63.3 geldim canım sıkıldı yaaa
hoşgeldin aramızakaç haftalıksın ??????
çoook teşekkür ederim canım benim senin de geçmiş doğum günün kutlu olsunbu arada göknilciselin kızına ben de talibim bakalım hangimizin oğlunu beğenecek bak bende oğlumla geldim:
fakir ama gururlu gibi oldu bu:) hiç gülesim yoktu
bende evde ki öğretmenlerdenim. ama sıkıldım yahuu
canım geçmiş olsun...
ama bak çok şükür bi sıkıntı yokmuş üzme kendini artık...
allah yardımcın olsun canım zordur insanın eşinden ayrı olması...
biz de çok ayrı kaldık eşimle hemde zor zamanlarda onun için anlıyorum seni...
inş herşeyin üstesinden gelir tüm sıkıntılarından kurtulursun canım...
canım gözün aydınnnnnn demek sende geleneği bozmadın
darısı başıma inş bende pazartesi öğrenirim...
canım sende de mi akıntı vardı bende dün sordum ama kimse cevap vermedi...
benimde akıntım çok bu ara suyu biraz azaltmıştım onunla da ilgisi var mı diye canım sıkıldı biraz
test mi yaptırdın sen canım öyle mi anlaşıldı enfeksiyon ??
canım bendede aynı sorun vardı iki hafta önceki testlerde enfeksiyon çıkmıştı doktorum bana monurol isimli tek kullanımlık ilaç verdi kullandım valla hiçbişey olmadı
saol canımcım...bu günleri gördük çok şükür.canım toplamda 8 kilo oldu:18: gebelik şekeri vb tehlikeler olmasa inan umrumda olmaz sporla veririm en kötü ihtimalle. rabbim güzel günler nasip etsin hepimize
çok şükür canım ya..bi arkadaşım daha vardı aynı merkezde olmuştu tedavimiz ama onunki tutmadı..çok üzüldük
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünleri gördük, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim. şeker falan da çıkmaz güzel güzel geçirirz hamileliğimizi inşallah canımcım
canım tebrikler allahım sağlıkla kucağına aldırsın
benim bi aşılama tecrübemde olmuştu ve aşılama yapılmadan önceki gün baya kötü enfeksiyon geçiriyodum o zaman prof a gidiyodum bana monurol içebilirsin demişti oda antibiyotik baya etkili bişey akşam içtim sabaha hiçbişeyim kalmamıştı....doktoruna güven allahın izniyle bişey olmaz ......
aminnn aminnnnn
benim 1 mart ama tüp bebk olduğu için daha erkende olabilir şimdilik belli değil......
doğum günün kutlu olsun
geçmiş olsun canım :26::26: nane limon yada ıhlamur içebilirsin ..ıhlamurun içine çubuk tarçın karanfil atabilirsin ama ateşine dikkat et yükselirse parol iç ihmal etme ......acil şifalar .....
sabahları aç karnına bal yersen iyi gelir canım geçmiş olsun ......
bizde kız olursa annenin güzelliğini alır erkekteyse anneyi güzelleştirir derler ....bana bakan hep erkek dedi cildim çok düzeldi .......bana erkek dedi doktorum pembelerde gözüm kaldı bidahakine inşallah .......
ayy ne güzel aramızda bişey yokmuş benimde 14 ydü..... doğum günün kutlu olsun canım
ooo maşallah yerleşmişsin erzuruma.......canım annem söyledi buharada demet hanım varmış sakın ona gitmesin kasap deniyomuş aklında bulunsun sakın gitme .....
ay ben oğluşumu kimseye veremem yaaaa
senin ne zaman belli olacak ?????
ay çok sevindim ki kız çook güzel allahım hayırlısıyla kucağına aldırsın ......
kızına talibim arkadaşım bak çiçeğimizle geldik
kilodan yana bende kötüyüm 57 yle hamile kaldım bugün sabah tartıldım 63.3 geldim canım sıkıldı yaaa
hoşgeldin aramızakaç haftalıksın ??????
Gozunuz aydin arkadaslar allah isteyen herkese nasip etsin
merhaba canım bebişin cinsiyetini merakla bekliyoruz yazarsın gelince :) hem de güzeel sağlıklı haberlerle dönersin inşallah. ben daha hiçbirşey almadım bebişime yaa ama içimde o kadar birşeyler örme hevesim var ki en kısa zamanda öğrenip yapmayı planlıyorum
sağol canm Allah razı olsun.. hepimizin gözü aydın..isteyen herkese nasip etsin Rabbim, aratmasın...yaşayan bilir gerçekten çok zor, maddi manevi zor süreçlerden geçtik..ama bugünleri gördük şükür, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..
hayırlı ve sağlıklı olsun canım en önemlisi o ama içinden ne geçiyorsa o olsun inşallah..
saol canımcım...bu günleri gördük çok şükür.canım toplamda 8 kilo oldu:18: gebelik şekeri vb tehlikeler olmasa inan umrumda olmaz sporla veririm en kötü ihtimalle. rabbim güzel günler nasip etsin hepimize
benimki tekiz bende 8 kilo aldım.. beterin beteri var yani.
Merhaba kac haftaliksinizki 8 kilo aldiniz
beterin beteri varmış ben de 8 kilo aldı canım 12 haftalığım dahaa13 haftalık
benim midemde bir sıkıntı vardı hamile olduğumu ilk haftada öyle anladım. yemek yer yemez acıkıyorum, ama nasıl acıkma açlıktan midem kazınıyor. doktora gittim, göğüslerim de şiş dedim o zaman gebelik olabalir demişti. demekki bebiştenmiş, ama çok zor yemesem midem bulanıyor, yersen kısır döngü açıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?