2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çokkk teşekkür ederim canım benimm maşallah ne güzel ikiz yaa çok özeniyorum ben hiç kilo almadım canımm benim durumum daha kötü keşke azcık ben de alabilsem

çoook teşekkür ederim canım benim senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada göknilciselin kızına ben de talibim bakalım hangimizin oğlunu beğenecek bak bende oğlumla geldim:

fakir ama gururlu gibi oldu bu:) hiç gülesim yoktu
bende evde ki öğretmenlerdenim. ama sıkıldım yahuu

Benim de gülesim yok ama kendi kendime gülüyorum...yoksa sıkıntıdan patlarım hele çümçüklerimi okul yolunda görünce

ne yapayım aglayım da gözümden mi olayım...

iyiyce eve alıştım şimdiden bir yıl nasıl etki yapar bilmiyom artıkın..

komşular.. çaylar pastalarrr...
konserveler turşular kışlıklarrr...

eşim şok geçiriyoo..

çok sağol canım. darısı başına inşallah. ya ben de bi belirti yoktu akıntı da öyle fazla değildi normaldi yani. doktor kontrol için kan ve idrar testi yaptı o zaman belli oldu. enfeksiyon da gebelikte sık görülen bişeymiş zaten. suyu az içmekten ve idrarın torbada fazla kalmasından kaynaklanıyomuş. yani bol su içmek ve tuvaletimizi tutmamamız gerekiyomuş. enfeksiyonun ilerlemesi de bebeğe zarar veriyomuş allah korusun. ben malesef fazla su içemeyen bi insanım aklıma gelmez zorla içince de midem çok bulanıyo. günde içtiğim su bi litreyi geçmiyo malesef hele kış geldi hiç içmesem aklıma gelmez. belki de ilerde belirtilerini görcektim enfeksiyonun ama şimdi tahlilde çıktı. CEC diye suda eriyen tablet antibiyotik verdi lanet bişey yaa içemiyom şu an bahsederken bile öğürtü geliyo, gözümü kapatıp içeyim diyom ama kusacağımdan eminim napcam bilmiyom keşke hap olsaydı onu zorla da olsa mecburen yutuyom. çok iğrenç bi tadı var yaa tuzlu tuzlu :S

canım bendede aynı sorun vardı iki hafta önceki testlerde enfeksiyon çıkmıştı doktorum bana monurol isimli tek kullanımlık ilaç verdi kullandım valla hiçbişey olmadı

ya keşke bana da öyle bişey verseydi yaa bana da CEC diye suda eriyen tablet verdi bi hafta sabah akşam içcen dedi de şu an o bana ben ona bakıyom vallahi içilmiyo yudum yudum içiyom öğürüyorum hepsini dikeyim içeyim diyom da gözüm yemiyo (

saol canımcım...bu günleri gördük çok şükür. canım toplamda 8 kilo oldu:18: gebelik şekeri vb tehlikeler olmasa inan umrumda olmaz sporla veririm en kötü ihtimalle. rabbim güzel günler nasip etsin hepimize

çok şükür canım ya..bi arkadaşım daha vardı aynı merkezde olmuştu tedavimiz ama onunki tutmadı..çok üzüldük
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünleri gördük, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim. şeker falan da çıkmaz güzel güzel geçirirz hamileliğimizi inşallah canımcım

Gozunuz aydin arkadaslar allah isteyen herkese nasip etsin

destinacım nasılsın canım? kızların sayısı az diye şimdiden talip mi oldun kızz:) seni gidi Kayserili seni:)) bizim cinsiyet belli olaydı talip mi olacaz talibe mi ona göre hareket ederdik:) canım ya konuyla alakası yok ama şu herkesin yorumunu alıntılayıp yazmayı nasıl yapıyosun? bana bi anlatsan ben tek tek alıntılayıp yazıyorum, hepsini birden beceremedim

Gozunuz aydin arkadaslar allah isteyen herkese nasip etsin

sağol canm Allah razı olsun.. hepimizin gözü aydın..isteyen herkese nasip etsin Rabbim, aratmasın...yaşayan bilir gerçekten çok zor, maddi manevi zor süreçlerden geçtik..ama bugünleri gördük şükür, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..

eveeet bayanlar ben de öğrendim cinsiyetini bebişimin. bir ERKEK daha geliyor mart bebişlerine :))) gerçi doktorumuz tam da rahatlatmadı bizi. cinsiyetini sordum söylemezseniz çatlıycam artık meraktan dedim ve şu gördüğüm pipi sanki dedi :) ben ve eşim de gördük. bence kesin artık ama yine de biz kimseye söylemedik. 2 hafta sonra kontrolüm var 16 hafta olucak ozaman söyleyeceğiz.

bugün çok kötü oldum hamileliğimin başından beri ilk defa çıkardım tam da doktora gitmeden 5 dk önce !!! öğleden beri fenayım ama yine de kendimi toparlayıp alışverişe çıktım akşam ve hayalini kurduğum ilk cicilerini aldım bebeğimin :) onları da paylaşıcam sizlerle inşallah bir ara.

Cok sukurki nasip olmus sag saglim alalin kucagimiza kucuklerimizi bende 10 ayda anca hamile kalabildim cevremde bakiyorum ya gec kaliniyo ya sebeb yokken olmuyo olanda dusuyo analarimizin masallahi varmis

Merhaba kac haftaliksinizki 8 kilo aldiniz

13 haftalık
benim midemde bir sıkıntı vardı hamile olduğumu ilk haftada öyle anladım. yemek yer yemez acıkıyorum, ama nasıl acıkma açlıktan midem kazınıyor. doktora gittim, göğüslerim de şiş dedim o zaman gebelik olabalir demişti. demekki bebiştenmiş, ama çok zor yemesem midem bulanıyor, yersen kısır döngü açıkıyorum

arkadaşlar ikili de alttan ultrasonla bakıldığını söyledi bi arkadaşım acaba sizde de alttan mı bakıldı

canım noldu öğrenebildinmi cinsiyeti???

evet canım öğrendim ben de erkek annesi olucam inşallah :)

buarada benim doktorum iki hafta sonraki kontrolde üçlü testin bir kısmını yapıcaz dedi. hiç de araştırmadım üçlü test nedir nasıl yapılır diye. yaptıran arkadaşlar var mı acaba?

beterin beteri varmış ben de 8 kilo aldı canım 12 haftalığım dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…